באשכול הנ"ל : http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=33227
ציינתי בכוכבית שאני לא מעוניין שהאשכול יהפך לדיון על יהדות (האם הדבר נכון או לא וכ'ו) ושהאשכול בגדר המלצה בלבד. המשתמש Guille התחיל להספים בנושא. מההתבוננות שלי בתגובות שלו נראה שהוא מנסה "דווקא" להספים ולהוציא אותי קטן מסיבה שאינה ידועה. למרות זאת שמרתי על איפוק והסברתי לו במילים יפות שיפסיק להספים בבקשה.
דוגמה להערה שלי : זה כמו שבאשכול של "פרסום שירים - ליידי גאגא" אני ארשום "היא קוקסינל"... מה דעתכם? האם זה נכון? האם היא נולדה תמיד בת? זה באמת נושא דיון נחמד אבל האשכול בו הגבתי עוסק בפרסום שירים. אם ארצה לדון על עברה של ליידי גאגא אוכל לפתוח נושא דיון חדש. אם Guille (שנראה שסתם בא לו להספים ואין לו כל עניין בדיון) מעוניין לפתוח בדיון על אמינותה של היהדות הוא מוזמן לעשות את זה באשכול משלו. 4 תגובות רצופות ומעליבות קיבלתי מהמשתמש הנ"ל שבכוח מנסה למצוא "שקרים" בנושא.. איפה אמרתי שהוא לא יהודי כטענתו? איפה איימתי? שמרתי על איפוק לכל אורך ההודעות התוקפניות שלו.
החלטתי להפסיק ולזרום עם השטויות שלו ושימו לב להודעה האחרונה "אדם שמשחק בפינגווינים" ולדווח עליו. הנה ציטוט למקרה שהוא יסיר את ההודעה :
אני לא יודע מה ההנהלה תחליט בדבר, חשוב לי שהצדק יצא לאור.עזוב לא שווה לי לריב עם מישהו שמשחק בפינגווינים כי אני יודע שאתה תקבל באן ואני יקבל אזהרה ואני לא רוצה אזהרה
בשורות טובות, עידו.