הסרט עצמו:
בסדר, מבין כל הסרטים שראית עד עכשיו, זה בין הסרטים היותר טובים שראיתי גם בסדרת הסרטים של פוקימון וגם בכללי! האנימציה התלת מימדית שהוסיפו הייתה פשוט מדהימה! כל הקטע הזה עם הפוקימון האדיר הזה, דארקראי היה מעולה. הסיפור עם הגן, על השירה, הטקטיקה המתוחכמת שעשו בתוך הסרט עם צירוף החלומות והמימדים והסיבוך שפאלקיה יצר, זה פשוט מדהים! מה שהכי ביאס אותי, זה למה בכל סרט של פוקימון הגיבורים מוציאים את כל הפוקימונים שלהם החוצה. בכל מקרה, הסוף היה חזקזק, באמת, כמו שרק הם יודעים, הם הוסיפו גם רגש לעלילה. אחד הטובים ביותר! שווה צפייה.
דארקראי:
הפוקימון האגדי והפייבוריט שלי אחרי הסרט הזה.
הריתוק עם ההקרבה שהוא מוכן לתת, הרגש והעוצמה החזקה שהוא הוסיף במהלך הסרט. חבל שהוא הופיע קצת....פוקימון שגורם לסיוטים - פשוט ומדהים. ממש אהבתי את הסיגנון שלו, המראה החיצוני ומה שהכי אהבתי זה שהוא יכול לדבר. בדיבוב לאנגלית הקול שלו היה פשוט מצמרר. המיתקפות שהוא הישתמש בהם ממש איחודיות וממש מתאימות לו. התדמית הרע שהיתווצרה לו בתחילת הסרט רק עזרה ולבסוף, אין ספק שהוא הפתיע את כולנו.
פסקול:
אוווו.......הפסקול, מספר 18 ברשימה, הוא פשוט אלוהי. אני יכול להגיד לכם שהוא עד עכשיו מהדהד לי בראש והוא כל כך מתאים ולכל כך.....אני פשוט יכול לשמוע אותו אין סוף פעמים! אני מציע לכם לחפש את זה ביוטיוב, ממליץ בחום!
השילוב והתחלת הטרילוגייה של פאלקיה ודאלגיה:
השילוב עזר קצת, אבל היה להם המון זמן יחסית. כלומר, הם ממש גנבו לדארקראי את הבמה.
היו צריכים לשים אותם פחות, אבל זה עזר מאוד לקטעים שדארקראי מנסה להעיף אותם מהעיירה עם המשפט והאקץ' שתפס את כולם "זה הגן של כולם!"!
סיום:
לסיום, אני רוצה להגיד שנהנתי מכל רגע, כי באמת זה יצר אצלי אי הבנה בהתחלה ואחר כך הכל הסתדר. הסרט לדעתי הוא הסרט הטוב ביותר שיצא. הפסקול, השילוב, הפוקימון המיוחד, הגיבורים....הוא פשוט מושלם. מקווה שגם אתם תואהבו! להת'!