חתימה לאימוץ: gallade אם אתה רוצה היא שלך....(=
טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
החתימה של גלייד לא יצאה לך טוב מה זה הורוד הזה? ונתתי לך עוד תמונה איתה רציתי שתעשה חתימה(מצטער שלא אמרתי לך)
PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360! PSN ID: thekingsofgames6
אפשר תחתימה לאמץ??ואם תוכל לשנות לניק שלי בבקשה ולהוססיף בקטן את השם שלך זה יהיה מעולה ושמתי לב שאתה אוהב דיגימון הכלב הזה עם הרובה הוא מדיגימון??
אני לא אתן ציון ,תקרא מדריכים ותשתפר. ולמה כתוב Tal בענק אם זה לאימוץ?!
כי זה יוון ורומא. אמיר סאן הכין לי ~ פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba
פורסם במקור על ידי Gallade החתימה של גלייד לא יצאה לך טוב מה זה הורוד הזה? ונתתי לך עוד תמונה איתה רציתי שתעשה חתימה(מצטער שלא אמרתי לך) איזה אחת מהתמונות? נתת שלוש... וeliyaex שנייה
את זאת:
eliyaex הנה: גלייד יקח לי עוד כמה דקות
דבר 1:טל קוראים לי תומר ודבר 2:תודה!
פורסם במקור על ידי Atune אני לא אתן ציון ,תקרא מדריכים ותשתפר. ולמה כתוב Tal בענק אם זה לאימוץ?! כדי שיראו איך יראה השם שלהם באמצא!
אם אפשר בבקשה טיפה להקטין תניק שלא יהיה על התמונות ולהוריד תi בסוף כי הניק הוא בלי I והכלב עם רובה הוא מדיגימון כי ראיתי שאתה שם תמונות של דיגמונים
פורסם במקור על ידי eliyaex אם אפשר בבקשה טיפה להקטין תניק שלא יהיה על התמונות ולהוריד תi בסוף כי הניק הוא בלי I והכלב עם רובה הוא מדיגימון כי ראיתי שאתה שם תמונות של דיגמונים אני לא יכול לשנות את זה כי שמרתי והעלתי אם אתה רוצה תאמץ....... עוד מעט אני יכין עוד חתימה בשבילך גלייד מקווה שאתה מרוצה:
פורסם במקור על ידי ♣DarkBoy♣ אני לא יכול לשנות את זה כי שמרתי והעלתי אם אתה רוצה תאמץ....... עוד מעט אני יכין עוד חתימה בשבילך גלייד מקווה שאתה מרוצה: טוב בכל מקרה תודה על השינוי!
מצטער שאני אומר לך טל אבל נאבד לך הקטע של להכין חתימות
פורסם במקור על ידי Gallade מצטער שאני אומר לך טל אבל נאבד לך הקטע של להכין חתימות אה?!?!?...... היא אחת החתימות היפות זאת: לא רוצה אני בטוח שהרבה ירצו אותה!
אני יכול אותה??
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום