ציטוט פורסם במקור על ידי natty22 צפה בהודעה
אתה כותב את הכל בבלוק אחד.
תיצור פיסקאות,כל פעם שאתה עובר נושא, תשתמש באנטר, ככה לא כל הטקסט יראה בתור בלוק אחד.
ציטוט:
"הוא נשוי באושר אל אנדרואיד שמונה עשרה, ואיכשהו הוא עשה איתה ילדה בשם מיירון. מיירון היא ילדה נמוכה עם שיער בלונדיני ארוך מאוד וגולש, היא בת 10, היא הבת של קרילין ושמונה עשרה. שמונה עשרה היא בעצם אנדרואידים דמויית נערה בלונדינית הלבושה באותם בגדים. היא נשואה באושר לקרילין ואיכשהו הם עשו ילדה, מיירון."

הדגשתי שני חלקי-משפטים, וגם סימנתי בקו שני משפטים. אתה יכול לראות כאן שאתה די חוזר על עצמך, בעצם, כל הקטע שכתבת הוא כזה, אתה כל הזמן כותב אותו הדבר, ומקבל כמות לא רעה של טקסט. 80% מהפרק זה רק תיאורים, אין הרבה מעשים. תכתוב מראש 2~3 פרקים, תחבר את כולם לפרק אחד. אם זה כתוב נכון ויפה, האורך לא יפריע לקוראים לרצות לקרוא עוד.
אה, ולגבי המשפט שציטתי, אנדרואיד #18 נקראת אנדרואיד אמנם, אבל בגרסה האנגלית נאמר שמדובר בנער ונערה, אחים, שג'ירו חטף, והפך אותם לכאלה. מערכות הגוף שלהם אנושיים לגמרי, אך הם מחוזקים מבפנים להיות אנדרואידים. אה, כן, והוא גם שטף להם את המוח. אם הם הרגו אותו כנראה שלא כל-כך הלך לו עם השטיפת מוח.
זה פשוט לא נאמר שהאנדרואידים הם כאלה מכיוון שזה נאמר בצורה מאוד סוטה רק לאחר שמירון נראתה לראשונה, ודיברו על איברים נשיים. ערוץ הילדים צנזר את זה כמובן. ערוץ הילדים משנים את התרגום כמו שהם רוצים והורסים הכל. שכגוהאן מחופש ל"סופר- סאיה" הוא עשה את התנועות המוזרות שלו, ואז ילדה אחת בגרסה האנגלית אמרה: "What a wierdo" - בתרגום לעברית: "איזה מוזר / פריק" אבל מה ערוץ הילדים גרמו לילדה לומר במקום? "איזה חמוד הוא"
...
קיצר, זה לא שאיכשהו הוא עשה איתה ילדה, הם עשו את זה כמו שצ'יצ'י וגוקו הביאו את גוהאן. ועכשיו תתחיל לכתוב את פרק 2.
וואו איזו הקפצה
אבל רגע, אתה בעצם אומר לי למחוק 2 פרקים שלמים ולכתוב אותם מחדש? O.O
(אם לא ראית יש גם פרקים 2 ו3 והם יותר מושקעים)

אגב, אל תנהלו כי תכננתי להיום עוד פרק...