פרק 6: אלכס מיאו השלישי!
״אני הוא אלכס מיאו השלישי, אביר מכובד אשר מאז ומעולם טיפל בבוטים. אני לא אוותר בשום אופן לשום בוט שהוא. מתקפת זעם!״ צרח אלכס, הוא קפץ לעבר הארבוק הראשון ושרט אותו. הארבוק התעצבן וגחן לעבר אלכס.
״אלכס תיזהר!״ צעקה ניצן ונגסה בתפוח.
״אל דאגה.״ אמר אלכס בקול עמוק. הוא קפץ קפיצה מרשימה ונעץ את ציפורניו בגב הארבוק. ״האמת שאני בכלל לא נוהג לתת באן לבוטים, אני נוהג למחוק אותם כדי שלא ישכפלו את עצמם.״
״אתה צריך עזרה?״ שאלתי, מריץ בראש איזה התקפה תוכל לעזור במקרה הזה.
״אין צורך.״ אמר אלכס כשהארבוק השני כבר זינק לעברו, הוא נעץ את ציפורני ידו השניה והעיף אותו ממנו. הארבוק הראשון שלח עוקץ רעל שפגע באלכס.*
״אותי אתה תוקף?!״ נדהם אלכס. הוא שרט ונשך אותו עד שגופו רפה והוא שכב מעולף על הקרקע, כמה שניות לאחר מכן הוא נמס ונעלם. הארבוק השני ניסה לחנוק את אלכס, אך אלכס קפץ וחמק, כשהוא תוקע את ציפורניו עמוק בגופו של ארבוק שחירחר מספר שניות עד שהתעלף ונמס גם הוא.
״זה סופו של כל בוט.״ אמר אלכס ומחה זיעה ממצחו. ״מה את אומרת על זה ניצן?״
״גדול.״ אמרה וסיימה את התפוח בשיעמום. ״גיבור שלי.״
״מגניב אלכס!״ אמר נדב בהתפעלות. ״מתי למדת לעשות את זה?״*
״אינסטינקטים של חתול, מיאו.״ אמר אלכס בגאווה. ״ולגביך גל, אתה יכול להישאר איתנו, אבל טעות הכי קטנה ואני...״*
״טוב.״ קטעתי. ״אז יש לנו פוקדורים שמהם יוצאים פורומים וגם גולשים, הפורום המתחרה קיים פה גם, ויש בוטים. נראה לכם שכדי לצאת מפה אנחנו צריכים למצוא את כל הפוקדורים?״
״אולי נטפזר ונתכיל לחפס פוקדורים?״ שאל איתי. רעיון טוב אני מוכרח לומר, אחרי הכל זאת האפשרות היחידה להגביר את הסיכויים לצאת מפה.
״בסדר, נתחלק לקבוצות.״ אמרתי בקול. ״נדב איתי ובר, קבוצה. השאר ימשיכו איתי.״
״טוב, אבל אפשר לשאול שאלה?״ שאלה בר. ״אני לא רוצה להשמע חצופה, אבל אני הייתי רוצה שמישהו יותר חזק יצטרף אלינו.״
״יש לכם את נדב!״ אמרתי, ״הוא יותר חזק מבידוף רגיל...״
״כן, יש לי יכולת לחטוף באן מתי שרק בא לי.״ מילמל בכעס ״בכלל, אני יצור חזק מאוד.״
״בסדר אני אצטרף!״ אמר אלכס ״אני אשמור עליכם מבוטים וכולי.״
״אני מודה לך.״ אמרה בר.*
״אתה?! לא!!״ נבהל נדב.
״תבטיח לי שלא תיתן לו באן אלכס.״ אמרה ניצן בקול הכי מתוק שסקיטי יכולה לגבש. ״אני מעריכה את הנכונות שלך.״
״ניצן. אם כל הכבוד לך, אני חי ונושם למען הפורום, פיפס הכי קטן והוא יתחנן לבאן. יש לי עוד כוחות מלבד באן.״
״אלכס...״ הביטה ניצן בעיניו.
״טוב!״ צרח אלכס ״נשים...״
מסך לבן:
״זה כבר נמאס שבכל הזדמנות שיש אני נראה כאילו אני מאוהב בניצן. גם בסיפור של היטמן זה קרה. אני מבקש להפסיק עם זה.״ אמר אלכס.
״לי זה לא מפריע, בינינו לא יקרה שום דבר..״ אמרה ניצן בחיוך.
״תודה שאתה דלוק עליה!״ אמר נדב, שניה לפני שחטף מאלכס אגרוף אש.
סוף מסך לבן.
״השאלה היא איך נמצא את הפורומים.״ אמרתי לאחר שנפרדנו בקלילות מהחבורה של אלכס. בכל מקרה ניפגש ליד האגם כשירד החושך.
״הקטע במקום הזה, הוא כשאתה אומר מילים מסויימות ואז משהו צץ, כמו מה שנדב עשה כשייעץ בתמימותו להתנתק.״ אמר עומר.
״אז אולי אתה צודק! אולי כדאי באמת להשתמש במילים שלנו.״
צץ לי רעיון. ״פורומים!״ פקדתי לאויר. שום דבר.
״לא עובד. סליחה טעות.״ אמר עומר.
״יש לי עוד רעיון.״ אמרתי בהתרגשות, ״חיפוש!״
וזה קרה. מכשיר קטן וכחול בגודל של לא יותר מפלאפון צץ משום מקום. הוא ריחף בעדינות לפנינו, וכשנגעתי בו הוא נדלק. כוח הכבידה לפתע חל עליו ואני תפסתי אותו. לפתע היה כתוב על הצג ׳מה ברצונך לחפש?׳
״הזוי!״ קרא עומר, גל פער את עיניו בהפתעה. ״זה כמו מפה!״
״תכתוב פורום דיבורים ואקטואליה.״ אמרה ניצן.
״יש לי רעיון יותר טוב. ניתן לראות על המפה איפה כל הפוקדורים של פוקימונס. יש פה גם נקודות צהובות, לדעתי של הפורום המתחרה.״ אמרתי, האמת היא שחששתי מגל מעט. ״אני רוצה לדבר איתך שניה לבד ניצן.״ לחשתי לעבר ניצן שהיתה עסוקה בלהביט במכשיר. ״עומר שים עין על גל.״
״סבבה.״ ענה עומר ״תבלו ילדים.״
יצאנו מתווך שמיעה ואמרתי לניצן בשקט. ״אני עדיין לא סומך לגמרי על גל. הפוקדור הקרוב ביותר נמצא פה באיזור החום הזה, זה מזכיר מעט מערה.״
״תביאו לי את זה מיד.״ נשמע קול לא מוכר. ״אני לא ממליץ לך להסתבך איתי, תביא לי את מכשיר החיפוש שלכם.״
היה זה סקארמורי רציני ביותר.*
המשך יבוא...