פורסם במקור על ידי Mind Power-Almog זה ספריםערוכים אני עוד בספרים של "350 עמודים!" נניח כמו ילדי המנורה. ביי שחר הלכת מהר! הארי פוטר השביעי זה הביבי שלי. הוא כמו הילד שאין לי. אני קראתי אותו בשמחה רבה את הספר הקדוש הזה (לסגוד לספר)
פורסם במקור על ידי Mind Power-Almog מיר וצה מולי קרב אונליין? עידו כי החומר לא המיס את הבקובוק אפשר בבקשה שאלה יותר קשה? אז אתה אלמוג! נלחמתי נגדך בטריהאוס קודם! אני הייתי שיקאמארו!
פורסם במקור על ידי גרודון הארי פוטר השביעי זה הביבי שלי. הוא כמו הילד שאין לי. אני קראתי אותו בשמחה רבה את הספר הקדוש הזה (לסגוד לספר) אני סוגד לרוח הקודש השומרתאליונו מלמעלה ולמספר אלים יוונים חשובים ומותציות אשר נחשבות לכלי חשוב במשחק השחמט העולמי הינו הוא החיים! אהה..אוקי שאמנגו!
דאלאמבר אנוכי! קרדיט לרועי ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
מי מכיר איקרים
פורסם במקור על ידי גרודון מי מכיר איקרים משחק דפדפן משעמם,סתם אוגרים משאבים בונים ובוזזים אחרים.
העיר שלי: http://stonegear.myminicity.com/ נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי
האמת שיחקתי בזה פעם אך השיעמום גבר וכך הלכתי ופרשתי עד אשר יצאתי מאיקרים!
פורסם במקור על ידי Banette משחק דפדפן משעמם,סתם אוגרים משאבים בונים ובוזזים אחרים. אתה בכוונה מתעלם?
פורסם במקור על ידי Shikamaru Nara אתה בכוונה מתעלם? אני בסרבר בטא...
עוד מעט הקדשה חברים
פורסם במקור על ידי לוקאס עוד מעט הקדשה חברים מזל-טוב
פורסם במקור על ידי לוקאס עוד מעט הקדשה חברים מזל טוב עד אין סוף שיגועים מתמטאיםXD עד 120K!
משעמם לי אני עייף סלאמט
פורסם במקור על ידי לוקאס משעמם לי אני עייף סלאמט זה בסדר גם אני משעמם מרוב שעמום הפסקתי לדבר מתמטאית והלכתי לשחק אונליין!
Xd כל הקטנים הלכו לישון?
פורסם במקור על ידי Shikamaru Nara Xd כל הקטנים הלכו לישון? ההפך הוא הנכון הקטנים נשארו הגדולים הלכו עידו,אתה,אני ועוד כמה נשארנו!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום