Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 23 ראשוןראשון ... 13212223
מציג תוצאות 331 עד 336 מתוך 336
  1. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות 2 צפה בהודעה
    לוקאס
    פיקאצ'ו משגר מכת ברק אל סטריו.סטריו לא מצליח להתחמק ממכת הברק של פיקאצ'ו ונפגע קשה.לפתע סטריו נופל על האדמה ומתעלף עליה.ריין מוציא פוכדור ומחזיר אליו את סטריו שלו.
    "קדימה תוציא את הפוקימון הבא שלך,זה היה קרב טוב" אחייך אליו ואחכה שימשיך את הקרב
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוקאס
    ריין אומר לך"אוקי אז תתכונן צא וטרטל שלי.תשתמש בזנב אקוה על פיקאצ'ו שלו"יוצא לקרב.ורטל מפעיל זנבאקוה.ורטל תוקף בזנב אקוה את פייקאצ'ו שלך.פיקאצ'ו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש סופר ספאמר
    לוקאס
    פיקאצ'ו משגר מכת ברק אל סטריו.סטריו לא מצליח להתחמק ממכת הברק של פיקאצ'ו ונפגע קשה.לפתע סטריו נופל על האדמה ומתעלף עליה.ריין מוציא פוכדור ומחזיר אליו את סטריו שלו.

איס
    איוי אומר לך בקול שמחה"איוי איוי" הוא עושה צעד אחד קדימה אל דודו.אתה מבין מזה שאיוי רוצה להילחם לבד מול דודו.דודו לא מחכה אף רגע ומשתמש במתקפת ניקור על איווי.איווי מתחמק מזה בקלות.איוי מחכה להוראות שלך

איתי
    אתה מחזיר לפוכדור את גייר שלך.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת ובשריטה על שני הבלספורט.שני הלבספורט לא מצליחים להתחחמק ונפגעים קשה.הבלספורט הימי מפסיד בקרב.נשאר בלספורט 1.אלן אומר"בלספורט הצלפת גפן על צ'ימצ'אר"אלן מחזיר את בלספורט המעולף לפוכדור שלו.בלספורט תוקף בהצלפת גפן את צ'ימצ'אר
    אני אומר לצ'ימצ'אר לחמוק ולתקוף בגחלת שוב אבל הפעם בכל הכוח

4. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס
    ריין אומר לך"אוקי אז תתכונן צא וטרטל שלי.תשתמש בזנב אקוה על פיקאצ'ו שלו"יוצא לקרב.ורטל מפעיל זנבאקוה.ורטל תוקף בזנב אקוה את פייקאצ'ו שלך.פיקאצ'ו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה
    "פיקאצו ניצוץ על עצמך בשביל להיטען ואז מכת ברק" אומר לו בחיוך ואסתכל על וטרטל של ריין בבחינה
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

5. היכל התהילה
    איס
    איוי אומר לך בקול שמחה"איוי איוי" הוא עושה צעד אחד קדימה אל דודו.אתה מבין מזה שאיוי רוצה להילחם לבד מול דודו.דודו לא מחכה אף רגע ומשתמש במתקפת ניקור על איווי.איווי מתחמק מזה בקלות.איוי מחכה להוראות שלך
    "כדור צל!" אני מורה לו "תשתמש בסופת חול כדי לגרום לכדור להגביר תעוצה וגם כדי להפריע לדודריו לראות ולפגוע בו!"

6. משתמש ספאמר
    נעל לבקשת הפותח.

עמוד 23 מתוך 23 ראשוןראשון ... 13212223

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •