Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 23 ראשוןראשון ... 61415161718 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 336
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי לוקאס צפה בהודעה
    אתה מנסה להגדיל את הכדורים,
    אבל בטעות מחבר את שניהם לכדור ענק.
    אתה מתרשם מגודל הכדור ומטיל את הכדורים לעבר ערמות הקש,
    הכדור הענק "בולע" את שאר הכדורים, מעלים את ערמות הקש ומשאיר חור באדמה.
    *שליטה +10%*

*
    אני אומר ''לא זה לא מה שרציתי שיקרה'' אני מתעצבן וידי הופכות שוב לידי אש ואני מנסה להכין שוב 5 כדורי אש גדולים ואני אומר לעצמי ''שעכשיו אני חייב להצליח''

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ניר
    אתה זורק פטיש אחד לאיפה שגסטלי מתחמק אך במזל הוא מתחמק גם מזה והפטיש מנפץ מראה.
    אחר כך אתה זורק למקום שהוא התחמק והוא כמעט ולא מצליח להתחמק הפטיש משפשפ אותו ושובר מראה נוספת.
    ולבסוף אתה מצליח לפגוע בו ואז כל השברים של המראות (2 מרואת) ששברת עכשיו פוגעים בו (אך עוברים דרכו כמובן) *עליה של 15% ^_^*

אייס
    לא ואת סאלי תפגוש מאוחר יותר...
    --------------------------------
    אתה הולך במסדרון ורואה צוות רפואי לוקח את סקווירטל, אתה פותח את הדלת הירוקה ורואה את אור
    "שלום אייס אני רואה שהבסת את סקווירטל עכשיו תיתאמן מול המטרות פה"
    לפתע הוא לוחץ על כפתור ומשום מקום באות כ-100 מטרות גבוהות ונמוכות
    "תצתרך לשבור את כולם בדרך מסוגננת" אומר אור

פוקרארט
    אש זה אנרגייה דבילים
    ---------------------------
    אתה נך לך מעט ואוגר כוחות שאתה מסיים במפתיע הענק מתקיף אותך עם ידו הימנית,
    אך אתה קופץ עליה ועולה במעלה ענק הקרחכשאתה מגיע די גבוה אתה קופץ לתקרה ומפעיל את היכולת שלך אתה רואה שכשאתה ממיס מעט מתכת אתה יכול כמו ללכת על התיקרה!
    אתה יוצר עיגול גדול מעל הענק ואז קופץ משם ויורד דרך ידו של הענק.
    העיגול שיצרת מעליו (שהוא חם ממש) נופל וממיס+מועך את הענק אור אומר "יפה מאוד לא חשבתי שתצליח!" *עלית ל100% אוטומטית*
    "קדימה צא מפה!" הוא צווח

לוקאס
    אתה רץ ורץ ורץ ולא מוצא אף מריפ ולפתע אתה רואה פוקימון אחר פוליוואג! אתה חושב לעצמך שתחסל אותו בקלות אך לפתע הפוליוואג מתמרן מאחורי גבך ותוקף אותך בסטירה כפולה.
    מרוב שאתה מתעצבן יוצאת סטטיות רבה ממך ומחשמלת את פיצ'ו ופוליוואג. אתה עושה את אותו מהלך שעשית על המריפים על הפוליוואג ומחסל אותו! הוא מעולף! האם תלכוד אותו?

איתי
    אתה הופך את ידיך לאש ומנסה שוב ליצור 5 כדורים ואתה מצליח הכדורים מסתחררים סביבך ואז עפים כל אחד לערימה אחרת ולמזלך ב-4 יש מטרות!!! *עליה של 15%

3. משתמש סופר ספאמר
    ניר
    אחר כך אתה זורק למקום שהוא התחמק והוא כמעט ולא מצליח להתחמק הפטיש משפשפ אותו ושובר מראה נוספת.
    ולבסוף אתה מצליח לפגוע בו ואז כל השברים של המראות (2 מרואת) ששברת עכשיו פוגעים בו (אך עוברים דרכו כמובן) *עליה של 15% ^_^*

אייס
    אתה הולך במסדרון ורואה צוות רפואי לוקח את סקווירטל, אתה פותח את הדלת הירוקה ורואה את אור

פוקרארט
    אש זה אנרגייה דבילים
    אך אתה קופץ עליה ועולה במעלה ענק הקרחכשאתה מגיע די גבוה אתה קופץ לתקרה ומפעיל את היכולת שלך אתה רואה שכשאתה ממיס מעט מתכת אתה יכול כמו ללכת על התיקרה!
    העיגול שיצרת מעליו (שהוא חם ממש) נופל וממיס+מועך את הענק אור אומר "יפה מאוד לא חשבתי שתצליח!" *עלית ל100% אוטומטית*
    "קדימה צא מפה!" הוא צווח

לוקאס
    אתה רץ ורץ ורץ ולא מוצא אף מריפ ולפתע אתה רואה פוקימון אחר פוליוואג! אתה חושב לעצמך שתחסל אותו בקלות אך לפתע הפוליוואג מתמרן מאחורי גבך ותוקף אותך בסטירה כפולה.
    מרוב שאתה מתעצבן יוצאת סטטיות רבה ממך ומחשמלת את פיצ'ו ופוליוואג. אתה עושה את אותו מהלך שעשית על המריפים על הפוליוואג ומחסל אותו! הוא מעולף! האם תלכוד אותו?

איתי
    אתה הופך את ידיך לאש ומנסה שוב ליצור 5 כדורים ואתה מצליח הכדורים מסתחררים סביבך ואז עפים כל אחד לערימה אחרת ולמזלך ב-4 יש מטרות!!! *עליה של 15%
    אני אומר יופי עכשיו ננסה לעשות 6 כדורים בלי ידי האש שלי
    אני מנסה לעשות 6 כדורים גדולים כדי לזרות
    --------
    כמה אחוזים נשאר לי?

4. משתמש מנוסה
    פוקרארט
    אש זה אנרגייה דבילים
    "קדימה צא מפה!" הוא צווח
    "זה היה קרב קשה, אני יכול לבקש טובה?" אני שואל את אור "אני רוצה לקבל את הפוקימון הראשון שלי ואח"כ רוצה שיטפלו במצבי, בנוסף על כך אני רוצה לראות את צ'יקוריטה הפצוע!" אני מוסיף לדברי ברצינות רבה, לא נותן לאור לדבר לפני שאני מסיים את דברי, ואז מחכה באותו רגע אני מסתכל אל עבר הענק אשר כבר כמעט מת-גוסס

5. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס
    אעביר אליו זרם חשמלי קטן בשביל שיתעורר (כמו קליר של בית חולים) ואז אזרוק עליו פוקדור בחיוך ואחכה לראות את תוצאות התפיסה
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

6. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    אתה נותן לו קליר כמו בבית חולים והוא מתעורר אך הפוקימון כפוי הטובה שנראה כמו כדורגל תוקף אותך ואת פיצ'וך! אתה זורק עליו פוקדור (שמאיזו סיבה לא ברורה עוטף אותו זרם סטטי חזק) והוא מתחשמל ונכנס לפוקדור ~טוינג טוינג גלינג!~ הוא לכוד! אתה שמח על התפיסה וממשיך בדרכך...

פוקרארט
    "אויש אתה צודק אנחנו מיד ניקח אותך לטיפול ואחרי זה ניתן לך לראות את צ'יקוריטה הפוקימון ההתחלתי שלך כבר אצלך..." אתה לא מבין למה הוא מתכוון ולפתע את מרגיש משהוא בכיסך זה פוקדור משום מה צ'ימצ'אר יוצא משם לבד ועולה לך על הראש. אתם הולכים למרפאה שם מכניסים אותך לחדר חום ואתה מבריא תוך שניות. ולאחר מכן אתם הולכים לראות את צ'יקוריטה צ'יקוריטה נלהב לראותך וקופץ עליך.

