שבוע טוב
קרדיט ענק לרועי!
פורסם במקור על ידי איתי. כן גנבתי מפה את הסיקורים שלי ופרסמתי בפורום אחר והם הביאו לי באן לשבוע בגלל גנבה והם מחקו את הסיקורים אתה מסכן גנבת לעצמכם את הסיקורים בפעם הבאה תשים קרדיט לעצמך!XDD ותענה לשאלה ששאלתי נתקעי איתו ואני רוצה לדעת האם אני חייב להוריד אותו! שבוע טוב אביב!
דאלאמבר אנוכי! קרדיט לרועי ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
שבוע טוב אביב
PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360! PSN ID: thekingsofgames6
פורסם במקור על ידי Mind Power-Almog אתה מסכן גנבת לעצמכם את הסיקורים בפעם הבאה תשים קרדיט לעצמך!XDD ותענה לשאלה ששאלתי נתקעי איתו ואני רוצה לדעת האם אני חייב להוריד אותו! שבוע טוב אביב! חחחח זה לא מצחיק חבל שלא הקשבתי להיטמון
פורסם במקור על ידי Mind Power-Almog דרך אגב סט לביברסל-מים/נורמל Surf Thunderbolt Ice Beam Growl יש לו פונציאל? האם למישהו יש תשובה לשאלתי? איתי תן ציוט אולי אז אני יבין שזה קמצת יותר רציני משחשבתי!
עוד מקסימום חצי שעה שגלואה יעבור על זה. פרק חדש ומושקע במיוחד בסיפור שלי!
קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam
פורסם במקור על ידי Mind Power-Almog האם למישהו יש תשובה לשאלתי? אני חושב שיש לו פונציאל
פורסם במקור על ידי Gallade אני חושב שיש לו פונציאל אוקי תודהעל העזרה!
מי פה?
פורסם במקור על ידי Mind Power-Almog האם למישהו יש תשובה לשאלתי? איתי תן ציוט אולי אז אני יבין שזה קמצת יותר רציני משחשבתי! הציטוט גנבת סיקורים היא עברה פלילית בגלל זה אתה מקבל באן לשבוע ובשביל לחשוב על מה שעשית
אני
אני כאן
פורסם במקור על ידי איתי. הציטוט גנבת סיקורים היא עברה פלילית בגלל זה אתה מקבל באן לשבוע ובשביל לחשוב על מה שעשית אז חשבת וגילית שאסור לגנוב סיקורים גם אשר הם של עצמך! סיפרת לו שאתה כתבת את זה? ואני כאן!
מי עוד פה?
נערך לאחרונה על ידי scizor-x, 11-06-2010 בשעה 10:16 PM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום