פרק 5: מי זה הפוקימון? זה גל!
״ומי אתם?״ שאלתי את שאר הפוקימונים אבל הם פשוט ברחו משם ונעלמו מן העין. ״אויש נו באמת.״
״אדם תראה מה מצאתי!״ קרא אלכס ״נדמה לי שזה פוקדור!״
״אלכס אתה מנהל ראשי בפורום פוקימונ׳ס. אתה אמור לזהות פוקדור כשאתה רואה אחד כזה.״ אמרתי בכעס והתקרבתי אליו, זה באמת היה פוקדור, הוא היה שם בין ערימת שאריות התפוחים של ניצן.
״מה חיפשת פה אם יורשה לי לשאול?״ שאלתי אותו בחיוך.
״שום דבר!״ צעק אלכס וטיפה שקופה נראתה ברקתו.
״טוב. נראה לך שיש משהו בפוקדור?״ שאלתי בסקרנות.*
״לא יודע, תלחץ.״ אמר אלכס. ״אולי זה עוד משתמש בפורום.״
לחצתי על הפוקדור ואכן יצא מהפוקדור צ׳ימצ׳ו קטן. יחד עם הצ׳ימצ׳ו לפתע נגלתה לעינינו מעין שקופית הדומה למה שנדב עשה כשהוא הציע ללחוץ על התנתק. היה כתוב ״פורום יוגי - הו״ ניסיתי ללחוץ על השקופית אבל לא היתה תגובה.
״קודם מה שנדב עשה ועכשיו זה?״ שאל אלכס ״מה הולך פה, ומי הפוקימון הזה?״
״סליחה. אני ממש מצטערת, אין לי מושג מה עשיתי רע אבל אם עשיתי אז בבקשה תסלחו לי!״ אמרה הצ׳ימצ׳ו הקטנה.
״מי את?״ שאלה ניצן ״בר?!״
״כן זאת אני. אבל אני לא עשיתי שום דבר רע, אני מבטיחה!״ אמרה בר בפחד. ״לא התכוונתי ללחוץ על הה״פ שהפורום שלח לי, בכלל הבית שלי התבלגן ופתאום מצאתי את עצמי באפלה הזאת עד שבאתם.״
״למה את מצאת את עצמך בפוקדור?!״ שאלה ניצן. ״עומר! תארגן לה עוד כמה תפוחים!״
״איך?״ שאל עומר ״אין לי מושג איך.״
״תשתדל.״
״טוב, אז מצאנו משהו חשוב פה. נדמה לי שאנחנו צריכים לאסוף את כל הפורומים. אולי אנחנו צריכים להרכיב את הפורום בחזרה ואז נוכל לחזור לעולם האמיתי שלנו.״ אמרתי, זה נראה הגיוני. כל החבר׳ה הנהנו בהסכמה.
״אני מציע שנמשיך לחפש את היטמן. הוא בטוח ימצא תשובה לכל הבלאגן!״ אמרתי והמשכתי להתקדם. נכנסנו אל תוך היער והחושך ירד. האמת, זה די מגניב כל העסק הזה עם הזנב, הוא הפיק מספיק אור כדי שלא נאבד את השביל.
״איי!״ שמעתי את ניצן צורחת.*
״מה קרה?״ שאלנו כולם. ״הכל בסדר?!״
״יש פה גופה!!״ החווירה ניצן. ״אני אומרת לכם יש פה גופה של פוקימון, נראה לי קוראים לפוקימון הזה פיקאצ׳ו.״
״מה?!״ נבהל עומר ורץ לבדוק. ״זה לא פיקאצ׳ו ניצן! זה אודיש..״ -_-׳
״כולם נראים אותו דבר!״ אמרה ניצן כשסומק עלה על פניה.
״טוב בכל מקרה זה לא פיקאצ׳ו, אפשר להמשיך!״ אמר עומר.
״רגע אחד!״ קראתי בכעס. הסתכלתי על האודיש, הוא לא היה נראה מת, אבל הוא היה פצוע מאוד.
״תארגנו לי אורן ברי! חייב להיות פה בסביבה, זה יכול להציל אותו!״ צעקתי, כולם התפזרו והלכו להשיג אורן ברי.
הבטתי סביבי, להפתעתי גיליתי שיח אלוורה ממש ליד, כאילו הפורום מסובב את כל הסיפור הזה. קטפתי עלה ושיפשפתי אותו על אבן, עלה נוסף עזר לי למרוח את המשחה על פצעיו של אודיש. הוא נרעד ופקח את עיניו. אך כשהבחין בי צרח.
״תעזבו אותי משוגעים! תרדו ממני חולים בראש לא עשיתי כלום אני נשבע! אני לא התכוונתי!״ צרח האודיש.
״על מה אתה מדבר?!״ צרחתי כדי לגבור על צעקות הפחד שלו. ״זה אני אדם הצ׳ארמנדר! מהפורום. מי אתה?״ שאלתי*
״אדם? אוי תודה לאל! אני ממש שמח לראות אותך! פירקו לי את הצורה ולא ריחמו עלי לרגע!״ אמר האודיש.
״אדם מצאתי!״ שמעתי את עומר, הוא היה לבדו. הוא החזיק אורן ברי שיכול לרפא מיד את אודיש. הוא תחב לו את זה לפה ואודיש קפץ. הוא נותר חלש, אך מאושש.
״מי אתה איך קוראים לך?״ שאל עומר.
״גל.״ אמר האודיש. הוא התנער והתמתח. ״לעזאזל זה מעצבן לחיות בלי ידיים.״
״רגע מאיפה אתה מכיר אותי, אין גל אצלנו!״ קראתי בכעס.
״אדם אתה נושא חתימה שהכנתי לך כבר מלפני 1000 שנה. אתה אמור לזהות אותי.״ אמר אודיש ״זה אני GaGa!״
״מה אתה עושה פה?! אתה לא אמור להיות פה, רק פעילי פוקימונ׳ס נמצאים פה!״ צעקתי עליו.
״אני הותקפתי! האתר המתחרה זרק אותי כששינינו צורה ועברנו לפה, בעיניהם אני הייתי פוקימון חלש שלא צריך אותו אז תקפו אותי! אני חייב עזרה!״ התגונן גל.
״אני לא מאמין לך.״ אמרתי בלי חשש, למרות שהפצעים שלו היו די משכנעים.
״גל, אתה מבין שאתה בעצם עובר לפורום שלנו.״ אמר עומר.
״רגע, מי זה?״ שאל אלכס מחזיק בכל מיני פירות. ״הוא לא משלנו נכון?״
״חכה רגע אלכס, זה גל!״ הסברתי.
״באן!״ צרח אלכס, פס חום נראה שוב והפך את האודיש לשחור לבן. שום קול לא בקע ממנו יותר. אך מיד הקו נעלם וצבעיו חזרו.
״אני רוצה לשמוע הכל, אני לא מוותרת בקלות.״ הופיעה ניצן משום מקום.
מסך לבן:
״לפני שאקבל תביעות ובלאגן, גל הזה זוהי דמות בדיונית שמלבד שם לא קשורה כלל למשתמש האמיתי במתחרה.״ חשוב היה לי להבהיר.
״זה בסדר, אבל למה מסך לבן בדיוק כשאני מגלה שניצן שברה את המילה שלי לגביו?!״ קיטר אלכס.
״תגיד אלכס, איזה פירות הבאת?״ צחק עומר. ״אגס, אפרסק. יפה.״
סוף מסך לבן.
״תודה לך ניצן. אני לא אאכזב אותך.״ אמר גל.
״דבר.״ לחשה ניצן בכעס ״אם אני לא אהיה מרוצה מהסיפור שלך אתה תתחנן לבאן. תתחנן!״
״וואו!״ נדהמתי מהעוצמות שבסקיטי הקטנה הזו.
״גם משתתפי הפורום שלנו...״ החל גל להסביר.
״שלנו?״ ניצן הרימה גבה. אלכס כבר שלף ציפורניים.
״כאילו, המתחרה...״ תיקן גל כשסומק מטפס על לחייו. ״כששינינו צורה גילו שאני פוקימון מאכזב. לעגו לי ונידו אותי. בסופו של דבר מצאתי את עצמי חוטף מכות רצח מהם.״
הוא החל לבכות, איתי הביא לו אגס ושאל אם הוא רעב.
״ארבוק!״ נשמעה פתאום לחישה עצבנית וכמות רצינית של עוקץ רעל פגעו באיתי והעיפו אותו אחורה.
״מי אתה?״ נבהל אלכס ״מה אתה עושה כאן?!״
״בוא לעשות ביטוח לרכב שלך!״ צרח ארבוק. זה היה בוט. ״משחת שיניים אורביט במחירי מבצע!״
״באן!״ צרח אלכס, פס אכן חצה אותו, אך הוא שיכפל את עצמו והשני היה משוחרר.
״אלכס!״ צרחתי ״באן זה לא פיתרון! ניאלץ לחסל את הבוט הזה!״
המשך יבוא...