מייקל
אתה טוען הכוח שלך בכפות ידיך.הכפפות נגמרו לטעון ואז את מוחה כף.ותוצאה מכך נוצר גל אנרגיה שמתפזר לכול הכיונים.גל האנרגיה שיצרת שובר 10 מראות.עליה ב10%
אייס
אתה שואג על המטרות שנמצאות מולך.השאגה שלך פוגעת בהרבה מרות ושוברת ותם למס' חלקים.אור אומר לך"רעיון טוב וגאוני כול הכבוד לך.עכשיו תמשיך לשבור עוד מטרות עד שלא היה מטרות" 8%
איתי
אתה זורק את 6 כדורי האש שאתה יצרת על ערימות הקש.6כדורי האש שורפים 6 ערימות קש ובהם לא היתה אף מטר אחת.אתה מכין עוד 2 כדורי אש ענקיים.ואתה מחבר את שני הכדורים.אתה מנסה לחלק את הכדורים ל12 כדורי אש קטנים.אתה מצליח לחלק את 2 כדורי האש רק ל10 כדורי אש קטנים.אתה זורק את כדורי האש.כדורי האש שורפים 10 ערימות קש וביניהם 2 מטרות.9%
ריו סאן
המאמן אומקר לך"שמי קון.ואני מצטער על היחס הרע שדיברתי אליך מקודם.אני אוהב לדבר אל אנשים ביחס רע אליהם.מה שמך?.אני אשמח לקרב 2 על 2 ביחידים.כלומר אנו משתמשים פוקימון 1 בכול סיבוב.ואסור להשתמש ביכולת המיוחדת והתקפה המיוחדת שלנו בקרב.זה קרב פוקימונים רגיל.הבנת?"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"בסדר גמור" אני משיב לו בחיוב ומהנהן בראשי "צא צ'ימצ'אר!" אני צועק ומסמן לצ'ימצאר להתקדם למרכז "המגרש" "אתה מוכן?" אני שואל אות ברצינות רבה כאשר חיוך עולה על פני ומחכה לתשובתו של המאמןיו סאן
המאמן אומקר לך"שמי קון.ואני מצטער על היחס הרע שדיברתי אליך מקודם.אני אוהב לדבר אל אנשים ביחס רע אליהם.מה שמך?.אני אשמח לקרב 2 על 2 ביחידים.כלומר אנו משתמשים פוקימון 1 בכול סיבוב.ואסור להשתמש ביכולת המיוחדת והתקפה המיוחדת שלנו בקרב.זה קרב פוקימונים רגיל.הבנת?"
ריו סאן
אתה מסמן לצ'ימ'אר להיכנס לקרב.צ'ימצ'אר נכנכס לקרב.קון אומר לך"אז הפוקימון ה1 שלך הוא צ'ימצ'אר.אז אני אבחר בזובאט שלי" קון מוציא פוכדור וממנו יוצאזובאט זוהר.קון אומר לך"תתקוף ראשון"
איתי
אתה מתעצבן שאתה לא מצליח ליצור משני כדורים 12 כדורי אש קטנים.אתה מבטל את הכדורים שהכנת.אתה מרכז את כול הכוח שנותר לך לתוך כדור אש ענקי.אתה מנסה לחלק אותו ל12 כדורי אש קטנים.אתה מנסה ומצליח לחלק תכדור אש ל12 כדורי אש.10%
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
*בת'כלס לדעתי לתקוף ראשון זה הכי חרא ><"*ריו סאן
אתה מסמן לצ'ימ'אר להיכנס לקרב.צ'ימצ'אר נכנכס לקרב.קון אומר לך"אז הפוקימון ה1 שלך הוא צ'ימצ'אר.אז אני אבחר בזובאט שלי" קון מוציא פוכדור וממנו יוצא זובאט זוהר.קון אומר לך"תתקוף ראשון"
~טוב אני חייב כעת להשתמש בפוקימונים שלי בחוכמה רבה~ אני חושב לעצמי ושולח את צ'ימצ'אר לרוץ לעבר בזובאט ולהשתמש בדחיפה, אם זובאט יתחמק אני מסמן לו להתגלגל לאחור במטרה זובאט לא יצליח לפגוע בו בהתקפה פיתאומית
אייס
אתה ממשיך לשאוג על המטרות שמולך בהתמדה.השאגה שלך הורסת עוד מס' מטרות.השאגה שלך מגיעה למטר אך השאגה לא מצליחה לשבור אותה.אתה מבין שהמטרות שנשארו לך להשמיד יותר קשות ותצטרך יותר כוח כדי לשבור אותם.עליה ב5%
ריו סאן
אתה שולח את צ'ימצ'אר לתקוף את זובאט.צ'ימצ'אר רץ אל זובאט ותוקף אותו בדחיפה.זובאט עף גבוה לאויר וכך מתחמק מהדחיפה של צ'ימצ'אר.קון אומר לך"תצטרך יותר מזה כדי להביס את זובאט שלי.זובאט תקוף בנשיכה את צ'ימצ'אר שלו"זובאט עף אל צ'ימצ'אר במתקפת נשיכה
מייקל
אתה יוצר עוד כפות כוח והפעם מסובב אותם במקום.ואתה יורה אותן בהרבה כפות כוח קטנות.כפות הכוח הקטנות שיצרת הורסות הרבה מטרות.אתה נהיה שמח מזה שהרסת הרבה מטרות.עליה ב7%
איתי
אתה זורק את 12 כדורי האש שיצרת אל 12 עימות קש.כדורי האש שורפים את ערימות הקש .בתוך ערימות הקש נמצאו 10 מרות והם הושמדו.אתה מכין הפעם כדור אש גדול.אתה מתעייף מהכנת הכדור.ולא נותרה לך הרבה אנרגיה בשביל ליצור עוד כדורי אש.אתה זורק את כדור האש על ערימות הקש שנותרו.כדור האש שורף את כול ערימות הקש שפוגע בהם.עליה ב9%
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)