תודה הילה. יש לי שגיאות, ואני לומד מהן! S:
פרק 12/קרח
"פלג?!" נידהמו כולם והיתרחקו טיפה מאזור הקרב. "היתכוננו להפוך לגלידה אוטקואים מתוקים שלי!" ציחקק לו פלג ברשעות והוריד מן השמים ברד. הברד היה חזק. חלונות ומבנים קרסו.
"לעזאזל!, אין לנו סיכוי" חשב לעצמו אביב ופקד על צבא אוטאקו לסגת אך פלג כלא את כולם בתוך כלא קפוא העשוי קרח עבה. "אני נורא אהנה מן המופע הזה" חשב לו נתנאל וחייך את חיוכו הזדוני.
בזמן שפלג היתעלל באוטאקויים המסכנים החליט דני לצאת משערי הממלכה ולטייל עם עצמו ביער הממלכה. בזמן שהלך לו ביער חשב דני על האביר המוזר שהודיע לו מראש על התקפת פתע מצד אוטאקו לעבר ממלכת אנימגה ועל הסודות שמסתיר.
"שלום לך, ניפגשים שוב" שמע דני קול מאחוריו. דני סובב את ראשו ונידהם ליפגוש את האביר שנית.
"ובכן, מה מביא אותך לפה?" היתקרב דני אל האביר והתחיל לחקור את האביר בתיקווה לקבל מידע חשוב וחיוני. "הממ.., יש לי כמה דברים חשובים מאוד לספר לך וזה לא יכול לחכות" השיב האביר והציע לדני לבוא איתו אל המחבוא הסודי. בזמן שהלכו השניים הבחין דני שעל ידו השמאלית של האביר מצוייר הסמל של ממלכת פוקיבול.
"קרה משהו?" עצר לרגע האביר והיתקרב אל דני. "אתה בסדר?". "הכל אחלה, רק, הופתעתי ליראות סמל של ממלכת פוקיבול על ידך השמאלית."
"ובכן, אני מבטיח לך שאני אענה על כל שאלותיך כאשר נגיע סוף כל סוף למחבוא הסודי שלי" השיב האביר והמשיך ללכת.
בזמן שהשניים עוזבים את הממלכה והולכים למחבוא הסודי שלהם הקרב בפוקיבול לא פוסק. "הצלחנו להישתחרר מהכלא הקפוא של השלגון הזה. יש מצב שאנו ננצח!" חשב אביב ופקד על צבאו להיסתער על טירת הממלכה ולהרוג את נתנאל המושל.
"הם מיתקרבים אלינו!, פלג תקפיא את כל הקומה מתחת כדי שאיש לא יוכל לעלות לגג!" פקד נתנאל ופלג עשה כדבריו. "זה יתן לי כמה דקות ליברוח" חשב נתנאל וניצל את הקשיים של צבא אוטאקו וקפץ מגג הטירה והתחיל ליברוח.
לפני שעזב את שערי הממלכה נורה חץ היישר אל גבו ונתנאל נפל ארצה על האדמה הקשה. "אדוני!, מה קורה פה?!, "תביאו תיגבורת" רצו להם אנשי הצבא של הממלכה והזעיקו את רופאי הממלכה בכדי שיטפלו בנתנאל שאיבד את ההכרה.
"מעניין מי ירה את החץ הזה" חשב דניקס ולפתע במהירות לא מציאותית הופיעה מאחוריו דמות שחורה ואפילה עם חץ וקשת ביד. "המשימה הושלמה" חייכה הדמות וקראה לכל צבא אוטאקו לסגת. דניקס בלי לחשוב לרגע היסתובב אל הדמות ונתן במלוא הכוח אגרוף היישר לפנים.
הדמות נפלה ובמהירות נעלמה והשאירה אחריה שביל של צללים. "אוי לי" נילחץ דניקס ונעלם גם כן. ניראה שממלכת פוקיבול חסרת מנהיגים וצבא.
ובינתיים דני והאביר מגיעים סוף כל סוף אל המחבוא הסודי. האביר מזיז בעדינות ענף יבש של עץ ולפתע העץ ניפתח לשניים ונוצרת דלת.
"קדימה, היכנס" אמר האביר והוביל את דני אל פנים המחבוא. שניהם היתיישבו ליד שולחן מסמכים ישן ומקולף והאביר החל לדבר.
"ובכן, אני לא באמת אביר. זאת בסך הכל צורת הקרב שלי" אמר האביר ולפתע זהר כולו וחזר לצורתו המקורית.
"אין מצב!!, זה פשוט לא הגיוני!" נידהם דני וקפץ מהמקום והיתרחק. "אא..א.. אתה ז..זה אני.." גימגם דני.
"נכון מאוד, אני זה אתה, אני דני של שנה אחת קדימה" חייך הנער וסידר את שיערו הארוך עם ידו המכנית. "חוץ משיער ארוך וגובה אתה ניראה בדיוק כמוני" היתפלא דני וגירד את ראשו גם כן עם ידו המכנית. "ובכן חזרתי לזמן הזה מפני שבזמן שלי ממלכה אפילה וחזקה במיוחד לקחה פיקוד על כל עולם הממלכות שלנו. הממלכה ניקראת 'ממלכת הרשע'". "בניתי מכונת זמן ושיגרתי את עצמי לפה בתיקווה לעצור את הגורמים המרכזיים של ממכלת הרשע וגם כן לימנוע מכל זה להיתרחש וככה אשנה את העתיד ואת ההווה בו זמנית" אמר דני מהעתיד.
"וואו, זה מסביר את האזהרה שנתת לי לגבי איש צבא של אוטאקו שהולך ליפגוע במושל אנימגה. וככה גם עם היד המכנית שלך" ציחקק לו דני.
"דרך אגב, איך אתה הופך לאביר?, זה כזה מגניב!" היתלהב דני וקיפץ לו בשמחה. "בוא נגיד שחלקיק פאזל הגיע גם לידיים שלי" השיב דני העתידי בציחקוק. "זה אומר שגם אני אוכל לשנות את צורתי לאביר ולהעיף את כולם מדרכי?" נילהב דני ורקד לו ריקוד ניצחון.
"הממ, כפי שזכור לי, עוד מעט אתה תגלה את חלקיק הפאזל הזה ואז תיראה בעצמיך" השיב דני העתידי בשמחה. דני היתבאס טיפה והחמיץ פנים.
ובממלכת פוקיבול העניינים מחמירים. נתנאל נימצא במצב קשה.
"הוא יהיה בסדר דוקטור?" שאל דניקס את הרופא שהרגע יצא מחדר הבדיקות עם פנים מרירות. "אל תידאג בני, יש תיקווה" השיב הרופא והלך אל חדרו.
ובינתיים בממלכת אוטאקו. הצבא חזר לממלכה ואביב איתו מבסוט מהרגיל. "אדוני!, ניצחנו!" פרץ אביב אל חדרו המלכותי של אלעד וסיפר לו את כל הסיפור.
"מצויין!, עכשיו כשממלכת פוקיבול חסרת כל הגנה והתקפה אני אוכל להישטלת עליה בלי בעיה!" ציחקק לו אלעד ופתח בקבוק שמפניה והכריז על מסיבה בכל הממלכה.
המשך יבוא.