Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 11 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 165

נושא: 4 הממלכות

1. משתמש מנוסה
    שם: מתחת למיטה של ניצן.
    *לוגו ~ בקרוב*
    *הסיפור ניכתב על ידי, אך מפרק 13 לסיפור יכנס נדב.*

אי שם בעולם שלנו קיימות ממלכות חזקות וגדולות אשר נילחמות אחת בשניה בגלל דבר אחד, שליטה גלובאלית על העולם.
    הממלכות הספציפיות והחזקות במיוחד הן:
    פוקיבול
    אדוונס
    אנימה קון
    אוטאקו קון
    4 הממלכות האילו נילחמות זו בזו על שליטה גלובאלית של עולם הממלכות. לאף אחת לא איכפת אם מישהו ימות, ייפגע או יסבול... מה שחשוב להן זה הניצחון והשליטה!.

פרק 1/התקפה
    "דניקס הבא לי מהר את המפקד דני למשרד שלי!, תודה" צעק נתנאל מנהיג ממלכת פוקיבול והניח את השפורפרת של הטלפון בחזרה למקומה.
    כעבור מספר דקות נישמעת דפיקה קלה בדלת המשרד של נתנאל וזה לא אחר מאשר דני. "קראת לי אדוני?" שאל דני בקול רגוע ותמים וחיכה לתשובתו של אדון נתנאל.
    "כן, זה יהיה ארוך מאוד לכן אני מציע לך לשבת" השיב נתנאל ופתח את מגירת המסמכים החשובים שלו ושלף תיקייה חומה המלאה בדפים.
    דני היתיישב לו וחיכה לישמוע את מה שנתנאל מעוניין לספר לו. כעבור מספר דקות דני חסר הסבלנות היתעצבן ושאל. "נו?! הבאת אותי לפה בכדי ליראות איך אתה מסדר את התיקיות שלך?!" ולאחר מכן הסמיק טיפה מרוב בושה.
    "זה בסדר.. אני גם הייתי כזה" השיב לו נתנאל וניסה להרגיע אותו טיפה אך דני לא ממש הקשיב לו. "הבאתי אותך לפה בכדי לדון איתך בקשר למלחמה שקרבה ובאה" השיב לו נתנאל ופתח את התיקייה החומה שלו.
    "מלחמה? רגע אני לא הבנתי אותך" השיב לו דני והתחיל להיסתקרן יותר,"תספר לי עוד.. די מעניין אותי".
    "ובכן כפי שאתה כבר בטח שמעת אתמול ניטפסו שני פורעי חוק אשר זרקו מגג הבניין של הבנק שלוש פצצות". "למזלינו אף אחד לא ניפגע והנערים קיבלו מאסר" אמר נתנאל ולקח לגימה קלה מכוסית היין שהייתה על שולחנו.
    "בטח שאני יודע!" היתעצבן דני ולא קלט מה נתנאל רוצה מהחיים שלו. "ובכן היום גילינו שהם באו מממלכת אדוונס! כן כן עברו את השומרים והצליחו לחדור לממלכה!" השיב נתנאל ושוב לקח לגימה מהיין המשובח שלו.
    "הבנתי! אז אתה הבאת אותי לפה בכדי להעניש אותי על זה שלא הצלחתי לישמור על הממלכה!" היתעצבן דני וקם מהכיסא.
    "חכה! אתה לא אשם!" הרגיע אותו נתנאל, "אני רוצה להגיד לך שאם אדוונס שלחו אלינו נערים עם פצצות תחשוב מה יהיה אחר כך!, באתי לדון איתך על זה!" אמר נתנאל בטון עצבני.
    "אתה רוצה מלחמה? לך על זה אבל לדעתי צריך להיתעלם" השיב לו דני ושוב היתיישב על הכיסא. "בתור אחד ממפקדי הצבא של פוקיבול אתה אמור להבין את חומרת המצב ולהסכים איתי על מלחמה!" היתעצבן נתנאל והתחיל לישתות את היין בכמויות גדולות.
    "אדוני אין בזה שום קשר לדרגה שלי! לדעתי צריך להיתעלם!, אך אני די מודאג מאיך שאתה ניראה" אמר דני אל נתנאל שהתחיל להישתכר מהיין המשובח שלו.
    "למה איך אני ניראה?!" היתעצבן נתנאל וחיכה לתשובה של דני. "כל הממלכה כבר יודעת שאתה היית אז בנעוריך שתיין לא קטן.. אם תמשיך עכשיו שוב לישתות לא תוכל להחזיק את הממלכה הזו" השיב לו דני בקול רגוע.
    "שטויות! בסך הכל לקחתי כמה כוסיות.. זה לא מקרה קשה" השיב נתנאל ושוב לקח כוסית יין. "עד שלא תילמד לא תבין מה?, איך שבא לך אדוני" השיב דני.
    "המפקד דני! אל תרגיז אותי אחרת......" "אחרת מה?!" קטע אותו דני. "אחרת אוריד אותך מדרגת מפקד לדרגת חייל" השיב לו נתנאל.
    "זו כבר הפרת חוקי הממלכה! אולי אתה מנהיג אבל זה לא אומר שאתה החכם!" היתעצבן דני עוד ועוד. "המלחמה תיהיה ואני לא שואל אותך.. אני מצווה עליך" השיב נתנאל.
    "כן אדוני!" השיב דני בכעס רב ויצא מן המשרד וטרק אחריו את הדלת. נתנאל מרוב הכעס הגדול מזג לעצמו לכוסית עוד יין והתחיל לישתות בתדירות גבוהה.

המשך יבוא.

2. משתמש מנוסה
    סוף סוף!
    משתמשי פוקימון ישראל, סיפור זה עומד להיות הלהיט הבא של הפורום.

3. משתמש מנוסה
    פרק 2/סוד
    "תקשיב לי סוהר. אני צריך מפתח לתא של אלדר" אמר המפקד דני אל הסוהר שבדיוק באותו הזמן רצה ללכת לאכול צהריים.
    "זה לא יכול לחכות?" שאל הסוהר בעצבים. "אני שוב אומר לך! אני צריך מפתח לתא של אלדר!" היתעצבן דני והיתקרב אל הסוהר עם מבט עצבני ומריר.
    "בסדר בסדר, הנה" השיב הסוהר והביא לדני את המפתח לתא של אלדר. דני לקח את המפתח והתחיל ללכת אל התא של אלדר, "פיי עד לאן הכניסו אותך!" היתפלא דני.
    התא היה כמעט בסוף!, בקושי הייתה תאורה והמקום הסריח. פה ושם הלכו להם עכברושים גדולים ושעירים.
    "אלדר?" שאל דני בתיקווה לימצוא את אלדר במקום החשוך הזה. "אני פה!, מה יש?" השיב אלדר וקם ממיטתו הצנועה.
    "באתי לחקור אותך לעומק" השיב דני והוציא את פנס הכיס שלו בכדי להאיר טיפה על המקום. "איזה ביזבוז של זמן" ציחקק אלדר והוציא לדני לשון.
    "אל תשחק איתי משחקים!, תתחיל לספר לי את הסיפור עם הפצצות!" היתעצבן דני. אלדר נילחץ טיפה וניסה לשנות נושא, "איזה מדים יפים מביאים לכם בממלכה".
    "אני לא איזה חוקר טירון! איתי לא תשחק משחקים!" היתעצבן דני וצעק על אלדר שיתוודה אך זה לא ממש עבד.
    "אין לי מה לספר..." השיב אלדר ברוגע והתחיל ללכת אל המיטה שלו. דני היתעצבן עליו ותפס לו את החולצה והרים אותו לגובה, "אל תעצבן אותי... תפסת אותי במצב רוח לא טוב".
    "תניח אותי על הריצפה! אני חף מפשע!" צעק אלדר וניסה להישתחרר מהאחיזה של דני. דני הוריד את אלדר על הריצפה והיסתובב.
    "מה קרה? הפחדתי אותך?" ציחקק אלדר והתחיל לרדת על דני בירידות הלא כל כך מעליבות שלו. דני היתעצבן עוד יותר ונתן לאלדר אגרוף לפנים.
    "חתיכת........" ניסה אלדר להגיד משהו אך כל גרונו היה בדם עד שנפל והיתעלף. "קרחח קרחחח דני בוא למפקדה אני חוזר בוא למפקדה מהר! קרחח קרחח" השמיע המכשיר קשר של דני.
    "קרחחח אני מגיע קרחח" השיב דני וכיבה את מכשיר הקשר שלו והתחיל ללכת אל המפקדה. כשדני פתח את דלת המפקדה הוא לא ראה אף אחד.
    "הלוו? מישהו נימצא כאן?!" צעק דני בשאלה אך אף אחד לא ענה לו. לפתע דני שמע רישרוש של נעל מאחוריו ולכן שלף את ידיו אחורה והפיל את המנוול!.
    כעבור שניה היה ניתן ליראות את דניקס שוכב על הריצפה בהלם. "ירדת מהפסים?! אני אתן לך כזה עונש!" היתעצבן דניקס ושם את ידיו על כתפיו של דני המופתע.
    "אא..אני מצטער" השיב דני ולא ידע מה לאמר. "קראתי לך לבוא לפה בכדי לדון על המלחמה הקרבה ולא לריב מכות אחד עם השני" השיב דניקס.
    "כשאני ניכסנתי לא היה אף אחד ולא הבנתי למה אז קראת לי, רק אחרי ששמעתי את הרישרוש חשבתי שעשו לי מערב לכן פעלתי לפי האינטואיציה שלי" ענה דני.
    "זה בסדר.. עכשיו ניתן ליראות שאתה מוכן למלחמה" ציחקק דניקס והיתיישב מול השולחן. "כן חחח" ציחקק דני והיתיישב גם הוא מול השולחן.

המשך יבוא.

4. משתמש מנוסה
    אחלה סיפור!
    מתי התחלתה לכתוב את זה?
    אני לא זוכר עם הכנסתה אותי

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-

5. משתמש מנוסה
    סיפור ישן רצח שהמשכתי הודות לנדב.. אלו פרקים ישנים שלי.. תיתעלמו מהכתיבה המעפנה.
    תמשיכו להגיב ואני אמשיך&#33;

6. משתמש מנוסה
    סיפור טוב- יש לך שגיאות כתיב מידי פעם, התבלבלות עם ה ט&#39; ו-ת&#39;, והוספת האות י&#39; במקומות שהיא לא נחוצה,
    אפשר לשפר את השפה- במקום : "נתנאל שהתחיל להישתכר מהיין המשובח שלו."
    אפשר להפוך את זה לספרות "אל נתנאל שהתחיל להשתכר מיינו המשובח."
    במקום ---- שלו, ---שלה, --נו, --נה, ככה עושים. יין שלו- יינו, בית שלה-ביתה. אתה על בטוח מודע לזה.

היה נחמד עם תוסיף תיאורים עמוקים, למשל למרתף-
    התיאור שנתת למרתף הוא :"התא היה כמעט בסוף&#33;, בקושי הייתה תאורה והמקום הסריח. פה ושם הלכו להם עכברושים גדולים ושעירים."

אפשר לשפר את זה, ולשנות את האווירה מאווירה של סתם עוד סיפור- להפוך את האווירה למפחידה- מתאימה למרתף של אסירים, להחיות את הסיפור...
    למשל:

התא היה כמעט בסוף המסדרון. דני הלך והלך- זה נראה כמעט אינסופי. למעלה נראו מידי פעם נורות שבורות- שהוארו ע"י אורן הקלוש של המנורה שדני החזיק ביד. עם כל צעד של דני נשמעה חריקה, רצפת עץ רקובה שבכל רגע עלולה להישבר ולגלות מאורה של עכברים, או גופות- מי יודע.
    דני מעד על איזו בליטה גדולה ורכה, הבליטה זזה משם בריצה- זה היה עכברוש גדול ושעיר, שהתחיף לצייץ והעיר את כל חבריו העכברושים. מיד המרתף התמלא בציוצים, "מי שם?" נשמע קול ממרחק קרוב."זהו המפקד דני" החזיר דני במהירות, "אלדר?"

גם המבנה של השיחות לא טוב בסיפור-
    אתה עושה:
    "בלה בלה בלה בלה " אמר ---, "ידא ידא ידא ידא "אמר XXX

זה לא טוב.

מבנה נכון של כתיבת שיחה הוא:
    "בלה בלה,"אמר --- "בלה בלה בלה.", "ידא "אמר XXX כאשר זעה נטפה ממצחו"ידא ידא ידא "

כפי שראית- הוספתי גם תיאורים שיכולים להוסיף לעלילה.
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

7. משתמש מנוסה
    תודה רבה לך. הפרקים עד פרק 13 משעממים וחסרות שפה תקינה. אז, אני מודע לשגיאות שלי O:

עכשיו הישתפרתי בכתיבה, אני חושב..
    ואני תמיד מיתבלבל מתי שמים את האות י&#39; ומתי לא שמים ><

פרק 3/כוח
    "ובכן אתה מוכן למלחמה?" שאל דניקס את דני שישב מולו בחדר המפקדה. "אא..אני חושב" השיב דני בגימגום.
    "אתה לא בטוח... רואים עליך" השיב דניקס וקם מהכיסא עם פנים חמוצות מאוד. דני המשיך לשבת וחיכה לפעולותיו של דניקס.
    "אתה יכול ללכת... כפי שאני רואה אנחנו לא מספיק מוכנים לצאת למלחמה" השיב דניקס ונתן אגרוף לקיר.
    "אני מצטער אדוני... המלחמה הזאת מתחילה ממש מהר" השיב דני וקם מהכיסא. "עזוב.. אתה יכול ללכת" השיב דניקס ופתח לדני את הדלת.
    דני יצא מחדר המפקדה והחליט ללכת לבקר את האסיר אלדר. כשדני הגיע אל חדר התאים הוא ראה מלא דם וגופות ולא הבין כלום ממה שקורה סביבו.
    "מה קורה?" שמע דני קול מוכר שמגיע מהתא החשוך של אלדר. "אלדר?&#33; זה אתה?&#33;" שאל דני בפחד רב והבין שמשהו פה לא בסדר.
    כעבור מספר שניות מהחושך יצא אלדר עם פנים שמחות והתחיל לצחקק בלעג. "אא..א.. אתה עשית את זה???" שאל דני בסקרנות רבה את אלדר אשר התחיל ליצחוק עוד ועוד.
    "כן.. זה הייתי אני" השיב אלדר והיתקרב אל דני. ככל שאלדר היתקרב יותר ככה דני היתרחק ממנו אך לבסוף דני ניתקל במבוי סתום.
    "אין לך לאן ליברוח.. אתה שלי&#33;" צעק אלדר ושאג שאיגה מפחידה מאוד. "אתה בן אדם בכלל?&#33;" שאל דני בפחד רב את אלדר אשר כמעט הגיע אליו.
    אלדר לא השיב ורק ציחקק לו בלעג. "טוב אני כבר הכנסתי לו אגרוף לפנים לכן זה לא בעיה לעשות זאת שוב&#33;" חשב דני בליבו והתחיל להיתקרב אל אלדר.
    בשניה בה דני העיף את אגרופו לפנים של אלדר הוא הרגיש שמשהו עצר אותו&#33;. אלדר תפס את הבטן של דני והתחיל ליצחוק צחוק של שטן.
    "תיתכונן למות&#33;" צעק אלדר ושיחרר מהיד שלו זרם אוויר חזק אשר העיף את דני לכמה מטרים אחורה עד שניפגע בקיר.
    דני ההמום לא הבין כלום ממה שקורה ושוב עמד על רגליו.
    "קדימה&#33; תשיב מלחמה&#33;" צעק אלדר ונתן אגרוף לאדמה אשר התחילה לירעוד ולהיתפורר. "תגיד לי... מאיפה לך הכוח הזה&#33;" שאל דני בצעקה בעודו מנסה לעמוד על האדמה הלא יציבה.
    "חחחחחחחח, הכוח הזה הוא מתנה&#33;" ציחקק אלדר ושאג שאיגה מפחידה. דני ניסה ליברוח אך אלדר תפס לו את היד וסיבב אותו סיבובים גדולים.
    כעבור דקה אלדר עזב את ידו של דני ודני ניפגע חזק בקיר הבטון. דני המדמם לא הצליח כבר לעמוד ורק חיכה למוות שלו.
    "נו נו נו... דני הגדול ניכנע?&#33;" ציחקק אלדר בצחוק הגועלי שלו ודרך על ראשו של דני הפצוע. "חתיכת.....&#33;&#33; אולי הפסדתי אבל יבואו אחרים להרוג אותך&#33;" צעק דני וחיכה למוות שלו.
    אלדר המשיך ליצחוק ולבסוף השיב אל דני, "גם אם יבואו אחריך עוד... הם בכל זאת לא ינצחו אותי כי אני שולט בכוח הגדול של האל&#33;".
    דני המדמם הצליח להזיז את ידו אל כפתור האזעקה והצליח להפעילה. "האזעקה לא תעזור לך&#33;" היתעצבן אלדר ודפק את הראש של דני בריצפה.
    כעבור שניות ספורות דני איבד את ההכרה ואלדר מרוב טיפשותו חשב שהוא הרג אותו. "חלשלוש" ציחקק אלדר ועף מהמקום.
    כעבור שעה וחצי השומרים של בית הכלא הגיעו ולקחו את דני לטיפול בבית החולים של הממלכה. "הוא יהיה בסדר?" שאל נתנאל את הרופא שיצא מחדר הבדיקות בו שכב דני.
    "אני לא רוצה לשקר לך אבל אחרי מה שעבר דני אני לא חושב שהוא ישרוד ב-24 השעות הקרובות" השיב הרופא והלך.
    נתנאל לא הצליח לעכל את מה ששמע והתחיל לישתות עוד ועוד יין.

המשך יבוא.

8. משתמש מנוסה
    פרק יפה מאד.

9. משתמש מנוסה
    פרק 4/מרגל
    יום חמים ונעים בממלכת אנימה קון הקטנה והשקטה. הציפורים עפים להם מעץ לעץ, כלבים צמאי דם רודפים אחרי חתולים קטנים ומסכנים ותושבים שנהנים מכל רגע בממלכה.
    אחלה של יום נכון?, ובכן לא בשביל עידן שליט הממלכה. &#39;טוק..טוק..&#39; נישמעה דפיקה חלשה בדלת המשרד של עידן שליט הממלכה.
    "יבוא.." השיב עידן וחיכה בסבלנות רבה לאדם שניכנס מבחוץ. "או זה אתה" השיב עידן בפרצוף מריר וקם מהכיסא, "תפסתם אותו?" שאל עידן את האדם שניכנס.
    "כן, הטיפוס לא היה קל לתפיסה אך המשימה בוצעה בהצלחה&#33;" השיב האיש בשחור והיתקרב טיפה אל עידן עד שלבסוף שאל אותו "מה נעשה איתו?".
    "תגיד לסוהר שאני מעוניין לדבר עם המרגל, אני רוצה לדעת הכל עליו" השיב עידן ופתח את חלון המשרד בכדי לאוורר קצת את המקום.
    "כרצונך אדוני" השיב האיש וסגר אחריו את הדלת.
    בית הכלא של הממלכה
    "היי אפס&#33; יש לך אורחים&#33;" צעק הסוהר אל המרגל הקטן ששכב לו על מיטת עץ שבורה וקשה. עידן ניכנס אל התא של המרגל והתחיל לישאול שאלות כמו "מי אתה?", "מאיפה אתה?", "מי שלח אותך?".
    "אם אתה כבר רוצה לדעת..., שמי פלג ואני תושב ממלכת פוקיבול" השיב המרגל והיתרומם מהמיטה. "ממלכת פוקיבול??&#33;?&#33;?" נידהם עידן וקפא כולו.
    "אדוני, יש בעיה?" שאל פלג בחשש רב שקרה משהו לעידן שליט הממלכה. "ממלכת פוקיבול נימצאים איתנו בשלום, אני לא מסוגל להאמין ששלחו אותך לרגל&#33;" השיב עידן בכעס רב.
    "אתם בשלום?&#33;" נידהם פלג והמשיך, "נתנאל שליט ממלכת פוקיבול ביקש ממני לרגל בממלכה שלך כדי לאסוף מידע חשוב וחיוני שיעזור לו להשמיד אותך ואת הממלכה שלך".
    עידן לא אמר מילה נוספת ויצא מהתא עם פרצוף כעוס מאוד. הסוהר סגר את התא של פלג והשאיר אותו לבד בבית הכלא החשוך והקר.
    המשרד של עידן
    "קראת לי אדוני?" ניכנס אדם די גבוהה בעל רטייה בעין שמאל וכובא פיראטים על ראשו. "טוב שבאת&#33; אני צריך אותך" השיב עידן וסיפר לאדם שניכנס את כל הסיפור שפלג סיפר לו בתא.
    "ידעתי שהוא עכברוש אבל לא תיארתי לעצמי שהוא יעבור גבולות&#33;" היתעצבן האיש והתחיל לקלל. "תירגע.. לא צריך להיתעצבן" ענה לו עידן והמשיך, "אולי פלג סתם עבד עלינו... אני מציע שנחכה וניראה".
    "כרצונך אדוני" ענה האיש ויצא מהמשרד.
    בית הכלא של הממלכה
    והנה פלג יושב לו על הריצפה הקפואה ומשחק באבנים עגולות שמצא. כאשר האבן הגדולה שלו הישתחררה לו מהיד ופגעה בקיר שליד המיטה ניראו על הקיר מלא סדקים ולבסוף חלק מהקיר נישבר.
    "וואו&#33;&#33;&#33;, נתנאל לא יאמין למה שמצאתי הרגע&#33;" צעק פלג בשמחה רבה וכיסה את עיניו בגלל האור החזק שיצא מהחלק השבור של הקיר.

המשך יבוא.

10. משתמש מנוסה
    נחמד,

אך לפי דעתי חסר משמעות..

כל הפרק נורא קצר, וכולו מבוסס על בית הכלא.. חסרים דימויים, מבנה השיחה עדיין לא נכון- עדיין הוספת י&#39; XD

ליברוח- לברוח, לישתות- לשתות
    כל ה :לשתות, ומהסוגים האלה, לא צריך י&#39; אחרי ה-ל&#39;...

נראה לי כדאי לך בטא- או יועץ O: שיעזור לך להפוך את זה ליותר מפחיד D: מואהאהאהאהאהאה
    XD
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    </span>
    </div>

11. משתמש מנוסה
    יש לי את נדב.. מפרק 13 אנחנו עובדים ביחד ואני הישתפרתי הרבה. אני יודע שלדעתך הסיפור מעפן עכשיו, מפרק 13 הכל יתחיל.

פרק 5/פלג הכריש
    כעבור שניות ספורות האור הבוהק ניחלש מעט ופלג הצליח ליראות סוף כל סוף מה באמת קורה כאן. כל מה שנישאר אחרי האור הבוהק הוא בסך הכל חלקיק פאזל זהוב אשר מוקף בהילה צהובה ומיסטית.
    בלי לחשוב פעמיים הושיט פלג את ידו אל חלקיק הפאזל וכאשר ידו נגעה בחלק כל גופו התחיל לירעוד ולהיתחמם מעט.
    כח גדול זרם בעורקיו וחימם את כל גופו, מכף הרגל ועד הראש. "וואו&#33;, אני מרגיש כל כך טוב עם עצמי" אמר פלג בלחש והמשיך, "קיבלתי את מתנת האל".
    "שקט שם&#33;" צעק הסוהר אל פלג ואיים להרביץ עם חניט הברזל שבידו. פלג מרוב כעס הושיט את ידו אל הסורגים והקפיא אותם ולבסוף שבר אותם.
    "אע.. א.. אתה ע.. מה זה?&#33;" היתפלא הסוהר והלך כמה צעדים אחורה אך לפתע הרגיש קור אימים ברגליו.
    כפי הניראה פלג הקפיא את רגליו של הסוהר ועכשיו הוא עומד לתת את גזר הדין. "יש לי משפחה&#33;, אישה&#33;, ילדים&#33; רחמים&#33;" פרץ הסוהר בבכי רב אך זה לא ממש עזר, כל גופו מלבד הראש קפאו במקום.
    "לפני שאני אגמור אותך סופית אני רוצה שתענה לי על שאלה אחת" אמר פלג בלחש אל הסוהר. "ממ.. מהי?" גימגם הסוהר המיסכן וחיכה לשאלתו של פלג.
    "הנה השאלה.., איך מגיעים מפה אל ארמונו של עידן שליט ממלכת אנימה קון?" שאל פלג את שאלתו וחיכה לתשובה.
    "את.. ת.. אתה יוצא מבית הכלא והולך כל הזמן ישר ולבסוף תיראה את הארמון באופק" ענה הסוהר ומת.
    ארמון ממלכת אנימה קון
    "אדוני מתי נעשה לפלג את החקירה?" שאל סגנו של עידן הניראה כמו פיראט, "אם אתה רוצה אפשר אפילו עכשיו..." ענה עידן אל סגנו.
    עידן וסגנו עומרי הולכים בדרכם אל בית הכלא וחושבים בזמן שהם הולכים על שאלות שיוכלו לישאול את פלג. מה שהם עוד לא יודעים זה שפלג ברח והקפיא למוות את הסוהר.

המשך יבוא.

12. משתמש מנוסה
    נחמד.

עדיין יש חלקים שהמבנה של השיחה לא כנון ><"

הממ

פר קנחמד...

אתה כבר לא צריך לקרוא לו פלג- תקרא לו בובי D:
    [בובי זה אייסמן מהאקסמן D: ]
    והראשון - אם הוא היה עשוי מאבן אז הוא היה thing
    XD
    קומיקס D:
    קומיקס P:
    קומיקס D:::::::

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

13. משתמש מנוסה
    פרק 6/פאזל
    "טוק טוק" נישמעה דפיקה קלה בדלת המשרד של אדון נתנאל, שליט ממלכת פוקיבול הגדולה. "יבוא&#33;" צעק נתנאל והחביא כמה מסמכים בתוך המגירה שלו.
    "אוו.. זה רק אתה" אמר נתנאל ברוגע והוציא את המסמכים חזרה על השולחן ולאחר מכן שאל. "אז איך אתה מרגיש?, דני?"
    "בסדר, הטיפול עבר בהצלחה ואני מרגיש כמו שור&#33;" ציחקק לו דני והיתיישב לו על הכיסא שליד שולחן הכתיבה של נתנאל.
    "אני צריך ללכת לעשות סיור בממלכה.. חבל שהיתיישבת אני כבר יוצא" אמר נתנאל בביאוס והחמיץ פנים. "אדוני&#33;, בפי חדשות מאוד מאוד רעות&#33;" השיב דני.
    "בקשר לאלדר?" שאל נתנאל בסקרנות רבה והוציא בקבוק יין מתוך ארון הבקבוקים הגדול והמפואר שלו. "גם, אני גיליתי ממקור מסויים מאיפה הכוחות האלו" השיב דני והמשיך.
    "כפי ששמעתי מקרה דומה קרה לפלג שלנו אשר הפך לאיזה יצור שמקפיא דברים&#33;, עדי ראייה שהצליחו ליברוח מפלג מספרים שהוא נגע באיזה חפץ זהוב ובאותו הרגע הישתנה מילד טוב וטיפשון למפלצת השטן".
    "מעניין.. תמשיך" השיב נתנאל עם פנים של &#39;לא הבנתי כלום אבל חפיף&#39;. "אז ככה.. הלכתי אל המדענים שלנו והם עשו כמה בדיקות וגם לקחו בדיקת דם מהיד שלי כדי ליראות פרטים לגבי הכוח של אלדר, ונחש מה&#33;" צרח דני אל נתנאל.
    "מה?" השיב נתנאל בבוז. "קיים פאזל גדול אשר מכונה &#39;פאזל השטן&#39;&#33;, היה מקרה שהוא היתפוצץ או משהו וכל החלקים שלו היתפזרו בעולם הממלכות שלנו.. מספרים שכל חלק הכיל כוח חזק וניסתר אשר מי שיחזיק בו יהיה חזק" השיב דני.
    "וואו.. אז אלדר ופלג ברי מזל" ציחקק נתנאל וניראה כמו שיכור מוחלט. "אחח.. זאת לא פעם ראשונה שאני צריך להיתמודד עם משהו כמו זה לבד" חשב דני בליבו ויצא מהמשרד.
    ובינתיים בממלכת אוטאקו קון. באמצע היער ניתן ליראות איש המחזיק חלקיק פאזל זהוב וצוחק כמו משוגע "מוהאהאהא מוהאהאהא".

המשך יבוא.

14. משתמש מנוסה
    נחמד.

פרק קצר.

לא אהבתי
    זה לא היה לטעמי.

אתה חוזר על אותן טעויות כל הזמן ככה שכבר יוצא החשק.

אתה םשוט חייב תיאורים- אם לא תעשה את זה אנשים יפסיקו לקרוא ><"

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

15. משתמש מנוסה
    את לא קוראת מה אני כותב כמה הודעות מעלייך? הסיפור ניכתב מלפני שנה&#33; בגלל זה הכתיבה לא משהו.
    הפרקים החדשים יותר טובים. הבנת? O:

פרק 7/עתיד
    "סליחה?, אפשר לדעת איפה נימצא משרדו של אדון נתנאל?" שאל נער הלבוש כולו בשחור עם משקפי שמש ועם שיער ארוך.
    "אתה הולך ישר ולבסוף פונה ימינה בכיכר המלכותי" השיב לו אזרח פשוט וקיבל בתמורה חמישה מטבעות זהב.
    ובינתיים במשרדו של נתנאל. "שתית כבר עשרה בקבוקים&#33;" היתעצבן דניקס וניער את נתנאל. "עשרה?&#33;, זה הבקבוק השני שלי&#33;" היתעצבן נתנאל והעיף לדניקס סטירה לפנים ודניקס נפל.
    "יואו&#33;, אתה שיכור על כל הקופה&#33;" צרח עליו דניקס ונעל לו את ארון הבקבוקים שלו. "מה עשית לארון שלי יא דפוק&#33;" היתעצבן נתנאל והתחיל ליבכות שהוא לא מסוגל לקחת בקבוק נוסף.
    "אני אחזיר לך את המפתח הזה כאשר תיגמל מהאובססיה שלך ליין מלכותי" השיב דניקס והחביא את המפתח בתחתוניו.
    נתנאל חסר היין היתיישב לו על הכיסא ושם את ראשו על השולחן מרוב עצב, לעומתו דניקס ישב שמח ומרוצה מעצמו.
    לפתע נישמעה דפיקה בדלת וכעבור מספר שניות ניכנסה דמות לבושה שחור עם משקפי שמש שחורות ושיער ארוך.
    "מי כאן נתנאל?" שאלה הדמות והתחילה לנחש שנתנאל זה הדפוק שבוכה ושם את ראשו על השולחן. "זה אני&#33;" ציחקק לו נתנאל הניראה שיכור לגמרי.
    "למה מי אתה?, ברחת מתצוגת &#39;עולם המחר&#39;?" היתבדח לו דניקס. "אה?, לא הבנתי מה אמרת" השיבה לו הדמות והורידה את משקפיה השחורות.
    "מה לעזא..." היתפלאו נתנאל ודניקס, "זה אתה דני?&#33;" קראו בפה אחד. "כן, שמי דני" השיב להם הנער וחייך חיוך קטן.
    "אתה אמור ליהיות עכשיו במחנה אימונים&#33;" צרח דניקס על הנער שטען שהוא דני. "מחנה אימונים?" שאל הנער בהיתפלאות רבה.
    "תפסיק לזבל לנו את השכל&#33;, אם תמשיך לשחק איתנו במשחק הדפוק הזה שלך דני תקבל עונש&#33;" היתעצבן נתנאל שהיתאושש מעט.
    "עונש?&#33;, באתי אל הממלכה שלך ברצון לעזור&#33;" היתעצבן דני העתידי. "יש בפי חדשות רבות שיעזרו לך ולממלכה שלך&#33;" המשיך דני העתידי אך נתנאל ודניקס לא ממש הקשיבו לו.
    "דני, תפסיק לשחק אותה חייזר ותיהיה רציני" השיב לו נתנאל השיכור ודניקס הסכים עם נתנאל. "ובכן אם בא לכם להפסיד במלחמה אז ככה יהיה" השיב הנער העתידי ולבש את משקפי השמש השחורות שלו ויצא מהמשרד ולאחר מכן נעלם והשאיר אחריו שביל עשן.
    "אני אדבר עם דני יותר מאוחר" חשבו השניים ושוב התחילו לריב, אחד על סיבוב נוסף של יין והשני על ניהול גרוע בממלכה.

המשך יבוא.

עמוד 1 מתוך 11 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •