פרקים ממש טובים!הסקרמורי זה בטח מישהו מהפורום המתחרה..
כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
פרק 7: חידה.
״מה הפוזה שלך, למה נראה לך שאני אביא לך את זה?״ שאלתי בכעס.*
״כל כך קיוויתי לא להגיע לזה...״ אמר סקארמורי הוא תקף אותי ישר בהתקפה מהירה, כוכבים חדים פגעו בי והעיפו אותי אחורה, אך אחזתי את המכשיר בכל כוחי. ״ניצן תפסי!״ זרקתי את המכשיר לניצן והיא תפסה.
״עכשיו הגיע הזמן לקצת חימום. להביור!״ קראתי ופגעתי ישירות בסקארמורי, גופו התחמם מאוד והוא נחלש, הוא המריא ללמעלה ומלבד רישרוש העלים לא היה לי מושג איפה הוא נמצא, מספר שניות אחר כך נוכחתי שהוא תוקף. הוא פגע בגבי ושרט אותי.
״תגיד לי מה אתה דפוק? מה אתה שורט!? ככה אמא שלך עושה לאבא שלך מסאז׳?!״ שלחתי להביור נוסף לעברו והוא התחיל לברוח.*
״אני עוד אשיג את המכשיר הזה, הפורום העלוב הזה לעולם לא יקום שוב! הצ׳אנס להפיל אתכם מתחיל כאן!״ צרח סקארמורי ברעות.
״אתה צריך רק לנסות.״ אמרתי בכעס. ״המכשיר פה לפחות.״
״אדם בוא מהר!״ צרחה ניצן, רצתי לכיוונה. עומר נראה שם שוכב על הרצפה, ללא גל.
״ידעתי!״ אמרתי בכעס ״עומר? תקפו אותך?!״
״לא, מה פתאום..״ מילמל עומר בטרוניה ״ככה אני לפעמים אחרי שאני נוטל מנה..״
״מה הלך פה?!״ שאלה ניצן ״הוא בגד נכון?״
״ברגע שהלכתם הוא קרא לסקארמורי הזה, שלא מושפע מהתקפות חשמל בקושי..״ אמר עומר.*
״*מצונזר* *מצונזר* שכמותו...״ פלטה ניצן כעס. ״הוא אמר משהו יוצא דופן?״
״לא במיוחד, הוא חיפש את המכשיר ונמלט.״ אמר עומר.
״מעניין מי הסקארמורי הזה.״ אמרתי בחשש ״הם הפכו לפוקימונים די חזקים.״
״אדם אתה יכול להתמודד מול סקארמורי, אתה פוקימון אש.״ אמר עומר. ״טוב, בוא נתחיל לחפש את הפוקדורים.״
״אני לא פוקימון אש, אני בן אדם שהפך לפוקימון אש, אין לי מושג בייתרונות שלי מול פוקימונים ואני עייף.״ אמרתי בכעס והדלקתי את מכשיר החיפוש ״איפה רותם נעלם.״
האות הקרובה ביותר היתה די רחוקה, התחלתי ללכת לכיוון שהמכשיר אותת לי. ניצן ועומר הלכו אחרי בדממה, מחליפים ביניהם מבטים.
״אתה חושב שאפשר למצוא משתמשים ככה? אתה יודע, כמו בפורום שניתן למצוא איפה כל אחד נמצא?״ שאלה ניצן.
״ניסיתי, זה רק מראה מי נמצא בפורום, אבל הפורום עצמו לא עובד כך שלא ניתן למצוא משתמשים בסופו של דבר.״
״אה... אולי תיתן לי לחפש.״ אמר עומר.
״מה זה משנה, אנחנו בדרך לפוקדור השני שלנו, זה אמור להספיק.״ אמרתי בכעס ״אתה לא סומך עלי?״
״סומך בטח סומך, רק אולי...״ אמר עומר.
אחרי כמה דקות ארוכות של הליכה היינו קרובים למערה הזו שהמכשיר הראה. נכנסנו למערה בשקט והיה נראה כאילו אנחנו נמצאים היכן שהפוקדור נמצא.
״עכשיו צריך למצוא את הפוקדור.״ אמרתי והתחלתי לחפש סביב. המערה הקרירה היתה חשוכה במקצת, נטיפים עבים הקשו לבחון את כל תוכן המערה. ״טוב תתחילו לחפש.״
״אדם יש פה משהו!״ נשמע עומר אחרי כמה דקות חיפוש.*
״מה זה?״ רצתי אליו. היה מעין שיש עתיק שחקוק עליו מילים בעברית, ״ההתפתחות האולי יותר מעניינת מכל התפתחות שיש, מורכבת משני חלקים. האחר אינו יכול בלי השני אך אין בכלל שום קשר אליהם.״ והלוגו של הפורום היה חתום בסוף השיש.
״זה אפילו לא מצחיק. מה הסיפור של המקום הזה?״ התעצבנתי. זה כבר התחיל לעלות לי על העצבים.
״שניה בוא ננסה לפתור את זה.״ לחש עומר. ״מורכבת משני חלקים...״
״טוסט?״ שאלה ניצן בתקווה.
״מה?!״ שאלתי את ניצן בקוצר רוח.
״גבינה ולחם לא קשורים בעקרון.. חשבתי.. לא משנה.״ אמרה ניצן, נבוכה. ״טוב מה אתה רוצה?! כל מה שאכלתי זה שניים שלושה תפוחים!״
״ניצן מאמי, אני אוהב אותך וזה, אבל זה לא היה שניים שלושה..״ אמר עומר בחיוך. מדהים, סקיטי יכולה לעקוף פיקאצ׳ו לפעמים, וזה בדוק.
מסך לבן:
״אז עכשיו אני השמנה של הסיפור?״ צרחה עלי ניצן.
״לא לא...״ עניתי בפחד ״את יודעת, צריך שיהיה משהו מצחיק בסיפור.״
״לא מצחיק!״ המשיכה לצרוח ״אני לא מוכנה להפוך להיות הזאתי שאוכלת בלי סוף ומקללת בלי רחמים. אני ליידי! סמעמאמא*צונזר* *צונזר*.״
סוף מסך לבן.
״יש אבני פיתוח. ישנם פוקימונים שמתפתחים רק בעזרת אותה האבן?״ שאלתי.
״יש, אבל תמיד יש קשר ביניהם. נניח פוקימון אש יתפתח רק בעזרת אבן אש, בקיצור זה לא נראה לי הכיוון הנכון.״ אמר עומר.
״אל תסתכלו עלי!״ אמרה ניצן ״אני בכלל שמנה וטיפשה כמו איזה סלוברו, אין סיבה שאדע.״
״את לא רצינית נכון?״ שאל עומר בחשש. ״אנחנו צוחקים איתך!״
״אל תעצבן אותי עומר כבר חטפת ממני!״
״רגע!״ צרחתי בקול ״ניצן את אלופה!״
המשך יבוא...
חחח, פרק אדיר!
הקטע עם ניצן פשוט קרע אותי מצחוק![]()
כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
פרק
ענק מחכה לפרק הבא
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
הייתה לי קלטת עם הפרק של הממציא של הפוקדע והסלוברו,ידעתי את זה ישר!!?!!!@!@!@!
חחח
ד"א סקארמורי אמור להיות מושפע מאוד ממתקפות חשמל.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)