Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. משתמש מנוסה
    שם: כגה

הסרט עצמו:

בסדר, מבין כל הסרטים שראית עד עכשיו, זה בין הסרטים היותר טובים שראיתי גם בסדרת הסרטים של פוקימון וגם בכללי! האנימציה התלת מימדית שהוסיפו הייתה פשוט מדהימה! כל הקטע הזה עם הפוקימון האדיר הזה, דארקראי היה מעולה. הסיפור עם הגן, על השירה, הטקטיקה המתוחכמת שעשו בתוך הסרט עם צירוף החלומות והמימדים והסיבוך שפאלקיה יצר, זה פשוט מדהים! מה שהכי ביאס אותי, זה למה בכל סרט של פוקימון הגיבורים מוציאים את כל הפוקימונים שלהם החוצה. בכל מקרה, הסוף היה חזקזק, באמת, כמו שרק הם יודעים, הם הוסיפו גם רגש לעלילה. אחד הטובים ביותר! שווה צפייה.

דארקראי:

הפוקימון האגדי והפייבוריט שלי אחרי הסרט הזה.
    הריתוק עם ההקרבה שהוא מוכן לתת, הרגש והעוצמה החזקה שהוא הוסיף במהלך הסרט. חבל שהוא הופיע קצת....פוקימון שגורם לסיוטים - פשוט ומדהים. ממש אהבתי את הסיגנון שלו, המראה החיצוני ומה שהכי אהבתי זה שהוא יכול לדבר. בדיבוב לאנגלית הקול שלו היה פשוט מצמרר. המיתקפות שהוא הישתמש בהם ממש איחודיות וממש מתאימות לו. התדמית הרע שהיתווצרה לו בתחילת הסרט רק עזרה ולבסוף, אין ספק שהוא הפתיע את כולנו.

פסקול:

אוווו.......הפסקול, מספר 18 ברשימה, הוא פשוט אלוהי. אני יכול להגיד לכם שהוא עד עכשיו מהדהד לי בראש והוא כל כך מתאים ולכל כך.....אני פשוט יכול לשמוע אותו אין סוף פעמים! אני מציע לכם לחפש את זה ביוטיוב, ממליץ בחום!

השילוב והתחלת הטרילוגייה של פאלקיה ודאלגיה:

השילוב עזר קצת, אבל היה להם המון זמן יחסית. כלומר, הם ממש גנבו לדארקראי את הבמה.
    היו צריכים לשים אותם פחות, אבל זה עזר מאוד לקטעים שדארקראי מנסה להעיף אותם מהעיירה עם המשפט והאקץ' שתפס את כולם "זה הגן של כולם!"!

סיום:

לסיום, אני רוצה להגיד שנהנתי מכל רגע, כי באמת זה יצר אצלי אי הבנה בהתחלה ואחר כך הכל הסתדר. הסרט לדעתי הוא הסרט הטוב ביותר שיצא. הפסקול, השילוב, הפוקימון המיוחד, הגיבורים....הוא פשוט מושלם. מקווה שגם אתם תואהבו! להת'!

2. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    סיקור נחמד,
    שמדגיש את הסרט
    אבל עם אפשר יותר לסקר אותו ופחות לתת את הרגש.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

3. משתמש מנוסה
    זה לא היה יותר סיקור, אלה דעה.

4. מייסד האתר והפורום

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    סיקור טוב (סליחה דעה) זה גילה לי הרבה

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    באמת כפי שאמרת-סרט מדהים.
    כהתחלת הטריולוגיה של יהלום ופנינה זה סרט מדהים-ממש התחלה ברגל ימין.
    יותר מדהים זה הסרט האחרון בטרילוגיה,הסרט ה-12 כי שם באמת השקיעו בעלילה כי לא "כל הדרכים מובילות לרומא" במקרה הזה..

הערה-אינני מחשיב את הסרט ה-13 כסרט של יהלום ופנינה כי הוא מכיל תכנים מהדור החמישי,לכן הוא לא ממש נחשב למרות שהפוקימונים של אש מהסאגה ודון וברוק מופיעים..
    NYO HO HO BITCH

7. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    ציטוט פורסם במקור על ידי DarkForce צפה בהודעה
    באמת כפי שאמרת-סרט מדהים.
    כהתחלת הטריולוגיה של יהלום ופנינה זה סרט מדהים-ממש התחלה ברגל ימין.
    יותר מדהים זה הסרט האחרון בטרילוגיה,הסרט ה-12 כי שם באמת השקיעו בעלילה כי לא "כל הדרכים מובילות לרומא" במקרה הזה..

הערה-אינני מחשיב את הסרט ה-13 כסרט של יהלום ופנינה כי הוא מכיל טכנים מהדור החמישי,לכן הוא לא ממש נחשב למרות שהפוקימונים של אש מהסאגה ודון וברוק מופיעים..
    *תכנים.

יפה, תמשיך ככה

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

8. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    אהבתי מאוד את הסיקור ומסכים לגמרי, בהחלט אחד מהסרטים הכי טובים של פוקימון.

אבל, אני לא מסכים עם זה:
    מה שהכי ביאס אותי, זה למה בכל סרט של פוקימון הגיבורים מוציאים את כל הפוקימונים שלהם החוצה.
    זה דווקא מה שחסר לי בהרבה סרטים.
    אני רוצה לראות שילוב של הפוקימונים של החבורה בסרטים.
    הרי זה נקרא "פוקימון" וצריך להראות את הפוקימונים, ולהשקיע במיוחד בהופעות של אלה של החבורה.
    ובסרט הזה הם השתלבו מצוין ולכל אחד היה חלק משמעותי בסרט.
    ומה שקרוגאנק עשה היה מדהים.

אני רוצה שבכל סרט יהיה תפקיד לכל פוקימון של החבורה.
    וגם של צוות רוקט, ובכלל שלצוות רוקט יהיו תפקידים יותר נורמליים בסרטים.

9. משתמש מנוסה
    נכון מאוד, קרוגאנק באמת היה מדהים (לא האמנתי שהוא הצליח להדוף את זה)....

בסרטים לא משקיעים בצוות רוקט בכלל. בקושי יש להם תפקיד בעלילת המשנה. יש אוייבים יותר "גדולים" מצוות רוקט ובגלל זה לא משקיעים בהם. היה להם סיכוי בסרט הראשון ובסרט "שובו של מיוטו" להיות הרעים הראשיים לשם שינוי, אבל חבל שלא.

הכוונה שלי שהם תמיד מוציאים את הפוקימונים שלהם (את כולם ותמיד בסרטים) אבל אני גם מסכים עם הדעה שלך שזה באמת דיי משלב.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •