Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 23 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 336
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות 2 צפה בהודעה
    מייקל
    אתה מתרחק טיפה מן הדלת.מפשיל שרוולים ושם את שני ידך יד אחת בכול צד.אתה סוגר את עיניף וצועק.וכעבור כמה שניות אתה פותח את עיניך.ורואה שלא גרמת כלום לדלת של הביס.לפתע אתה מבחין בקופסא גדולה ליד דלת הבסיס שאולי יכולה לעזור לך.

מארק
    אתה שולח קרן חשמלית די קטנה אל דלת הבסיס.קרן החשמל שאתה שולח מידך.פוגעת בדלת הביס.קרן האור החשמלית עושה סימן קטן שחור על דלת הבסיס.אתה מבחין בקופסא קטנה שנמצאת ליד דלת הבסיס.שאולי יכולה לעזור לך לפתוח את הדלת

איתי
    אתה מכה את הדלת בכל הכח והאצבעות שלך נהיות אדומות ונפוחות מזה הן כמעט נשברו! לדלת לעומת זאת לא קרה כלום היא עדיין יציבה ויפה כפי שהייתה אתה לא רואה הפילו שריטה אתה מנסה ליישר את האצבעות שלך ו"קרק!" מהכאב אתה נופל ארצה.לפתע אתה מבחין בקופסא שליד הדלת שאולי תעזור לך.

אדם
    אתה מפעיל תיכולת המיוחדת שלך.אתה מתקרב לדלת.ושם עליה את כפות ידיך.ומפעיל עליה את היכולת שלך.הדלת לאט לאט נהית חמצה מאוד.אתה מתרחק מימנה.ואתה מבחין חצי מהדלת נהרסה בשל הכוח שלך.וליד הדלת ניצבת קופסא שיכולה לעזור לך

ניר
    אתה מפעיל תיכולת המיוחדת שלך ורק את הראש לא מעלים.לפתע איש אומר לך"שלגון ניר אה.אוקי תצטרך למות.ניר ושלגון היו אנשים שעבדו אצל לון.והם נהפכו למבוקשים.מדהים ששאתם עדין חיים.אך הגיע הזמן שתמותו."לפתע אתה מבחין שגופך כבר נראה.והדלת עומדת להיפתח
    "אתה רציני?,אמרו לי שעשו עלי היפנוזה...
    אני זוכר את זה טוב-ממש טוב,רגע אחד הייתי ב.. דרך 3 במחוז האש!,ואז שלגון כמעט עצר אותי-וסיפר לי שיש לו כוחות מיוחדים,מפה אני כבר לא זוכר כלום,אני התעוררתי רק אחרי סוף המכון ה5. בכל מקרה-אני זוכר שיש לו חזירה בזמן,ככה שהוא יכול לעזור לנו. אז תחשוב טוב לפני שאתה מבק שמבוקשים.. אבל אני כן לא סובל אותו.
    בכל מקרה,תוכל ללמד אותי יכולת?,כי פשוט אני רוצה יכולת איתור,אני יעשה לך משימה בתמורה לזה."

2. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    כול מי שרשום שיגיב לה
    אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל בסיס המחתרת.כעבור חמש דקות אתם מגיעים אל הבסיס.אתם שמים לב שעל הדלת יש פתוק ועליו כתוב"כדי להיכנס לבסיס עליכם להשתמש בכוח המיוחד שלכם"מה תעשו?
    *יש לי כבר את פיצו?
    ----
    אני אקח קצת מהאנרגייה של הגוף שלי ואז אלחש לעצמי:"פריקה" ואגע בדלת עם האצבע שלי בשביל לעביר עלייה חשמל סטטי,ואנסה לפתוח אותה שוב ואחפש באזור עוד אנשים שבאים אל המחתרת היום.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

3. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    אתה מפעיל תיכולת המיוחדת שלך.אתה מתקרב לדלת.ושם עליה את כפות ידיך.ומפעיל עליה את היכולת שלך.הדלת לאט לאט נהית חמצה מאוד.אתה מתרחק מימנה.ואתה מבחין חצי מהדלת נהרסה בשל הכוח שלך.וליד הדלת ניצבת קופסא שיכולה לעזור לך
    'מעניין מה יש בקופסא הזאת' אחשוב בפחד ואגש אליה לאט ואפתח אותה

4. משתמש מנוסה
    שם: ben
    מייקל
    אתה מתרחק טיפה מן הדלת.מפשיל שרוולים ושם את שני ידך יד אחת בכול צד.אתה סוגר את עיניף וצועק.וכעבור כמה שניות אתה פותח את עיניך.ורואה שלא גרמת כלום לדלת של הביס.לפתע אתה מבחין בקופסא גדולה ליד דלת הבסיס שאולי יכולה לעזור לך.
    ללא היסוס וללא חשש אני ניגש לקופסא בכדי לברר מה נמצא בה.

5. מורחקים
    שם: אופיר
    מייקל

מארק
    אתה שולח קרן חשמלית די קטנה אל דלת הבסיס.קרן החשמל שאתה שולח מידך.פוגעת בדלת הביס.קרן האור החשמלית עושה סימן קטן שחור על דלת הבסיס.אתה מבחין בקופסא קטנה שנמצאת ליד דלת הבסיס.שאולי יכולה לעזור לך לפתוח את הדלת

[/COLOR][/B]
    OOG: בבקשה תוריד שורה מאיפה שאתה מתחיל לכתוב כדי שאוכל למחוק ציטוטים. וגם, קראת בכלל את הטופס שלי? קרן חשמלית זה פשוט רגיל אצלי, המתקפה המיוחדת זה גל חשמל מהאדמה שמחשמל את מה שהוא נוגע בו! (זאת אומר מישהו ברדיוס של X מטרים)

IG: אקח את הקופסא ואפתח אותה בסקרנות.

6. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    איתי
    אתה פותח את הקופסא ומביט לבפנים אתה בוחן את הקופסא לאורך ולרוחב... אין שם כלום אתה מבואס ממה שקרה ואתה מסתובב ומנסה לחשוב על דרך אחרת שלפתע משום מקום אתה מרגיש כאב חזק בראש הדבר האחרון שאתה רואה זה איש לבוש במדים של שומר כנראה ואז אתה מתעלף. לאחר זמן לא ידוע אתה רואה שאתה קשור על כיסא ומסביבך יש הרבה אנשים.

ניר
    אתה בא להגיד לאיש את זה אבל אז העיניים שלו מתגלגלות ואתה נרדם אתה שקוע בשינה
    עמוקה... אתה קם לריח שניצל חמוץ מתוק ורואה שדבוקה עליך מכונה מוזרה האיש שהרדים אותך כנראה תוקע בך כבל ואז אתה נכנס לחלום מוזר בו הרבה אותיות ומספרים מעופפים סביבך ואז אתה רואה את הגרוע מכולם לון (מהמשחק הקודם)! מה תעשה?

פיקה שף
    אתה מעביר זרם של חשמל לדלת, אתה מרגיש מעט עייפות ואז מנסה לפתוח אותה הכוח שלך לא עזר... אתה מחפש משהוא שיעזור לך ופתאום משהוא מפיל אותך... זו קופסא! האם תעז לפתוח אותה?

אדם
    אתה פותח את הקופסא לאט לאט ומריח ריח טוב שמדגדג לך באף, יש שם עוגה! אתה מרים את העוגה ורואה שמתחתיה יש פתק (מוכתם מהג'לי שנוטף מהעוגה הנראית חלומית!) אתה מרים את הפתק.כבר אין לך מקום בידיים ואז אתה רואה את מה שציפית לו! מפתח!

מייקל
    אתה ניגש בקופסא ופותח אותה בזריזות, אתה מריח ריח מוזר ורואה שיש שם בקבוקון שכתוב עליו: "אם אתה קורא את זה כנראה שאתה היית מספיק טיפש כדי לפתוח את הקופסא... כלל ראשון! לא מרימים סתם דברים מהריצפה" אתה גומר לקרוא ונרדם כנראה זה היה בקבוקון עם סם הרדמה... לאחר זמן לא ידוע אתה מתעורר בחדר בעודך מוקף אנשים.

מרק
    *ראיתי מה המתקפה שלך היא חלשה מאוד בהתחלה.... אז תחשוב קצת
    אתה מרים את הקופסא ופותח אותה בתוכה יש פוקדור עם פתק מתחתיו זה הפוקימון שלך נסה אותו! אתה מוציא את פוקימונך ובאותו זמן תוהה 'איך הם ידעו מי אני ושאני באתי עכשיו' ולפתע אתה רואה ליידך טורצ'יק חמוד

7. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי לוקאס צפה בהודעה
    איתי
    אתה פותח את הקופסא ומביט לבפנים אתה בוחן את הקופסא לאורך ולרוחב... אין שם כלום אתה מבואס ממה שקרה ואתה מסתובב ומנסה לחשוב על דרך אחרת שלפתע משום מקום אתה מרגיש כאב חזק בראש הדבר האחרון שאתה רואה זה איש לבוש במדים של שומר כנראה ואז אתה מתעלף. לאחר זמן לא ידוע אתה רואה שאתה קשור על כיסא ומסביבך יש הרבה אנשים.

ניר
    עמוקה... אתה קם לריח שניצל חמוץ מתוק ורואה שדבוקה עליך מכונה מוזרה האיש שהרדים אותך כנראה תוקע בך כבל ואז אתה נכנס לחלום מוזר בו הרבה אותיות ומספרים מעופפים סביבך ואז אתה רואה את הגרוע מכולם לון (מהמשחק הקודם)! מה תעשה?

פיקה שף
    אתה מעביר זרם של חשמל לדלת, אתה מרגיש מעט עייפות ואז מנסה לפתוח אותה הכוח שלך לא עזר... אתה מחפש משהוא שיעזור לך ופתאום משהוא מפיל אותך... זו קופסא! האם תעז לפתוח אותה?

אדם
    אתה פותח את הקופסא לאט לאט ומריח ריח טוב שמדגדג לך באף, יש שם עוגה! אתה מרים את העוגה ורואה שמתחתיה יש פתק (מוכתם מהג'לי שנוטף מהעוגה הנראית חלומית!) אתה מרים את הפתק.כבר אין לך מקום בידיים ואז אתה רואה את מה שציפית לו! מפתח!

מייקל
    אתה ניגש בקופסא ופותח אותה בזריזות, אתה מריח ריח מוזר ורואה שיש שם בקבוקון שכתוב עליו: "אם אתה קורא את זה כנראה שאתה היית מספיק טיפש כדי לפתוח את הקופסא... כלל ראשון! לא מרימים סתם דברים מהריצפה" אתה גומר לקרוא ונרדם כנראה זה היה בקבוקון עם סם הרדמה... לאחר זמן לא ידוע אתה מתעורר בחדר בעודך מוקף אנשים.

מרק
    אתה מרים את הקופסא ופותח אותה בתוכה יש פוקדור עם פתק מתחתיו זה הפוקימון שלך נסה אותו! אתה מוציא את פוקימונך ובאותו זמן תוהה 'איך הם ידעו מי אני ושאני באתי עכשיו' ולפתע אתה רואה ליידך טורצ'יק חמוד
    אני אומר להם ''כדי לכם לשחרר אותי מיד הוא שאני יתצבן נורא''

8. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    פיקה שף
    "מעניין מה זה,אני ינסה לבדוק מה יש בה" אומר ואפעיל כוח סטטי בגוף שלי בשביל שאם זה משהו חי אז הוא יתחשמל ואז אפתח את הקופסא בזהירות ובאיטיות ואגלה שיש שם:..
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

9. משתמש מנוסה
    איתי

ניר

פיקה שף

אדם

מייקל

מרק

"לון?!" אגיד בהפתעה מוזרה...

"איפה אני?,אני יודע שאין מצב שזה אתה לון... בטח אתה איש עם יכולת שינוי צורה.
    הייתי רוצה לדעת מה אתה עושה לי. אתה יודע שאני מנהל מאמא-עוף לשעבר!,כל העולם רודף אחרי ומסקרים אחרי,וכולם יודעים את זה."

אנסה בתזוזה חרישית להפוך לבלתי נראה-ואז אתן אגרוף ללון בראש,ואברח.
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 11-02-2010 בשעה 09:34 PM

10. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    'חחח טוב לפחות הם הביאו לי מפתח כדי שאני לא אצטרך להמיס להם ת'דלת' אחשוב ואחייך חיוך קטן
    אני אגש לדלת ואכניס את המנעול לפתח ואסובב לאט ויפתח את הדלת ואתקדם לאט לאט

11. משתמש מנוסה
    אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל בסיס המחתרת.כעבור חמש דקות אתם מגיעים אל הבסיס.אתם שמים לב שעל הדלת יש פתוק ועליו כתוב"כדי להיכנס לבסיס עליכם להשתמש בכוח המיוחד שלכם"מה תעשו?
    "כוח מיוחד?, בסדר גמור!" אני מדבר לעצמי ומצחקק מעט, לאחר מכן אני מתחיל להתרכז, בהתחלה אני מתחיל לעלות לראשי מחשבות "חמות"(כעסים) ואז מרגיש איך אנרגיה רבה מתחילה לעטוף את כל גופי, לעט לעט כל גופי מתחיל להתחמם לחום של כ-105 מעלות, וניתן כבר לראות את כל האדים יוצאים מתוך גופי, מיד אח"כ אני מתחיל לעלות באש "אז אני מוכן" אני מדבר לדלת בקול מלגלג מעט כאשר על ראשי ישנו חיוך קטן.

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    שם משתמש: NivX10
    שם במשחק: דריי
    תיאור:
    רקע: דריי נולד לאחר פיצוץ שלושת המחוזות.. אביו היה אחד האנשים שנלחמו בלון עוד בימיי שלושת המחוזות..
    הוא תמיד שמע סיפורי גבורה, על מעשיו של אביו והשותפים שלו.. דברים נועזים, מדהימים וגם קצת מצחיקים שעשו..
    הדבר הזה ריגש אותו והוא החליט שהוא רוצה לצאת למסע, אך אף פעם לא עשה זאת.
    אביו אסר עליו וחשב תמיד שיפגע.. לאחר ימים רבים כשדריי הגיע לגיל ה-15, הגיעו כל השמועות על ההקמה החדשה של צוות ניוטק!
    הדבר הכעיס מאוד את אביו של דריי והוא התכוון לצאת שוב למסע, אך ביום ליפני שאביו של דריי יצא התרחשה תאונת דרכים והוא נפגע מאוד קשה.
    הוא שותק בגרליו, והפך ליהיות נכה על כיסא גלגלים.. דריי בכה ללא הפסק על אביו כי ידע שהוא לא יוכל שוב ללכת!
    יום אחד אביו של נכנס לחדר של דריי עם פוקדור על ברכיו המשותקות, הוא אמר לו שהוא מרשה לו לצאת למסע ומרגיש שדריי מוכן עליו..
    דריי חיבק את אביו עם דמעות של אושר בעיניו, אביו הביא לו פוקדור וחפצים בשביל המסע שלו ואמר שפוקדור הזה יש פוקימון שהיה שלו כשיצא למסע שלו.. והוא מקווה שהוא יהיה הבעלים החדשים שלו!
    וכך דריי יצא מהבית לעבר מסעו הראשון ואל הלא נודע...
    כוח מיוחד: חיבור רוחני, דריי עושה כמה סימני ידיים שגורמים ללבו להתחבר לנפשם של אנשים או פוקימונים ולשנות את ההילה שלהם מחיובית ושלילית!
    מתקפה מיחדת: גל הדף רוחני, במצב בוא דריי מחוייב לעשות משהוא דרסטי מתעורר בוא מין כוח שיוצר גלי כדף חזקים שיכולים להעיף ולפגוע בדברים ממש כבדים וגדולים,
    עם הוא משתמש בזה על בני אדם.. הוא יכול לשלוט בהם או להקפיא את נשמתם לכמה דקות!
    אחוזי שליטה במתקפה המיוחדת: לא לגעת
    פוקימון התחלתי:
    מחוז: הברזל
    תגים: לא לגעת
    כסף: לא לגעת
    שותף: כן,קוראים לה רין והיא מתאמת.
    הפוקימון שלו:
    ציוד:ציוד מחנאות,תיק למסע,חכה,פלאפון,פוקדע,חבל טיפוס,5 פוקדורים,תרופה אחת,מפה.
    בערות/בקשות:
    לתפוס פוקאבו, וקומתנה.

.

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    PokerArt
    אתה מתחיל לחשוב על מחשבות חמות וכך מפעילת יכולת המיוחדת שלך.לבסוף חום גופך מגיע לחום של 105 מעלות.אתה שם את ידך על הדלת.מרוב החום של הגוף שלך.דלת הביס מומססת לאל לאט.ולבסוף הדלת נעלמת.אתה יכול עכשיו להיכנס לבסיס.