איתי
    כ41%
    -------------
    אתה מנסה לעשות שש כדורים אבל אתה כבר מותש ואתה מתעלף לאחר זמן לא ידוע אתה רואה את עצמך בתוך חדר חום וסאי מוציא אותך משם "אתה צריך לנוח כל כמה זמן!" הוא אומר בעצבנות.
    אתה חוזר לחדר עם המטרות מה תעשה

7. משתמש סופר ספאמר
    לוקאס
    אתה נותן לו קליר כמו בבית חולים והוא מתעורר אך הפוקימון כפוי הטובה שנראה כמו כדורגל תוקף אותך ואת פיצ'וך! אתה זורק עליו פוקדור (שמאיזו סיבה לא ברורה עוטף אותו זרם סטטי חזק) והוא מתחשמל ונכנס לפוקדור ~טוינג טוינג גלינג!~ הוא לכוד! אתה שמח על התפיסה וממשיך בדרכך...

פוקרארט
    "אויש אתה צודק אנחנו מיד ניקח אותך לטיפול ואחרי זה ניתן לך לראות את צ'יקוריטה הפוקימון ההתחלתי שלך כבר אצלך..." אתה לא מבין למה הוא מתכוון ולפתע את מרגיש משהוא בכיסך זה פוקדור משום מה צ'ימצ'אר יוצא משם לבד ועולה לך על הראש. אתם הולכים למרפאה שם מכניסים אותך לחדר חום ואתה מבריא תוך שניות. ולאחר מכן אתם הולכים לראות את צ'יקוריטה צ'יקוריטה נלהב לראותך וקופץ עליך.

איתי
    כ41%
    -------------
    אתה מנסה לעשות שש כדורים אבל אתה כבר מותש ואתה מתעלף לאחר זמן לא ידוע אתה רואה את עצמך בתוך חדר חום וסאי מוציא אותך משם "אתה צריך לנוח כל כמה זמן!" הוא אומר בעצבנות.
    אתה חוזר לחדר עם המטרות מה תעשה
    אני אומר שכדי לי לעשות שוב 5 כדורים אבל הפעם אני יעשה אותם יותר גדולים ממקודם
    ואני מנסה לעשות 5 כדורים גדולים

8. משתמש מנוסה
    פוקרארט
    "הי צ'יקוריטה!" אני אומר בשמחה רבה כאשר אני רואה אותו, "תגיד אור אתה חושב שאני אוכל לקחת אותו איתי גם?" אני שואל אותו ברצינות רבה מודע לזה שיש לי כבר התחלתי אש אבל גם התחלתי עשב זה לא דבר רע, לאחר מכן אני ניגש אל צ'יקוריטה, ושואל אותו האם הוא רוצה להשתתף במסעי הגדול, אם הוא מסכים אני לוגד אותו אם לא, והוא רוצה קרב אני נלחם מולו..

9. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות 2 צפה בהודעה
    מייקל
    אתה חומק מן הבועות של סקרויטל בקלילות.אתה יוצר עוד כאף אנרגיה וזורק אותה על סקרויטל.סקרויטל לא מצליח להתחמק ומפסיד בקרב.קול אומר לך"לך עכד סוף המיסדרון וכנס בדלת הירוקה"
    אלך לדלת הירוקה אפתחי אותו ואכנס לחדר שאליו היא מובילה.

10. משתמש מנוסה
    ניר
    גסטלי עכשיו אתה גמור,תפעיל כדור צל על המראות,שהיה חדר חשוך.
    ואני אני מפעיל פטיש רוחני שיהיה זוהר בכל החדר,יאיר אותו על המראות כדי שיראה לי את גסטלי,ואז אזרוק עליו פטיש.
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 11-07-2010 בשעה 04:50 PM

11. היכל התהילה
    אייס
    "במכה אחת?" אשאל אותו באי הבנה

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אייס
    אור אומר לך"ככל שתביס יותר מטרות כך אחוזי השליטה שלך יעלו.אז נסה לשהמיד כרגע מס' מטרות קטן ואז שהחוזיה השליטה שלך יעלו.צעלה גם את מס' המטרות להשמיד במכה אחת.מובן?"

ניר
    גסטלי מפעיל כדור צל וגום כול החדר היה חשוך.אתה מפעיל תפטיש הרוחני מאיר את החדר ומראה לך איפה גסטלי מיסתר.אתה זורק את הפטיש שלך אל גסטלי.הפטיש הרוחני שובר תמראה וגסטלי מיתחמק מימנה בקלות.עליב ב3%

מייקל
    אתה נכנכס דרך הדלת הירוקה לחדר שהיא מובילה.שם אתה פוגש ברון.רון אומר לך"שמי רון.אני עזור לך להתאמן על השליטה בכוח שלך.אז בוא אחרי"רון נכנכס דרך עוד דלת ירוקה

פוקראט
    אור אומר לך"כן תוכל לקחת את ציקוריטה איתך למסע."אור מגיש לך תפוכדור של צ'יקוריטה.אתה לוקח תפוכדור של צ'יקוריטה.צ'יקוריטה רוצה לצאת איתך למסע.אתה מכניס את צ'יקוריטה לפוכדור שלו.לכדת צ'יקוריטה יעדוכן בקרוב

איתי
    אצה מנסה להכין 5 כדורי אש גדולים.אתה מצליח להכין 4 כדורי אשבגודל ענקי.אתה מנסה את ה5 לאחר כמה דקות של ריכוז אתה מצליח להכין כדור אש 5 בגודל כמו של השאר.עליה ב10%
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    ניר
    גסטלי מפעיל כדור צל וגום כול החדר היה חשוך.אתה מפעיל תפטיש הרוחני מאיר את החדר ומראה לך איפה גסטלי מיסתר.אתה זורק את הפטיש שלך אל גסטלי.הפטיש הרוחני שובר תמראה וגסטלי מיתחמק מימנה בקלות.עליב ב3%
    גסטלי,עכשיו תראה אותך פוגע בי.
    תפעיל כדור צל על המראות שהיה חשוך,אני יפעיל פטיש רוחני ואז אני יצתרך לאתר אותך להפיל אותך.

14. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות 2 צפה בהודעה
    אייס
    אור אומר לך"ככל שתביס יותר מטרות כך אחוזי השליטה שלך יעלו.אז נסה לשהמיד כרגע מס' מטרות קטן ואז שהחוזיה השליטה שלך יעלו.צעלה גם את מס' המטרות להשמיד במכה אחת.מובן?"
    "כן" אענה ואתכונן מול המטרות
    אתרומם על קצות אצבעותיי ואקח נשימה ארוכה, לפני תקיפה התנוחה הזאת מאפשרת להשתמש באנרגיה מן האדמה.
    אזנק הכי מהר ורחוק שאוכל, אסתחרר באוויר ואנסה לפגוע בבעיטות בכמה שיותר מטרות בעודי באוויר

15. משתמש מנוסה
    פוקראט
    אור אומר לך"כן תוכל לקחת את ציקוריטה איתך למסע."אור מגיש לך תפוכדור של צ'יקוריטה.אתה לוקח תפוכדור של צ'יקוריטה.צ'יקוריטה רוצה לצאת איתך למסע.אתה מכניס את צ'יקוריטה לפוכדור שלו.לכדת צ'יקוריטה יעדוכן בקרוב
    "יש, יש לי צ'יקוריטה!" אני צועק בשמחה רבה, קופץ עד השמים כאשר צ'ימצ'אר על ראשי "אז אור.. עכשיו אני יכול לצאת?" אני שואל אותו ברצינות רבה, נרגע מעט מכל ההתרגשות ממקודם ואז מחכה לתשובתו

עמוד 16 מתוך 23 ראשוןראשון ... 61415161718 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •