אפשר גם לפתוח מ"ת שמספר על הסיפור ההיסטורי ומשתתפים יבחרו אם הם רוצים להיות מכבים או רומאיים
אפשר גם לפתוח מ"ת שמספר על הסיפור ההיסטורי ומשתתפים יבחרו אם הם רוצים להיות מכבים או רומאיים
קרדיט ענק לרועי!
אביב - אפשר, אבל שוב, זה בעייתי להכליל את זה פה, זה עיתון.
אם יש לך פטיש לעשות דברים שקשורים לחנוכה, תעשה סודוקו עם סימנים רומיים או משהו כזה.
(אחרי הכל, זה לא משנה איזה סימנים יופיעו שם, הלוגיקה וההגיון מאחורי סודוקו הם אוניברסלים)
talvnkl, ו-Mind Power-Almog -
אני מקווה שהרעיונות שלכם בנויים, מחושבים ומושקעים, אני רוצה לראות רמה והשקעה. הוספתי אתכם.
חח טעות שלי ב5![]()
4 זה לא אותו דבר,כל אחד יצלם את הסופגניה שהוא הכי אוהב,(ריבה ציפוי,כל דבר) ויפרסם,ואז נעשה הצבעה איזה אתם הכי אוהבים משפרסמו וכך המנצח יקבל.
3.בעיתון אני יעשה מבזקים כל פעם מה קורה בלילה הלבן,ואני יעשה קידושים לפעמים![]()
העיתון הוא לא יצירה מתמשכת, אי אפשר לעדכן אותו ב"שידור חי" ואי אפשר להוסיף לו דברים לאחר השלמתו.
זה לא כמו טופיק רגיל של משחק תפקידים, או של סיפור בפורום סיפורים, זה עיתון ויש לו מהדורה אחת ומלאה.
תחשוב על זה כך - ב'ידיעות אחרונות' העורכים לא זוכים להוסיף כתבות לאחר פירסום העיתון, הוא יחידה חד פעמית.
ומכאן שתחרויות של חת"מ, ושל צילום סופגניות הן נהדרות ואני מקווה שהן יצאו לפועל, אבל הן לא מתאימות לעיתון.
אני יכול לעשות?
אני רוצה לעשות 8 סיקורים של סרטים שיוצאים באיזור חנוכה, שיהיה לכם מה ללכת לקלנוע!
בקיצור, 8 סיקורי סרטים שיוצאים באיזור חנוכה.
קרדיט לטל על החתימה!
ספוילר
גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק
בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.
ני חושב שאני פשוט אדבר על מה שהולך בפורום בימינו O:
אני אחשוף 2 פייקים אגדתיים (ראשיים) מהמשחק שלי חייקו בדף אחד..
בדף שני אני אתן פרסומת למשחק- ויפתח את ההרשמה לשבוע...
אם בא לך לצרף תאשר אותי..
אני אעשה מאמר מיוחד שקשור לבע"ח, [הוא יפורסם גם בירוק, אבל אחרי שהעיתון יצא..]
וגם פרסומת לגריניאדה..
למתי לשלוח? את הפרסומת אני אשלח מחר ולגבי הכתבה אני צריך לדעת אם זה לחוץ בזמן.. שאני אדע על כמה ימים לפרוס את ההכנה..
ואפשר גם לעשות פרסומות למ"תים שבחת"ם, אני יודע שיש את טיזרים, אבל לא הרבה מסתכלים על זה..
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)