מהו הספר האהוב עליכם?
עלי:
הסיפור שאינו נגמר.
מומלץ מגיל 13 ומעלה. הספר מחולק ל2 חלקים, אני קראתי את כל החלק הראשון ב5 ימים(20 פרקים) ואני עוד דיסלקטיבקריאה!(אז תחשבו כמה זה טוב)
מהו הספר האהוב עליכם?
עלי:
הסיפור שאינו נגמר.
מומלץ מגיל 13 ומעלה. הספר מחולק ל2 חלקים, אני קראתי את כל החלק הראשון ב5 ימים(20 פרקים) ואני עוד דיסלקטיבקריאה!(אז תחשבו כמה זה טוב)
צמרמורת
כתב:ר.ל סטיין.
סוג:אימה והומור.
סדרת ספרי צמרמורת היא בעלת 46 ספרים שחוברו על ידי סופר ושמו ר.ל סטיין.
כל ספר מתבסס על עלילה מפחידה ביותר!חלק מהעלילות מצחיקות ובתוכן פחד ואימים
ובחלקן רק אימה.הנה רשימת ספרים קצרה מתוך הסדרה כולה
1.הילדה שצעקה "מפלצת"
46.אני גר במרתף
37.מנת היום:תולעים
7.אימה במעמקים.
----המספרים הם מס' הספר----
הספרים אולם כבר לא מודפסים בחנויות אך בהחלט אפשר למצוא בספריות את הספרים.
הנה תקציר לספר אחד(התקציר מלא ומי שמתעניין שיקרא הכל)
"לילה בטירת האימה"!
2 ילדים,סו ואדי,נכנסו לטירה מימי הביניים לסיור מודרך.
הם מגלים דברים חדשים ומעניינים,עד שהקבוצה שלהם לסיור נעלמה והשעה 18.00 והטירה
נסגרת בשעה 17.00!הם מגלים שם רוחות וכתבים מוזרים ולפתע בנאדם מוזר החל לרדוף אחריהם,אד וסו הצליחו לברוח ממנו,הם יצאו החוצה ומונית הגיעה,והוא הסיע אותם למלון.כאשר הם שילמו לו הכסף היה "מזויף"(בכוונה יש מרכאות כי הכסף שהיה להם לא תקף שם) ולכן הוא נתן להם ללכת להוריהם ולבקש את הכסף ולהחזיר לו,אדי וסו הולכים לקבלה ושואלים אם הוריהם גמרו את הישיבה שבה הם היו.היא אמרה להם שאין יותר ישיבות במלון וכאשר שאלה אותם גם מה שם משפחתם הם שכחו אותה!לפתע הגיע האיש מהמונית ורדף אחריהם,אדי וסו ברחו ממנו והגיעו למקום משונה כל אחד ואחד.אדי נעלם לסו והיא התחילה לחפש אותו ולפתע הגיעה ללונדון בשנות הביניים וראתה את האיש מהטירה והוא רדף אחריה,היא ברחה והסתתרה בבית ואישה שנתנה לה להסתתר שם גילתה לאיש איפה היא ואמרה לסו שאי אפשר להגיד לא לאיש-המוות.סו הובלה על ידי איש-המוות לטירה שבה היא ואדי היו בסיור!הם הגיעו לתא שבו כולם מתו ושם ראתה קוסם מוזר שהיה איתה ורצה לעזור לה ולאדי.סו ואדי הבינו שהם סוזאנה ואדוורוד שהיו הנסיכים של ימי הביניים אך איש-המוות רצה להרגם אז הקוסם שהם ראו העלים אותם למאה העשרים ואחת כדי שיתחילו חיים חדשים.הקוסם סיפר להם על שלושת האבנים שהאיש מחזיק ומהם אפשר לשנות מימדים,להגיע למקומות שונים והכל בזכות שלושת האבנים.אדוורד התקרב אל מותו וגם התקרב אל איש-המוות וגנב את שלושת האבנים,הביא לקוסם והוא הצליח לעשות את הקסם ולהבריח את סוזאנה ואדוורד משם וגם אותו!אך הם לא לבד,גם איש-המוות בא איתם כאשר הוא נגע באבן.
הסוף הוא סוף שאולי פתוח אך עדיין יכול להשתנות
זכויות שמורות לי!
הספר הראושן שקראתי אי פעם היה לילה בטירת האימה ואני כמעט בטוח שזה לא השם שם הספר ><
הספר הכי מעניין שקראתי בטח היה.....או "שדי התהום" מסדרת הDND "כישוף"
או מספר המספר על שלושה ילדים יתומים שבאים למישהו רשע במשפחה שלהם ודי שחכתי את השם....
מכירים ספידרוויק?
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)