Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 23 ראשוןראשון ... 71516171819 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 336
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ניר
    גסטלי מפעיל כדור צל והחדר נהיה חשוך.
    אתה מפעיל פטיש רוחני ורואה את גסטלי הוא נבהל ונכנס לתוך מראה אתה זורק את הפטיש ככה שהוא פוגע בכמה מראות ובדרך גם בגסטלי. עלייה של 10%.

אייס
    אתה אוגר כוח מהאדמה וקופץ לאוויר, באותו זמן אתה מפסק את רגליך ומסתחרר
    אתה שובר כ-4 מטרות ואז הסבוב נהיה איטי ואתה פוגע במטרה בלי לשבור אתה (איה)
    כואב לך אך אתה נוחת בשלום
    *עליה של 7% וכוכבית כחולה ^_^*

פוקרארט
    אתה שמח על הצ'יקוריטה שקיבלת ושואל את אור אם תוכל לצאת והוא עונה בחיוב
    אתה יוצא לדרכך ולפתע רואה חבורת דונפנים דוהרת וביניהם פאנפי קטנה (בת) שמנסה להשתלב אך לא נותנים לה. אחרי כמה שניות אתה רואה פאנפי אחר שמתפתח בדיוק והוא תוקף את הפאנפית בגלגול רצחני היא פצועה קשה. קיבלת כוכבית כחולה גם... ^_^

כוכביות
    אם אתם תשקיעו תקבלו כוכבית כחולה ועם לא תקבלו אדומה לאחר כמה כוכביות כחולות תקבלו פרס קטן ממני ולאחר כמה אדומות תקבלו "פרס" אחר ממני כוכבית כחולה מבטלת אדומה ולהפך ויכול להיות גם שלא תקבלו כלום....

2. משתמש מנוסה
    פוקרארט
    אתה שמח על הצ'יקוריטה שקיבלת ושואל את אור אם תוכל לצאת והוא עונה בחיוב
    אתה יוצא לדרכך ולפתע רואה חבורת דונפנים דוהרת וביניהם פאנפי קטנה (בת) שמנסה להשתלב אך לא נותנים לה. אחרי כמה שניות אתה רואה פאנפי אחר שמתפתח בדיוק והוא תוקף את הפאנפית בגלגול רצחני היא פצועה קשה. קיבלת כוכבית כחולה גם... ^_^
    *תחיה עם זה שאולי יש מצב שאני אלכוד כל פוקמון שאני אראה סבבה?*
    "למה?... למה עולם הפוקמונים הוא כל כך אכזר?!" אני מדבר לעצמי עצוב ממה שהולך שם מסתכל על צ'ימצ'אר אשר נמצא על ראשי ותוהה על מה הוא חושב כעת, מקווה מאוד שהוא חושב על אותו דבר כמוני "צ'ימצאר צא לשם ותעזור לפאנפי!" אני צועק בקול רם ומצביע על פאנפי הפגוע, מסתמן לו לרוץ לשם במהירות רבה ולתפוס אותו, אם הוא מספיק ומצליח אני צועק לו להביא אותה אלי.

3. Because lizards can swim
    פוקרארט
    צ'ימצ'אר רץ לשם ועוזר לפאנפי הוא עושה גחלת על כולם והם מתרחקים אך נוצר סביבו מעגל של אש והוא לא יכול להעביר משם את פאנפי.
    לפתע אתה רואה שפאנפי מתחילה לזהור והופכת לדונפן חזקה!
    היא מתגלגלת איפה שהאש ומכבה אותה ואז משתמשת בקרן על ומחסלת כמה דונפנים אחר כך היא והחבורה שלה הולכים... צ'ימצ'אר חוזר אליך והפעם לידך ולא מתפס עליך אתם הולכים ורואים מאמן שמתאמן עם סניזל שלו.
    שתי כוכביות כחולות כבר יפה אתה משקיע.

4. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי לוקאס צפה בהודעה
    אייס
    אתה אוגר כוח מהאדמה וקופץ לאוויר, באותו זמן אתה מפסק את רגליך ומסתחרר
    אתה שובר כ-4 מטרות ואז הסבוב נהיה איטי ואתה פוגע במטרה בלי לשבור אתה (איה)
    כואב לך אך אתה נוחת בשלום
    *עליה של 7% וכוכבית כחולה ^_^*
    אקפל את אצבעותיי לטפרים בעודי מתעלם מן הכאב ברגלי
    אשתמש ברגל שאינה כואבת כדי לדחוף אותי בעודי משתמש בשורש כף ידי כדי לשבור מטרות

5. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות 2 צפה בהודעה
    מייקל
    אתה נכנכס דרך הדלת הירוקה לחדר שהיא מובילה.שם אתה פוגש ברון.רון אומר לך"שמי רון.אני עזור לך להתאמן על השליטה בכוח שלך.אז בוא אחרי"רון נכנכס דרך עוד דלת ירוקה
    אלך אחריו .

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    מייקל
    אתה נכנכס לדת הירוקה.אתה מגיע לחדר גדול ובוא הרבה מראות נמצאות.רון אומר לך"זה חדר אימונים.עליך לשבור את המראות איך שתרצה ולעלת על את אחוזי השליטה שלך במתקפה.כדי לגמור זאת מהר היה יצרתי וכח יעלו לך יותר אחוזים.אז בהצלחה.מובן?"

אייס
    אתה מקפל אתה עצבעות שלך לטפרי ומתעלם מן הכאב שלך.אתה משתמש ברגל שלא כואבת לך כדי לדחוף אותך.אתה קופץ לאויר ועם ידך אתה שובר מס' מראות בערך 10.עליה ב8 %
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. היכל התהילה
    אייס
    אתה מקפל אתה עצבעות שלך לטפרי ומתעלם מן הכאב שלך.אתה משתמש ברגל שלא כואבת לך כדי לדחוף אותך.אתה קופץ לאויר ועם ידך אתה שובר מס' מראות בערך 10.עליה ב8 %
    אמשיך לתקוף ככה, לאחר תקיפה ממושכת אתיישב לבדוק את מצב רגלי

8. משתמש מנוסה
    ניר
    גסטלי מפעיל כדור צל והחדר נהיה חשוך.
    אתה מפעיל פטיש רוחני ורואה את גסטלי הוא נבהל ונכנס לתוך מראה אתה זורק את הפטיש ככה שהוא פוגע בכמה מראות ובדרך גם בגסטלי. עלייה של 10%.
    אמרתי לך שאתה גמור!.
    עכשיו תתחבא מאחורי מראה,ותבלבל אותי בכדורי צל איפה שאתה נמצא,ואני אצתרך למצוא אותך.

9. משתמש מנוסה
    פוקרארט
    צ'ימצ'אר רץ לשם ועוזר לפאנפי הוא עושה גחלת על כולם והם מתרחקים אך נוצר סביבו מעגל של אש והוא לא יכול להעביר משם את פאנפי.
    לפתע אתה רואה שפאנפי מתחילה לזהור והופכת לדונפן חזקה!
    היא מתגלגלת איפה שהאש ומכבה אותה ואז משתמשת בקרן על ומחסלת כמה דונפנים אחר כך היא והחבורה שלה הולכים... צ'ימצ'אר חוזר אליך והפעם לידך ולא מתפס עליך אתם הולכים ורואים מאמן שמתאמן עם סניזל שלו.
    שתי כוכביות כחולות כבר יפה אתה משקיע.
    "שלום לך" אני אומר כאשר אני רואה את המאמן מתאמן יחד עם סניזל שלו "מה אתה עושה?" אני שואל אותו בסקרנות רבה ומסתכל על הסניזל שלו מתחיל "לסרוק" אותו מכיוון לכיוון ואח"כ מחכה לתשובתו של המאמן

10. Because lizards can swim
    אייס
    אתה ממשיך ככה אבל מתי שאתה קופץ אתה שומע קול של שבר "קראק" אתה מתייפח מכאבים וצוות רפואי בא לטפל בך הם עוטפים לך את הרגל ואומרים שלא תוכל להשתמש ברגליים שלך.. אתה מתעצבן וצועק.
    לפתע מהפה שלך נשמעת שאגה של אריה ועוטפת את ראשך הילה כתומה בצורת ראש אריה 20 מטרות נשברות במכה *כילית מכה חדשה שאגת מחץ! עליה של 10 % בה+ * כחולה*

ניר
    גסטלי נעלם ולפתע 10 כדורי צל באים אליך ממקומות שונים והחדר נהיה חשוך (לא חשבת על זה אה?)
    אתה עושה פטיש רוחני ולמזלך רק 4 פוגעים בך (כדורי צל) אתה מותש מהקרב ונופל ארצה.
    אחרי שניה רון בא ומקים אותך "כדי שתיזהר" הוא אומר

פוקרארט
    אתה שואל בנימוס "מה אתה עושה" את המאמן אבל החוצפן אומר לך "זה לא עיניינך!" אתה מתעצבן וצ'ימצ'אר מרגיש בזה.
    הוא שולח גחלת אל סניזל הקטן שמצליח במזל להתחמק.
    המאמן אומר לך "תרגיע את הצ'ימצ'אר המטורף שלך! בוא נבדוק מי מבינינו חזק יותר.... בקרב!"
    *כוכבית כחולה*

11. משתמש סופר ספאמר
    אייס
    אור אומר לך"ככל שתביס יותר מטרות כך אחוזי השליטה שלך יעלו.אז נסה לשהמיד כרגע מס' מטרות קטן ואז שהחוזיה השליטה שלך יעלו.צעלה גם את מס' המטרות להשמיד במכה אחת.מובן?"

ניר
    גסטלי מפעיל כדור צל וגום כול החדר היה חשוך.אתה מפעיל תפטיש הרוחני מאיר את החדר ומראה לך איפה גסטלי מיסתר.אתה זורק את הפטיש שלך אל גסטלי.הפטיש הרוחני שובר תמראה וגסטלי מיתחמק מימנה בקלות.עליב ב3%

מייקל
    אתה נכנכס דרך הדלת הירוקה לחדר שהיא מובילה.שם אתה פוגש ברון.רון אומר לך"שמי רון.אני עזור לך להתאמן על השליטה בכוח שלך.אז בוא אחרי"רון נכנכס דרך עוד דלת ירוקה

פוקראט
    אור אומר לך"כן תוכל לקחת את ציקוריטה איתך למסע."אור מגיש לך תפוכדור של צ'יקוריטה.אתה לוקח תפוכדור של צ'יקוריטה.צ'יקוריטה רוצה לצאת איתך למסע.אתה מכניס את צ'יקוריטה לפוכדור שלו.לכדת צ'יקוריטה יעדוכן בקרוב

איתי
    אצה מנסה להכין 5 כדורי אש גדולים.אתה מצליח להכין 4 כדורי אשבגודל ענקי.אתה מנסה את ה5 לאחר כמה דקות של ריכוז אתה מצליח להכין כדור אש 5 בגודל כמו של השאר.עליה ב10%
    אני זורק אותם על הרמות הקש
    ומנסה לעשות עכשיו 6 כדורים גדולים ולפצל כל כדור לשני באוויר

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    איתי
    אתה זורק את 5 כדורי האש הענקים שלך על 5 ערימות קש.כדגורי האש שורפים את ערימות הקש וביניהם כמה מטרות.אתה מנסה להכין 6 כדורי אש ענקים.אתה מצליח להכין 5 ומנסה להכין ת6.אתה מתרכז ומצליח להכין תשני.אז אתה זורק את כל 6 כדורי האש לאויר והם מתחלקים ל2.
    עלי ב10%

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    אתה זורק את 5 כדורי האש הענקים שלך על 5 ערימות קש.כדגורי האש שורפים את ערימות הקש וביניהם כמה מטרות.אתה מנסה להכין 6 כדורי אש ענקים.אתה מצליח להכין 5 ומנסה להכין ת6.אתה מתרכז ומצליח להכין תשני.אז אתה זורק את כל 6 כדורי האש לאויר והם מתחלקים ל2.
    עלי ב10%
    עכשיו אני מקוון את כל הכדורים למטרות שונות
    ואחר כך עושה כדור אחד גדול ומנסה לחלק אותו ל6

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    איתי
    אתה מכון את כול 12 הכדורים אל מטרות שונות.הכדורים פוגעות במטרות.סאי נהיה שמח שהתקדמת יותר בכוחך.אתה מרכז את כול האנרגיה שלך בכדור אש 1.ומנסה לחלק אותו ל 6כדורי אש קנים.אתה מצליח לעשות זאת.עליה ב6%

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    פוקרארט
    אתה שואל בנימוס "מה אתה עושה" את המאמן אבל החוצפן אומר לך "זה לא עיניינך!" אתה מתעצבן וצ'ימצ'אר מרגיש בזה.
    הוא שולח גחלת אל סניזל הקטן שמצליח במזל להתחמק.
    המאמן אומר לך "תרגיע את הצ'ימצ'אר המטורף שלך! בוא נבדוק מי מבינינו חזק יותר.... בקרב!"
    *כוכבית כחולה*
    *אתה יודע זה קצת בעייתי לשחק שלפעמים אתה עושה לי את הבחירות... לא כתבתם אופי בטופס מה שאומר שאתה לא יודע בדיוק מה אני בטח הולך לעשות*
    "בסדר" אני אומר לו בקול בטוח ורציני במיוחד, "קרב של כמה פוקימונים?" אני שואל אותו בלגלוג וחושף את הפוכדור השני שלי, מחזיק אותו בנחישות רבה מאחורי גבי ולאחר מכן מחכה לתשובתו של המאמן
    "בסדר"

עמוד 17 מתוך 23 ראשוןראשון ... 71516171819 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •