שלום לכם,
עלה לי רעיון לכתוב בקצרה סוג של עלילה לעונה החדשה של פוקימון.
אני מאמין שלכל אחד יש כאן איזושהי פנטזיה של להחליף או להשיב דמויות או דורות של פוקימון לעונות, אז איך הייתם עושים את זה?
לדוגמא, בניתי לעצמי גם שלל דמויות שיככבו:
בראנדן - הגיבור הראשי. מאמן פוקימונים. עקשן, נבון, יהיר עם לב גדול ואוהב תחרויות. רובכם מכירים אותו ממשחקי הפקימון רובי ספיר וברקת. הלבוש שלו במתבוסס על הסטייל מהמשחק של ברקת. הוא בעיקרון סוג של אש, אבל יש בו יותר חוזק בגידול הפוקימון. בדרך כלל הדבר היחידי שהוא ממש רוצה להיות זה להיכנס לכל הליגות והתחרויות הבכירות (קרבות)
פוקימונים:פארייט,היפודאון,זאנגוס,ויגראוט ונינג'אסק.
מיי - טוב, אין לי צורך להסביר. חברתו למסע של בראנדן. הלבוש שלה מתבוסס על סטייל מהמשחק של ברקת. החלום שלה להיות מתאמת פוקימונים. נשארה עם אותו האופי ואם אותו יופי (מתחרז).
פוקימונים:לונאטון,סוואבלו,טרופיוס ושאילוס.
קריס - הגיבורה הנשית יחד עם מיי, אך בניגוד אל מיי, קריס מתרכזת במציאת פוקימונים וחקר על הפוקימונים האגדיים. לא מאמנת ולא מתאמת, חוקרת. כולכם מכירים אותה מפוקימון קריסטל (הגיבורה הנשית).
פוקימונים:רג'יגיגאס (לא איתה בפוכדור - בעיקר שהיא צריכה עזרה הוא מגיע לעיתים נדירות),בלייסטוייס, ג'אמפלוף ודרגונר.
- חברים -
לוקאס - מאמן פוקימון בכיר. מתאם ומאמן פוקימונים. בעל אישיות חפוזה ומתמלא בזעם כשלא עונים לו. יותר מתמקד בליגות ותחרויות אימון פוקימונים מאשר מתאם. בניגוד לכל החברים של אש ומיי, לוקאס הוא חברו הטוב ביותר של בראנדן, אך הם הלכו בדרכים נפרדות (מחוזיים נפרדים) ונפגשים בתחרויות או בפתאומיות.
פוקימונים:שלגון,דויגונג,נידורינו,צ'ימצ'אר ואבסול (שמגיע לעיתים נדירות)
דון - גם כאן אין מה להוסיף. כולכם מכירים אותה ממשחקי יהלום, פנינה ופלטינה ומהדור הרביעי והחמישי (לרוב). דון היא מאמנת, אך בעיקר מתאמת פוקימונים. חברתה ואויבה של מיי. לעיתים נדירות השתיים רבות, אך בסופו של דבר מתפייסות ומשלימות. דון מסתובב יחד עם לוקאס ואלאקזאם.
אלאקזאם - פוקימון בודד שהצטרף למסע יחד עם דון ולוקאס. אותו קריס גילתה ונתנה לדון וללוקאס כשעוד היה אברה. פוקימון שמדבר בשפתת האנוש. משתתף בקרבות לעיתים רחוקות. כוחו עצום והוכח שאף יותר מאלאקזאם רגיל. בניגוד לכל האלקאזמ'ס למינהם, הוא בצבע חום-שחור.
פרופסור אוק - אין צורך להוסיף.
ויש עוד ועוד חברים שיחשפו בהמשך....
- אוייבים -
רביעת העלית - אביו של בראנדן (מאמן מכון במקרה) "גנב" את הפוקימונים שלהם והם מחפשים נקמה ( דיי אדיוטי, אני יודע....)
ציידי פוקימונים - ציידי פוקימונים אכזריים שמחפשים פוקימנים טובים כדי למכור אותם.
צוות רוקט - אין צורך לפרט.
עלילה:
כל המסע מתבסס על בראנדן, מיי וקריס. לפי הסיפור, מיי ובראנדן נפגשו בגיליי שש-חמש אשר הותקפו ע''י סאלאמנס של אחד מציידי הפוקימונים. מיי נבהלה וברכה מפני שבראנדן השתמש בכל הפוקימונים וגרם לפיצוץ וחטף צלקת המאירוע (ובגלל זה לובש כובע לי הסיפור). העלילה המרכזית מתרכזת במכונים ותחרויות שכוללים מסעות מרתקים והפתעות נהדרות. הגיבורים עוברים במסע דרך כל העיר והמחזוים.
מה אתם אומרים?
אתם מוזמנים גם לעשות אחד כזה!
נ.ב - קרדיט קטן לבאלבזורפדיה על חלק מהרעיון לסיפור.