Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 23 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 336
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    יגאל סבבה רשום
    ניר אוקי מקבל את זה אבל שכול ששתחזק תוכל להיות יותר זמן בלתי נראה
    רשום
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    מתי מתחילים?

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    הודעה חשובה מי שלא היה רשום במשחק הקודם לא להירשם ההרשמה למשתמשים בלי מקום שמור היסתיימה!

4. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sulimania Knight צפה בהודעה
    שם משתמש: Sulmania Knight
    שם במשחק: מייקל קרוס.
    תיאור: מייקל הוא בחור גבווה בבערך מטר תשעים גובהו , בצעירותו הוא הקפיד על בריאותו ומזונו והיתאמן הרבה ובכך פיתח את גופו זאת אומרת שהוא מאד שרירי.
    שיערו שחור ותיסרוקתו היא גלח עם כל מיני פנסים(הציורים האלה) , עיניו בצבע אפור בהיר ועורו שחום.
    מייקל לובש מעיל עור שחור וארוך (כמו זה של הפאנקים) מתחתיו חולצת טי שרט שחורה עם כל מיני קישקושים , הוא לובש מכנס ג'ינס שחור ונועל נעלי נייק שוקס שחורות.
    רקע: מייקל גדל עם דודו מכיוון שהוריו נפטרו בדרך שלא ידועה למייקל .
    דודו של מייקל הוא מדען ורוב הזמן הוא נמצא במעבדתו ומייקל נשאר לבדו בבית .
    מייקל גדל והפך לבחור עצמאי מאד שיכול לישמור על עצמו ולהגן על עצמו.
    מייקל מקפיד על מסלול בריאות תקין ועל מזון בריא בנוסף הוא מתאמן הרבה ומפתח את גופו.
    מייקל החליט לצאת למסעו מסיבה אחת בלבד והיא :
    יום אחד דודו לא חזר הבייתה לאחר העבודה במעבדה , מייקל חשב שהוא סתם מתעכב .
    אבל עברו יומיים ודודו לא חזר . ביום השלישי הגיעה לביתו מכתב ובו היה רשום :
    " הדוד שלך אצלנו ואתה לא עומד ליראות אותו לעולם " בתחתית המכתב היה סמל מוזר.
    מייקל נשבע שיציל את דודו מפני חוטפיו ויחסל אותם .
    כוח מיוחד: כוח על ! גורם למייקל ליהיות חזק בצורה על טבעית , החסרון ביכולת שהיא פועלת במלואה רק בשעות צרה או סכנה . בשאר הזמן הוא יקבל כוח אבל בערך פחות בחצי ממה שיקבל במלואה.
    מתקפה מיחדת: הוא יוצר אנרגייה סביב אגרופיו כמין כפפה כזאת והוא יכול או להישתמש בהם כדי להרביץ או כדי לירות אותם.
    אחוזי שליטה במתקפה המיוחדת:לא לגעת
    פוקימון התחלתי:
    מחוז:תבחרו מחוז שאתם תשחקו בו
    תגים: לא לגעת
    כסף:לא לגעת
    ציוד: פלאפון , חכה טובה , אופניים , ציוק מחנאות , ערכת עזרה ראשונה , אוכל הרבה , בגדים להחלפה.
    בערות/בקשות: כן אני ידוע שזה רקע מצוץ ..
    אחי זה חלא הוגן אני שלחתי טופס לפני חצי מאלה שרשמת ולא בדקת אותו ..><

5. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sulimania Knight צפה בהודעה
    אחי זה חלא הוגן אני שלחתי טופס לפני חצי מאלה שרשמת ולא בדקת אותו ..><
    אחי אתה רשום -_-

ברצוני להבהיר ש...

6] אם לא תשקיעו ותכתבו ברצינות תתחילו להחטיא מתקפות
    וזה רציני אם תגיבו בצורה לא מושקעת אז תתחילו להחטיא ולהפסיד קרבות, אם אתם לא בקרב אז אתם תתיקדמו פחות ותרוויחו פחות דברים
    נערך לאחרונה על ידי Expired, 11-02-2010 בשעה 08:17 PM

6. מורחקים
    שם: חן
    שם משתמש:icoollives
    שם במשחק:ג'וני
    תיאור:שער שחור קצר עם רעמה, גופיה לבנה, קעקוע של דרקון על הכתף,
    גבות עבות, שרשרת מגן דוד, פרצוף מגולח, עיניים אפרות\ירוקות,
    מכנס צבאי שעובר את הברכיים.
    רקע:לפני הפיצוץ ג'וני היה מין ילד כזה שהעריצו כולם, הוא חי בסטייל והוא לא שתה כלום חוץ מאשר מים.
    היו חיי משפחה נורמליים, אחות והורים שאוהבים אותו ותומכים בו.
    בזמן הפיצוץ ג'וני לגם לגימה מבקבוק מים, כתוצאה מכן כל פעם שהוא עושה אפצ'י יוצא לו אקדח מים מהפה וכשהוא מפהק יוצא לו בועות מהפה.

אביו נהג לעשות לו טיולים בג'יפ בסוף שבוע, אך בפיצוץ האוטו נהרס וגם זה נגמר.

ג'וני היה חביב הבנות כבר מגיל צעיר והוא נשאר עם חברתו הטובה שמש, גם אחרי הפיצוץ.
    וכך אחרי הפיצוץ ג'וני וחברתו יצאו למסעם ביחד.
    כוח מיוחד:שהוא עושה אפצי יוצא לו קדח מים והפה ושהוא מהפק יוצא לו מהפה בועות, ובגלל זה הוא מסתובב תמיד עם מלחייה ומדבקות שינה בכיס.
    מתקפה מיחדת:הוא מוציא את המלחייה מהתיק, מפזר מלח על האף ובכך תוך שניות ספורות עושה אפצ'י ובין רגע יוצא לו כמות מים אדירה מין הפה.
    וגם,
    הוא מוציא מין הכיס מדקת שינה מדביק על היד, וזמן קצר אח"כ הוא מפהק ויוצא לו מהפה בועות בקצב מהיר ביותר.
    פוקימון התחלתי:סקווירטל.
    מחוז:מחוז החשמל.

שותף:כן, חברתו שמש שותפה.
    הפוקימון שלו:סקווירטל.
    ציוד:3 מלחיות,10 קופסאות של מדבקות כדורי שינה,חכה,5 פוכדורים, אוכל וג'ריקן מים.
    בערות/בקשות:
    נערך לאחרונה על ידי הצב של אורן, 11-02-2010 בשעה 08:28 PM

7. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי IcoolLIVES צפה בהודעה
    שם משתמש:icoollives
    שם במשחק:ג'וני
    תיאור:שער שחור קצר עם רעמה, גופיה לבנה, קעקוע של דרקון על הכתף, גבות עבות, שרשרת מגן דוד, פרצוף מגולח, עיניים אפפרות ירוקות,
    מכנס צבאי שעובר את הברכיים

רקע:לפני הפיצוץ ג'וני היה דמות מדליקה מאוד, הוא חי בסטייל והוא אהב לשתוש המון מים.
    היו חיי משפחה נורממליים אחות ואחיו שאוהבים אותו.
    בזמן הפיצוץ ג'וני שתה מים, כתוצאה מכן כל פעם שהוא עושה אפצ'י יוצא לו אקדח מים מהפה.
    אביו נהג לעשות לו טיולים בג'יפ בסוף שבוע, אך בפיצוץ האוטו נהרס וגם זה נגמר.
    ג'וני היה חביב הבנות כבר מגיל צעיר והוא נשאר אם חברתו הטובה שמש גם אחרי הפיצוץ.

וכך אחרי הפיצוץ ג'וני וחברתו יצאו למסעם ביחד.
    כוח מיוחד:שהוא עושה אפצי יוצא לו קדח מים והפה ושהוא מהפק יוצא לו מהפה בועות, ובגלל זה הוא מסתובב תמיד עם מלחייה ומדבקות שינה בכיס.
    מתקפה מיחדת:הוא מוצי את המלחייה מהתיק מפזר מלח על האף ובכך תוך שניות ספורות עושה אפצ'י ובין רגע יוצא לו כמות מים אדירה מין הפה.
    או,
    הוא מוציא מין הכיס מדקת שינה מדביק על היד, תוך כמה מאיות הוא מפהק ויוצצא לו מהפה בועות בקצב מהיר ביותר.
    פוקימון התחלתי:סקווירטל.

מחוז:מחוז החשמל.
    שותף:כן, חברתו שמש שותפה.

הפוקימון שלו:סקווירטל.
    ציוד:3 מלחיות,10 קופסאות של מדבקות כדורי שינה,חכה,5 פוכדורים.
    בערות/בקשות:
    ההרשמה כבר נסגרה

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    כול מי שרשום שיגיב לה
    אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל בסיס המחתרת.כעבור חמש דקות אתם מגיעים אל הבסיס.אתם שמים לב שעל הדלת יש פתוק ועליו כתוב"כדי להיכנס לבסיס עליכם להשתמש בכוח המיוחד שלכם"מה תעשו?

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    שם: ben
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות 2 צפה בהודעה
    כול מי שרשום שיגיב לה
    אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל בסיס המחתרת.כעבור חמש דקות אתם מגיעים אל הבסיס.אתם שמים לב שעל הדלת יש פתוק ועליו כתוב"כדי להיכנס לבסיס עליכם להשתמש בכוח המיוחד שלכם"מה תעשו?
    לאחר שאני קורא את הפתק אני מתמלא מחשבה.
    'באיזו דרך עם טלקנסיז אני אפתח את הדלת'.
    "אוקי קדימה" אני אומר ומפשיל שרוולים,אני זז טיפה אחורה מן הדלת ושם שני ידיים על הראש,יד בכל צד.
    אני סוגר את עיניי ומכווץ את פניי לכיוון הדלת,אני משחרר כוח וצועק:"אהה!".
    אני פותח עיניים בכדי לברר מה התרחש.

10. מורחקים
    שם: אופיר
    כול מי שרשום שיגיב לה
    'להיכנס לבסיס המחתרת? כלכך דבילי, יכלו בקלות לעשות את זה בחוץ, כלכך לא נחוץ...' אחשוב לעצמי ואשים את שתי ידי על הרצפה ואשתמש במתקפה המיוחדת שלי, בתקווה שיקרה משהו מיוחד.
    נערך לאחרונה על ידי Marco Reus, 11-02-2010 בשעה 08:45 PM

11. משתמש סופר ספאמר
    כול מי שרשום שיגיב לה
    אני מתעצבן ומביא אגרופים לדלת בכל הכוח

12. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    כול מי שרשום שיגיב לה
    'וואו אני לא מאמין שאני עכשיו הולך להכנס לבסיס המחתרת...טוב אז אני צריך להשתמש בכוח שלי מה?!' אחשוב
    אני אקח נשימה ארוכה וילחש:" מתקפת שליטת אש!" ואוציא את קטנה מידיי ואשתמש בה על הדלת כדי לפתוח אותה
    אני אחכה טיפה ואגיד בקול:" שלום אני אדם ואני הייתי גם בשלושת המחוזות לפני שנהרסו ע"י האגדיים ולון ונלחמתי במקדש הענן..זוכר אותי?"

13. משתמש מנוסה
    כול מי שרשום שיגיב לה

יש מצב שאני יוכל לעבור גם דרך קירות?,בשלב יותר מאוחר של המשחק
    ------------------------------------------------------------------------------------
    אני הופך את היידים,הגוף ואת הכל-חוץ מהראש לבתי נראים,דופק בדלת,ומחכה שה'מאסטר' יסתכל בעיינית.
    אחרי זה אני אומר לו: "שלום לך מאסטר,כפי שאתה יודע אני כבר הייתי ב3 מחוזות,היה לי עוזר בשם: "שלגון"
    אני מניח שאתה מכיר אותו,נכון?,בכל מקרה,אם אתה פוגש אותו,תגיד לו שאני תמיד כאן-ולא כאן."
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 11-02-2010 בשעה 08:54 PM

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    מייקל
    אתה מתרחק טיפה מן הדלת.מפשיל שרוולים ושם את שני ידך יד אחת בכול צד.אתה סוגר את עיניף וצועק.וכעבור כמה שניות אתה פותח את עיניך.ורואה שלא גרמת כלום לדלת של הביס.לפתע אתה מבחין בקופסא גדולה ליד דלת הבסיס שאולי יכולה לעזור לך.

מארק
    אתה שולח קרן חשמלית די קטנה אל דלת הבסיס.קרן החשמל שאתה שולח מידך.פוגעת בדלת הביס.קרן האור החשמלית עושה סימן קטן שחור על דלת הבסיס.אתה מבחין בקופסא קטנה שנמצאת ליד דלת הבסיס.שאולי יכולה לעזור לך לפתוח את הדלת

איתי
    אתה מכה את הדלת בכל הכח והאצבעות שלך נהיות אדומות ונפוחות מזה הן כמעט נשברו! לדלת לעומת זאת לא קרה כלום היא עדיין יציבה ויפה כפי שהייתה אתה לא רואה הפילו שריטה אתה מנסה ליישר את האצבעות שלך ו"קרק!" מהכאב אתה נופל ארצה.לפתע אתה מבחין בקופסא שליד הדלת שאולי תעזור לך.

אדם
    אתה מפעיל תיכולת המיוחדת שלך.אתה מתקרב לדלת.ושם עליה את כפות ידיך.ומפעיל עליה את היכולת שלך.הדלת לאט לאט נהית חמצה מאוד.אתה מתרחק מימנה.ואתה מבחין חצי מהדלת נהרסה בשל הכוח שלך.וליד הדלת ניצבת קופסא שיכולה לעזור לך

ניר
    אתה מפעיל תיכולת המיוחדת שלך ורק את הראש לא מעלים.לפתע איש אומר לך"שלגון ניר אה.אוקי תצטרך למות.ניר ושלגון היו אנשים שעבדו אצל לון.והם נהפכו למבוקשים.מדהים ששאתם עדין חיים.אך הגיע הזמן שתמותו."לפתע אתה מבחין שגופך כבר נראה.והדלת עומדת להיפתח

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש סופר ספאמר
    מייקל
    אתה מתרחק טיפה מן הדלת.מפשיל שרוולים ושם את שני ידך יד אחת בכול צד.אתה סוגר את עיניף וצועק.וכעבור כמה שניות אתה פותח את עיניך.ורואה שלא גרמת כלום לדלת של הביס.לפתע אתה מבחין בקופסא גדולה ליד דלת הבסיס שאולי יכולה לעזור לך.

מארק
    אתה שולח קרן חשמלית די קטנה אל דלת הבסיס.קרן החשמל שאתה שולח מידך.פוגעת בדלת הביס.קרן האור החשמלית עושה סימן קטן שחור על דלת הבסיס.אתה מבחין בקופסא קטנה שנמצאת ליד דלת הבסיס.שאולי יכולה לעזור לך לפתוח את הדלת

איתי
    אתה מכה את הדלת בכל הכח והאצבעות שלך נהיות אדומות ונפוחות מזה הן כמעט נשברו! לדלת לעומת זאת לא קרה כלום היא עדיין יציבה ויפה כפי שהייתה אתה לא רואה הפילו שריטה אתה מנסה ליישר את האצבעות שלך ו"קרק!" מהכאב אתה נופל ארצה.לפתע אתה מבחין בקופסא שליד הדלת שאולי תעזור לך.

אדם
    אתה מפעיל תיכולת המיוחדת שלך.אתה מתקרב לדלת.ושם עליה את כפות ידיך.ומפעיל עליה את היכולת שלך.הדלת לאט לאט נהית חמצה מאוד.אתה מתרחק מימנה.ואתה מבחין חצי מהדלת נהרסה בשל הכוח שלך.וליד הדלת ניצבת קופסא שיכולה לעזור לך

ניר
    אתה מפעיל תיכולת המיוחדת שלך ורק את הראש לא מעלים.לפתע איש אומר לך"שלגון ניר אה.אוקי תצטרך למות.ניר ושלגון היו אנשים שעבדו אצל לון.והם נהפכו למבוקשים.מדהים ששאתם עדין חיים.אך הגיע הזמן שתמותו."לפתע אתה מבחין שגופך כבר נראה.והדלת עומדת להיפתח
    אני ניגש לקופסה ופותח אותה
    ורואה מה יש בפנים

עמוד 4 מתוך 23 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •