פרק נחמד קצר
פשוט וטוב
אפשר להכניס קצת יורת מתח
מענייין איזה אבן זאת!
פרק 3:נייצ'ר
פאלרון פחד,יותר מאי פעם. האבן זהרה באור ירוק מוזר והתחילה לרעוד ואיתה השידה וכל שאר הרהיטים בחדר. "מה לעזא...." משפטו נקטע כשקרן אור פרצה מהאבן והאירה את כל החדר באור מוזר. "מה... מה קורה פה?" אמר לעצמו חרש,"ולמה?". ואז כאילו בא מישהו והוריד מתג, הפסיק האור להגיח מהאבן המוזרה. לאט לאט, התחילו להופיע סדקים על האבן אחד אחרי השני עד שהאבן נסדקה כולה ועמדה להישבר, ארשת פניו המפוחדת של פאלרון הפכה מתעניינת. ואז, כאילו בא פטיש גדול והכה באבן, היא נשברה ומתוכה קפץ יצור קטן וירוק, היצור היה מכוסה כולו בקשקשים זוהרים ירוקים, היו לו זוג כנפיים קטנות עשויות קרומי עור, שיניים וציפורניים זעירות אך חדות, וזנב ארוך יחסית לגופו ולבסוף דוקרני גב מראשו לאורך גופו עד לזנבו של היצור. זה היה דרקון!. "אה!!!" צעק פאלרון למראה המאיים של הדרקון. "מה קורה שם למעלה?" שמע פאלרון קול מלמטה "כלום,אבא,כלום!" צעק פאלרון בחזרה. פאלרון התקרב בשקט,בשקט לדרקון הקטן "שלום חמוד,אני לא אפגע בך". למשמע מילים אלו, הדרקון הסתובב,קפץ על פאלרון ונשך אותו בידו. בזמן הנשיכה, בקע מפיו אור ירוק שהמשיך כגוש קטן לאורך ידו של פאלרון עד שהגיע לכתפו ומשם לחזהו ואז, כאילו לתשובה יצא אור מחזהו גלש לאורך ידו ונכנס לדרקון. הדרקון נבהל כשהאור נכנס לתוכו ניער את ראשו וצווח "וואאהההה" פאלרון התחיל לתהות אם הדרקון הזה באמת מסוכן. "היי דרקון קטן בוא ננסה שוב,אני פאלרון,איך קוראים לך?" בום! הדרקון הפך פתאום לציפור "מה לעזאזל קרה פה עכשיו?" בום! הציפור הפכה לחפרפרת בום! החפרפרת הפכה לשיח בום! השיח הפך לעץ קטן ואז בום! העץ הפך בחזרה לדרקון "וואו!" קרא פאלרון בהתלהבות "זה היה מדליק" הדרקון ניער את ראשו הירוק והמוארך בשמחה "אני אקרא לך,נייצ'ר. כן. שם טוב". הדרקון קפץ באוויר למשמע השם. "פאלרון,אני עולה למעלה"... פאלרון נבהל הוא רץ למיטתו תפס סדין וזרק על הדרקון. ובו ברגע הדלת נפתחה. אביו של פאלרון היה בפתח סוקר את החדר במשקפיו העגולים. בום! כל נפץ נשמע. זה הקפיץ את אביו של פאלרון. "מה זה?" פאלרון העיף מבט בחשש על הסדין "כלום אבא,כלום" אביו של פאלרון לא השתכנע הוא צעד בצעדים מהירים לסדין והרים אותו. על הרצפה נחה לה אבן קטנה . :"טוב,כנראה שאני מדמיין" אמר ויצא מהחדר תוך כדי סגירת הדלת. בום! האבן נעלמה ובמקומה הופיע שוב נייצ'ר. : "אתה דרקון ערמומי" אמר פאלרון וחייך חיוך לדרקון, שחייך לו בחזרה.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"א..א..אדוני,הוא בקע!" הלקטס המפוחד הסתכל על המפלצת לפניו מחכה לתשובה. "טוב מאוד!,שלח נמר שליח אל מערת המגמה,ותודיע על בקיעתו,הדרקון כבר יחליט מה לעשות איתו. אך היה בטוח הלקטס שהדרקון יהיה בידינו" צחוק מרושע הדהד בתוך היער ולמשמעו התכווץ הלקטס ופנה לבצע את משימתו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"במה מאכילים את הדרקון הזה?" הרהר לעצמו פאלרון בזמן שצפה בדרקון שלעס את כריתו. עברה בערך חצי שעה מאז הבקיעה של נייצ'ר ופאלרון עוד לא הרגיש בטוח לגמרי עם הדרקון. פאלרון הסתכל על הדרקון,כאילו חיכה שהדרקון יענה לו "אני יודע!",קרא לפתע,"אני אקנה לך בשר" הדרקון קפץ באוויר בשמחה,"אבל אני לא יכול להשאיר אותך פה,אתה תעשה בעיות. אתה חושב שתוכל להפוך לאבן עד שנחזור?" הדרקון הנהן בראשו ובקול נפץ הופיעה אבן מולו. "אתה ממש טוב בזה,אתה יודע?" האבן קפצה באוויר. פאלרון שיחרר צחוק קטן ולבש את מעילו. שם בכיס המעיל את נייצ'ר בצורת האבן ובכיס אחר את 30 המלקים (סוג המטבעות השמיש בארצו) שחסך. פאלרון ירד במדרגות חרש. "אני יוצא" אמר לאביו וכשקיבל אישור פתח את הדלת וסגר אותה בטריקה. הוא חשב פתאום שאולי זה לא רעיון כל-כך טוב....
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)