Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. מורחקים
    שם: עידוס
    באשכול הנ"ל : http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=33227
    ציינתי בכוכבית שאני לא מעוניין שהאשכול יהפך לדיון על יהדות (האם הדבר נכון או לא וכ'ו) ושהאשכול בגדר המלצה בלבד. המשתמש Guille התחיל להספים בנושא. מההתבוננות שלי בתגובות שלו נראה שהוא מנסה "דווקא" להספים ולהוציא אותי קטן מסיבה שאינה ידועה. למרות זאת שמרתי על איפוק והסברתי לו במילים יפות שיפסיק להספים בבקשה.

דוגמה להערה שלי : זה כמו שבאשכול של "פרסום שירים - ליידי גאגא" אני ארשום "היא קוקסינל"... מה דעתכם? האם זה נכון? האם היא נולדה תמיד בת? זה באמת נושא דיון נחמד אבל האשכול בו הגבתי עוסק בפרסום שירים. אם ארצה לדון על עברה של ליידי גאגא אוכל לפתוח נושא דיון חדש. אם Guille (שנראה שסתם בא לו להספים ואין לו כל עניין בדיון) מעוניין לפתוח בדיון על אמינותה של היהדות הוא מוזמן לעשות את זה באשכול משלו. 4 תגובות רצופות ומעליבות קיבלתי מהמשתמש הנ"ל שבכוח מנסה למצוא "שקרים" בנושא.. איפה אמרתי שהוא לא יהודי כטענתו? איפה איימתי? שמרתי על איפוק לכל אורך ההודעות התוקפניות שלו.
    החלטתי להפסיק ולזרום עם השטויות שלו ושימו לב להודעה האחרונה "אדם שמשחק בפינגווינים" ולדווח עליו. הנה ציטוט למקרה שהוא יסיר את ההודעה :

עזוב לא שווה לי לריב עם מישהו שמשחק בפינגווינים כי אני יודע שאתה תקבל באן ואני יקבל אזהרה ואני לא רוצה אזהרה
    אני לא יודע מה ההנהלה תחליט בדבר, חשוב לי שהצדק יצא לאור.
    בשורות טובות, עידו .

2. The eternal hunters
    שם: אילן
    וואי די באמת אמרתי שאני מפסיק די לפתוח נושאים במשוב אתה זה שמקלל אותי

אתה עובר על החוק הבא:
    1.תלונה על משתמש/מנהל יש לשלוח לאחד המפקחים או למנהלים הראשיים בפרטי,במידה והתלונה היא על מפקח,פנו למנהל ראשי בפרטי, אין לפתוח תלונה על מישהו בנושא בפורום,יש לשלוח רק ה"פ
    שלח למנהל הודעה בפרטי וזהו למה לפרסם
    ושכחתי עוד שלב בשורה הזאת
    עזוב לא בא לי לריב עם ילד שמשחק עם פינגווינים (CP (וזה נכון)) כי הוא יפתח עליי נושא במשוב למרות שזה אסור והתלונן עליי הוא יקבל באן על ריב ואני יקבל אזהרה שתהייה תקועה לנצח בפרופיל שלי :,(

התנגדות: 3 תגובות , באתי להביא דעה על האירוע הזה ביהדות
    וזה נראה מומצא תכלס

אה והוא קילל את האמונה שלי אגב
    נערך לאחרונה על ידי Kindred, 11-16-2010 בשעה 01:32 AM
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    העניין עידו, שאתה הצהרת על עונש, מבלי קשר.
    מיותר בעליל.

ואילן. דבריו נכונים, יש שעת רצון מחר.

4. מורחקים
    שם: עידוס
    אני אדם של פשרות ואוהב לסיים הכל בדרכי נועם ושלום.
    היו לך ארבעה הזדמנויות לתקן את הספאם וביקשתי ממך בכל לשון של בקשה ובשפה נאותה להפסיק אבל אתה בחרת להמשיך ולכן אני בוחר שלא לבטל את התלונה בשלב זה.

ציטוט פורסם במקור על ידי the charmander צפה בהודעה
    העניין עידו, שאתה הצהרת על עונש, מבלי קשר.
    מיותר בעליל.

ואילן. דבריו נכונים, יש שעת רצון מחר.
    בתור מנהל ששלח לי בהודעה פרטית הודעה בה רשום
    "אתה מעורר בי בחילה אתה יודע את זה?"
    , לא הייתי מצפה ממך לתמיכה בנושא.
    אני מאחל לך הצלחה רבה מחר בשעת הרצון אך אשמח אם ההנהלה הגבוהה יותר תחליט את פסק הדין.
    הצהרתי על עונש על מנת למנוע ספאם ואמרתי "משתמש שלא רוצה להאמין זו זכותו המלאה שהרי האשכול הינו רק המלצה", הוספתי ש"אני מבקש שאף אחד לא יהפוך את הנושא הזה לדיון אחרת אצטרך לדווח עליו למען הסדר הטוב"
    אין לי בעיה עם דיונים אני אפילו בעדם. אבל בבקשה? זה לא ייתכן ש4 פעמים אני אצטרך לבקש ממנו להפסיק להספים. אם הוא מעוניין בדיון הוא רשאי לפתוח אחד ואשמח להשתתף בו.

5. The eternal hunters
    שם: אילן
    אתה זה שהעלבת את האמונה שלי לא אני
    ואתה זה שעובר על חוקי המשוב
    שוב ושוב ושוב

1.תלונה על משתמש/מנהל יש לשלוח לאחד המפקחים או למנהלים הראשיים בפרטי,במידה והתלונה היא על מפקח,פנו למנהל ראשי בפרטי, אין לפתוח תלונה על מישהו בנושא בפורום,יש לשלוח רק ה"פ
    תפנים את החוק הזה במקומך כאחד בקבוצת אש הייתי מוחק את האשכול ומנסה לפתור את העניין בפרטי איתי אם לא מסתדר (ואני מבטיח שנסתדר)) תשלח הכל בפרטי למנהל
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

6. היכל התהילה
    יטופל. תודה.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •