ניר
אתה זורק פטיש אחד לאיפה שגסטלי מתחמק אך במזל הוא מתחמק גם מזה והפטיש מנפץ מראה.
אחר כך אתה זורק למקום שהוא התחמק והוא כמעט ולא מצליח להתחמק הפטיש משפשפ אותו ושובר מראה נוספת.
ולבסוף אתה מצליח לפגוע בו ואז כל השברים של המראות (2 מרואת) ששברת עכשיו פוגעים בו (אך עוברים דרכו כמובן) *עליה של 15% ^_^*
אייס
לא ואת סאלי תפגוש מאוחר יותר...
--------------------------------
אתה הולך במסדרון ורואה צוות רפואי לוקח את סקווירטל, אתה פותח את הדלת הירוקה ורואה את אור
"שלום אייס אני רואה שהבסת את סקווירטל עכשיו תיתאמן מול המטרות פה"
לפתע הוא לוחץ על כפתור ומשום מקום באות כ-100 מטרות גבוהות ונמוכות
"תצתרך לשבור את כולם בדרך מסוגננת" אומר אור
פוקרארט
אש זה אנרגייה דבילים
---------------------------
אתה נך לך מעט ואוגר כוחות שאתה מסיים במפתיע הענק מתקיף אותך עם ידו הימנית,
אך אתה קופץ עליה ועולה במעלה ענק הקרחכשאתה מגיע די גבוה אתה קופץ לתקרה ומפעיל את היכולת שלך אתה רואה שכשאתה ממיס מעט מתכת אתה יכול כמו ללכת על התיקרה!
אתה יוצר עיגול גדול מעל הענק ואז קופץ משם ויורד דרך ידו של הענק.
העיגול שיצרת מעליו (שהוא חם ממש) נופל וממיס+מועך את הענק אור אומר "יפה מאוד לא חשבתי שתצליח!" *עלית ל100% אוטומטית*
"קדימה צא מפה!" הוא צווח
לוקאס
אתה רץ ורץ ורץ ולא מוצא אף מריפ ולפתע אתה רואה פוקימון אחר פוליוואג! אתה חושב לעצמך שתחסל אותו בקלות אך לפתע הפוליוואג מתמרן מאחורי גבך ותוקף אותך בסטירה כפולה.
מרוב שאתה מתעצבן יוצאת סטטיות רבה ממך ומחשמלת את פיצ'ו ופוליוואג. אתה עושה את אותו מהלך שעשית על המריפים על הפוליוואג ומחסל אותו! הוא מעולף! האם תלכוד אותו?
איתי
אתה הופך את ידיך לאש ומנסה שוב ליצור 5 כדורים ואתה מצליח הכדורים מסתחררים סביבך ואז עפים כל אחד לערימה אחרת ולמזלך ב-4 יש מטרות!!! *עליה של 15%
"זה היה קרב קשה, אני יכול לבקש טובה?" אני שואל את אור "אני רוצה לקבל את הפוקימון הראשון שלי ואח"כ רוצה שיטפלו במצבי, בנוסף על כך אני רוצה לראות את צ'יקוריטה הפצוע!" אני מוסיף לדברי ברצינות רבה, לא נותן לאור לדבר לפני שאני מסיים את דברי, ואז מחכה באותו רגע אני מסתכל אל עבר הענק אשר כבר כמעט מת-גוסספוקרארט
אש זה אנרגייה דבילים
---------------------------
אתה נך לך מעט ואוגר כוחות שאתה מסיים במפתיע הענק מתקיף אותך עם ידו הימנית,
אך אתה קופץ עליה ועולה במעלה ענק הקרחכשאתה מגיע די גבוה אתה קופץ לתקרה ומפעיל את היכולת שלך אתה רואה שכשאתה ממיס מעט מתכת אתה יכול כמו ללכת על התיקרה!
אתה יוצר עיגול גדול מעל הענק ואז קופץ משם ויורד דרך ידו של הענק.
העיגול שיצרת מעליו (שהוא חם ממש) נופל וממיס+מועך את הענק אור אומר "יפה מאוד לא חשבתי שתצליח!" *עלית ל100% אוטומטית*
"קדימה צא מפה!" הוא צווח
לוקאס
אתה נותן לו קליר כמו בבית חולים והוא מתעורר אך הפוקימון כפוי הטובה שנראה כמו כדורגל תוקף אותך ואת פיצ'וך! אתה זורק עליו פוקדור (שמאיזו סיבה לא ברורה עוטף אותו זרם סטטי חזק) והוא מתחשמל ונכנס לפוקדור ~טוינג טוינג גלינג!~ הוא לכוד! אתה שמח על התפיסה וממשיך בדרכך...
פוקרארט
"אויש אתה צודק אנחנו מיד ניקח אותך לטיפול ואחרי זה ניתן לך לראות את צ'יקוריטה הפוקימון ההתחלתי שלך כבר אצלך..." אתה לא מבין למה הוא מתכוון ולפתע את מרגיש משהוא בכיסך זה פוקדור משום מה צ'ימצ'אר יוצא משם לבד ועולה לך על הראש. אתם הולכים למרפאה שם מכניסים אותך לחדר חום ואתה מבריא תוך שניות. ולאחר מכן אתם הולכים לראות את צ'יקוריטה צ'יקוריטה נלהב לראותך וקופץ עליך.
איתי
כ41%
-------------
אתה מנסה לעשות שש כדורים אבל אתה כבר מותש ואתה מתעלף לאחר זמן לא ידוע אתה רואה את עצמך בתוך חדר חום וסאי מוציא אותך משם "אתה צריך לנוח כל כמה זמן!" הוא אומר בעצבנות.
אתה חוזר לחדר עם המטרות מה תעשה
"הי צ'יקוריטה!" אני אומר בשמחה רבה כאשר אני רואה אותו, "תגיד אור אתה חושב שאני אוכל לקחת אותו איתי גם?" אני שואל אותו ברצינות רבה מודע לזה שיש לי כבר התחלתי אש אבל גם התחלתי עשב זה לא דבר רע, לאחר מכן אני ניגש אל צ'יקוריטה, ושואל אותו האם הוא רוצה להשתתף במסעי הגדול, אם הוא מסכים אני לוגד אותו אם לא, והוא רוצה קרב אני נלחם מולו..פוקרארט
"אויש אתה צודק אנחנו מיד ניקח אותך לטיפול ואחרי זה ניתן לך לראות את צ'יקוריטה הפוקימון ההתחלתי שלך כבר אצלך..." אתה לא מבין למה הוא מתכוון ולפתע את מרגיש משהוא בכיסך זה פוקדור משום מה צ'ימצ'אר יוצא משם לבד ועולה לך על הראש. אתם הולכים למרפאה שם מכניסים אותך לחדר חום ואתה מבריא תוך שניות. ולאחר מכן אתם הולכים לראות את צ'יקוריטה צ'יקוריטה נלהב לראותך וקופץ עליך.
גסטלי עכשיו אתה גמור,תפעיל כדור צל על המראות,שהיה חדר חשוך.ניר
אתה זורק פטיש אחד לאיפה שגסטלי מתחמק אך במזל הוא מתחמק גם מזה והפטיש מנפץ מראה.
אחר כך אתה זורק למקום שהוא התחמק והוא כמעט ולא מצליח להתחמק הפטיש משפשפ אותו ושובר מראה נוספת.
ולבסוף אתה מצליח לפגוע בו ואז כל השברים של המראות (2 מרואת) ששברת עכשיו פוגעים בו (אך עוברים דרכו כמובן) *עליה של 15% ^_^*
ואני אני מפעיל פטיש רוחני שיהיה זוהר בכל החדר,יאיר אותו על המראות כדי שיראה לי את גסטלי,ואז אזרוק עליו פטיש.
נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 11-07-2010 בשעה 04:50 PM
אייס
אור אומר לך"ככל שתביס יותר מטרות כך אחוזי השליטה שלך יעלו.אז נסה לשהמיד כרגע מס' מטרות קטן ואז שהחוזיה השליטה שלך יעלו.צעלה גם את מס' המטרות להשמיד במכה אחת.מובן?"
ניר
גסטלי מפעיל כדור צל וגום כול החדר היה חשוך.אתה מפעיל תפטיש הרוחני מאיר את החדר ומראה לך איפה גסטלי מיסתר.אתה זורק את הפטיש שלך אל גסטלי.הפטיש הרוחני שובר תמראה וגסטלי מיתחמק מימנה בקלות.עליב ב3%
מייקל
אתה נכנכס דרך הדלת הירוקה לחדר שהיא מובילה.שם אתה פוגש ברון.רון אומר לך"שמי רון.אני עזור לך להתאמן על השליטה בכוח שלך.אז בוא אחרי"רון נכנכס דרך עוד דלת ירוקה
פוקראט
אור אומר לך"כן תוכל לקחת את ציקוריטה איתך למסע."אור מגיש לך תפוכדור של צ'יקוריטה.אתה לוקח תפוכדור של צ'יקוריטה.צ'יקוריטה רוצה לצאת איתך למסע.אתה מכניס את צ'יקוריטה לפוכדור שלו.לכדת צ'יקוריטה יעדוכן בקרוב
איתי
אצה מנסה להכין 5 כדורי אש גדולים.אתה מצליח להכין 4 כדורי אשבגודל ענקי.אתה מנסה את ה5 לאחר כמה דקות של ריכוז אתה מצליח להכין כדור אש 5 בגודל כמו של השאר.עליה ב10%
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
גסטלי,עכשיו תראה אותך פוגע בי.ניר
גסטלי מפעיל כדור צל וגום כול החדר היה חשוך.אתה מפעיל תפטיש הרוחני מאיר את החדר ומראה לך איפה גסטלי מיסתר.אתה זורק את הפטיש שלך אל גסטלי.הפטיש הרוחני שובר תמראה וגסטלי מיתחמק מימנה בקלות.עליב ב3%
תפעיל כדור צל על המראות שהיה חשוך,אני יפעיל פטיש רוחני ואז אני יצתרך לאתר אותך להפיל אותך.
"יש, יש לי צ'יקוריטה!" אני צועק בשמחה רבה, קופץ עד השמים כאשר צ'ימצ'אר על ראשי "אז אור.. עכשיו אני יכול לצאת?" אני שואל אותו ברצינות רבה, נרגע מעט מכל ההתרגשות ממקודם ואז מחכה לתשובתופוקראט
אור אומר לך"כן תוכל לקחת את ציקוריטה איתך למסע."אור מגיש לך תפוכדור של צ'יקוריטה.אתה לוקח תפוכדור של צ'יקוריטה.צ'יקוריטה רוצה לצאת איתך למסע.אתה מכניס את צ'יקוריטה לפוכדור שלו.לכדת צ'יקוריטה יעדוכן בקרוב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)