עלילה
ביום בהיר אחד במעבדה שנבנת במדינה נידחת ישבו 3 מדענים וצבא של 10 מתנקשים המדענים עבדו שעות על גבי שעות על המוצר והגיעו עליו: "מכונת מעבר לטלוויזיה" הם קראו לה הם הסבירו שהאנשים הנכנסים לתוכה נכנסים למציאות מדומה בטלוויזיה ולעשות שם מה שהם רוצים () והילדים רואים את זה בטלוויזיה... בין המתנקשים הלכו לבליץ' המומינים יויו האקושו (כנראה שהם שנאו אנימות) וכו' אחד מהם נקרא לוקאס והוא נכנס לפוקימון (העונה ה 1-14 שנוצרה בשנת 2013) מהסיבה שבילדותו הוא מת על התוכנית הזאת אבל לעגו לו...
דמויות ראשיות
לוקאס- נער ששונא, מתעב א תהסידרה פוקימון ונכנס לתוכה כדי להרוג כל מה שיש שם.יש לו שיער גלי וחום והוא רזה בגובה 1.81 והנשק שלו הוא סכין ואקדח.
ג'יימס- חבר של לוקאס שגם הוא שונא את הסדרה ובא איתו לתוכה. הנשק שלו הוא אגרופן עם חודים.
פרק ראשון
"זה מוכן כבר?" שאל לוקאס בקוצר רוח "חכה זה ייקח עוד כמה דקות!" אמר המדען בקל מפוחד כשהוא מתחת לסדין הלבן המכסה את המכונה הנראית מוזרה בצורתה. לוקאס הסתובב בעצבנות וראה את כל שאר חבריו המתנקשים מדברים וצוחקים 'איך הם יכולים לצחוק ברגעים כאחה קריטיים' חשב לעצמו "אוקיי כולם בואו הנא היתכנסו!" קרא אחד המדענים עשרת המתנקשים המפחידים למראה באו אל המדען כפוף הגב "אני מציע לך לשפר את היציבה שלך" אמר אחד מהם וכולם צחקו.
המדען המרוגז אמר "או קיי זה מוכן מי ייכנס ראשון?" הוא שאל בקוצר רוח "אני ולוקאס אם אפשר אנחנו מחכים לזה הרבה זמן ורק אנחנו ביחד..." אמר ג'יימס "טוב אז זה מוסכם כנסו למכונה, יהיה שם לוח בקרה גדול עם כפתורי מוזרים שעליו תכתבו את נקודות הציון שלכם מובן?" אמר להם המד ען העצבני "כן!" אמרו כולם.
לוקאס וג'יימס נכנסו למכונה עם בגדי האססיינס שלהם ואחרי כמה דקות הם הגיעו לעיר פאלט לחדר של אש, הם בתוך הארון שלו והם ראו אותו צופה בטלוויזיה בתוכנית לקבלת כובע שכבר יש לו "בוא נהרוג אותו עכשיו!" אמר ג'יימס "לא ג'יימס, זה לא יהיה כיף עכשיו!" אמר לוקאס לפתע אימו של אש נכנסה לחדר ואמרה לו "לך לישון מחר היום הגדול אש!" "טוב אמא" אמר וסגר את האור ולאחר כ-5 דקות של מלמולים מוזרים נרדם.
לוקאס יצא מהארון (לא לא במובן שאתם חושבים) ואחריו ג'יימס והם ראו את אש יושן, ג'יימס הוצא את האגרופן שלו ובא לתקוף את אש אך לוקאס עצר אותו "עכשיו נענה אותו קצת" אמר בקול שטני. על פניו של ג'יימס היית הבעה מבועטת ששמע את בכיו של הילד מתוך שינה שלוקאס חרט על הלחיים שלו סמלים שנראים כמו ברק. "אתה אכזרי!" אמר ללוקאס "אני לא אעשה כלום הוא סבל מספיק ללילה הזה!" אמר ג'יימס.
הם הלכו לישון בחוץ ליד הבית של אש ולוקאס קם ראשון וראה את כל הבנות הולכות עם גרי לפרופסור 'נוסטלגי' חשב לעצמו.
אחרי שעה ראה את אש קם והחליט לעקוב אחריו בלי ג'יימס הוא רץ אחריו עד המעבדה וראה איך הוא בוחר פוקימון ב"שידור חי".
אחרי שאש הלך לוקאס החליט להיסתכן הוא הלך לפרופסור ופתח את הדלת.
"אין עוד פוקמונים!" אמר הפרופסור "לוקאס נכנס ואמר "אני לא צריך פוקימונים זקן!" הוא נתן מכה חזקה לפרופסור והוא נפל "לאן אש קאטצ'ם הלך?" שאל לוקאס
"הוא בעיר פיוטר!" אמר הפרופסור, לוקאס הלך ומצא מכשיר שמאתר את כל הפוקדקסים שנתן פרופסור אוק והוא ראה איפה אש וגרי (וגם שני האחרים אבל זה לא חשוב).
הוא יצא מהמעבדה ואז שמע את הפרופסור מדבר בטלפון "אש תיזהר יש מטורף שרוצה לחסל אותך!" לאחר ששמע את זה לוקאס נכנס למעבדה, ירה בפרופסור שלוש פעמים ויצא לרדוף את אש! בינתיים ג'יימס היתעורר ומצא את עצמו לבד "אני הולך להרוג את הלוקאס הזה!" צעק.
ההמשך יבוא.
תנעלו את זה אנשים רק מעירים בקשר לפיסוק ולא לתוכן אז לא בא לי ככה לכתוב סיפור....