תודה ענקיתתתתתת ל~גלואה Αυολακγ~ על עזרתו כבטא
הקדמה
פעם היו שנים של שלווה והרמוניה בין בני האדם לדרקונים עד שאדם אחד גנב את קמע הדרקונים אף אחד לא ידע מה הקמע עושה אבל לדרקונים הוא חשוב מאוד. הדרקונים כעסו על בני האדם בגלל הגנבה. הם החליטו לעלות לשלטון ועשו זאת. מאותו זמן, חיו בני האדם על פי חוקי הדרקונים. אך לא הייתה בין הדרקונים לבין בני האדם יריבות כלשהי. היו חמישה דרקונים אשר שלטו בכל האימפריה. באימפריה עצמה חיו דרקונים נוספים, בני האדם ויצורי קסומים שאי אפשר לדמיין אפילו שהגיעו בדרכים לא ידועות אל העולם. חמשת הדרקונים האלו היו "דרקון הזמן","דרקון האור","דרקון האופל","דרקון הכאוס" ו"דרקון הבריאה".
דרקון הזמן שלט בזמן הכללי אך לא בזמן הפרטי של כל יצור ויצור. לדרקון הזמן היו ילדים כמספר היצורים הקיימים על פני העולם כך שלכל יצור הוצמד דרקון. הדרקון הצמוד היה זה שהחליט עבור היצור "שלו", מתי ואיך יקרה כל דבר בחייו. דרקון האור שלט במעשים הטובים. דרקון האופל שלט במעשים הרעים. דרקון הכאוס שלט בהרס. ודרקון הבריאה יצר את כל הדברים בעולם. הוא היה הדרקון העליון.
חוץ מחמשת הדרקונים האלה, היו עוד 4 סוגים של דרקונים נוספים. היו את דרקוני האש שבחיים לא יפגעו מאש וגם יכלו לירוק אש בעצמם, דרקוני הקרח שיכלו להקפיא דברים בנשיפה, דרקוני הרוח שהיו הטייסים הטובים ביותר וגם יכלו להעיף את יריביהם לחור בעזרת גל הדף שעשוי מאוויר ודרקוני הטבע אשר יכולים להתחפש לכל צמח או יצור הקיים על פני האדמה.
יום אחד דרקון הכאוס החליט שנמאס לו להיות משרתו של דרקון הבריאה והחליט להרוג אותו ולעלות לשלטון במקומו. הוא גייס צבא שיילחם בדרקון אבל במהלך הגיוס, גילה אותו דרקון האופל. למרבה ההפתעה, לא עצר אותו דרקון האופל אלא הצטרף אליו. לצבא המשותף, הצטרפו כמעט כל האורקים, בערך 100 גמדים וכחצי מכל הגובלינים כשיצאו לקרב נגד דרקון הבריאה. דרקון האור ניסה לעצור את הצבא אך בזמן ניסיונו התפוצץ לרסיסים. הצבא המשיך להתקדם לעבר דרקון הבריאה כשהצבא הגיע, ראה דרקון הבריאה שאין לא שום סיכוי אז בזמן שהצבא היה בקרב מול השומרים של דרקון הבריאה הוא נטש את הקרב וירד למחתרת. דרקון הכאוס ודרקון האופל עלו לשלטון ודרקון הזמן נשאר ניטרלי כי היה הדרקון החלש ביותר מבין חמשת הדרקונים. מאז כל הדברים שקשורים לדרקון האור ודרקון הבריאה הושמדו וכל מאמיניהם נהרגו. דרקון הזמן לא נפגע כי לא היווה שום איום עליהם.
ואז החלו הימים האפלים. אלו היו ימים שיכלו לשמח רק את הצבא של דרקון האופל והכאוס.