כינוי בפורום:icoollives
שם במשחק:חן
ספרייט:
פוקימון התחלתי:סקרווירטל
רקע:חן הוא דמות מדליקה מאוד, הוא חי בסטייל והוא אוהב לאכול אוכל של אמא דגים חריפים, קציצות קוסקוס וכו' .
יש לו חיי משפחה נורמליים ואחות קטנה שאוהבת אותו,
הוריו היו גאים בו תמיד.
אביו נהג לעשות לו טיולים בג'יפ בסוף שבוע ליד חלק מההריסות אשר נגרמו בעיר בעקבות המצור.
חן היה חביב הבנות כבר מגיל צעיר הבנות אהבו את האופי שלו.
מאז שחן היה קטן קיווה לסוע למחוזות אחרים חוץ מג'וטו.
חן מתרגש מאוד לקראת מסעו וחלומו לתפוס פוקימונים גדולים אשר יעזרו לו במסעו בין אם לעוף לשחות ולהתקדם במסע במהירות .
חפצים:5 פוכבולים.
שישיה:לא לגעת
פוקימונים אצל הפרופ':לא לגעת.
הערות/בקשות:לתפוס פוקימונים מסוגים מגוונים ולא להיות תקוע עם בידריל פידגיוט צריזרד בטרפרי ופירו...
כינוי בפורום: BarMaster
שם במשחק: בר
ספרייט:
פוקימון התחלתי: טרטוייג מקווה שלא תפסו לי אותו
רקע: בר נולד למשפחה עשירה בעיר ניו ברק . בעיר היו הרבה מאמנים טובים שהגיעו רחוק מאוד במסעם כולל אביו ואחיו הגדול של בר.
בר חלם תמיד להתחיל את המסע ולתפוס פוקימונים חזקים. וגם תמיד רצה להיות אלוף הליגה.
בר אהב פוקימוניי דרקון ומעופף במיוחד את מורקרוו.
בצעירותו תמיד היה הולך ליער הקרוב לעיר ומחפש שם פוקימונים להתחבר איתם.
יום אחד הלך ביער וראה מורקרוו קטן ומסכן שננטש, בר לקח אותו בידים והסתובב איתו בכל העיר עד שנמצא מאמן עם אבן חושך שפיתחה את מורקרוו, מאז בר אוהב אותו ורצה שיהיה לו אחד שיתחיל את המסע.
חפצים: לא לגעת. (ד"א זה 5 פוכדורים לו פוקבולים תתקן את עצמך9
שישיה: לא לגעת.
פוקימונים אצל הפרופ': לא לגעת.
הערות/בקשות: לתפוס מרוקרוו ומקווה להירשם
שניכם התקבלתם, חן עם סקויירטל וקארינה עם טריקו.
אחי, אתה מתחיל בניו בארק, לא בכפר נידח, ואין שום זירה.
תשנה את כל המיקום והאובייקטים החיצוניים (כל המקום בו אתה "גר") לעיירה ניו-בארק ותוסיף עוד קצת דברים לרקע.
אחרי זה אם תהיה טוב אני יקבל אותך.
טוב כולם - יש עוד 7 מקומות, כשיהיה 5 מקומות פנויים אני פותח את המשחק, ותיגמר ההרשמה הרשמית.
אחרי זה תוכלו להרשם, אבל אתם תהיה ביגור מאחורי אלה שכבר התחילו.
בהצלחה לכל הנירשמים הנוספים.
נערך לאחרונה על ידי Kuriskatu, 11-08-2010 בשעה 10:25 PM
כינוי בפורום: scizor-x
שם במשחק: מארק סטון
ספרייט:
פוקימון התחלתי: טרטוויג
רקע: מארק נולד להורים עניים ובעקבות כך התרגל לחיים של עוני וניצול מה שיש.
מארק תמיד רצה טרטוויג בגלל שאהב את אופיו אך הוריו לא הרשו לו לצאת למסע בגלל העוני שלהם.
יום אחד,כשטייל מארק,מצא סטארלי פצוע. מארק טיפל בסטארלי וכשהיה מספיק בריא שיחרר אותו.
הוריו מאוד שמחו על מעשה זה והרשו לו לצאת למסע פוקימונים.
למארק גם יש חבר טוב בשם ג'ק,שהכיר בזמן שטייל ברחוב.
חפצים: לא לגעת. (אתה מתחיל עם 5 פוקבולים (פה אי-אפשר לאבד פוקבולים))
הערות/בקשות: שיהיו לי סיזור וסנורלאקס
כינוי בפורום: BarMaster
שם במשחק: בר
ספרייט:
פוקימון התחלתי: טרטוייג מקווה שלא תפסו לי אותו
רקע: בר נולד למשפחה עשירה בעיר ניו ברק . בעיר היו הרבה מאמנים טובים שהגיעו רחוק מאוד במסעם כולל אביו ואחיו הגדול של בר.
בר חלם תמיד להתחיל את המסע ולתפוס פוקימונים חזקים. וגם תמיד רצה להיות אלוף הליגה.
בר אהב פוקימוניי דרקון ומעופף במיוחד את מורקרוו.
בצעירותו תמיד היה הולך ליער הקרוב לעיר ומחפש שם פוקימונים להתחבר איתם.
יום אחד הלך ביער וראה מורקרוו קטן ומסכן שננטש, בר לקח אותו בידים והסתובב איתו בכל העיר עד שנמצא מאמן עם אבן חושך שפיתחה את מורקרוו, מאז בר אוהב אותו ורצה שיהיה לו אחד שיתחיל את המסע.
חפצים: לא לגעת. (ד"א זה 5 פוכדורים לו פוקבולים תתקן את עצמך9
הערות/בקשות: לתפוס מרוקרוו ומקווה להירשם
- - - - - - -
הנה ערוך
אני יבחר בצ'ימצאר.~השנה היא 2033~
אתה ילד בן 10 החי בג'וטו בזמן המקרים עם אלפא וצוות רויאל, פורפ' אלם, פרופ' המחוז שגר בעיירתך, מקבל הברחה של 9 פוקימונים נדירים ממחוזות קאנטו, הוואן וסינו, בנוסף ל3 הפוקימונים הנדירים מג'וטו יש לו 12, איזה אחד מהם תבחר?
כל הכבוד לכל אלה שעשו לבד דרך הדף הראשי!
התחלה!:
אתה ילד בן 10 החי בג'וטו בזמן המקרים עם אלפא וצוות רויאל, פורפ' אלם, פרופ' המחוז שגר בעיירתך (ניו בארק), מקבל הברחה של 9 פוקימונים נדירים ממחוזות קאנטו, הוואן וסינו, בנוסף ל3 הפוקימונים הנדירים מג'וטו יש לו 12, איזה אחד מהם תבחר?
טוב, Atune אני יתחיל אותך כשתגיבי.
ג'ק
אתה לוקח את הפוקדור של צ'ימצ'אר ופותח אותו, אתה רואה הבזק אדום ואז מופיעקופיף אש - ההפרופ' אומר:" זהו צ'ימצ'אר שלך - בהצלחה במסע שלך נערי!"
תומר
אתה לוקח את הפוקדור האדום לבן שנמצא בשורה הארוכה וצועק:"צא טורצ'יק!", אתה רואה הבזק אדום ואז מופיעוהפרופ' אומר:" זהו טורצ'יק - תהנה במסע שלך!
חן
אתה לא יכול ללכת עד שאני מודיע לך שאתה יוצא.
לא משנה - נוותר לך כי זה ההנתחלה..
-------------------------------------
אתה לוקח את הפוקדור השלישי משמאל ופותח אותו, מופיע הבזק אדמדם ואתה רואהאת סקוורטל, ואז הפרופ' שותק ומנופף לשלום בזמן שאתה יוצא מין הדלת.
סקורפיו
אתה מחיך חיוך ולוקח את הפוקדור בהיהירות ואתה פותח אותו, הבזק אדום ומופיעצ'ארמנדר, הוא מתבייש אבל הולך אליך. ואז הפרופ' אומר:" זה הצ'ארמנד שלך, בהצלחה במסע הפוקימונים שלך!"
מארק
אתה מחזיר את הפוקדור ושואל את הפרופ':" איזה פוקדור זה טרטוייג?" והוא מצביע על השלישי מימין.
אתה לוקח במהירות ושולף אותו. הבזק אדום ומופיעטרטויג, הוא מתרוצץ מסביב ואתה מחזיר אותו בליית ברירה. הפרופ' מחייך ואומר:" צא לדרך נערי!"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)