איתי
אתה מכין עוד כדור אש.הפעם כדור האש שהכנת גדול בקצת מכדורי האש הקדמים שהכנת.אתה זורק את הכדור האש אל ערמת קש די רחוקה ממך.כדור האש שורף לגמרי את ערימת הקש.בתוך ערימת הק מופיעה אחת המטרות.סאי מחיך אליך ואומר לך"כול הכבוד" אחוזי שליטה עלו ב5%
איתי
אתה מכין עוד כדור אש.הפעם כדור האש שהכנת גדול בקצת מכדורי האש הקדמים שהכנת.אתה זורק את הכדור האש אל ערמת קש די רחוקה ממך.כדור האש שורף לגמרי את ערימת הקש.בתוך ערימת הק מופיעה אחת המטרות.סאי מחיך אליך ואומר לך"כול הכבוד" אחוזי שליטה עלו ב5%
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
שחר
אתה מחפש עצם שקשור לזמן ושיכול לעזור לך.אתה לא מוצא חפץ כזה.לפתע אתה מבחין שליד דלת הבסיס נמצאת קופסא עשויה מקרטון.העשויה לעזור לך לעבור את דלת הבסיס של המחתרת
איתי
אתה שמח ששליטת הכוח שלך עולה ועולה.אתהה מכין עוד שלושה כדורי אש בידיך.1 ביד ימין ו2 ביד שמאל.אתה זורק את כול כדורי האש על 3 ערימות קש.כול 3 כדורי האש פוגעים בערמות ושורפים אותם.אך באף ערימת קש לא היתה מטרה.אתה קצת מתבאס.אחוזי שליה עלו ב2%
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
*זה שאני מרחם עליו זה לא אומר שאני עוצר לתקוף =.=, הרגע שדיברתי עילו אמור לקחת מספר שניות\מקסימום 2 דקות... אם הוא כמעט מחוסל אין סיכוי שהוא כבר יפגע בי בעלי טער ><"*אתה מרחם על צ'יקוריטה ומתכונן להביס אותו,
הוא מנצל את רגעי חסד אלה ומפתיע אותך עם עלי טער
אתה לא מצליח לחמוק ונפגע קלות
"עכשיו עצבנת אותי" אני מדבר עליו מאוד עצבני מכך שנפגעתי, באותו רגע כל האנרגיה שבתוכי מתחילה לזוז בצורה מטורפת ובצורות שונות, כמו אש, עד כדי שברגע אחד נוצר פיצוץ קטן מאזורי ואש רב סובב אותי, אני מתחיל להתקרב יותר ויותר אל עבר צ'יקוריטה, מנתב את האנרגיה שוב לעבר ידי ועושה את מה שעשיתי קודם(בשביל זה אנא קראו את ההודעה הודעה הקודמת שלי)
לוקאס
אתהזורק מבידך חזיז ברק על שני גרנאטורים.הגאנארוטורים מעביריםאת זה לשנמי מארות שנשברים במהירות.והמראות מעבירותמ את זה ל2 לוחות מטרה שנפגעים.אור אומר לך"לא רע בתור הפעם הראשונה שלך.עכשיו תעשה את זה שוב" שליטה במתקפה עלה ב10%
פוקראט
אתה מפעיל תיכולת המיוחדת שלך והגוף שלך עולה בלהבות רציניוית.אתה נוגע בצ'יקוריטה במגע עם הגוף שלך.הצ'יקוריטה נשרף מהמגע הישיר עם האש ומובס בקרב.קולאומר לך"יופי עברת תמבחן ה2 עכשיו לך לדלת הירוקה שבסוף המסדרון"
איתי
אתה מתעצבן נורא כדי לחזקאת הכוח המיוחד שלך.אתה מנסה להכין 4 כדורי אש הפעם.אך אתה לא מצליח ומצליח רק 3 כדורי אש להכין כמו מקודם.סאי אומר לך"לא נורא נסה שוב להכין 4 כדורי אש"
מארק
אתה הולך אל הדלת הירוקה ולוקח תזמן.וכול הזמן בודק אם טורצ'יק מאוחריך.לבסוף אתה וטורצ'יק מגיעים לדלת הירוקה.אתה משתמש ביכולת שלך ושולך גל חשמל אל הדלת.הדלת נפתחת.ובחדר עומד לואור אומר לך"שמי אור בוא אחרי" אור הולך אל דלת ירוקה ונכנכס אליה
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"אני דורש מכם ומכל העולם זכויות בבקשה!.
אבא שלי מת וכל מה שיש לי לומר זה: "היה פיצוץ ואין לנו כלום",לא!
וגם אני לא חושב שיש לי אבא!,הוא היה בן 12!. איך זה הגיוני שאני עכשיו בן 16?,הפיצוץ לא פגע באבולוציה.
אני דורש שתביאו לי כמה פוקימונים שווים!,אחרת אתבע אתכם."
אגיד לאנשים בכעס ובמבט שדוני.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)