*לוגו ~ בקרוב*
*הסיפור ניכתב על ידי, אך מפרק 13 לסיפור יכנס נדב.*
אי שם בעולם שלנו קיימות ממלכות חזקות וגדולות אשר נילחמות אחת בשניה בגלל דבר אחד, שליטה גלובאלית על העולם.
הממלכות הספציפיות והחזקות במיוחד הן:
פוקיבול
אדוונס
אנימה קון
אוטאקו קון
4 הממלכות האילו נילחמות זו בזו על שליטה גלובאלית של עולם הממלכות. לאף אחת לא איכפת אם מישהו ימות, ייפגע או יסבול... מה שחשוב להן זה הניצחון והשליטה!.
פרק 1/התקפה
"דניקס הבא לי מהר את המפקד דני למשרד שלי!, תודה" צעק נתנאל מנהיג ממלכת פוקיבול והניח את השפורפרת של הטלפון בחזרה למקומה.
כעבור מספר דקות נישמעת דפיקה קלה בדלת המשרד של נתנאל וזה לא אחר מאשר דני. "קראת לי אדוני?" שאל דני בקול רגוע ותמים וחיכה לתשובתו של אדון נתנאל.
"כן, זה יהיה ארוך מאוד לכן אני מציע לך לשבת" השיב נתנאל ופתח את מגירת המסמכים החשובים שלו ושלף תיקייה חומה המלאה בדפים.
דני היתיישב לו וחיכה לישמוע את מה שנתנאל מעוניין לספר לו. כעבור מספר דקות דני חסר הסבלנות היתעצבן ושאל. "נו?! הבאת אותי לפה בכדי ליראות איך אתה מסדר את התיקיות שלך?!" ולאחר מכן הסמיק טיפה מרוב בושה.
"זה בסדר.. אני גם הייתי כזה" השיב לו נתנאל וניסה להרגיע אותו טיפה אך דני לא ממש הקשיב לו. "הבאתי אותך לפה בכדי לדון איתך בקשר למלחמה שקרבה ובאה" השיב לו נתנאל ופתח את התיקייה החומה שלו.
"מלחמה? רגע אני לא הבנתי אותך" השיב לו דני והתחיל להיסתקרן יותר,"תספר לי עוד.. די מעניין אותי".
"ובכן כפי שאתה כבר בטח שמעת אתמול ניטפסו שני פורעי חוק אשר זרקו מגג הבניין של הבנק שלוש פצצות". "למזלינו אף אחד לא ניפגע והנערים קיבלו מאסר" אמר נתנאל ולקח לגימה קלה מכוסית היין שהייתה על שולחנו.
"בטח שאני יודע!" היתעצבן דני ולא קלט מה נתנאל רוצה מהחיים שלו. "ובכן היום גילינו שהם באו מממלכת אדוונס! כן כן עברו את השומרים והצליחו לחדור לממלכה!" השיב נתנאל ושוב לקח לגימה מהיין המשובח שלו.
"הבנתי! אז אתה הבאת אותי לפה בכדי להעניש אותי על זה שלא הצלחתי לישמור על הממלכה!" היתעצבן דני וקם מהכיסא.
"חכה! אתה לא אשם!" הרגיע אותו נתנאל, "אני רוצה להגיד לך שאם אדוונס שלחו אלינו נערים עם פצצות תחשוב מה יהיה אחר כך!, באתי לדון איתך על זה!" אמר נתנאל בטון עצבני.
"אתה רוצה מלחמה? לך על זה אבל לדעתי צריך להיתעלם" השיב לו דני ושוב היתיישב על הכיסא. "בתור אחד ממפקדי הצבא של פוקיבול אתה אמור להבין את חומרת המצב ולהסכים איתי על מלחמה!" היתעצבן נתנאל והתחיל לישתות את היין בכמויות גדולות.
"אדוני אין בזה שום קשר לדרגה שלי! לדעתי צריך להיתעלם!, אך אני די מודאג מאיך שאתה ניראה" אמר דני אל נתנאל שהתחיל להישתכר מהיין המשובח שלו.
"למה איך אני ניראה?!" היתעצבן נתנאל וחיכה לתשובה של דני. "כל הממלכה כבר יודעת שאתה היית אז בנעוריך שתיין לא קטן.. אם תמשיך עכשיו שוב לישתות לא תוכל להחזיק את הממלכה הזו" השיב לו דני בקול רגוע.
"שטויות! בסך הכל לקחתי כמה כוסיות.. זה לא מקרה קשה" השיב נתנאל ושוב לקח כוסית יין. "עד שלא תילמד לא תבין מה?, איך שבא לך אדוני" השיב דני.
"המפקד דני! אל תרגיז אותי אחרת......" "אחרת מה?!" קטע אותו דני. "אחרת אוריד אותך מדרגת מפקד לדרגת חייל" השיב לו נתנאל.
"זו כבר הפרת חוקי הממלכה! אולי אתה מנהיג אבל זה לא אומר שאתה החכם!" היתעצבן דני עוד ועוד. "המלחמה תיהיה ואני לא שואל אותך.. אני מצווה עליך" השיב נתנאל.
"כן אדוני!" השיב דני בכעס רב ויצא מן המשרד וטרק אחריו את הדלת. נתנאל מרוב הכעס הגדול מזג לעצמו לכוסית עוד יין והתחיל לישתות בתדירות גבוהה.
המשך יבוא.