בר
טריקו לא מקשיב לך ומתחיל לחבוט באוויר, מה שגורם לכך שהוא סבוך ולא יכול לזוז אפילו קצת.
אתה נלחץ כשאתה רואה שהאריאדוסים מתקרבים אליו.
חן
אתה הולך בדרך אבל אז אתה שם לב שהצל השחור מתקרב אליך, והוא ממש לא גסטליים.
אתה רואה שהוא גדול מאוד ומאוחד, אך לא מצליח לזהות את צורתו, הוא מתקרב ושולח עליך אורות זוהרים בצבע כחול כהה, אתה מבין שזאת מתקפת דרקון כלשהיא.
סקורפיו
אתה מתקרב ורואה את הלונטוןשל שני האנשים האלה ממיקודם תוקף אתה שני האנשים.
אבל מישומה, אתה לא רואה את שני האנשים ההם.
מארק
פאנפי נרגע ונראה כיאילו הוא מחכה לקרב.
אביב
כן, אני יודע, אבל זה מרמז שהאמבריון שלו חזק מאוד.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
האיש משיב לך:"יש לך פריימיפ חזק יחסית, אבל לא מספיק חזק." ומושיט לך את היד ואתם לוחצים ידיים.
ואז הוא אומר לך בבישנות:" בא לך שנלך קצת ביחד, כיאילו מין שותפים כאלה..." והוא מחכה לתגובה שלך.
ג'ק
המאריפ שלך זז הצידה והגרולייט מנסה, אך הוא נופל על הרצה.
החבטה פוגעת ישירות וכמעט ומחסלת לחלוטין את גרולייט, אך הוא עדיין בקרב.
הילדים אומרים:" גרולייט, תנסה לשהתשתמש בלהביור", הוא תוקף בלהביור אבל בגלל חוסר שיווי-משקל, הלהביור יוצא עקום ומפספס מבלי שמאריפ אפילו יזוז. הילדים אומרים לגרולייט:"אל תוותר! אל תהיה חלש." אך הוא לא יכול להלחם, אך הוא עומד ולא מפסיק את הקרב.
תומר
האיש בוכה לך על הכתף ומרטיב אותה, אתה מתעצבן אבל לא אומר לו כלום כי הוא מאוד רגיש עכשיו.
ואז הוא אומר לך:" תודה ילדי, אף אחד לא היה כל-כך נחמד אלי מאז שאשתי ובתי מתו" ומוציא עוד בכי.
ואז ניגש אל אחד המדפים ומביא לךדיסק מחשב.
אתה שואל אותו:" מה זה הדיסק הזה?" והוא עונה:"אם תכניס את הדיסק הזה למחשב שבמרכז הפוקימונים, יהיה לך מידע שימושי על הרבה ומתקפות ואיך ללמד פוקימונים אותם."
"אשמח מאוד!"אומר לו בחיוך.אביב
כן, אני יודע, אבל זה מרמז שהאמבריון שלו חזק מאוד.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
האיש משיב לך:"יש לך פריימיפ חזק יחסית, אבל לא מספיק חזק." ומושיט לך את היד ואתם לוחצים ידיים.
ואז הוא אומר לך בבישנות:" בא לך שנלך קצת ביחד, כיאילו מין שותפים כאלה..." והוא מחכה לתגובה שלך.
"איוש!שכחתי להציג את עצמי!אאני אביב"אומר אליו
"אשמח אם תצתרף אלי ואף תתאמן ותלמד אותי קצת עלאימון פוקימונים.
קרדיט ענק לרועי!
אביב
אתם הולכים ביד לעיר ויולט ואז אתם רואים בדרךפוקימון מוזר שאתם לא יודעים עליו כלום!
בר
טריקו לכוד חזק מדי ולא מצליח לזוז לגמרי..
אתה חושב לעצמך 'הזמן אוזל, אני חייב לעשות משהו' בזמן שאתה מביט על האריאדוסים האיטיים מתקרבים אל עבר טריקו שלא מסוגל לזוז.
חן
המתקפה של היצור מחטיאה אותך ואת הפוקימונים שלך ואותך, אך היצור מתקרב מהר מאוד ומשתמש בעוד מתקה כאזות, רק שהפעם היא ירוקה - אתה מבין שזאת מתקפת עשב.
ג'ק
מאריפ והניצוץ שלו מיתקרבים אל גרולייט.
הילדים לא יודעים מה לעשות ואז אחד הילדים צועק:"יש לי!", שולף מהכיסאבן אדומה זוהרת וזורק אותה על גרולייט. האבן פוגעת וגרולייט ונעלמת.
פתאום גרולייט נהיה זוהר בצבעי כסף והוא משתנש. הוא התפתח לארקנין גדול.
הניצוץ פוגע בארקנין שנראה כיאילו הרגע רופא במרכז הפוקימונים, הניצוץ פוגע חזיתי, אך ארקנין נראה כיאילו לא חטף כלום.
מארק
הפאני קופץ וחומק מהלהביור, הוא משתמש בחבטה אך בגילגול, הוא פוגע חלקית בפנים של פוניטה, אך הנזל לא משמעותי ופוניטה נשארת על הרגליים.
סקורפיו
האבסול מבצע במדויק את פעולותיך, והוא פודע חזיתי בלונטון.
ואז לונטון משתנה. אתה לא מבין מה קורה, איך פוקימון יכול לעשות את זה.
ואז הלונטון משתנה לקקליאון, אתה עדיין לא מבין כלום.
אבל אז קקליון משתמש בליקוק על אבסול ופוצע את אבסול קשות - בעיקר בגב.
תומר
אתה מתקרב לכיוון המחשב, שם את הדיסק ומופיע על הצג:
מתקפה: כוח עתיק דרך לימוד: לשאוב לאנון כוח דרך מתקפת שאיבה.
אתה נדהם לגלות את המידע הזה.
נערך לאחרונה על ידי Kuriskatu, 11-19-2010 בשעה 09:05 AM
מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)