Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    סיפורו של לי
    הקדמה
    זה הסיפור הראשון שאני כותב.הסיפור היה קשור למשחק שלי."שלושה מחוזות 2".אז אני מליץ לשחקנים שלי לקרוא תסיפור הזה וגם משתמשים שלא משחקים במשחק שלי.
    הסיפור מתרחש בזמן המשחק"שלושה מחוזות 2".הדברים שיקראו פה היו גם במשחק.

דמויות
    לון

לון מנהיג צוות ניוטק החדש.ומנסה להשמיד את שלושת המחוזות החדשים.ולהגשים את מטרתו האחת והיחידה.ליצור מחוז שהוא ישלוט בו.נראה בכך שלון גם נחשף לפיצוץ.הוא גם קיבל כוח מיוחד.כוחו המיוחד הוא: נשמה.לאחר שלון מת. זה מאפשר לנשמה של לון לחיות ולנדוד בעולם.אך זה גם מאפשר לו להשתלט על גופם של אחרים.ולאחר שהוא משתלט על בני אנוש אחרים.הם הופכים לחיילים לו.
    מתקפה מיוחדת:לא ידוע
    פוקימונים :לא יודע

לי
    תפקיד: מנהיג המחרת
    נולד במחוז הברזל.לאחר שלי מצא את הקלף שמידע על שובו שלו לון.לון הקים מיד את המחתרת.האירגון שנלחם מול לון.ונהפך למנהיג המחתרת.ללי כמו כולם יש כוח מיוחד.כוחו הוא מהירות הוא יכול לרוץ במהירות גבוה.לי משתמש בפוקימונים מסוג ברזל.
    מתקפה מיוחדת: בעיטה מהירה.כשלי רץ מהר מאוד הוא מניף את רגלו לאוויר. המהירות מגבירה את כוח הבעיטה של לי.
    פוקימונים:

פרק 1 הפגישה חלק א
    "היי אני לי,אני מקווה שמעת עלי ועל המחתרת שלי.אם לא לא נורא עכשיו אסביר לכם מה זה "המחתרת". "המחתרת" זהו ארגון שאני המייסד והמנהיג שלו.המטרה של הארגון הוא להביס את לון ולמנוע מימנו להשמיד את שלושת המחוזות שקיימים.טוב עכשיו שהבנתם על מה אני מדבר אז נחזור לסיפור "

"אדוני" איש בעל גלימה שחורה ועניבה לבנה שנראה כמו מלצר אמר זאת .קוראים לו ג'ורג'.ג'ורג' הוא העוזר והמשרת של לי.. "ג'ורג' מה אתה רוצה?".אמר לי "תקשיב יש לנו משימה בשבילך לי.במערת הקרח שליד העיר חוליד מתרחש משהו נורא ואיום
    .מכיוון שאתה מנהיג המחתרת.אז כדי שתבדוק את זה" .אמר ג'ורג'."אוקי ג'ורג' אבדוק זאת" אמר לי. לי הוסיף " יכולת מהירות על ".הילה כחולה עוטפת את לי והוא התחיל לרוץ במהירות ההקול.
    הוא נתקל בקיר של המשרד שלו ושובר אותו לרסיסים.ללי זה לא הזיק הוא לא שם לב ששבר את הקיר של משרדו..תוך דקה לי הגיע למערת הקרח.מערת הקרח היתה קרה וחשוכה ועשויה מקרח כמובן.לי נכנס למערה והתחיל לבדוק מה קרה במערה כשהיה צורך להזעיק אותו בדחיפות למערה.בדרכו לי פגש הרבה פוקימוני קרח כמו:סוינב פילוסוין סניזל ועוד מלא פוקימוני קרח אחרים
    .לבסוף לי הגיע למקום מוזר מאוד.באמצע המקום היה גוש קרח ענקי ועליו שמרו 5 יוצרים העשויים מקרח.בגובה של 2 מטר.הם נקראו ענקי קרח.ענקי הקרח הזיזו את ראשם וראו את לי .כולם מיד קפצו עליו ותקפו אותו באגרוף מגן קרח."מהירות על" אמר לי והתחמק מאגרוף מגן הקרח של ענקי הקרח."בעיטת על" אמר לי והתחיל לרוץ והניף את רגל שלו באויר.לי הצליח לשבור את אחד מן ענקי קרח עם מתקפה אחת בלבד.המוות של חברהם היקר גרם להם לכעוס עוד יותר על לי.ענקי הקרח שאגו מזעם ותקפו אות שוב באגרוף מגן קרח."מהירות על"אמר לי והתחמק מזה במהירות רבה.4 ענקי הקרח התנגשו זה בזה והתפרורו לאלפי חתיכות קטנות.לפתע קול מן החשיכה ששורת במערה נשמע "אתה תשלם על זה" אמר קול מהחשכה."אה מי אמר את זה?"אמר לי.

מן האפלה יוצא יצור מוזר שמרחף באויר ודומה לפוקימון גסטלי."אתה בודאי לי.לעונג לי הוא לחסל אותך.הקמת את המחתרת במטרה לחסל אותי.אבל אני אחסל אותך" אמר לון."אתה בודאי לון.סוף סוף פגשתי אותך"אמר לי.לפתע לון אמר "תחית המתים".קרני אור מוזרות בצבע ירוק יוצאת מהגוף של לון.הקרנים פוגעת בענקי הקרח.לפתע נוצרת הילה בצבע ירוק סביב 5 ענקי הקרח.לאט לאט חלקי ענקי הקרח מתחברים זה לזה עד שהם נוצרים מחדש.ההילה הירוקה עדין מקיפה אותם ." לי המערה הזאת תהיה מקום קבורתך. אתה לא עומד לשרוד עוד זמן רב פה ". לון אמר והתחיל לחקחק צחוק מרושע כזה שכמעט מרעיד את מערת הקרח. "אתה לא תצליח בתוכנית המרושעת שלך לון " לי אמר בזעם. " הוא באמת שיתוק ". לון אמר ולפתע לי מרגיש שיתוק בכול חלקי גפו. 5 ענקי הקרח רצים לעבר לי ומכים אותו באגרופי קרח על עד שנהיה לי שטף דם גדול. לי איבד כבר 1.5 ליטר מדמו והוא מתעלף מחוסר דם. אחד ענקי הקרח מרים את לי על גבו.לון מתחיל לרחף ואחריו 5 ענקי הקרח שלו.

המשך יבוא
    הערות
    זה הפרק ה1 אני ינסה להשתפר בפרקים הבאים
    תגובות בונות בקשה.
    היכולות שמשתמש בהם לון לא קימות במשחק
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    עלילה מגניבה, קצת לא מובנה, אבל החכה בקוצרה רוח לראות את ההמשך.
    תשמע, אל תפחד להרחיב. בגלל זה הפרק שלך קצרצר. במקום "סניזל פוליוויט ועוד" אתה יכול לרשום את כל הופיקמונים. תרחבי את התנועות, את המעשים, מה שרק עולה לך לראש. אני בכלל לא ממליץ על דם ועל הריגה בפוקימון. זה יכול להיות מקורי, אבל אני לא בטוח שזה מה שימשוך את הקוראים. בכל מקרה, עמודי הקרח האלה גרמו לי לדמיין את שלושת הרג'ים (שלושת עמודי הטווח) וזה היה נפלא. דמויות נפלאות, קצת שמומות. בהחלט פרק לא רע וכך גם הרעיון. אני בטוח ששתפר. ממליץ לך לעשות לוגו או משהו בסיגנון.

יש מצב שאתה נותן גם לי ביקורת?כ

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ציטוט פורסם במקור על ידי xxxlirvvv צפה בהודעה
    עלילה מגניבה, קצת לא מובנה, אבל החכה בקוצרה רוח לראות את ההמשך.
    תשמע, אל תפחד להרחיב. בגלל זה הפרק שלך קצרצר. במקום "סניזל פוליוויט ועוד" אתה יכול לרשום את כל הופיקמונים. תרחבי את התנועות, את המעשים, מה שרק עולה לך לראש. אני בכלל לא ממליץ על דם ועל הריגה בפוקימון. זה יכול להיות מקורי, אבל אני לא בטוח שזה מה שימשוך את הקוראים. בכל מקרה, עמודי הקרח האלה גרמו לי לדמיין את שלושת הרג'ים (שלושת עמודי הטווח) וזה היה נפלא. דמויות נפלאות, קצת שמומות. בהחלט פרק לא רע וכך גם הרעיון. אני בטוח ששתפר. ממליץ לך לעשות לוגו או משהו בסיגנון.

יש מצב שאתה נותן גם לי ביקורת?כ
    א אני בן
    ב אני אנסה להרחיב בפרק הבא
    ג דם והריגת פוקימונים יש את זה במשחק שלי
    ד תודה
    ה אני חושב שאני יקרא אותו
    עוד תגובות

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    סיפור יפה אהבתי את הרעיון

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    פרק 2 הפגישה חלק ב

קול צעדים חזקים נשמעו.הצעדים האלו היו של ענקי הקרח של לון.הצעדים שלהם גרמו שכך לי יתעורר מהקומה שלו.לי ראה שלון שולט על ענקי הקרח.והחליט שהוא ישאר כאילו הוא בקומה כדי לחשוף את תוכניו של לון.לאחר כעוד 10 דקות.ענקי הקרח הפסיקו ולכתת.הם הגיעו למקום מוזר שבאמצע המקום יש בריכה.שבה נוזל מתכת.לי הסתכל על המקום בלי שלון יראה אותו."אם אני אפיל את לון לתוף בריכת המתכת הוא יהפוך למתכת וימות."אמר לי בשקט.לי קפץ מהענק הקרח שסחב אותו."בעיטת על" אמר לי בפזיזות.לי רץ במהירות על והניף את הרגל שלו על לון.הבעיטה של לי עברה דרך לון.כאילו היה רוח."חה חה חה.המתקפות שלך לא יכולות לפגוע בי.אני נשמה.ענקי קרח תפסו אותו"לון אומר.ענקי הקרח מתחילים לרוץ אל לי.אחד מהענקי הקרח קפץ על לי.כשהוא נחת הוא שבר גוש מהאדמה שעליה נמצא לי וענק הקרח.לי וענק הקרח נפלו לתוך בריכת המתכת.ונהפכו למתכת עצמם.

לון עשה חיוך על פניו וצחק.לפתע להביור חזק מגיע משום מקום ומביס את אחד מהענקי הקרח."מי זה?"שואל לון.יצור אדום ענק יותר גבוה מהענקי הקרח.הוא עשוי כולו ממגה.היצור היה מגמון.מגמןו תקף בלהביור חזק את ענקי הקרח.והביס את 3 ענקי הקרח בלהביור אחד."שיתוק"לון אמר.למרבא הפלע השיתוק לא עבד על מגמון.מגמון התחיל להתקרב אל לון.כשמגמון היה במרחק מטר של לון.הוא השתמש בלהביור על לון.לון לא התתחמק כי הוא ידע שלהביור לא ישפיע עליו.אך הלהביור השפיע על לון."אררר לעזעל איתך"אמר לון בכעס.לון עף ונכנכס לתוך בריכת המתכת.לון הפך לפסל מתכת.מגמון עזב תמקום.

המשך יבוא

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    וואו סיפור ממש מגניב אני מת לראות את המתקפות הבאות שתוסיף!

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תודה eliyaex היו עוד מתקפות חדשות בסיפור
    הפרק הבא יצא בקרוב

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    אהבתי את הפרק השני מתי הפרק הבא?

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Gallade צפה בהודעה
    אהבתי את הפרק השני מתי הפרק הבא?
    אני הכנתי כבר חצי מהפרק הבא יש סיכוי מחר

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    פרק 3 הפגישה חלק ג

יצור צהוב עם רעמה לבנה ומחזיק בידו מטוטלת קטנה.הנקרא בשם היפנו.היפנו התהלך לו בדרך מס' 2 והוא הלך לאיבוד.הוא ראה את המערת הקרח והחליט להיכנס אלייה.היפנו התלך לו במערת הקרח עד שהגיע לו לבריכת המתכת.משהו היה חשוד להיפנו אז הוא החליט להשתמש בעל חושי.היפנו השתמש בעל חושי.מן בריכת הלבה יצאו 3 מצבות מתכת שהיו כלואים בהם:לי לון ואחד מהענקי הקרח.היפנו הטיל את המצבת המתכת של לי על האדמה.לי השתחחר במתכת שהיה כלוא בו.הואלא הבין מה קרה לו ולמה לון במצבת מתכת.אז לי נזכר שכול מי שנופל אל בריכת המתכת הופך לפסל מתכת."תודה לך היפנו על זה שהצלת אותי.אני חייב לך.אך תוכל לעשות לי טובה.את היצור הקטן הזה תוכל להשאיר בריכת המתכת ואת היצור הענק תעשה מה שבא לך איתו. אמר לי להיפנו."מהירות על" צעק לי והתחיל לרוץ במהירות האור.לי הגיע למפקדה שלו תוך מס' דקות.

לי הגיע למפקדה שלו והלך אל המשרד שלו.לי פתח את דלת המשרד שלו.שם חיכה לו העוזר שלו ג'ורג'.לג'ורג' היה מבט מפחיד שהביל את לי."ג'ורג מה אתה עושה במשרד שלי?" שאל לי את ג'ורג'."הגיעה הזמן שאני יגיד לך תאמת.מאז היום ה1 שליח אני עובד בשביל לון.היתי מרגל כפול.נראה שלא הצלחת לגלות זאת.אתה מבין?.לון אמר לי לשלוח אותו למערת הקרח בשביל שתהפוך לפסל מתכת.וכך תמות.אך נראה שגם לון בעצמו הפך לפסל מתכת.ומשם השתבשו כול התוכניות שלו.לא נורא אני יהרוג אותך."אמר ג'ורג'."אתה תשלם על זה שאתה אחד מלוחומיו של לון."לי אמר לג'ורג'."או באמת אתה יודע מה היכולת שלי?"אמר ג'ורג' בקול לעג."לא זה גם לא מעניין אותי"לי אמר."טוב אז אני יגיד לך אני יכול לשלוט על אנשים כמו בובות.וכבר הפעלתי תיכולת שלי עליך.אז אין טעם שתתנגד."אמר ג'ורג'.לי התרגז נורא וניסה לשלוח אגרוף אל ג'ורג' אך לא הצליח לשלוט בגופו.ג'ורג' שלף מכיסו פוכדור אדום לבן ופתוח אותו.מן הפוכדור יוצא אור לבן ופוקימון ענק מימדים.שעל הפנים שלו יש צורה בצורת איקס.הפוקימון הזה נקרא מטאגרוס."קרן על" ג'ורג' אמר.מטאגרוס פותח את פיו ושולח קרן על לעבר לי.לי לא יכל להתחמק בגלל היכולת של ג'ורג'.לי נפגע מן הקרן העל והתמוטט על ריצפת המשרד שלו.ג'ורג' עשה חיוך על פניו.
    המשך יבוא

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    פרק טוב רק חסר תיאורים וקצר

12. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ליאור באמת שעליך להשקיע מעט יותר. שלא נדבר על אורך הפרקים, התיאורים קצרים וחסרי צבע.
    אני מצפה ממישהו שפחות מחודש הגיע לטופ 3 להביא קצת יותר מזה.

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ציטוט פורסם במקור על ידי the charmander צפה בהודעה
    ליאור באמת שעליך להשקיע מעט יותר. שלא נדבר על אורך הפרקים, התיאורים קצרים וחסרי צבע.
    אני מצפה ממישהו שפחות מחודש הגיע לטופ 3 להביא קצת יותר מזה.
    אוקי אני אנסה להשתפר בפרק הבא

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. מנהל ראשי
    שם: אדם
    מצויין ליאור!
    אני מחכה לזה בקוצר רוח!

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ציטוט פורסם במקור על ידי the charmander צפה בהודעה
    מצויין ליאור!
    אני מחכה לזה בקוצר רוח!
    תודה שאלה
    אהבת את העלילה מה שקורה בסיפור?

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •