פורסם במקור על ידי xxxlirvvv תגידו, מתי יש הרבה משתמשים בפורום? כי אני רוצה שהרבה יקראו את הסיפור (אני ממש משקיע עליו) קראתי את הסיפור שלך והוא בין הטובים
PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360! PSN ID: thekingsofgames6
צהריים
פרישה
צהריים שחר.
תודה אחי (: אם כבר ענית, אני לא רוצה לחפור, יש מצב שאתה נותן לי ביקורת? פשוט אני חייב הרבה ביקורות לפרק ראשון.
פורסם במקור על ידי SysTem צהריים צהריים איך קוראים לך? לי תומר (אני שואל בגלל שאני רוצה להקדיש לך בהקדשה הקרובה שלי)
פורסם במקור על ידי XXXLIRVVV אתה הכנת?
בר טובה או שאני גרע להרבה היא הפסידה ואני הגעתי לשלבים גבוההים יחסית בקרוב אותי היא נצחה 0-2 כנראה שאני גרוע!
דאלאמבר אנוכי! קרדיט לרועי ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
פורסם במקור על ידי Mind Power-Almog בר טובה או שאני גרע להרבה היא הפסידה ואני הגעתי לשלבים גבוההים יחסית בקרוב אותי היא נצחה 0-2 כנראה שאני גרוע! בר כמעט ניצחה אותי. אתה רוצה לראות איך עושים שישיה? בוא לבית עץ.
פורסם במקור על ידי Mind Power-Almog בר טובה או שאני גרע להרבה היא הפסידה ואני הגעתי לשלבים גבוההים יחסית בקרוב אותי היא נצחה 0-2 כנראה שאני גרוע! לא אני פשוט טובה. ניר ניצח אותי ,אבל אני הצלחתי להרוג לו 4 פוקימונים
כי זה יוון ורומא. אמיר סאן הכין לי ~ פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba
פורסם במקור על ידי XXXLIRVVV אני רואה שלוקריו נוהג ללבוש מכנסיים וגנבו לו אותם, מסכן לבוש בתחתונים!
אלמוג,בוא לבית עץ.
חחחח לא אני עשיתי אחי
אני מנצח את כולם.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום