Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 31
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    למה פרשת? יאללה לא להירדם!

2. מורחקים
    שם: אופיר
    לא פרשתי... יש לי המון מבחנים...

3. משתמש מנוסה
    מתי אתה ממשיך?

4. מורחקים
    אני מניח שאחרי המבחן שיש לי מחר Xd

5. מורחקים
    הצמדתי את העלילה של העבר לעלילה של העתיד.

פרק 3 – שני גוקו?! שני וג'יטה?! מה לעזאזל?!

לוחמי הזי עמדו בתוך מכונת הזמן של טראנקס מהעתיד, כשהם לא יודעים איזה מראה מזוויע הם עומדים לראות בחוץ. "נו גוהן! מתי אנחנו מגיעים כבר? אני ממש חייב לשירותים!" צעק גוטן הקטן בעודו מקפץ מטה ומעלה "אויש גוטן, מתי תתבגר כבר?" שאל את עצמו טראנקס הקטן בעודו מניד בראשו "לא השתנה כלל" הוסיף טראנקס הגדול.
    טראנקס הגדול לחץ על כפתור ודלת נפתחה, מולם נשקף נוף נוראי, עיר שלמה שנהרסה כליל, כל הבתים היו הפוכים, על הרצפה נראו גופות של תושבים תמימים, עם חור בבטנם. גוטן וטראנקס, שני הילדים הקטנים, עמדו שם בשוק מול המראה, לא ידעו מה להגיד. "כן... עזבו את זה כרגע בבקשה, אני מעדיף שנלך כרגע למקדש של קאמי" טראנקס הגדול פוצץ את השתיקה.
    כולם המריאו לאוויר והתחילו לעוף, בעוד שוג'יטה לקח עימו את בולמה, מאג'ין בו את מר שטן וקרילין את מאסטר ראשי.
    לקח תעופה קצרה הם הגיעו למקדש של קאמי ונחתו שם, קיבלו את פניהם דנדה המבוגר ומר פופו. "יפה... אז אני רואה שהבאת את כל החבורה..." אומר דנדה "כן, כמו שאמרת לי לעשות" אומר טראנקס.
    לאחר מכן יוצאים מהמקדש, כל החבורה, רק מהעתיד, וג'יטה אשר לא השתנה כלל. בולמה שנראית מעט זקנה יותר. גוטן, ילד מתבגר בגילו של טראנקס פחות או יותר. גוהן ווידל, גוהן לא השתנה, וידל קצת הזדקנה. גוקו אשר לא השתנה כלל. מאג'ין בו, מר שטן וקרילין יצאו מייד לאחר מכן. "נו! מתי אני אצא משם! אני מת לראות איך אני אראה בעתיד!" אומר יאמצ'ה בהתלהבות. "אין עוד, כל השאר... הם נהרגו" אומר גוקו מהעתיד בעצב. יאמצ'ה, שיאצו, טיאן ומאסטר רושי נכנסו לשוק ופחד. "מה זאת אומרת מתו?!" צעק טיאן "אני, של העתיד, מת?!" הוסיף ללחץ יאמצ'ה, שיאצו נראה מפוחד מידי בכדי לדבר, כך גם מאסטר רושי.
    מיד לאחר מכן, הם נרגעו, בעוד ששאר הקבוצה הבינו, שמולם עומדים הם של העתיד. "אממ... אני נראית טובה גם בעתיד!" אמרה לעצמה בולמה והלכה לבחון את בולמה מהעתיד "באמת הייתי כלכך שמנה?" אמרה לעצמה בולמה מהעתיד בשקט, למזלה, בולמה הצעירה לא שמעה. וידל גם מייד הלכה אל וידל העתידית, אשר נראתה אדישה לגמרי, וידל הצעירה הנהנה לעצמה, וחזרה למקומה. גוטן נראה מתחבא מאחורי גבו של אביו, מה שלא עזר, כי מייד לאחר מכן גם גוקו נשבר. הוא הלך לגוקו מהעתיד "נו, אז... כמה קערות של אורז אתה יכול לאכול מבלי להתפוצץ?" הוא שואל אותו "אין לי מושג, הפסקתי לספור!" אומר גוקו המבוגר בהתלהבות וצוחק "כן, זה אני מהעתיד!" אומר גם גוקו הצעיר וצוחק. לפתע לא אחר מאשר וג'יטה המבוגר, קיפץ קדימה והתחיל לעוף במהירות אל 18, מיד אחריו גם גוהן המבוגר. שניהם קופצים אליה במהירות, אך נחסמים על ידי גוהן ווג'יטה הצעירים. "תירגעו, היא איתנו, היא אישתי" אומר קרילין הצעיר, מיד לאחר מכן קרילין המבוגר התעלף. "זה היה נחמד..." אמרה 18, אשר לא נבהלה בכלל. "מה זאת אומרת?! התחתנתם?!" צעק קרילין המבוגר בגועל, שרק התאושש. "כן..." אמר קרילין הצעיר, "אידיוט..." אמר קרילין המבוגר בסלידה.
    "אוקיי! תפסיקו עם זה מייד!" צעק קינג קאי "כן! בדיוק!" הוסיף גרגורי החרק הזעיר. "או! או! או!" צעק באבלס בעודו מתנדנד על אחד העצים שם. "אוקיי, אני מציע, כדי שנראה מה הכוחות אחד של השני, נעשה קרבות, מה אתם אומרים על זה?" מציע גוקו המבוגר "יש בעוד יומיים את תחרות הבודוקאי העולמית, בואו ניכנס אליה כולנו, לא צריך לשים עליכם תחפושות, בני האדם הרגילים התרגלו אלינו" אומרת בולמה המבוגרת.
    "זה נשמע לי כמו רעיון מצויין!" אומרת בולמה הצעירה. "אוקיי, זה מוסכם. אנחנו נתחרה שם" אומר וג'יטה הצעיר ברציניות.
    "סלחו לי שאני שואל" אומר גוהן הצעיר "אבל כמו שזכור לי, אני, אבא שלי, וג'יטה היינו מתים, לא?" הוא המשיך, אך טראנקס מהעתיד ענה לו "אנחנו פשוט טסנו לנאמק וביקשנו מכדורי הדרגון בול שלהם".
    "אוקיי, אז ניפגש בעוד יומיים בתחרות הבודוקאי הגדולה" אומר גוקו מהעתיד וטס משם במהירות, אחריו גם כל שאר האנשים מהעתיד.
    "אתם תוכלו לישון פה" אומר פופו.
    אחרי יומיים, בתחרות הבודוקאי הגדולה
    "אוקיי, אז אנחנו נלך לקהל" אומרים מאסטר רושי, וידל, טיאן, שיאצו, מר שטן, בו ובולמה. "ביי!" צועק להם גוקו ומנופף בידו.
    "או וואו! כבוד גדול לארח אותכם כאן! אתם מהעבר נכון? סיפרו לי שתגיעו" אומר האיש בקבלה ורושם את כולם. לוחמי הזי שלנו נכנסים ביחד אל תוך אולם הלוחמים, מולם עומדים כל החבורה מהעתיד, ועוד שני נערים, שחורים, נשענים על הקירות. גוקו מייד רץ לכיוונם "מה לעזאזל?! אוב?! איך אתה הגעת לפה?!" הוא שואל את הצעיר יותר מביניהם. "לא באמת חשבת שאני אשאר מאחור נכון? התגנבתי למכונת הזמן שלכם וציטטתי לכם במקדש של קאמי" הוא עונה לו בפשטות ומרים את כתפו. "שיהיה..." אומר גוקו.
    לאחר כשעה, תחילת התחרות, לוח הקרבות
    "אוקיי כולם! אנחנו בפתח של תחרות אומנויות הלחימה ה57!!!!" צועק הקריין בעוד הקהל מריע פה אחד. "היום, יש לנו אורחים מיוחדים מהעבר, אשר עומדים להילחם נגד הלוחמים מהעתיד!" הוא ממשיך לצעוק והקהל מריע. "הקרב הראשון יהיה בין אוב לאוב! תיהיו מוכנים לקרב מותח ומדהים!!" צועק הקריין. שני האוב צועדים לזירה באיטיות, הם עומדים אחד מול השני במבט כועס.
    'דינג דינג דינג' מצלצל הפעמון ושני הנערים קופצים אחד על השני.

אני מניח שהחלדתי ברמות ח

6. Master of the Xiii Tribe
    שם: מה זה משנה? פדופילים קטנים
    אתה מבין שגוקו פגש את אוב עשר שנים אחרי סאגת בו?
    אם הסאגה הזאתי היא 4 שנים אחרי סאגת בו, זה אומר שאוב בן 4.

7. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי The King Of The Werewolf צפה בהודעה
    אתה מבין שגוקו פגש את אוב עשר שנים אחרי סאגת בו?
    אם הסאגה הזאתי היא 4 שנים אחרי סאגת בו, זה אומר שאוב בן 4.
    כמו שאמרתי, שיניתי מספר דברים.

8. Master of the Xiii Tribe
    O:
    איך תוכל לשנות את את זה?
    תסביר לי שאוכל להבין.
    אוב נולד כמה חודשים אחרי שבו מת

9. מורחקים
    O:
    איך תוכל לשנות את את זה?
    תסביר לי שאוכל להבין.
    אוב נולד כמה חודשים אחרי שבו מת
    זה חלק מהרעיון, זה לא חייב להיות צמוד בדיוק לסדרה.

10. Master of the Xiii Tribe

11. מורחקים
    אין לך תגובה על הפרק? הסיפור עצמו?

12. Master of the Xiii Tribe
    תכלס...
    זה נשמע קצת דומה...
    יותר מידי דומה..
    .אני מניח שלא ראית את הפרק הכי חדש של דרגון בול שיצא ב2008:
    Yo! Son Goku and his friends are back

13. משתמש מנוסה
    כל הכבוד אחי פרק מעולה
    אני מקווה שיהיה מתח בקרבות בפרק הבא חחח

14. מורחקים
    תכלס...
    זה נשמע קצת דומה...
    יותר מידי דומה..
    .אני מניח שלא ראית את הפרק הכי חדש של דרגון בול שיצא ב2008:
    Yo! Son Goku and his friends are back
    ראיתי הכל בנאדם

15. משתמש מנוסה
    אתה כותב את הכל בבלוק אחד.
    תיצור פיסקאות,כל פעם שאתה עובר נושא, תשתמש באנטר, ככה לא כל הטקסט יראה בתור בלוק אחד.
    ציטוט:
    "הוא נשוי באושר אל אנדרואיד שמונה עשרה, ואיכשהו הוא עשה איתה ילדה בשם מיירון. מיירון היא ילדה נמוכה עם שיער בלונדיני ארוך מאוד וגולש, היא בת 10, היא הבת של קרילין ושמונה עשרה. שמונה עשרה היא בעצם אנדרואידים דמויית נערה בלונדינית הלבושה באותם בגדים. היא נשואה באושר לקרילין ואיכשהו הם עשו ילדה, מיירון."

הדגשתי שני חלקי-משפטים, וגם סימנתי בקו שני משפטים. אתה יכול לראות כאן שאתה די חוזר על עצמך, בעצם, כל הקטע שכתבת הוא כזה, אתה כל הזמן כותב אותו הדבר, ומקבל כמות לא רעה של טקסט. 80% מהפרק זה רק תיאורים, אין הרבה מעשים. תכתוב מראש 2~3 פרקים, תחבר את כולם לפרק אחד. אם זה כתוב נכון ויפה, האורך לא יפריע לקוראים לרצות לקרוא עוד.
    אה, ולגבי המשפט שציטתי, אנדרואיד #18 נקראת אנדרואיד אמנם, אבל בגרסה האנגלית נאמר שמדובר בנער ונערה, אחים, שג'ירו חטף, והפך אותם לכאלה. מערכות הגוף שלהם אנושיים לגמרי, אך הם מחוזקים מבפנים להיות אנדרואידים. אה, כן, והוא גם שטף להם את המוח. אם הם הרגו אותו כנראה שלא כל-כך הלך לו עם השטיפת מוח.
    זה פשוט לא נאמר שהאנדרואידים הם כאלה מכיוון שזה נאמר בצורה מאוד סוטה רק לאחר שמירון נראתה לראשונה, ודיברו על איברים נשיים. ערוץ הילדים צנזר את זה כמובן. ערוץ הילדים משנים את התרגום כמו שהם רוצים והורסים הכל. שכגוהאן מחופש ל"סופר- סאיה" הוא עשה את התנועות המוזרות שלו, ואז ילדה אחת בגרסה האנגלית אמרה: "What a wierdo" - בתרגום לעברית: "איזה מוזר / פריק" אבל מה ערוץ הילדים גרמו לילדה לומר במקום? "איזה חמוד הוא"
    ...
    קיצר, זה לא שאיכשהו הוא עשה איתה ילדה, הם עשו את זה כמו שצ'יצ'י וגוקו הביאו את גוהאן. ועכשיו תתחיל לכתוב את פרק 2.
    שלום, הגעת לחתימה של נתי,
    נא לקרוא אחרי הקו....
    --------------------------

מסן שלי לשאלות ותשובות בכל מה שקשרו למשחקים החדשים:
    Diamond/Peal/Platinum

Natty_zepko@hotmail.com

--------------------------

סוף החתימה. לקריאה שוב גלגל למעלה.

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •