אנו נצתרך:
2 ק"ג כתף בקר
2 ק"ג תפוח אדמה
4 בצל
2 עגבנייה
4 מרווה
4 ליטר ציר ירקות
0.25 כוס שמן
2 כף סוכר
0 פלפל שחור
2 כף פפריקה חריפה
4 כף פפריקה מתוקה
2 כף מלח
2 כף קימל
0.5 כוס רסק עגבניות משומר
אופן ההכנה:
מחממים בסיר את השמן ומאדים את הבצל עד שהוא מזהיב. מוסיפים את בשר הכתף ואת תפוחי האדמה, וממשיכים לאדות כ-15 דקות נוספות.
מוסיפים את שאר מרכיבי המנה, ומבשלים כשלוש שעות על אש נמוכה. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
לפני ההגשה מוסיפים לכל מנה צרור בוקה גרני טרי (ענף רוזמרין, תימין, מרווה ובזיליקום - קשורים בחוט).
מקווה שאהבתם... (אני המצאתי והכנתי ויצא טוב.) תגיבו לטוב ולרע!