טוב החלטתי לפרסם את אחד הקטעים הכי רציניים וכואבים שלי, וכן השם שלו הוא rotten2.
קצת קשה להבין אותו אז אני צובע לכם כל פסקה בצבע אחר בתקווה שתבינו את הרעיון. הוא מדבר על מישהי שאהבתי 3 שנים, ובסופו של דבר היינו ביחד 4 חודשים והיא נפרדה ממני, וזה דיי טרי וזה הדבר הכי קשה שאי פעם הייתי צריך להתמודד איתו למרות שאני מודע לזה שיש דברים יותר גרועים בחיים
בכל מקרה זה לא פורום דברים שבלב, אז הנה הקטע:
אחרי יום שלם שלא ראיתי אותך ובקושי דיברתי איתך הגעתי למסעדה שבה כל 30 החברים הטובים של אותו אחד שחגג יום הולדת יושבים, קמת מהכיסא עם חיוך גדול ורצת לחבק אותי. "התגעגעתי! יפה אחד!" אמרת לי ונישקת אותי על השפתיים ככה מול כולם. כי הרי היינו זוג ולאף אחד זה לא היה מוזר. לקחת לי את היד והושבת אותי לידך כדי שחס וחלילה אני לא אשב במקום אחר. וכך העברנו את הערב..... לא.
אחרי יום שלם שלא ראיתי אותך ובקושי דיברתי איתך הגעתי למסעדה שבה כל 30 החברים הטובים של אותו אחד שחגג יום הולדת יושבים, הרוב הפנו את מבטם לבואי וחייכו לשלום, חלקם אפילו קמו מהכיסא לשאול איך היה בתל אביב. את נשארת על הכיסא והמשכת לאכול כאילו שום דבר לא קרה. כשהצטלבו מבטינו צייצת משהו כמו "לא היה מקום" וסימנתי לך בפרצוף של "שטויות, לא נורא," למרות ששנינו ידענו שעמוק בפנים אני כמעט מת. עמדתי ליד השולחן שלך במשך יותר מ5 דקות בטענה שאני מחכה שיוסיפו עוד שולחן(לא אמרתי את זה, אבל מן הסתם זה היה כדי שאני אשב לידך).
אחרי שהתיישבתי לידך והכל היה מעולה, צחקנו ודיברנו על איך היה לי היום בתל אביב עם החבר הכי טוב שלי. הזמנו ביחד פיצה, היה טעים. זאת הייתה הפעם הראשונה שהזמנו משהו לאכול ביחד, ולמה שזה יהיה מוזר למישהו? אנחנו הרי זוג, זה לא מוזר.
"וואי קפוא פה," אמרת לי.
"רוצה לשים עלייך את המעיל שלי?" שאלתי וחייכתי. "חם לי ממש." והורדתי את המעיל מעליי. היא נראתה כל כך חמודה בתוך המעיל הענק, הילדה הכי יפה בעולם, הדבר שאני הכי אוהב בעולם. וכך העברנו את הערב..... לא.
אחרי שהתיישבתי לידך והכל היה מעולה, הזמנתי לעצמי קולה והתחלתי לספר לך מה עבר עליי היום בתל אביב עם החבר הכי טוב שלי. אחרי כמה משפטים מתוך הסיפור השלם שהיה לי לספר, עצרת אותי ועשית פרצוף מעוצבן.
"וואי קפוא פה," אמרת, קמת מהכיסא והלכת להתיישב בקצה השני והרחוק של השולחן איפה שלא היה מזגן.
בשאר הערב לא היו הרבה חיוכים, עד שסוף סוף החלטנו לשלם ולהתחיל להתפזר. הכוונה הייתה לקחת הרבה מוניות ולנסוע עשרה ילדים במונית גדולה.
בזמן שכולם התחילו לצאת מהמסעדה אני הלכתי לשירותים, ולמרות שאף אחד לא שם לב שאני לא עם כולם, את החלטת לעצור אותם ולצעוק "חכו! הוא בשירותים, תעצרו כדי שהוא לא יפספס את המוניות."
הם כולם חיכו, ואני יצאתי מהשירותים והודיתי לך על זה בנשיקה והחיוך שהופיע על הפנים שלך אחריה דרש עוד נשיקה.
כל הדרך במונית חיבקתי אותך וחיממתי אותך, וזה לא היה מוזר לאף אחד כי אנחנו זוג מוצהר.
כשירדנו מהמונית בנקודה אחת, כל אחד התחיל ללכת לכיוון הבית שלו, ושני הבתים שלנו היו בכיוונים שונים, אז עצרת וחיבקת אותי חזק. ואמרת לי, "אני אוהבת אותך, ברמות שאתה לא מדמיין בכלל." ועברו לי צמרמורות בכל הגוף, עד שהגיעו לפנים וחיוך התפשט עליהם. עם אותו חיוך הלכתי כל הדרך הביתה..... לא.
בזמן שכולם התחילו לצאת מהמסעדה את הלכת לשירותים, ואני יצאתי החוצה עם כולם. עצרתי אותם ואמרתי להם "חכו! היא בשירותים, בואו נעצור כדי שהיא לא תפספס את המוניות."
חיכינו והיא יצאה, ובשנייה שהתחלנו ללכת לכיוון המוניות, במזל, הרגשתי שאין לי כלום בכיס.
"לא!" צעקתי, "הפלאפון שלי בפנים, שכחתי אותו!"
"רוץ!" אמרת לי. "לפני שיקחו לך."
רצתי פנימה וחזרתי עם הפלאפון, אבל את כבר לא היית שם, אף אחד לא היה שם, כי אמרת להם שהמוניות מגיעות ושהם יפספסו, ורצתם לתחנה בלי לחכות לי.
ושוב, במזל, הצלחתי לעלות ולשבת לידך גם במונית, בקושי דיברנו, לא היה ממש על מה.
כשירדנו כל אחד התפזר לכיוון הבית שלו, ובכלל לא הסתכלת עליי.
מה אני יכול להגיד על זה?
"חכי!" צעקתי לך. נעצרת והסתובבת אליי. התחלתי ללכת לכיוונך כאילו אף אחד לא היה שם וחיבקתי אותך חזק.
"אני אוהב אותך, ברמות שאת לא מדמיינת בכלל." ועברו לי צמרמורות בכל הגוף. היא ניסתה בנימוס להפסיק את החיבוק והסתכלה עליי בפרצוף עצוב.
"אתה צריך להתחיל לעקל את הפרידה." היא אמרה לי. "אני יודעת שעבר רק שבוע, אבל אתה צריך גם להתחשב בי."
טוב כתבתי את הקטע הזה בזמנים קשים של המוח שלי(XD) ובזמן שכתבתי גם הקשבתי לשיר אחד... ומרוב שקצת התחרפנתי באותו זמן מרוב מה שעבר עליי פשוט התחלתי לכתוב את המילים שלו ואפילו רואים שהשתגעתי איתו לגמרי, אז כדי שתבינו עד הסוף מה עבר עליי אני אשאיר את זה ממש איך שכתבתי את זה:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=j3oKRDPIxkQ[/youtube]
אני לא חושב שאהבתי אותך
את משהו ישן שמזמן כבר נשכח
לא מעניינת אותי בכלל
את, את אמרת שזה רע
אמרת שזה טוב
אמרת ולמרות זאת יכולת לעזוב
אבל את לא עזבת
בחרת להשאר
עכשיו את לבד או עם מישהו אחר
בכלל לא אכפת לי
בכלל לא אכפת
על מי אני עובד?
על מי אני עובד?
אם יהיה לך טוב אני אשמח כל כך בשבילך
על מי אני עובד?
על מי אני עובד?
אם יהיה לך טוב אני אשמח
מחר נפגש רק את ואני
נשב נדבר, פתאום את תדעי
שכל מה שבער בך עדיין נמצא
וכל מה שהרגשת את עדיין רוצה
את תהיי חזקה אבל אני לא יכול
כשאבכה בלי סיבה את תבכי על הכל
ואחר כך נחזור ולא נפרד
והכל יהיה טוב
על מי אני עובד?????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????....... ..????????????????????????????????............???? ??????????........?????????.............?????..... ??...?.?.....?
זה הייתי אני שרצה לוותר
את כבר לא מחכה לי יותר
אם יהיה לך טוב אני אשמח.
(על מי אני עובד- יוני בלוך)