כינוי: Inuzuka Kiba
שם לפנייה: אמיר
שם במשחק: אמיר מילר (שם משפחה זה כזה דבר שימושי)
רקע:
עכשיו אני אמור להגיד שאמיר גדל במשפחה מצומצמת וחביבה - הוא, אביו, ואמו.
אבל לא.. אמיר גדל לבד. אבא ואמא לא היו שם. אף פעם לא.
הוא לא באמת ידע במה הם עבדו, אבל הוא ידע שהם עבדו בזה כל הזמן. אתם מבינים, המשפחה של אמיר הייתה עשירה בכסף. אמיר קיבל את כל מה שאי פעם ביקש. חוץ מדבר אחד. הדבר היחיד שחשוב באמת.
הוא היה ילד אינטליגנטי ואינטלקטואלי שלא פחד להביע את דעתו, וגם קצת מתנשא. הוא למד בבית עם מורים פרטיים ולכן גדל להיות נער מרוחק מעט, אבל אף פעם לא הרגיש בודד. לפחות מעל לפני השטח..
אמיר היה ילד מבודד. הוא חיי במצודה בלתי חדירה משלו. בלתי חדירה משני הכיוונים. הייתה לו אהבה אחת. אהבה מרחוק.
ואלו לא היו ההורים שלו - אלו היו פוקימונים. הוא למד עליהם כל מה שיכל. לבסוף, כמה ימים לאחר יום הולדתו הארבעה עשרה, נכנס לדיכאון. הוא סירב לאכול או לשתות ובכלל לתקשר עם הסביבה. לבסוף, קפץ מהחלון שבחדרו הפרטי, שבקומה השנייה.
ונחת ישר על הרגליים. זה כאב, אבל לא כמו שזה היה כיפי ומענג. "אני צריך לעשות את זה שוב".. חשב. ההרגשה הזאת, של הריגוש, של האנדרנלין, זה היה יוצא מן הכלל. הוא לא חשב פעמיים כשהלך בצעדים נמרצים אל המעבדה של הפרופסור. אחרי ששאל לא מעט אנשים גם הצליח להגיע אליה. והוא גם לא היסס בכלל, כשאמר בהתרגשות.. "בלבאזור!".
תמונה:

כן, הכנתי לבד. ככה משקיעים בסעיף חפפני @:
כסף: 1500$
מחוז: קנטו
פוקימון התחלתי: בלבאזור
ציוד: 4

.
תגים: -
פוקימונים:
1.

מתקפות: בלימה, גפן מצליפה, אבקת שינה, אבקת רעל.
2.

מתקפות: שריטה, בעיטה נמוכה, ריכוז אנרגיה, מכת קארטה.
פוקימונים אצל אוק:
הערות/הארות/בקשות:
-שמות של פוקימונים מהדור החמישי - עם אנגלית בסוגריים, כדי שאני אוכל לפתוח סרבי או משהו.
-יש סיכוי לפגוש שחקנים אחרים לפני הליגה?
-אני מקווה שהרקע שלי ישתלב במשחק O:
-אני מצפה שאתה תגיד לי אם יש תחושות כגון "אתה מתחיל לפחד.. 'האם אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה? ' , אתה חושב לעצמך" כדי שאדע איך לשחק את עצמי, וגם אם יש לי הארות כמו "נזכרת לפתע שפוקימוני עשב חלשים למתקפות אש.. אולי תוכל לנצל את זה בדרך כלשהי, אתה חושב." ברור שאני אעשה את זה גם, אבל תפקידך כשה"מ @:
-קצת תיאור נוסף (כן, אני חייב..) : אמיר הוא ילד נמוך יחסית, רזה ביותר, עם מבנה גוף שהוא לא מתחרט אליו. מתחת לקפוצ'ון שלו שלא מוריד אף פעם נמצא שער שטני ופרוע. עיניו הירוקות זיכו אותו כבר בלא מעט. עורו הבהיר משקף את העובדה שלא יוצא מהבית הרבה..בכלל. אמיר הוא נער חכם ומהיר תפיסה, אבל גם מתנשא וביקורתי. לרוב הוא לא נותן ביטוי לתכונות האלה מטעם הנימוס, אבל כבר קרה שפלט מילה לא במקום. הוא מאוד קלאמזי (שלומיאל?) ולא חזק במיוחד. הוא מאוד אנרגטי ויצירתי, אבל הסקרנות הטבעית שלו נוטה להכניס אותו לצרות. הוא מאוד נרגש לגבי ההרפתקאה הגדולה שמצפה לו, אבל כשהוא מצוייד רק בידע תיאורטי לגבי פוקימונים, הוא עלול למצוא את עצמו מופתע לא מעט.