אדם
    אתה שם את המפתח בחור של המנעול.ופותח אותה באמצעות המפתח שהשגת בידך.לפתע הדלת נפתחת מולך.אתה מחליט להיכנס לבסיס בחחש רב.מן האופק יצור בשם באלבאזור פוגש אותך באלבאזור שולח אליך עלי טער.אתה שומע"עליך להביס את באלבאזור עם הכוח שלך"

ניר
    אתה מנסה להפעיל את הכוח המיוחד שלך.ולברוח מהמקום שאתה נמצא בו.אך אתה לא מצליח.לון שולח אליך קרן אור לבנה שפוגעת לך.אתה נרדם.כעבור שעה אתה פותח את עיניך.ואתה רואה שאתה נמצא בחד מוזר עם 2 אנשים שאתה לא מכיר.אחד מהאנשים אומר לך"אתה לא זוכר כלום ממה שקרה לך"

לוקאס
    אתה מפעיל את יכולת הסטטי שלך על הקופסא.הקופסא מתחשמלת ומתפוצצת.אתה נפגע מן הלם שהיה הרגע.בתוך הקופסא נמצא מפתח שפותח לך את דלת הביס.אתה מתרגש נורא.קיבלת דרך להיכנס לבסיס

איתי
    אחד האנשים שנמצאים בחדר איתך אומרים לך"תשמע דיחו לנו שאתה ניסת לפרוץ לבסיס התחלתי של המחתרת.ולא השתמשת בכוח המיוחד שלך.אנחנו השב''כ עצרנו אותך.עכשיו לך וכדי להיכנס לבסיס תישתמש בכוח המיוחד שלך" האנשים משחררים אותך ואתה מגיע למקום שהית בו מלפני רגע.

ניב אמרתי אין מקום אם אחד ממי שיש לו מקום שמור לא ירשם תוכל להירשם.או שאחד מהרשומים יעוף
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    PokerArt
    אתה מתחיל לחשוב על מחשבות חמות וכך מפעילת יכולת המיוחדת שלך.לבסוף חום גופך מגיע לחום של 105 מעלות.אתה שם את ידך על הדלת.מרוב החום של הגוף שלך.דלת הביס מומססת לאל לאט.ולבסוף הדלת נעלמת.אתה יכול עכשיו להיכנס לבסיס.

אדם
    אתה שם את המפתח בחור של המנעול.ופותח אותה באמצעות המפתח שהשגת בידך.לפתע הדלת נפתחת מולך.אתה מחליט להיכנס לבסיס בחחש רב.מן האופק יצור בשם באלבאזור פוגש אותך באלבאזור שולח אליך עלי טער.אתה שומע"עליך להביס את באלבאזור עם הכוח שלך"

ניר
    אתה מנסה להפעיל את הכוח המיוחד שלך.ולברוח מהמקום שאתה נמצא בו.אך אתה לא מצליח.לון שולח אליך קרן אור לבנה שפוגעת לך.אתה נרדם.כעבור שעה אתה פותח את עיניך.ואתה רואה שאתה נמצא בחד מוזר עם 2 אנשים שאתה לא מכיר.אחד מהאנשים אומר לך"אתה לא זוכר כלום ממה שקרה לך"

לוקאס
    אתה מפעיל את יכולת הסטטי שלך על הקופסא.הקופסא מתחשמלת ומתפוצצת.אתה נפגע מן הלם שהיה הרגע.בתוך הקופסא נמצא מפתח שפותח לך את דלת הביס.אתה מתרגש נורא.קיבלת דרך להיכנס לבסיס

איתי
    אחד האנשים שנמצאים בחדר איתך אומרים לך"תשמע דיחו לנו שאתה ניסת לפרוץ לבסיס התחלתי של המחתרת.ולא השתמשת בכוח המיוחד שלך.אנחנו השב''כ עצרנו אותך.עכשיו לך וכדי להיכנס לבסיס תישתמש בכוח המיוחד שלך" האנשים משחררים אותך ואתה מגיע למקום שהית בו מלפני רגע.

ניב אמרתי אין מקום אם אחד ממי שיש לו מקום שמור לא ירשם תוכל להירשם.או שאחד מהרשומים יעוף

"מי אתם בדיוק?,מה אתם רוצים ממני?!" אצעק בחדר.
    "שלגון!,אני יודע שעשית עלי היפנוזה,אבל לא הייתי מהופנט טוב?!,בוא תעזור לי ימעפן!,אפילו אתה אמרת שכולם ימותו,ככה אתה רוצה להרוג אותי?,שאמרת שתהפנט אותי במטרה שאני לא ימות.

15. משתמש סופר ספאמר
    PokerArt

אדם

ניר

לוקאס

איתי

אני משתמש בכדור אש על הדלת בכל בכוח
    נערך לאחרונה על ידי איתי., 11-02-2010 בשעה 10:23 PM

עמוד 5 מתוך 23 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •