יש אישור מעומר
הערותמאושר
אמרתי גם בסדר
1 אני אנהל את המשחק יחד עם לוקאס
2 במשחק יש 5 מקומות שמורים ו 4 לא.
3 מי שלא שיחק בקודם יכול לשחק בזה.
עלילה
לאחר שלון הצליח להביס את 12 הלוחמים.והשיג את שלושת האגדים שהתגלו שהם:שימן,אנטי,ומאנפי.הוא השתמש בכוחם כדי לשמיד את שלושת החוזות הקיימים.כול כני האנוש והפוקימונים ניצלו מהרג בזכות שלושת האגדים.לון הרשה להם להציל אותם.לאחר שלושת המחוזות נהרסו.ונשארו רק כמה איים שהיו לידם.ושם חיו בני האנוש והפוקימונים.בזמן שלון והאגדים הרסו תמחוזות.לון שמח כול כך שמטרתו הוגשמה סוף סוף.וכך הוא התחיל לצאת מדעתו .לון השתגע מוד פגע באגדים ובעצמו.מרוב האיבוד שליטה של לון.הוא התנגש בשימן ,מאנפי ואנטי.וכך יצר פיצוץ אדיר.שגרם למותו ולמות שלושת האגדים.מתוצאה מהפיצוץ נוצרו שלושה מחוזות חדשים.שהם:מחוז הברזל,מחוז אופל,ומחוז החשמל.הפיצוץ היה כול כך חזק שגרם לתופעת לואי על האנשים והפוקימונים שגרו באיים.האנשים קיבלו כוחות מיוחדים שעוד לא היו קיימים.והפוקימונים שינו את הצורה שלהם.מצורה רגילה לצורה זוהרת.בני האדם והפוקימונים עבדו ביחד כדי להגיע לשלושת המחוזות.(בגלל הפיצוץ לא היה להם כלי תחבורה).לקח לבני האדם ולפוקימונים 1 שנה להגיע לשלושת המחוזות החדשים.כשהגיעו הם ניסו להשתקם.והצילחו בכך.כעבור 2 ילד מחוז הברזל שמו לי מצא קלף עתיק שהיה כתוב עליו"אולי נהרגתי אך נשמתי עוברת מאדם מאדם ומשתלטת על גופם.כדי להקים מחדש את צוות ניוטק.ולהשמיד את מה שעשיתי."לאחר שלי סיים לקרוא תקלף.הוא הקים את המחתרת וחיפש אנשים עם כוחות מיוחדים שיעזרו לו להביס את לון.
צוות ניוטק
לון
לון מנהיג צוות ניוטק החדש.ומנסה להשמיד את שלושת המחוזות החדשים.ולהגשים את מטרתו האחת והיחידה.ליצור מחוז שהוא ישלוט בו.נראה בכך שלון גם נחשף לפיצוץ.הוא גם קיבל כוח מיוחד.כוחו המיוחד הוא: נשמה.לאחר שלון מת. זה מאפשר לנשמה של לון לחיות ולנדוד בעולם.אך זה גם מאפשר לו להשתלט על גופם של אחרים.ולאחר שהוא משתלט על בני אנוש אחרים.הם הופכים לחיילים לו.
מתקפה מיוחדת:לא ידוע
פוקימונים :לא יודע
שאר חברי הצוות יתגלה בקרוב
המחתרת
המחתרת זה האירגון שללי הקים אותו.שנלחם נגד לון ומנסה לגרום שלון לא יגשים את מטרתו.בנסוף החתרת גם עוזרת למאמנים צעירים.לשפר את היכולת המיוחדת שלהם.וגם להמציא מתקפות מיחדות.למחתרת יש הרבה בסיסים ונמצאת בכול המחוזות.לכול מחוז יש מנהיג שהוא אחרי על כול הבבסיסים במחוז מסיום.יש כאלו שלושה.ולי אחראי עליהם.המחתרת היא זו שתיתן לכם תפוקימון שלכם ואת כול הציוד למאמנים מתחילים
לי
תפקיד: מנהיג המחרת
נולד במחוז הברזל.לאחר שלי מצא את הקלף שמידע על שובו שלו לון.לון הקים מיד את המחתרת.האירגון שנלחם מול לון.ונהפך למנהיג המחתרת.ללי כמו כולם יש כוח מיוחד.כוחו הוא מהירות הוא יכול לרוץ במהירות גבוה.לי משתמש בפוקימונים מסוג ברזל.
מתקפה מיוחדת: בעיטה מהירה.כשלי רץ מהר מאוד הוא מניף את רגלו לאוויר. המהירות מגבירה את כוח הבעיטה של לי.
פוקימונים:
סאי
תפקיד:אחראי על בסיסים במחוז הברזל
סאי נולד גם הוא למחוז הברזל.בילדותו אביו אימן אותו להפוך לסייף מוכשר.ואביו הצליח להפוך את סאי לסייף מוכשר.כיום סאי אחד הסיפים החזקים ביותר בשלושת המחוזות.סאי הצטרף למחתרת בגלל שאהב לאמן מאמנים מתחילים.ולשפר להם תיכולת שלהם. כמו לי גם הוא אוהב פוקימוני ברזל.היכולת שלו היא חרב.הוא יכול להפוך את חרבו לכול חרב שירצה.ולשכפל אותה עד אין סוף.
מתקפה מיוחדת:100 חרבות המוות-סאי שולח ליריב שלו 100 חרבות.הטכינקה הזאת יכולה להרוג את היריב.
פוקימונים:
רון
תפקיד אחראי על הבסיס במחוז האופל
רון נולד במחוז האופל.כשהיה קטן הוריו נהרגו בתאונה קטלנית.ורון נהפך ליתום.רון היה חלש והיה לו קשה לשרוד לבדו.למזלו לי פגש אותו וראה שהוא לא יוכל לשרוד הרבה זמן לבד.וכך לי צירף את רון למחתרת.ואימן אותו קשות.לבסוף רון נהפך לוחם חזק.ונהיה אחראי על מחוז האופל.רון אוהב מאוד פוקימוני לחימה.כוחו המיוחד הוא: כעס כשרון כועס כוחו הפיזי עולה פי 10.
מתקפה מיוחדת:אגרוף פיזי.רון שולח לאיוב אגרוף .שחזק מאיגרוף רגיל פי 10.
פוקימונים:
אור
תפקיד אחראי על הבסיסים שבמחוז החשמל
כשאור היה קטן.הוריו שלחו אותו למחוז הברזל.כדי הוא יכיר שם חברים.מכיון שלאור לא היה חברים.שם אור הכיר את לי.והם נהפכו לחברים טובים.לאחר חצי שנה אור חזר למחוז שלו.אור שמע שלי הקים את המחתרת.ואור מיד הצטרף אליה ונהפך לאחראי הבסיסים של מחוז החשמל.לאור יש חיבה חזקה אל פוקימוני חשמל.היכולת שלו היא: מגע חשמל.אור יכול לגעת בפוקימון חשמל בלי שיתחשמל.מתקפות חשמל לא משפיעות עליו.
מתקפה מיוחדת: כדור חשמל -אור שאוב חלק קטן מהכוח של פוקימון חשמל מסוים.והופך את זה לכדור אנרגיה קטן.
פוקימונים:
כוח מיוחד
הכוח המיוחד זה יכולת שתהיה לכם ולהרבה אנשים שתפגשו במהלך המשחק.בעזרת הכוח הזה תוכלו להילחם נגד בני האדם.גם תוכלו לשפר תכוח בכך שתצירו לו מתקפות מיוחדות.כדי להשתמש במתקפה תיצטרכו לשלוט במתקפה 100%.כדי להגיע ל100% תצטרכו להאתמן בבסיס ה1 של המחתרת.תוכלו גם ליצור לכם עוד מתקפות.
לא להגיב