Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

נושא: ערעור .

1. Professional Design
    מי ששמע על המשחק תפקידים שלי , Zukado .. בטח יופתע לגלות שרציתי להחזיר אותו ,
    כעיקרון לקחתי את הרקע והכל מהמשחק הישן שכתבתי אותו שיראה יותר טוב ושלחתי לשתי המנהלים בלי
    לדעת שיש חוק שאומר שאם שלחתי לשתי המנהלים אני חייב ששניהם יאשרו לי , כעיקרון ..
    עומר אישר לי , ואמיר ביקש שאני יוסיף סימני פיסוק לעלילה , הוספתי פעם אחת ושלחתי לו ,
    זה לא הספיק לו , הוספתי פעם שנייה ושלחתי לו , זה לא הספיק לו , הוספתי פעם שלישית ורביעית ,
    וזה עדיין לא מספיק לו , לכן אני רוצה לערער על החוק ועל המשחק שלי ,
    אם מנהל אחד אישר למה השני לא יכול להתפשר ? ואם זה רק סימני הפיסוק מה זה משנה בכלל ,
    העלילה לא תשתנה גם אם אשנה את כל סימני הפיסוק לסימני פיסוק אחרים ,
    אז אני לא מבין מה הבעיה לאשר את המשחק , במיוחד בגלל שהוא בעצמו אמר לי במסנג'ר
    שאף אחד לא באמת קורא את העלילה אולי יש כאלה שקוראים ברפרוף כדי להבין איך לכתוב את הרקע ,
    אז הוא בעצם סותר את עצמו ומונע ממני לפתוח משחק תפקידים , האם יש דרך לפתור את הבעיה שלי ?

2. מורחקים
    תוסיף סימ ני פיסוק בשיטה של תקרא וכל פעם שאתה עוצר ולוקח אוויר תוסיף פסיק , או כשאתה מסיים לספר על נושא מסויים תשים נקודה קיצר לפי החוקים ולפי איך שנראה לך .

3. Professional Design
    זה מה שעשיתי נהיה כבר יותר מידי סימני פיסוק , העניין זה שכמה שאני מוסיף וכמה שאני מסדר את זה בצורות שונות , הוא לא מוכן לקבל את המשחק בגלל סימני פיסוק , זה ניראה לך הגיוני ?

4. מורחקים
    אמממ כניראה שיש לך שגיאות במקומות בהן הוספת את זה.. אני מניר את אמיר והוא לא יעשה דווקא . הוא מנהל מצויין .

5. Professional Design
    אם הוא היה רוצה שאני אתקן את העלילה הוא לא היה אומר סימני פיסוק ..

6. משתמש ספאמר
    שלחת לשני מנהלים?! זה אסור.. אין שום חוק שאומר שאתה צריך לקבל אישורא משנינו,
    אלא שאתה חייב לשאול רק אחד! קרא חוקים!

ובכלל שלא כדאי להתלונן או לערער על חוקים לא קיימים X:

7. Professional Design
    דבר ראשון לפי מה שזכור לי בקריאה באותו יום היה כתוב שאני צריך לקבל אישור משניהם ,
    אבל זה לא האישיו כאן , אני לא פותח נושא כי שלחתי לשתי מנהלים ואני בבעיה , אני פותח נושא
    כי אחד מהמנהלים לא מאשר את המשחק בגלל סימני פיסוק ש"לא בסדר" אחרי שתיקנתי 4 פעמים ..
    אז אם כבר בחרת להגיב , תגיב על מה שאני מחפש עליו תשובה , לא על התפל

8. מורחקים
    שם: חן
    טוב תשמע, אם הוא לא מאשר לך זאת אומרת שאתה צריך לשפר את המ"ת זה הכוונה שלו, ...

בלי שום קשר גם לי קרה אותו דבר פעם 8000 שאני שולח לאמיר מ"ת שהוא מוצא לי כל פעם טעות, לכן אתה צריך לדעת להעריך את זה שאמיר נותן לך דברים שאתה צריך לשפר כדאי שהמ"ת יהיה מושלם..

9. משתמש ספאמר
    אי ידיעת החוקים לא פותרת מעונש. (כן, זה אחד החוקים.)

ואתה צודק. בוא נגיב על הנושא עצמו~
    אני אמרתי לך להוסיף סימני פיסוק, כשמה שאתה עשית היה להוסיף רק פסיקים. ואז להתייאש ממני ומפתיחת משחק כשאמרתי לך שזה לא מספיק X:
    Spoiler ספוילר

10. Professional Design
    ואיפה הצילום שלך שולל את מה שאני מדבר עליו ?
    וחוץ מזה יש עוד 2 פעמים ששלחתי לך את המשחק עם סימני פיסוק מחדש ואפילו חילקתי את העלילה ל-2 ,
    ועדיין "סימני פיסוק .. אתה לא מקשיב לי"
    כבר הבנתי את זה , אבל במה זה בידיוק פוגע במשחק שלי ? משתמשים קוראים את העלילה בתחילת המשחק , וזהו .. לא עוברים אליה שוב , אז עוד פסיק , עוד סימן קריאה , עוד נקודה , עוד סימן שאלה ומקף
    באמת יעשו את המשחק שלי מושלם ? זה מעניין כי אדם יכול לבנות את המשחק בצורה מושלמת
    אבל לנהל את המשחק בצורה זוועתית ..

11. מורחקים
    שם: חן
    אתה צריך לשפר את המשחק לצורה מושלמת כדי שייתנו בך אמון שתשקיע בו גם לאחרי שיפתח...

הנה עכשיו אמיר אמר לי להוסיף עוד, אותי זה רק משפר ומשפר..

12. משתמש ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי IcoolLIVES צפה בהודעה
    אתה צריך לשפר את המשחק לצורה מושלמת כדי שייתנו בך אמון שתשקיע בו גם לאחרי שיפתח...
    זה הרעיון..
    אנחנו לא באמת יכולים לפקח ברצינות על רמת ההמשכים של כל מי שבפורום \:

13. Professional Design
    אז זה הקטע , שאתה אולי לא מכיר את המשחק אבל עומר מכיר אותו .. והוא יודע איך אני מתפקד בתור מנהל מ"ת , ובקשר לזה אין לך מה לדאוג כבר אמרתי לך בפרטי , אתה עדיין תפוס על סימני הפיסוק שהם לא דבר כל כך חיוני למ"ת , אף אחד לא יחליט שהוא לא נירשם כי סימני הפיסוק לא בסדר ..

14. משתמש ספאמר
    יפה. תבקש מעומר אישור אחרי שתרצה את העונש שתקבל על בקשה משני מנהלים שונים X:

15. Professional Design
    אי ידיעת החוקים אינה פותרת מעונש את זה אתה אמרת קודם , אז תעניש אותי .
    ואחרי שאני יענש אני יבקש ממנהל אחד , אני כבר אדע מאיזה מנהל לבקש ..

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •