קרדיט למתכונלה
המחשה:ספוילר
מצרכים: לרוטב:
300 גר' עגבניות מיובשות
5 עגבניות בשלות גדולות מקולפות, חתוכות (ניתן להשתמש גם בעגבניות מרוסקות מקופסא)(רסק עגבניות)
3 שיני שום
כפית צ'ילי
כפית סוכר חום
כף פפריקה מתוקה (עדיף מרוקאית)
מלח ופלפל לפי הטעם (תבלינים)
חופן עלי נענע טריים
אופן ההכנה:
קוצצים את השום והעגבניות המיובשות ומטגנים בשמן זית.(רוטב,יאמי)
את העגבניות הטריות מוסיפים אחרי 2 דק'.
מתבלים ומביאים לרתיחה.
ניתן להוסיף מעט מים ע"מ לדלל את הרוטב.
את הנענע קוצצים דק, ומוסיפים לדקה אחרונה של בישול.
מוסיפים את הפסטה
בתאבון