Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    הקדמה
    זוכרים את שלושה מחוזות? זהו סיפורו של לוקאס אך הסיפור יסופר קצת בדרך שונה מהרגיל אז הינה אני בא!
    לפני 1000 שנה,שלושה פוקימונים נלחמו זה בזה למען השגת שליטה במחוז היחיד שהיה קים פעם,מחוז שורפי. אך,בשל כוחם האדיר של שלושתם,מחוז שורפי נחלק לשלושה מחוזות חדשים וכל אחד מהם שלט על אחד המחוזות החדשים. לאחר שנוצרו שלושה מחוזות חדשים שלושת,הפוקימונים שקעו לתרדמת ארוכה כל אחד במחוז שלו.

במשך 1000 השנים האלו,מדענים רבים חקרו את הקרב הזה ורצו לגלות איזה פוקימונים עשו זאת. אולם,הם גילו רק 2 דברים והם:הפוקימונים היו אגדיים,אחד מהם היה פוקימון אש,השני פוקימון מים והשלישי פוקימון עשב. המדענים כל כך חשקו לגלות את זהות הפוקימונים.לכן,הם שלחו מכתבים למאמנים צעירים שיעזרו להם לגלות מי הם הפוקימונים שיצרו את שלושת מחוזות.

דמויות:
    לוקאס-רקע: לוקאס הוא ילד רגיל ממשפחה רגילה. כשהייה בן 8 הוריו הביאו לביתו גור גראוליט ולוקאס אהב אותו מאוד וגם הגראוליט אהב אותו. שנתיים לאחר מכן תקף אותם סוייפר וגראוליט ברח. היום לוקאס רוצה לצאת למסעו ולמצוא את גראוליט חברו.

פוקימונים

טוטודייל: נשיכה, אקדח מים

פרק ראשון יפורסם בדקות הקרובות אז נא לא להגיב

2. Because lizards can swim
    פרק ראשון- תחילתו של מסע מופלא!
    יום ראשון, בוקר יפה למדי לוקאס קם ומפהק הולך לצחצח שיניים, ללבוש בגדים נורמאלים בקיצור מה שכל ילד רגיל עושה בבוקר.. כאשר הוא יורד למטה אימו אומרת לו "בהצלחה לוקאסון שלי" לוקאס ששונא שהיא אומרת לא את זה עצבני מהרגיל הוא ממשיך לאכול את ארוחת הבוקר תוהה בלמה אימו אמרה לו בהצלחה... 'אהה! ניזכרתי היום אני מתחיל את המסע שלי לעבר גילוי שלושת הפוקימונים!'. הוא מסיים את האוכל ורץ החוצה! הוא מתקדם לעבר המעבדה וחושב איזה פוקימון לקחת ולבסוף בחר לקחת את סקווירטל, הוא דופק בדלת ושומע קל נשי אומר, "מי זה?" לוקאס עונה לו "זה אני פרופסור זה לוקאס! באתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי!". הדלת נפתחת ולוקאס רואה את הפרופסורית ליסה "שלום לוקאס היכנס..." היא אומרת לו בקל שנעים לאוזנו "במי תבחר?" היא שואלת אותו "יש לנו טוטודייל ומדקיפ ואפילו פיפלאפ!" לוקאס התאכזב "מה אין סקווירטל? טוב אני אקח טוטודייל חמוד!" הוא אמר "טוב הינה לך בהצלחה במסע שלך!" לוקאס יוצא החוצה וממשיך בדרכו ולפתע הוא רואה פאנפי!

ההמשך יבוא

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    סיפוןר שקשור למשחק שלי יפה
    אהבתי תפרק הראשון היה נחמד אם תאריך תפרק קצת
    מחכה לפרק הבא
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    סיפור יפה!
    אתה יכול להמשיך עוד היום?

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. Because lizards can swim
    פרק 2- הלכידה הראשונה!
    "וואו זה פאנפי!" צעק לוקאס בהיתלהבות הפאנפי קלט את זה וקרה את לוקאס תיגר לקרב "תראה מה יש לך!" אומר לוקאס ומוציא את טוטודייל "ווייני וויין!" צווח טוטודייל "אוקיי טוטודייל בוא נילחם תשתמש בנשיכה ואז תתמרן זאת לאקדח מים!" טוטודייל מקשיב ללוקאס ונושך את פאנפי בחוזקה לאחר מכן מנסה עליו אקדח מים וזרם דק אך חזק יוצא מפיו פאנפי מתחמק אך בקושי ורסיסי מים מכסים את הזירה! לפתע פאנפי מתחיל להשתמש בגלגול ולוקאס נלחץ! "טוטודייל נסה להתחמק!" הוא אומר בדאגה לפוקימונו הראשון אך הפוקימון מתחמק בקלילות והוא שמח וצוהל! "וייניייי!" הוא צועק "יפה עכשיו תשתמש באקדח מים שוב! 'זה יהיה אפקטיבי כי הוא סוג אדמה' " טוטודייל פוגע בו עם אקדח מים והפגיעה כנראה רצינית פאנפי מותש אבל לא מוותר ומשתמש בהורדה על טוטודייל המסכן "תתפוס אותו!" אומר לוקאס "ואז תראה לו מה זו נשיכה!" טוטודייל תופס אותו ושנייהם זועקים זעקות כאב! "טוטודייל נושך אותו ובאותו זמן פאנפי מתגלגל ומעיף אותו ממנו שני הפוקימונים עפים ונתקלים בעץ.. שניהם הובסו "אוקיי פוקדור צא!!" צווח לוקאס מוציא פוקדור וזורק אותו על פאנפי (לוקאס לקח את הפוקדורים ועוד כמה דברים כחלק מהציוד ההתחלתי שלו...). פאנפי נכנס אל הפוקדור, הפוקדור מתנדנד מצד לצד ולבסוף נעצר. פאנפי נלכד! "יש לי פאנפי!הפוקימון הראשון שאני לוכד!" הוא צועק 'אוקיי כדאי שאתחיל ללכת למכרה רוקר' הוא חשב לעצמו והמשיך בדרך לאחר כמה זמן לוקאס נעצר למראה שלט שבו כתוב ~המכרה העיר רורקר~. 'אוקיי קדימה להיכנס!' חשב לעצמו ונכנס למערה המפחידה הוא רואה הרבה כורים לצידו ומרגיש משהו נוגע בגבו "אהההה!" הוא צועק "תרגיע! זה רק אני כורה פשוט! תרצה לקנות מקוש? בשביל לכרות אבני פיתוח?" שאל הכורה את לוקאס, "כן בוודאי שארצה הינה קח 50$" אומר לוקאס "תודה רבה קח את המקוש!" לוקאס לוקח את המקוש ומתחיל לחפור... בתחילה מוצא אבן שמש קצת מאוכזב אבל מכניס אותה לתיק וממשיך לחפור... הוא מוצא אבן שנראת טובה ומוצא ניב טער ולאחר מכן גם אבן אש! "מספיק להיום..." אמר לוקאס ויצא מן המערה, לפתע ראה שלט ~העיר רורקר~ כשראה זאת לוראס רץ אל העיר ואל מרכז הפוקימונים. כשנכנס קיבלה אותו גברת ורודת שיער וגבוהה למדי ואמרה "מה תרצה ילד?" ההמשך יבוא!

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    פרק יפה אני יודע כבר מה היה בפרקים הבאים
    בפרק הבא צוות ניוטק יופיע?
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    את הפרק הראשון לא יכולתי ממשך להמשיך כי ה"בוקר טוב, לוקאסון" הרג אותי חחחחח....סתם, אבל הראשון לא היה ממש משהו. הוא היה קצר, פירוט של "חפיפיישן" כזה, אבל הכתיבה טובה. אהבתי את הרעיון מאוד וממש דומה ליהלום - לוקאס (או שרק השם מזכיר לי אותו חח). תנסה להפוך את הסיפור שלך לארמון. תוכל לעלות לפיסגה עם זה.

פרק שני - לא ממש הבנתי אותו. ב-" " אפשר לעשות רווח בין אות ל". לדומגא רעה:"טוטודייל, אקדח מים"בלה זורק...." ודוגמא טוב:"טוטודייל, אקדח מים!" בלה זורק....". הפרק נחמד, אבל הראשון יותר. הפאק הבולט כאן שהוא לא ממש פאק, אבל אי אפשר לעצור באמצע פרק ככה. אתה צריך לדעת מתי הגבול ומתי לא. אני בטוח שתידע. בכל מקרה, אמשך לכתוב לנו, אהבתי בעיקרון את הרעיון.

8. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות 2 צפה בהודעה
    פרק יפה אני יודע כבר מה היה בפרקים הבאים
    בפרק הבא צוות ניוטק יופיע?
    אל תגלה לאנשים סתם

תודה על התגובות כולם

9. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אתה חייב להבין דבר אחד, סיפור אנו תשתית למשחק חת"ם שלך... אני עלול לראות בזה פרסומת סמויה ותיענש על כך.
    הסיפור אינו מושקע בעליל. כשתגיד ל בפרטי שאתה מעוניין בסיפור ובהצלחתו אפתח לך אותו, עד אז, נעול.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •