Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 31
  1. מורחקים
    שם: אופיר
    דרגון בול זי – המפלצות דמויי האדם

דברי הכותב:
    היי כולם, זה הסיפור הראשון שלי, אני חושב שרמת הכתיבה שלי ברמה יחסית גבוהה ח. אני כותב על דרגון בול זי כי... זאת אחת האנימות הכי טובות ואחת האהובות עלי ח. אז אני מקווה שתקראו ותיתנו תגובות בונות. אגב, הסיפור הזה לא יהיה מגוף ראשון כמו רוב הסיפורים, אלא מגוף שלישי. אך למרות זאת, לעיתים אתם תשמעו את מחשבותם של לוחמי הזי.

עלילה:
    טוב, אני מניח שכולנו מכירים את העלילה של דרגון בול לא? קבוצת אנשים עם כוח חזק מאוד שיכולים לעלות בדרגות החוזק ויש גזעים וזה, אתם לא מכירים את העלילה? תרשמו לי בפרטי ואצטט לכם מוויקיפדיה ח. רק שפה העלילה מתרחשת 5 שנים אחרי חיסול קיד בו. פאן לא קיימת, גוהן ווידל נשואים, גוטן וטראנקס בגיל טיפשעשרה.

דמויות:
    יתעדכן עם פרק 2.

2. מורחקים
    פרק 1: מה אתה עושה פה?

במקום לא ידוע בכדור הארץ נמצא בית לבן, עגול, עם חנייה לידו. הבית הזה בסביבה בלי אנשים, ליד יער כך שכל יום שהשמש זורחת שומעים את שירתן של הציפורים הקטנות. הזמן היה זמן הצהריים המקודמים. קולות קרב נשמעו סמוך לבית, אלה גוהן וגוקו, הם בחיים לא יפסיקו להתאמן... "היי! גוקו וגוהן! הארוחה מוכנה! תחזרו הבייתה!" נשמעה צעקתה של צ'יצ'י וידה מנופפת מחלון המטבח. אוזנו החדה של גוקו שמעה את צעקתה של צ'יצ'י והוא נחת על הרצפה במהירות. "אבא? מה אתה עושה? כבר התעייפת? נראלי הגיל שלך מתחיל להשפיע..." אמר גוהן, מתחיל בבלבול אך בסוף הוא מתגרה. "גוהן, מה לעשות שאחרי האימונים אצל המלך קאיו הזקן אני צריך להפוך לסופר סאיין שלוש כדי לנצח אותך? רק ככה אנחנו שווים... חוץ מזה, תזכור שהגיל בחיים לא ישפיע על סאייני" אומר גוקו ומחייך "אהה כן, צ'יצ'י אמרה שהאוכל מוכן, זאת הייתה הסיבה שעצרתי" אמר גוקו וצחק. גוהן נחת גם הוא ואמר בהפתעה "מה? כבר? בחיי כמה שהזמן עובר מהר כשאנחנו מתאמנים...". גוקו וגוהן הלכו ביחד אל הבית, לפתע לידם נחת גוטן, שהצטרף להליכה שלהם, מדברים וצוחקים הם נכנסו לבית באיזור. הקירות היו צבועים בלבן, המטבח היה קטן וצנוע, היה מקרר אדום וגדול, כיור ובעצם כל מה שיש במטבח רגיל. בחדר ליד היה שולחן גדול, עם שמונה כיסאות לידו. בצד ימין ישבו גוקו, צ'יצ'י וגוטן, ליד גוטן, בראש השולחן, ישב גוהן כשלידו ישבה אישתו וידל. ליד וידל ישב קרילין, לידו ביתו מיירון ובראש השולחן השני ישבה שמונה עשרה. כל החבורה ישבה וצחקה, אכלה את האוכל הטעים של צ'יצ'י, וידל, קרילין ושמונה עשרה ונהנת. (הערת הכותב: אני מניח שעכשיו הזמן לתאר עליהם ח) גוקו היה בחור גבוה ושרירי, שיערו היה גבוה וקוצני, גוקו הוא גיבור הסדרה והדמות הכי חזקה. צ'יצ'י היא אישתו הנאמנה של גוקו, היא תמיד התנגדה לאומנויות לחימה מאז חתונתה עם גוקו, היא אישה גבוהה עם קוקו, לבושה בדרך כלל בבגדי בית. גוטן הוא בנו של גוקו, הוא בן 12 ויחסית לגילו הוא חזק מאוד. גוטן הוא ילד לא גבוה במיוחד עם שיער בדיוק כמו אביו, גוקו. אפשר לחשוב שזה בעצם "גוקו קטן". גוהן הוא בנו הבכור של גוקו וצ'יצ'י, גוהן מאוד גבוה ושרירי, שיערו עומד אך לא כמו של גוקו, שיערו של גוהן יותר מסודר. גוהן גם נשוי באושר (וגם עושר ח) לביתו של מר שטן, וידל. וידל היא אישה די גבוהה, אך נמוכה מגוהן. שיערה מסודר בצורה ישרה והיא מומחית באומנויות לחימה, וידל היא אישתו של גוהן וביתו של מר שטן. קרילין הוא בנאדם נמוך מאוד, יש לו שיער די ארוך. הוא נשוי באושר אל אנדרואיד שמונה עשרה, ואיכשהו הוא עשה איתה ילדה בשם מיירון. מיירון היא ילדה נמוכה עם שיער בלונדיני ארוך מאוד וגולש, היא בת 10, היא הבת של קרילין ושמונה עשרה. שמונה עשרה היא בעצם אנדרואידים דמויית נערה בלונדינית הלבושה באותם בגדים. היא נשואה באושר לקרילין ואיכשהו הם עשו ילדה, מיירון. לפתע נשמע צלצול לא רצוי ומפריע בדלת, צ'יצ'י ניגשה לפתוח את הדלת. "וואו, טראנקס? מה אתה עושה פה? איפה וג'יטה? ממתי גבהת כלכך? אהבתי את התספורת! רגע! מה אתה עושה פה?" נשמע קולה המבולבל של צ'יצ'י "בוא תיכנס" היא אמרה לבסוף. צ'יצ'י הלכה במהירות ועמדה ליד השולחן, אל השולחן הלך גבר נאה עם שיער סגול גולש, השיער גלש אל שתי כתפיו של הגבר הנקרא טראנקס. גוקו, קרילין, גוהן ושמונה עשרה היו המומים ובהו בטראנקס. "היי! טראנקס! איך גבהת כלכך?!" שאל גוטן בהתפעלות אך גם בהפתעה. לפני שטראנקס הספיק לענות גוקו התחיל לדבר "טראנקס, משהו מוזר בך, רק רגע, אתה מהעתיד!" אמר גוקו, המום לגמרי, כמו קרילין, גוהן ושמונה עשרה. "מהעתיד?!" צעקו כל שאר היושבים סביב השולחן.

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    מצויין. הרחבתי בפרטי את דעתי. תמשיך לפרסם מהר!!!
    אחד הדברים הכי מגניבים אצלך זה היכולת שלך להכניס דמויות מוכרות ולשחק אותם בסיפור שלך! כל הכבוד!

4. מורחקים
    עוד תגובות בבקשה?

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    סיפור מעננין
    אהבתי תפרק ה1
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    פרק קצר יחסית,יש להאריך אותו.

תשתמש ביותר מילות קישור.תתאר את הסביבה,את הבית.תיצור לקוראים המחשה כלשהית למה שקורה.

נגיד כשתגיע לקרבות,תתאר כל מתקפה ומתקפה וכל מהלך הקרב בהרחבה.

7. מורחקים
    תודה לך, סוף סוף תגובה בונה D:

אני תכף אפרסם את פרק 2.

8. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לא מדיוק אבל נחמד

9. מורחקים
    אתה יכול להגיד לי מה לא טוב בו? זה הרעיון בת"ב.

10. מורחקים
    פרק 2 – בחזרה לעתיד!

טראנקס הסתכל על היושבים בשולחן והתחיל לדבר "כן, מהעתיד..." לפתע דיבוריו הופסקו והוא קפץ על אחד מיושבי השולחן, הבלונדינית שמבניהן, 18. הנער עם השיער הסגול שעט כמו חיה עליה עם האגרוף מושט קדימה, אך האגרוף נעצר בקלות על ידי גוקו.
    אישוניו של טראנקס התרחבו בהפתעה "מה אתה עושה?! אנדרואיד 18 כאן! צריך לחסל אותה מיד!" צעק טראנקס ונאבק באחיזתו החזקה של גוקו. "כמה מתוק מצידך ששמת לב..." אמרה 18 בזלזול "במקרה אני גם אישתו של קרילין ואורחת פה" היא ממשיכה בלגלוג. טראנקס הפסיק להתאבק וגוקו שחרר את אחיזתו בטראנקס.
    "אהה... נכון... שכחתי ממשאלתו של קרילין..." אמר טראנקס ברוגע, אך עדיין ראו את גופו רועד "אני מצטער על התנהגותי..." הוא ממשיך באותו טון. "רגע, אז מה אמרת על העתיד?" שאלה ווידל, מבולבלת.
    "אהה כן, בזמן שלי בעתיד, כמה שנים מכאן, נקלענו לצרה מאוד גדולה, הגיעו אלינו שתי מפלצות דמויי אדם שעושות הרס וחורבן בכל כדור הארץ. למרות שטסנו לנאמק והחיינו את כולם, גם אתה גוקו' טראנקס מסתכל על גוקו 'וגם כל השאר, לא הצלחתם לעצור את מתקפת המפלצות הנוראיות. אפילו השילוב שלי ושל גוטן, גוטנקס, לא היה מספיק כדי לנצח" אמר טראנקס ברצינות.
    "אני לא מבין מה אנחנו קשורים לזה" אמר קרילין בקול מפוחד, הוא כנראה פחד מהבקשה שעומדת להגיע.
    "אנחנו מבקשים מכולכם להגיע ולעזור לנו עם המפלצות האלה" אמר טראנקס ברצינות, אך גם תחנונים נשמעו בקולו המפוחד.
    "ברור! אנחנו ניהיה שם! אבל איך תעביר את כולנו? הרי המכונה שלך היא רק לבנאדם אחד לא?" אמר גוקו בפזיזות, מבלי לחשוב שנייה על מה שהוא אמר, כהרגלו.
    "אתם תראו, כולכם יכולים להיכנס למכונה, אני אשמח אם נוכל לנסוע לעתיד כבר מחר!" אמר טראנקס בנחישות "רק ככה, אולי נצליח לנצח אותם..." אמר טראנקס והשפיל את מבטו לרצפה.
    "אוקיי, אז זה אומר שאנחנו צריכים להודיע הכל לכולם, אני אקח על עצמי להודיע לוג'יטה, בולמה וטראנקס" אמר גוהן, לוקח על עצמו את הפיקוד. "אני אבוא איתך!" צעק גוטן, נלהב מההרפתקה החדשה שמגיעה.
    "אני אודיע לאבא שלי!" אמרה ווידל, גם מתלהבת כמו גוטן.
    "רגע רגע ווידל! את בטוחה שאת רוצה ללכת לשם? זה קצת מסוכן... וגם מה אבא שלך יעזור לנו?" העיר קרילין.
    "מסוכן? אני בחיים לא אפספס הרפתקה! וחוץ מזה, אם אבא שלי בא גם מג'ין בו בא, וזה כוח שאסור לנו להפסיד" אמרה ווידל בנחישות.
    "ווידל צודקת, מאג'ין בו זה באמת מאגר כוח עצום וחשוב, אנחנו נודיע למאסטר רושי, יאמצ'ה וטיאן" אמרה 18 בעוד קרילין מגרד את ראשו.
    "אוקיי, אז אני אקח על עצמי להודיע לקינג קאי! אני מניח שהוא ירצה לדעת את זה ואולי אפילו להצטרף אלינו! הרי כבר ביקשנו משנרון שהוא יחזור לחיים לפני כמה שנים, הוא בטוח יכול לבוא לעולם שלנו!" אמר גוקו בנחישות והוא איגרף את אגרופו קדימה.
    "אתם כנראה לא מבינים כמה חזקים הם..." אמר טראנקס "הם ניצחו אותנו בקלות, בעוד היו רק 5 מהם... אבל רגע, למה אף אחד מכם לא הזכיר את פיקולו? הוא גם יכול לעזור לנו!" אמר טראנקס, כאילו מתקן שגיאות.
    "פיקולו נעלם לפני 4 וחצי שנים בצורה מסתורית ולא ידוע מה איתו עד היום..." אמר צ'יצ'י, שרק התאוששה מהתפתחות הדברים. 'זאת כבר פעם שנייה שהוא מגיע הנה ומוציא את הילדים שלי למסע הרג! מי הוא חושב שהוא?!' רטנה צ'יצ'י בכעס בליבה. "מה?! חשבתי שבזמן הזה הוא עוד פה! מעניין לאן הוא נעלם..." העיר טראנקס.
    "טראנקס, יש לך איפה לישון הלילה? אתה יכול לישון אצלנו על הספה במשך השבוע הזה, הרי אתה לא עומד לחזור נכון?" אומר גוקו, שוב פעם, בלי לחשוב.
    "באמת? תודה רבה מצדך גוקו! כן אני אשמח להישאר כאן בשבוע הזה" אמר טראנקס, אסיר תודה. לאחר כשעה כל האורחים הלכו, כבר הגיע ערב וכולם הלכו לישון.
    12 בצהריים, היום שלמחרת
    "גוטן! קדימה תתעורר ותפתח לי את הדלת!" נשמעה צעקתו של גוהן מבעד לדלת הבית הלבן של גוקו, צ'יצ'י וגוטן. הדלת נפתחה ומול גוהן נגלה ה"גוקו הקטן" משפשף את עיניו ולבוש בבגדים לבנים – בגדי בפיג'מה שלו. "רק רגע..." אמר גוטן, בקושי "תן לי להחליף בגדים..." הוא אומר וממשיך לשפשף את עיניו. לאחר כ-10 דקות יצא גוטן מחדרו, לבוש בבגדים חדשים ומלא מרץ יותר מתמיד. שניהם עפו זמן קצר של 10 דקות עד שהגיעו לבית הענק של בולמה. הם צלצלו בדלת, 'דינג דונג' נשמע ולאחר כ-5 שניות הדלת נפתחה על ידיי ילד בן 13 עם שיער סגול, דומה מאוד לטראנקס מהעתיד ובערך בגובהו של גוטן, הוא היה בנו של וג'יטה ובולמה. "היי גוהן! גוטן! מה מביא אותם לפה?" שואל טראנקס הקטן מההווה בהתעניינות.
    "זה עיניין די דחוף, אני יכול לראות את וג'יטה ובולמה בבקשה?" שאל גוהן ונכנס פנימה במהירות, אחריו גוטן.
    גוהן ישב עם גוטן, טראנקס הילד, וג'יטה ובולמה בסלון וסיפר להם על הכל. "מגניב! יש אותי מהעתיד כאן?! אני חייב לראות!" אמר טראנקס במהירות וכבר התכונן לרוץ.
    "לא כלכך מהר ילד!" צעק עליו וג'יטה "אנחנו נגיע בעוד שבוע לבית של גוקו, עד אז, אנחנו נתאמן!" אמר וג'יטה וגער בבנו.
    עבר שבוע מאז, האנשים שהתכוננו לנסוע לעתיד ליד ביתו של גוקו היו: גוקו, גוהן, גוטן, טראנקס, וג'יטה, בולמה, טראנקס מהעתיד, ווידל, מר שטן, מאג'ין בו, מאסטר רושי, טיאן, שיאצו, יאמצ'ה, 18, קרילין ואפילו קינג קאי, באבלס וגרגורי. רגע לפני שהם הלכו מיירון רצה אל קרילין אך הוא דחה אותה "בזמן שלא ניהיה צ'יצ'י תדאג לך ולכל מה שאת צריכה, אל תדאגי, את בידיים טובות!" הוא אמר וצחק, מיירון התעודדה קצת והלכה אל צ'יצ'י.
    לאחר 5 דקות כולם נעלמו, לאחר 3 דקות הם הגיעו למקום הרוס לגמרי, בשעות הערב, הם היו... בעתיד!

לכל אלה שמפחדים מהגודל של כמות הדמויות, אני יודע להסתדר עם זה ולא כולם יקחו חלק מאוד גדול, כך שתירגעו!

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    פרק 2 פרק מדהים אהבתי אותו מחכה להבא
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    פרק סבבה,קצת יותר טוב מהקודם אבל עדיין יש מה לשפר...

13. מורחקים
    תודה רבה, שמח שהשתפרתי
    עוד תגובות בבקשה!

14. מנהל ראשי
    פרק מעולה! כיף לקרוא. המשך כך!

15. משתמש מנוסה
    סיפור ממש ממש יפה ואני בד"כ לא קורא את הסיפורים שבפורום הזה
    כל הכבוד לך! מחכה לפרק הבא! D:

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •