מחמיא :s
תודה על התגובות,ובקשר לבטא...
אני יחפש מישהו :s
מחמיא :s
תודה על התגובות,ובקשר לבטא...
אני יחפש מישהו :s
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
עכשיו..
פרק 3-פורום מנהלים
"מה לעזאזל?!" קסניה צרחה והסתכלה על עומר.
'אף אחד לא צריך לדעת על זה בנתיים,אני צריך לספר את זה כמו שצריך,אם אני בכלל אתקבל...' עומר חשב לעצמו ומיד פעל.
"חח מנהלת פורום,תירוץ טוב,את לא צריכה להסתיר את זה,זה באמת כלום,את יכולה לבוא הצידה שניה בר?שנוכל לדבר בפרטיות,בקשר לנשיקה..." עומר אמר וניסה לגרום לסובבים אותו לחשוב שמדובר בדבר פעוט כמו רומן.
"כ..כן,מצטערת..." בר הבינה מיד לאן עומר חותר והוא הוביל אותה במהירות לצד. קסניה הכירה את עומר טוב מדי,היא ידעה מתי הוא משקר,אבל החליטה לעזוב את זה לזרום עם זה בנתיים וסמכה על עומר.
עומר ובר מצאו פינה בצד הבניין הגדול של הבית ספר,ברגע שעומר הסתכל לצדדים שאין אף אחד מסביב הוא התחיל לדבר.
"מצטער,אני פשוט לא רוצה שיידעו את זה ככה..." עומר התנצל והסתכל על בר,הוא ניסה להסתיר את המתח והלחץ שהוא נמצא בו ולהישאר מגניב,אבל היה אפשר להבחין שידיו ורגליו רועדות מהמתח.
"אני מבינה... בוא נסיים את זה כבר ואני יקריא את התוצאות..." בר הבינה ומהרה לסיים עם העניין,היא לא אהבה להיות בבצפר מול כל התלמידים שמסתכלים עליה ומזילים ריר.
בר פתחה מעטפה והקריאה את מה שרשום בה בעוד שעומר לא אומר דבר ורק מקשיב.
"עומר,אתה עוד ילד,אתה לא מוכן לשאת את המעמסה ולקבל ניהול,אבל הראתה יכולות מדהימות בבחינה ואין לנו ברירה לקבל אותך.
תזכור,עם כוח גדול באה גם אחריות גדולה,שיהיה בהצלחה".
עומר פתח את פיו והעלה חיוך קל,'אז.. התקבלתי,זה טוב או רע?,לפחות החיים שלי הולכים לכיוון מסוים...' עומר חשב לעצמו ולא ידע אם לשמוח מההחלטה.
"תסלחי לי" עומר אמר והלך הצידה לשניה,הוא נשען על אחד מקירות בית הספר ודמעות זלגו מעיניו,לפתע פיו נפתח והוא לחש בשקט,"מצטער סנסיי,אני לא יכול לקיים את ההבטחה שהבטחתי לך...".
עומר ניגב את דמעותיו וחזר לבר,"תודה רבה,אני מקבל את התפקיד" הוא אמר ברשמיות והביט על בר,"בהצלחה,אני עפה מפה..." היא השיבה בקרירות והמשיכה בדרכה,לפתע היא עצרה ,"אה כן,מחר ב8 בבוקר בדיוק תבוא ליציאה מאזור פורום דיבורים לכיוון פורום משוב,תחכה לך שם הפתעה...".
עומר חיכה כמה דקות,הרבה תגובות הציפו אותו מהנערים בבית ספר ששמעו על המקרה,"סחטיין גבר!,"איזו שווה תפסת!","רוצה להחליף איתי חברות?".
כולם האמינו למעשיה שעומר המציא במחשבה מהירה ואפילו לא פקפקו בזה,חוץ מקסניה שתמיד קוראת את עומר כמו ספר פתוח,היא יודעת מתי הוא משקר,מתי הלב שלו כואב ומתי הוא מסתיר ממנה ומ"סבתא" דברים.
עומר חזר מהבית ספר מיד אחרי המקרה וקסניה הבריזה מיד אחריו,"אז מה... לא קצת מבוגרת בשבילך?במה היא עובדת?" קסניה מיד נגשה לעניין מיד בלי יותר מידי אזהרות מוקדמות.
"זה לא עניינך..." עומר השיב במהירות בלי להסתכל עליה."אתה יודע שיותר קל לשקר למישהו כשלא מסתכלים לו בעיניים?" קסניה תקפה את עומר מיד.
"את לא מאמינה לי?את לא יכולה לפרגן פעם אחת?!" עומר אמר בעצבים,נראה שהוא באמת התעצבן על זה שהיא קוראת אותו בכזאת קלות,'אני צריך ללמוד לשקר...' הוא חשב.
האמת שהוא היה שקרן די טוב,פשוט היה לו קשה לשקר לקסניה שהכירה אותו כמו כף היד שלה והייתה חדה במיוחד באותו יום.
אח"כ הם לא אמרו מילה אחד לשני בכל הדרך,עד שהגיעו הביתה.
"את יודעת שלעומר יש חברה סבתא?" קסניה הכריזה והמשיכה לשחק במשחק של עומר,מה שעצבן אותו עוד יותר-קסניה יכלה להישבע שהיא ראתה עשן שיוצא לו מהאוזניים.
"כפרה!!" סבתא צהלה, "למה שלא תציע לה להתחתן?יש לי את החליפה של סבא כשהוא התחתן איתי,והטבעת שלנו..." כמו כל סבתא היא קפצה מיד והציע לעומר להתחתן,"סבא" היה בעלה שמת בגיל צעיר לפני שהספיקו להביא ילדים,רכבת שסטתה מהמסלול פגעה בראשו,מאז היא שמרה לו אמונים ולא נגעה באף גבר אחר.
"אני לא מתחתן סבתא!" עומר רטן ונכנס לחדרו בלי לאכול,רק אז הוא יכל להתנתק מהמשפחה ולחשוב על מה שמצפה לו מחר.
למרות שבר לא אמרה לו מקום ספציפי הוא ידע לאן ללכת,ביציאה מפורום דיבורים יש אזור ענקי המוקף בחומה,אפשר להכנס אליו רק דרך שער ענקי שנשמר ביסודיות.
יש שמועות שהמקום הזה שייך להנהלה והם מבצעים שם דברים סודיים,עומר לא יכל לחכות ולגלות מה נמצא שם.
עומר הלך ישב בחדרו והלך לישון מוקדם,הוא קם ב1 בלילה ויצא לכיוון תחנת הרכבת-הנסיעה לפורום דיבורים ארוכה והוא לא רצה לאחר.
"איזה חרא.." הוא חשב בעודו יוצא מהבית חצי רדום והולך ברגל לכיוון תחנת הרכבת.
הוא קנה כרטיס ונכנס לרכבת במהירות,בתוכה הוא תפס 2 מקומות פנויים ונרדם.
"בואאההה!" עומר קם והתמתח כששמע את הקרוז מבשר את הגעת הרכבת לתחנה הרצויה,"כל הנוסעים שעוצרים לרדת!" הקרוז צעק ועומר רץ לדלת וקפץ מהרכבת בשניה האחרונה לפני שהדלתות נסגרו,השעה כבר 7 בבוקר.
הוא רץ במהירות ליציאה מפורום דיבורים בעודו חולף מעל המוני האנשים ששהו שם,פורום דיבורים הוא "העיר המרכזית" של פוקימון,הוא מאוכלס,צפוף וכל הפעילות פוקימונס נמצאת שם,סוג של "תל אביב".
לבסוף עומר הגיע לשער ענקי,בשער חיכה לו בחור שחום וגבוה בסביבות גיל 30 כשבפיו סיגריה.
אפשר היה להישבע שיוצא מגופו של הבחור חום כמו של תנור ספירלה,עומר יכל להבחין בזנב כתום ומוזר שקצהו בוער יוצא מהגב התחתון של הבחור,"אני אדם the charmander,מנהל פורום ספרות!" הוא הציג את עצמו בחיוך וחשף שיניים לבנות.
עומר חייך אליו והציג את עצמו גם,"אני עומר,סך הכל ילד בן 17..."
אדם צחק למשמע מילותיו של עומר שהולך להיות מנהל,הוא הוציא סיגריה מכיסו והדליק אותה בעזרת הזנב הבוער שלו,הוא הושיט אותה לעומר בעודו אומר,"קח זה בריא!". עומר צחקק ולקח אותה 'בחור נחמד...' הוא חשב לעצמו.
אדם הוביל את עומר לדלת והשומרים פינו להם דרך ופתחו להם אותה,"כיף להיות מנהל אה?" אדם אמר לעומר וצחקק.
הם הגיעו למקום עצום וירוק!,מולו של עומר התפקדו מספר גדול של אנשים,הם הסתדרו בסדר מופתי במעגל ועומר יכל לזהות מתוכם את דניס,היטמן ובר.
אותם אנשים התלבשו בסוג של "תלבושת אחידה",כמו בבית ספר,חלקם לבשו מעיל אפור,היו כמה שלבשו מעיל ירוק,אדום וסגול,אבל היה אחד שהיה אפשר להרגיש ממנו סוג של אנרגיה מיוחדת.
בחור שחום בסביבות גיל ה-40,שיערו היה שחור קצר והיו לו כמה קעקועים עם סמלים מוזרים על הפנים.הוא ישב על כסא גדול-כמו של מלך,לפתע הוא דיבר אלי,"כבר אין לי כוח לפגישות האלה,שיהיה..." הוא רטן לכיוונו של עומר "אני רותם YoRt3m ,המייסד של פוקימונס.
ברוך הבא לפורום..מנהלים..." הוא אמר בעצלנות והסתכל אל עומר במבט בוחן,היא נראה כאילו הוא רצה להיפטר מהעניין וללכת לביתו לישון.
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
פרק טוב ומצוין אהבתי
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)