אתם כבר מכירים את החוקים..פשוט להצביע!
והבדיחות השבוע:
1.דני:"יוסי, במה אתה עובד?"
יוסי:"אני ממלא כרטיסי לוטו."
דני:"ואתה מצליח לזכות?"
יוסי:"כמובן, כמעט כל יום!"
דני:"באמת?"
יוסי:"כן, כמעט ביום ראשון, כמעט ביום שני, כמעט ביום שלישי..."
2.יש מנזר עם 4 נזירות,יום אחד אומרת אם המנזר לכל הנזירות שיעשו מה שהן רוצות (יכולות לצאת מהמנזר),ובסוף היום היא תגיד לכמה זמן כל אחת צריכה להיכנס למים הקדושים לפי חומרת המעשה שעשתה,לאחר שמגיע הערב וכל הנזירות חוזרות למנזר,אם המנזר אומרת להן להסתדר בטור ולגשת אליה כל אחת בתורה,הנזירה הראשונה ניגשת לאם המנזר ואומרת:"אני פרצתי למכולת,הרגתי את כל הלקוחות וגנבתי את הכסף",ואם המנזר משיבה לה:"לכי ל-40 דקות במים הקדושים" והנזירה הרביעית מצחקקת קצת ואף אחד לא מבין למה,-ואז הנזירה הראשונה הולכת למים הקדושים,לאחר מכן הנזירה השנייה ניגשת לאם המנזר ואומרת:"אני פרצתי לתחנת משטרה ויריתי בכל השוטרים" ואם המנזר משיבה לה:"לכי לשעה וחצי במים הקדושים" והנזירה הרביעית צוחקת בקול רם ואף אחד לא מבין למה,ולאחר כמה דקות הנזירה השנייה הולכת למים הקדושים,ואז הנזירה השלישית ניגש לאם המנזר ואומרת לה:"אני הרסתי קניון שלם ושחררתי את כל האסירים בבית-הכלא" ואם המנזר משיבה לה:"לכי לשלוש שעות במים הקדושים" והפעם הנזירה הרביעית צוחקת המון ומרוב צחוק אפילו נופלת על הרצפה,ולאחר כמה דקות הולכת הנזירה השלישית למים הקדושים,"ומה את עשית היום?"שואלת אם המנזר את הנזירה הרביעית,והיא עונה לה:"אני חרבנתי במים הקדושים!"
3.בסיפורי האגדות מספרים על איש אשר הרג שבעה במכה אחת
אותו האיש הצליח להרוג שבעה יצורים חזקים למינם
הלו לא היו אנשים,לא היו חיות פרא וגם לא דרקונים
הלו היו זבובים!
4.גנב פורץ לבית בשכונה עשירה בלונדון.
הוא בטוח שאין אף אחד בבית, אבל פתאום הוא שומע קול: "אני רואה אותך... וגם ישו רואה אותך..."
הגנב קופא על מקומו, אבל אחרי דקה הוא שומע שוב: "אני רואה אותך... וגם ישו רואה אותך..."
הקול נשמע לו מעט מוזר.
הוא מביט סביבו ובפינה חשוכה הוא רואה כלוב שבתוכו תוכי.
התוכי פותח את פיו ואומר: "אני רואה אותך... וגם ישו רואה אותך..."
"תמות כבר, אתה והישו שלך" נאנח הגנב בהקלה "הבהלת אותי חתיכת תוכי מסריח"
"אותי אתה יכול לקלל כמה שאתה רוצה" אמר התוכי "אבל ישו, הרוטוויילר שלנו, לא אוהב שמדברים אליו ככה".
5.
ביבי נתניו ושרה נתניו חזרו מאמריה ועשו קניות בדיוטי פרי,
ביבי צועק!"נשאר לי מאה שקל אני יעשה מישהו אחד שמח" אמר וזרק ואתם מהחלון.
שרה צעקה"נשאר לי 200 שקל,אני יעשה 2 אנשים מאושרים היום" ואמרה בקול גדול!
נהג המטוס צעק עליהם, תהיו בשקט או שאני יזרוק אותכם מהמטוס וכל המדינ ה תהיה שמחה!
6.ארנב וצפרדע הולכים ביער בחושך ופתאום נפגשים.
הצפרדע ממש את הארנב ואומר "אתה קטן,פרוותי,יש לך אוזניים ארוכות,אתה ארנב!" "נכון" אומר הארנב וממשש את הצפרדע "אתה שמן,מזיע,יש לך עיניים בולטות,אתה נהג מונית!"
7.אישה חולה מאוד נכנסת לבנק לבקש הלוואה.
פתאום,נכנס פורץ חמוש ואומר: "תביאו לי את כל הכסף שיש או שאהרוג אתכם!" האישה החולה משתעלת וכל מה שלא-יהיה.
האישה מבקשת מהפורץ: "אני יכולה ללכת להקיא?,אני פשוט ממש לא מרגישה טוב" הפורץ אומר לה: "טוב,אבל דקה את כאן!,אחרת אני יורה בך!"
אחרי 10 דקות האישה חוזרת ונראית ממש בריאה,הפורץ שואל אותה: "מה עשית שם כל כך הרבה זמן?!,אמרתי דקה!,ועכשיו אני ירה בך!"
הפורץ מנסה לירות באישה ולא מצליח,הוא מסתכל ורואה שאין לו כדורים.
הוא שואל את כולם: "מה קרה לכדורים של האקדח שלי?!"
האישה אומרת לו: "מצטערת,פשוט לא היה לי מספיק ברזל בגוף אז הרופא אמר לי לקחת כדורי ברזל.
8.נוצרי מוסלמי ומרוקאי נכנסים לירושלים בפעם הראשונה שלשתם הולכים להתפלל באותו המקום, לפתע שומע הנוצרי קול.. ״אני רוח רפאים בעלת עין אחת !״ הוא מפחד, ובורח משם, המוסלמי מתפלל ובעודו מתפלל שומע קול רועם : ״אני רוח רפאים בעלת עין אחת !״ הוא קם תופס תרגליים שלו ובורח כל עוד נפשו בו, המרוקאי מתפלל בינתיים ופתאום הוא שומע קול באמצע התפילה : ״אני רוח רפאים בעלת עין אחת !״ אז המרוקאי צועק : ״וואלה אם לא תסתמי ת׳פה אני עוד רגע מוציא לך גם ת׳שניה !!״
9.ילד פרסי מגיע הביתה ואומר לאביו:
"אבא,חסכתי 5 שקלים."
שואל האב: "איך עשית זאת בני?"
עונה הילד: "במקום לנסוע
באוטובוס רצתי אחריו."
צועק עליו האב: "איזה מטומטם,
אם היית רודף אחרי מונית,
היית חוסך 30 שקל."
יאללה פנקו בהצבעות!