אני מוכר :צ'ימצ'אר,טורצ'יק,צ'ארמנד,בקרוב סקוירטל,בלבזור,טרטויג,טוטודיל. עכשו לאחרים: טוגפי,אייוי,כל סוגי האיווי, סנורלנקס. עם אני אזכר בעוד אני יערוך...... פשוט תציאו
נערך לאחרונה על ידי גרודון, 11-12-2010 בשעה 05:56 PM
אני רוצה אמבריון
PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360! PSN ID: thekingsofgames6
פורסם במקור על ידי Gallade אני רוצה אמבריון יקח לי טיפה זמן אני מתחיל לעבוד על זה
יש לך אולי מאדקיפ ?
כמובן!(:
אתה מעונין להחליף אותו על טוטדייל ? אני ממש צריך אותו
פורסם במקור על ידי guy323 אתה מעונין להחליף אותו על טוטדייל ? אני ממש צריך אותו אני לא צריך טוטודיל
פורסם במקור על ידי גרודון אני לא צריך טוטודיל הממ תראה אין לי הרבה מה להציע... בבקשה תבוא לקראתי בקטע הזה אם אתה רוצה אני יכול להביא לך אולי טוגטיק ? בבקשה .......
פורסם במקור על ידי guy323 הממ תראה אין לי הרבה מה להציע... בבקשה תבוא לקראתי בקטע הזה אם אתה רוצה אני יכול להביא לך אולי טוגטיק ? בבקשה ....... תן לי לחשוב ....עם זה HG SS אתה תקבל לבד טוגפי
פורסם במקור על ידי גרודון תן לי לחשוב ....עם זה HG SS אתה תקבל לבד טוגפי התכוונתי שאני יתן לך .. בבקשה אחי תעזור לי פה אני מחפש מדקיפ בנרות אני בטוח שזה לא בעיה בשבלך להרבות אחד קטן ולהחליף
אני רוצה טוגקיס תפתח את טוגפי שלך. אני יביא לך טרטוייג ופיפלאפ בתור ביצה
מה אתה רוצה תמורת אמבריון?
פורסם במקור על ידי BarMaster אני רוצה טוגקיס תפתח את טוגפי שלך. אני יביא לך טרטוייג ופיפלאפ בתור ביצה אני צריך מאדקיפ אחי ואני מביא לך את ההתפתחות של טוגפי ..
אתה צריך רוטום?
פורסם במקור על ידי BarMaster אני רוצה טוגקיס תפתח את טוגפי שלך. אני יביא לך טרטוייג ופיפלאפ בתור ביצה סבבה פורסם במקור על ידי Gallade מה אתה רוצה תמורת אמבריון? סינקויל פורסם במקור על ידי guy323 אני צריך מאדקיפ אחי ואני מביא לך את ההתפתחות של טוגפי .. או קי פורסם במקור על ידי אורן אתה צריך רוטום? לא אב הוא יעזור לי אז כן
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום