Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 60
  1. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    הדרך לטורניר אלוף האלופים - המסע של סטיבן:
    *הסיפור מבוסס על דמות מתוך המ''ת שלי.
    הקדמה:
    לפני כ-100 שנים בתקופה מאוד צבעונית של עולם הפוקימונים הפרופסורים של 5 המחוזות החליטו לפתוח טורניר הנקרא "טורניר אלוף האלופים" שיערך בכל שנה מיד לאחר שהליגה נערכת בכל המחוזות. המשתתפים בטורניר יהיו האלופים של הליגה באותה שנה והם יתמודדו בטורניר על התואר "מאסטר הפוקימונים" ויביאו הרבה כבוד למחוז שממנו הם מגיעים.
    לפני כ-21 שנה נער צעיר ממחוז קנטו מחליט לצאת למסע פוקימונים. הסיפור יגולל את סיפורו של אותו הנער שקוראים לו סטיבן.

רשימת פרקים:
    פרק ראשון-בואו נצא למסע חיינו.
    פרק שני-לבחור פוקימון התחלתי!הטעות הראשונה במסע!
    פרק שלישי-זיכרון מכה!קרב הפוקימונים הראשון של סטיבן!-חלק א' חלק ב'
    פרק רביעי-סיום קרב!פגישה מהעבר!
    פרק חמישי-העיר וירידיאן!פגישה מפתיעה!

פרק ראשון-בואו נצא למסע חיינו:
    זה היה יום אביבי נעים עם רוח נעימה נושבת בחוץ. 'יום נפלא להתחיל את מסע חיי' חשב סטיבן לעצמו תוך כדי שהוא קם מהמיטה ומכבה את השעון המעורר שנמצא על השידה ליד המיטה שלו. החדר של סטיבן היה גדול מאוד, הייתה בו מיטה ושידה גדולה עליה הוא נהג לשים את כל הפרסים בהם הוא זכה בבית הספר לפוקימונים בו הוא למד בנוסף לשעון המעורר שמונח גם הוא שם. בחדר היה גם ארון בגדים גדול עם שתי דלתות מעץ וידיות מסולסלות ממתכת. סטיבן הלך לכיוון הארון תוך כדי שהוא חושב לעצמו 'ומה אם אני לא אצליח ביעדים שאני מציב לעצמי?'. סטיבן מגיע לארון ופותח אותו, בארון נגלה ערימה של חולצות- כולן בצבע לבן, ערימה של מכנסיים- כולם בצבע חום בהיר מעט משופשפים וכובע אחד מונח על מדף גבוה מעל שתי ערימות הבגדים. סטיבן לוקח מכנסיים, חולצה ואת הכובע מהמדף ולובש אותם. לאחר מכן הוא יוצא למטבח, ניגש למקרר ומוציא משם חלב ודגנים. לאחר מכן הוא ניגש לארון ומוציא משם קערה וכף ומתחיל לאכול במהירות את הדגנים שלו תוך כדי שהוא חושב לעצמו 'אני צריך לגמור את הארוחה במהירות כדי לא לאחר למעבדה של פרופסור אוק לקבלת הפוקימון ההתחלתי שלי'. לפתע אימו של סטיבן נכנסת למטבח ואומרת "סטיבן, אל תאכל מהר מידי אחרת תחנק. אני בטוחה שלא תאחר למעבדה של פרופסור אוק, אפילו אם תאכל לאט את הדגנים שלך". סטיבן אומר "אבל אני רוצה להגיע ראשון כדי שתהיה לי אפשרות לבחור בין כל הפוקימונים האפשריים". לאחר מספר דקות סטיבן מסיים את הדגנים ויוצא מהבית לכיוון המעבדה. לפתע נשמעת קריאה מאחורה מפי אימו של סטיבן "אל תשכח לחזור הביתה מיד לאחר שאתה מקבל את הפוקימון הראשון שלך". סטיבן מסתובב ואומר "אני לא אשכח" ויוצא אל הלא נודע...
    המשך יבוא...

הפרק הראשון אמנם קצר ביותר אך הפרקים הבאים יהיו ארוכים הרבה יותר...

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

2. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    מידע נוסף

כנסו בבקשה:
    תחממו:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

XIII Tribe

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    אחלה פרק ואחלה סיפור

4. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    תודה
    עוד כמה תגובות ואני מפרסם את הפרק הבא...

כנסו בבקשה:
    תחממו:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

XIII Tribe

5. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    פרק קצרמצר
    עם רעיון נחמד
    פתיחה קלילה
    אבל חסר קצת תוכן
    אבל בסך הכל בסדר
    תמשיך כך!

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

6. מנהל ראשי
    שם: אדם
    עלילה טובה, קצת מזכירה את מה שבעצם האנימה ניסתה ליצור בעבר. אולי זה מסביר למה אש פעם היה אומר: אני רוצה להיות פוקימון מאסטר!״ ><׳

בכל אופן כתיבה טובה תיאורים מעולים ורצף מחשבות מהיר.
    מהר עוד פרק! מהר אבל!

אה... ותאריך ת׳פרקים...

7. משתמש סופר ספאמר
    הפרק קצר אבל יפה

8. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    פרק שני-לבחור פוקימון התחלתי!הטעות הראשונה במסע!:
    סטיבן רץ במהירות לעבר המעבדה כדי להספיק להגיע לפרופסור אוק בזמן לבחור מבין כל האפשרויות הקיימות אצל הפרופסור של הפוקימון ההתחלתי. סטיבן חושב לעצמו תוך כדי הריצה 'אם אני אבחר בפוקימון מים יהיה לי קל לנצח את המכון הראשון אך קצת קשה לנצח את המכון השני. אם אני אבחר בפוקימון האש יהיה לי קשה לנצח גם את המכון הראשון ואת השני כמעט בלתי אפשרי ולכן אני רוצה לבחור בפוקימון העשב. אבל מה אם כבר לקחו אותו? מה אני אעשה? לא הגיוני שלקחו אותו כבר, פשוט לא הגיוני' ולפתע הוא מוצא עצמו ניצב מול המעבדה. סטיבן לא חושב פעמים, פותח את הדלת ונכנס למעבדה. להפתעתו הרבה סטיבן רואה מולו שני מדפי ספרים משני צדדי המעבדה ומספר אנשים בחלוק מסתובבים הלוך ושוב בחדר ללא תקנה.
    לפתע הוא מבחין בפרופסור אוק אותו הוא מכיר היטב מבית הספר בו הוא למד. בלי תהיות הוא ניגש הישר אל הפרופסור. פרופסור אוק מיד אומר "סטיבן, טוב שבאת. לפניך הגיעו כבר שני נערים שלקחו את הפוקימון ההתחלתי שלהם". סטיבן משיב בפליאה "באמת? ואני חשבתי לעצמי שזה לא יתכן. אני מקווה שהם לא לקחו את ההתחלתי שאני רציתי לבחור בו. אילו התחלתיים נשארו?" הוא מסיים בשאלה. פרופסור אוק משיב לו "נשארו לנו רק שלושת ההתחלתיים איווי, פיקאצ'ו וסקווירטל" ושואל אותו "במי תבחר?". סטיבן חושב לעצמו לרגע 'איווי לא יעזור לי מול אף מכון וגם לא יזיק לי. פיקאצ'ו לא יועיל לי נגד המכון הראשון אך ינצח לי בלא בעיה את המכון השני. סקווירטל יועיל לי מאוד במכון הראשון אך לא יועיל כמעט במכון השני. בכל מקרה, לפני המכון השני אוכל לתפוס לעצמי פוקימון עשב או חשמל טוב שיעזור לי במכון השני' ואומר "אני אבחר בסקווירטל!". פרופסור אוק מיד משיב לו "בחירה מעניינת ביותר אך אני בטוח שתסתדר איתו" ומיד מושיט לסטיבן את הפוכדור של סקווירטל ומוסיף "בנוסף אני אתן לך 5 פוכדורים ופוקידע כדי שתוכל להכיר ולתפוס את הפוקימונים שתפגוש במסעך" ומוסר לידו את הפוכדורים והפוקידע. סטיבן אומר "תודה רבה לך פרופסור." ויוצא מהמעבדה. סטיבן חושב לעצמו 'דבר ראשון בוא נכיר אותך', לוקח את הפוכדור של סקווירטל לאוויר וצועק 'סקווירטל צא'.מהפוכודור יוצא באיטיות יצור קטן שנראה כמו צב שעומד על שני הרגליים בצבע כחול כולו. סטיבן אומר לו "שלום לך, שמי סטיבן. אני בטוח שנהיה צוות לעניין במסענו" ומחזיר אותו לפוכדור. סטיבן מחזיר את הפוכדור של סקווירטל לחגורה ויוצא לעבר הדרך הראשונה אך הוא שוכח דבר חשוב מאוד...
    המשך יבוא...

כנסו בבקשה:
    תחממו:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

XIII Tribe

9. משתמש סופר ספאמר
    פרק יפה הוא שכח ללכת לאמא שלו

10. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    קודם כל פרק יפה מנסח עם תיאורים כמו שצריך
    דבר שני דרך המחשבה של סטיבן יכולה להוביל לטעוית אבל בשביל מתחיל כמהו זה נראה פשוט וקל
    ואני יודע בדיוק איזה טעאות או שכח!אבל אני לא מגלה לשאר...

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

11. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    אלמוג, איתי רשם מעלייך את הטעות...

תודה לכולם!!!

כנסו בבקשה:
    תחממו:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

XIII Tribe

12. משתמש מנוסה
    שם: ben
    נראה אחלה סיפור אני מחכה לראות לאן זה ימשיך D :

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    לחזור הביתה כמו שהבטיח לאמא שלו!!!

סיפור טוב, יש לך יכולת ניסוח מעולה, שפה גבוהה אך לא מידי (שזה טוב), אין שגיאה אחת (לפחות לא ראיתי..)
    אבל יש טעות קטנה בפרט שקשורה מאוד בפרק האחרון שלך.. שתדע לך שלפרופסור יש תמיד מאגר של מלא פוקימונים מסוג העשב האש והמים.. ולא אחד מכל אחד.
    מה גם שפיקצ'ו ואיווי לא נחשבים התחלתיים (זה שאש קיבל אותו זה כי זה היה אצל הפרופ' במעבדה באותו זמן ופיקצ'ו היה צריך מאמץ!)
    אבל לא נורא ממש... לא הרבה יודעים את זה..

לגבי הפרקים, אתה צריך לכתוב יותר ארוכים, לכרגע שזה התחלה לא אמור ליהיות הרבה תוכן אז אפשר טיפה יותר קצרים..
    ~אבל~ אתה יוכול למלות את הטקסט בהוספה של רגשות הבעות פנים תיאור נוסף ומדוייק יותר, נסיון לשלב כמה שיותר ראליסטיות.
    אלה דברים שיכולים כמו כלום לנפח את הטקסט ולתת לקרוא יותר להתחבר ולהשאב לכתוב.. מה גם שסיפורים המון אנשים מדמיינים בראש את מה שהם קוראים,
    וכמה שזה יהיה יותר מפורט זה יותר יעזור לדמיין את זה ובכללי ליצור יותר עניין ומשיכה בסיפור!

אלה העצות שלי, אני הולך להמשיך לקרוא את הסיפור וליראות לאן הוא מתקדם!
    בהצלחה שיהיה אחי

.

14. מורחקים
    שם: חן
    כתיבה יפה, מאוד.

הייתי מעוניין שתאריך את הפרקים אך זה מצוין.

שמח שחזרת לתפקד במ"ת, ויפה שחלטת לחלוק לנו מידע על y שהתגלה ב"סטיבן" בסיפור

אך יש לי שאלה אחת? איפה הסקווירל שלו במ"ת?

15. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה
    סיפור טוב, יש לך יכולת ניסוח מעולה, שפה גבוהה אך לא מידי (שזה טוב), אין שגיאה אחת (לפחות לא ראיתי..)
    אבל יש טעות קטנה בפרט שקשורה מאוד בפרק האחרון שלך.. שתדע לך שלפרופסור יש תמיד מאגר של מלא פוקימונים מסוג העשב האש והמים.. ולא אחד מכל אחד.
    מה גם שפיקצ'ו ואיווי לא נחשבים התחלתיים (זה שאש קיבל אותו זה כי זה היה אצל הפרופ' במעבדה באותו זמן ופיקצ'ו היה צריך מאמץ!)
    אבל לא נורא ממש... לא הרבה יודעים את זה..

לגבי הפרקים, אתה צריך לכתוב יותר ארוכים, לכרגע שזה התחלה לא אמור ליהיות הרבה תוכן אז אפשר טיפה יותר קצרים..
    ~אבל~ אתה יוכול למלות את הטקסט בהוספה של רגשות הבעות פנים תיאור נוסף ומדוייק יותר, נסיון לשלב כמה שיותר ראליסטיות.
    אלה דברים שיכולים כמו כלום לנפח את הטקסט ולתת לקרוא יותר להתחבר ולהשאב לכתוב.. מה גם שסיפורים המון אנשים מדמיינים בראש את מה שהם קוראים,
    וכמה שזה יהיה יותר מפורט זה יותר יעזור לדמיין את זה ובכללי ליצור יותר עניין ומשיכה בסיפור!

אלה העצות שלי, אני הולך להמשיך לקרוא את הסיפור וליראות לאן הוא מתקדם!
    בהצלחה שיהיה אחי

תודה על התגובה.

לגבי ההערה לגבי ההתחלתיים:
    אני יודע שיש לו מאגר של כל הסוגים. אני יודע גם שאין לו את הפוקימונים פיקאצ'ו ואיווי אך רציתי להוסיף אך הוספתי את שני הדברים הללו כדי לגרום ליותר מתח מצד הקוראים...

לגבי התיאורים:
    אני אוסיף תיאורים אלו בפרקים הבאים. תודה על ההערה

חן:
    הסקווירטל שלו במ"ת עדיין לא הופיע...

כנסו בבקשה:
    תחממו:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

XIII Tribe

עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •