Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 23 ראשוןראשון ... 81617181920 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 336
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות 2 צפה בהודעה
    איתי
    אתה מכון את כול 12 הכדורים אל מטרות שונות.הכדורים פוגעות במטרות.סאי נהיה שמח שהתקדמת יותר בכוחך.אתה מרכז את כול האנרגיה שלך בכדור אש 1.ומנסה לחלק אותו ל 6כדורי אש קנים.אתה מצליח לעשות זאת.עליה ב6%
    אני זורק את 6 הכדורים למטרות ואני מנסה לעשות עכשיו שתי כדורים גדולים ולחבר אותם באוויר ואחזי זה לחלק אותם ל12 כדורים ואז לזרוק אותם למטרות השונות

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי לוקאס צפה בהודעה
    אייס
    אתה ממשיך ככה אבל מתי שאתה קופץ אתה שומע קול של שבר "קראק" אתה מתייפח מכאבים וצוות רפואי בא לטפל בך הם עוטפים לך את הרגל ואומרים שלא תוכל להשתמש ברגליים שלך.. אתה מתעצבן וצועק.
    לפתע מהפה שלך נשמעת שאגה של אריה ועוטפת את ראשך הילה כתומה בצורת ראש אריה 20 מטרות נשברות במכה *כילית מכה חדשה שאגת מחץ! עליה של 10 % בה+ * כחולה*
    אני מעדיף טיגריס, גם יותר גדול, גם יודע לשאוג, וגם אני יותר אוהב את החיה, לא סובל אריות..
    ---
    אשאג על במטרות, אנסה לרכז את העוצמה כך שתפגע בכמה מטרות בו זמנית באותה מתקפה

3. מורחקים
    מייקל
    אתה נכנכס לדת הירוקה.אתה מגיע לחדר גדול ובוא הרבה מראות נמצאות.רון אומר לך"זה חדר אימונים.עליך לשבור את המראות איך שתרצה ולעלת על את אחוזי השליטה שלך במתקפה.כדי לגמור זאת מהר היה יצרתי וכח יעלו לך יותר אחוזים.אז בהצלחה.מובן?"
    *ובו נמצאות הרבה מראות* מה זה השגיאות האלה .. XD *לעלות* *כך* *אהיה*
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "כן " אומר ואטען כוח בכפות ידיו לאחר מכן אחכה שהכפות האנרגייה יטענו ואז אמחה כאפ(כפיים ביחיד) ואצרו גל אנרגייה שיעוף לכל הכיוונים.

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    מייקל
    אתה טוען הכוח שלך בכפות ידיך.הכפפות נגמרו לטעון ואז את מוחה כף.ותוצאה מכך נוצר גל אנרגיה שמתפזר לכול הכיונים.גל האנרגיה שיצרת שובר 10 מראות.עליה ב10%

אייס
    אתה שואג על המטרות שנמצאות מולך.השאגה שלך פוגעת בהרבה מרות ושוברת ותם למס' חלקים.אור אומר לך"רעיון טוב וגאוני כול הכבוד לך.עכשיו תמשיך לשבור עוד מטרות עד שלא היה מטרות" 8%

איתי
    אתה זורק את 6 כדורי האש שאתה יצרת על ערימות הקש.6כדורי האש שורפים 6 ערימות קש ובהם לא היתה אף מטר אחת.אתה מכין עוד 2 כדורי אש ענקיים.ואתה מחבר את שני הכדורים.אתה מנסה לחלק את הכדורים ל12 כדורי אש קטנים.אתה מצליח לחלק את 2 כדורי האש רק ל10 כדורי אש קטנים.אתה זורק את כדורי האש.כדורי האש שורפים 10 ערימות קש וביניהם 2 מטרות.9%

ריו סאן
    המאמן אומקר לך"שמי קון.ואני מצטער על היחס הרע שדיברתי אליך מקודם.אני אוהב לדבר אל אנשים ביחס רע אליהם.מה שמך?.אני אשמח לקרב 2 על 2 ביחידים.כלומר אנו משתמשים פוקימון 1 בכול סיבוב.ואסור להשתמש ביכולת המיוחדת והתקפה המיוחדת שלנו בקרב.זה קרב פוקימונים רגיל.הבנת?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש סופר ספאמר
    מייקל
    אתה טוען הכוח שלך בכפות ידיך.הכפפות נגמרו לטעון ואז את מוחה כף.ותוצאה מכך נוצר גל אנרגיה שמתפזר לכול הכיונים.גל האנרגיה שיצרת שובר 10 מראות.עליה ב10%

אייס
    אתה שואג על המטרות שנמצאות מולך.השאגה שלך פוגעת בהרבה מרות ושוברת ותם למס' חלקים.אור אומר לך"רעיון טוב וגאוני כול הכבוד לך.עכשיו תמשיך לשבור עוד מטרות עד שלא היה מטרות" 8%

איתי
    אתה זורק את 6 כדורי האש שאתה יצרת על ערימות הקש.6כדורי האש שורפים 6 ערימות קש ובהם לא היתה אף מטר אחת.אתה מכין עוד 2 כדורי אש ענקיים.ואתה מחבר את שני הכדורים.אתה מנסה לחלק את הכדורים ל12 כדורי אש קטנים.אתה מצליח לחלק את 2 כדורי האש רק ל10 כדורי אש קטנים.אתה זורק את כדורי האש.כדורי האש שורפים 10 ערימות קש וביניהם 2 מטרות.9%

ריו סאן
    המאמן אומקר לך"שמי קון.ואני מצטער על היחס הרע שדיברתי אליך מקודם.אני אוהב לדבר אל אנשים ביחס רע אליהם.מה שמך?.אני אשמח לקרב 2 על 2 ביחידים.כלומר אנו משתמשים פוקימון 1 בכול סיבוב.ואסור להשתמש ביכולת המיוחדת והתקפה המיוחדת שלנו בקרב.זה קרב פוקימונים רגיל.הבנת?"
    אני מתעצבן שאני לא מצליח לפצל ואני עושה כדור גדול ומנסה לפצל אותו ל12 כדורים קטנים

6. משתמש מנוסה
    יו סאן
    "בסדר גמור" אני משיב לו בחיוב ומהנהן בראשי "צא צ'ימצ'אר!" אני צועק ומסמן לצ'ימצאר להתקדם למרכז "המגרש" "אתה מוכן?" אני שואל אות ברצינות רבה כאשר חיוך עולה על פני ומחכה לתשובתו של המאמן

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ריו סאן
    אתה מסמן לצ'ימ'אר להיכנס לקרב.צ'ימצ'אר נכנכס לקרב.קון אומר לך"אז הפוקימון ה1 שלך הוא צ'ימצ'אר.אז אני אבחר בזובאט שלי" קון מוציא פוכדור וממנו יוצא זובאט זוהר.קון אומר לך"תתקוף ראשון"

איתי
    אתה מתעצבן שאתה לא מצליח ליצור משני כדורים 12 כדורי אש קטנים.אתה מבטל את הכדורים שהכנת.אתה מרכז את כול הכוח שנותר לך לתוך כדור אש ענקי.אתה מנסה לחלק אותו ל12 כדורי אש קטנים.אתה מנסה ומצליח לחלק תכדור אש ל12 כדורי אש.10%

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש סופר ספאמר
    ריו סאן
    אתה מסמן לצ'ימ'אר להיכנס לקרב.צ'ימצ'אר נכנכס לקרב.קון אומר לך"אז הפוקימון ה1 שלך הוא צ'ימצ'אר.אז אני אבחר בזובאט שלי" קון מוציא פוכדור וממנו יוצא זובאט זוהר.קון אומר לך"תתקוף ראשון"

איתי
    אתה מתעצבן שאתה לא מצליח ליצור משני כדורים 12 כדורי אש קטנים.אתה מבטל את הכדורים שהכנת.אתה מרכז את כול הכוח שנותר לך לתוך כדור אש ענקי.אתה מנסה לחלק אותו ל12 כדורי אש קטנים.אתה מנסה ומצליח לחלק תכדור אש ל12 כדורי אש.10%
    אני זורק אותם על 12 מטרות, ואז עושה כדור אש גדול וזורק אותו על מטרה

9. מורחקים
    מייקל
    אצור עוד כפות כוח והפעם אסתובב במקום וארה אותן כהרבה כפות כוח קטנות .

10. משתמש מנוסה
    ריו סאן
    *בת'כלס לדעתי לתקוף ראשון זה הכי חרא ><"*
    ~טוב אני חייב כעת להשתמש בפוקימונים שלי בחוכמה רבה~ אני חושב לעצמי ושולח את צ'ימצ'אר לרוץ לעבר בזובאט ולהשתמש בדחיפה, אם זובאט יתחמק אני מסמן לו להתגלגל לאחור במטרה זובאט לא יצליח לפגוע בו בהתקפה פיתאומית

11. היכל התהילה
    אייס
    אמשיך לשאוג על המטרות בהתמדה

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אייס
    אתה ממשיך לשאוג על המטרות שמולך בהתמדה.השאגה שלך הורסת עוד מס' מטרות.השאגה שלך מגיעה למטר אך השאגה לא מצליחה לשבור אותה.אתה מבין שהמטרות שנשארו לך להשמיד יותר קשות ותצטרך יותר כוח כדי לשבור אותם.עליה ב5%

ריו סאן
    אתה שולח את צ'ימצ'אר לתקוף את זובאט.צ'ימצ'אר רץ אל זובאט ותוקף אותו בדחיפה.זובאט עף גבוה לאויר וכך מתחמק מהדחיפה של צ'ימצ'אר.קון אומר לך"תצטרך יותר מזה כדי להביס את זובאט שלי.זובאט תקוף בנשיכה את צ'ימצ'אר שלו"זובאט עף אל צ'ימצ'אר במתקפת נשיכה

מייקל
    אתה יוצר עוד כפות כוח והפעם מסובב אותם במקום.ואתה יורה אותן בהרבה כפות כוח קטנות.כפות הכוח הקטנות שיצרת הורסות הרבה מטרות.אתה נהיה שמח מזה שהרסת הרבה מטרות.עליה ב7%

איתי
    אתה זורק את 12 כדורי האש שיצרת אל 12 עימות קש.כדורי האש שורפים את ערימות הקש .בתוך ערימות הקש נמצאו 10 מרות והם הושמדו.אתה מכין הפעם כדור אש גדול.אתה מתעייף מהכנת הכדור.ולא נותרה לך הרבה אנרגיה בשביל ליצור עוד כדורי אש.אתה זורק את כדור האש על ערימות הקש שנותרו.כדור האש שורף את כול ערימות הקש שפוגע בהם.עליה ב9%

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. מורחקים
    מייקל
    אתה יוצר עוד כפות כוח והפעם מסובב אותם במקום.ואתה יורה אותן בהרבה כפות כוח קטנות.כפות הכוח הקטנות שיצרת הורסות הרבה מטרות.אתה נהיה שמח מזה שהרסת הרבה מטרות.עליה ב7
    %
    אמשיך לירות כפות כוח קטנות על עוד מראות .

14. משתמש סופר ספאמר
    אייס
    אתה ממשיך לשאוג על המטרות שמולך בהתמדה.השאגה שלך הורסת עוד מס' מטרות.השאגה שלך מגיעה למטר אך השאגה לא מצליחה לשבור אותה.אתה מבין שהמטרות שנשארו לך להשמיד יותר קשות ותצטרך יותר כוח כדי לשבור אותם.עליה ב5%

ריו סאן
    אתה שולח את צ'ימצ'אר לתקוף את זובאט.צ'ימצ'אר רץ אל זובאט ותוקף אותו בדחיפה.זובאט עף גבוה לאויר וכך מתחמק מהדחיפה של צ'ימצ'אר.קון אומר לך"תצטרך יותר מזה כדי להביס את זובאט שלי.זובאט תקוף בנשיכה את צ'ימצ'אר שלו"זובאט עף אל צ'ימצ'אר במתקפת נשיכה

מייקל
    אתה יוצר עוד כפות כוח והפעם מסובב אותם במקום.ואתה יורה אותן בהרבה כפות כוח קטנות.כפות הכוח הקטנות שיצרת הורסות הרבה מטרות.אתה נהיה שמח מזה שהרסת הרבה מטרות.עליה ב7%

איתי
    אתה זורק את 12 כדורי האש שיצרת אל 12 עימות קש.כדורי האש שורפים את ערימות הקש .בתוך ערימות הקש נמצאו 10 מרות והם הושמדו.אתה מכין הפעם כדור אש גדול.אתה מתעייף מהכנת הכדור.ולא נותרה לך הרבה אנרגיה בשביל ליצור עוד כדורי אש.אתה זורק את כדור האש על ערימות הקש שנותרו.כדור האש שורף את כול ערימות הקש שפוגע בהם.עליה ב9%
    כמה נשאר לי?
    -----------------------
    אני עוצר שניה לנשום אוויר ואז מנסה לעשות כדור קטן ואני זורק אותו על אחת מערמות הקש.

15. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי לוקאס צפה בהודעה
    לוקאס
    אתה נותן לו קליר כמו בבית חולים והוא מתעורר אך הפוקימון כפוי הטובה שנראה כמו כדורגל תוקף אותך ואת פיצ'וך! אתה זורק עליו פוקדור (שמאיזו סיבה לא ברורה עוטף אותו זרם סטטי חזק) והוא מתחשמל ונכנס לפוקדור ~טוינג טוינג גלינג!~ הוא לכוד! אתה שמח על התפיסה וממשיך בדרכך...
    טווינג ךינג לינג? XD
    -----------------------
    הוציא את פוליוג הושיט לו יד ואומר לו:"נעים להכיר,אני לוקאס המאמן שלך,בא נמשיך במסע" אחייך אליו ארים את פיצו על הכתף ואחזיק את פוליוג ואמשיך בדרכי
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

עמוד 18 מתוך 23 ראשוןראשון ... 81617181920 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •