פוקימון - הפוקימונים המוזהבים!(בקשה: מי שיכול להכין לי לוגו, אודה לו מאוד ואתן לו קרדיט)
פרק 2 כבר פה!
הקדמה:
אגדות על הפוקימונים המוזהבים היו קיימיים מאז ומעולם במחוז אייסו, אך הפוקימונים המוזהבים לעולם לא נראו, עד שבאחד מן הימים, ראה אדם מסתורי את הדרקון המוזהב, הדרקון היה סלמנס מוזהב, אך אותו אדם מסתורי לעולם לא פגש את הדרקון והוא החליט לעשות הכל בכדי לפגוש אותו אך לעולם לא הצליח.
לאחר מותו של האדם, בנו הצעיר החליט להגשים את חלומו של אביו ולפגוש את הדרקון, אבל הדרך בה ניסה לפגוש אותו לא הייתה נכונה, הוא הקים קבוצה שנקראת "קבוצת הדרקון המוזהב", קבוצה שמטרתה הייתה לפגוש פוקימונים מוזהבים אבל בעיקר את הסלמנס המוזהב, אך אחד האנשים בצוות החליט להדיח את המנהיג ולשנות את מטרתה של הקבוצה, הקבוצה הפכה לרעה ומפחידה בעלת כוונות רעות במיוחד: ללכוד את הפוקימונים המוזהבים, להשתלט עליהם ולהשתמש בהם למטרתם הנבזית במיוחד: לשלוט במחוז אייסו!
תוכן עניינים:
מפרק 1 והלאה...ספוילר
דמויות:
גרין
ספוילר
סאני
ספוילר
פרופ' לילי
ספוילר
פרק 1: מסע חדש א'
"את מאמינה? סוף סוף אני אוכל לאמן אותו!" צעק גרין בשמחה ובאושר וקפץ במקומו.
"אל תצעק, עדיין בוקר ואנשים ישנים!" ניסתה סאני להרגיע את גרין.
"אני לא צועק, אני פשוט מאושר!" המשיך לקפוץ ולחייך חיוך רחב.
סאני וגרין הלכו אל המעבדה של פרופסר לילי, מאושרים, שמחים ומחכים לפגוש את הפוקימונים שלהם.
השניים הגיעו אל המעבדה ואחד האנשים שעובד שם פתח את דלת המעבדה , שיערו היה שחור, היו לו משקפיים גדולים ואחת הזכוכיות של המשקפיים הייתה שבורה.
הוא הביט בהם במבט מובך וברח מהמקום.
"מה...מה קרה פה?" שאלה סאני בבלבול.
"אין לי מושג." ענה גרין.
שניהם נכנסו אל המעבדה הקטנה, הקירות היו לבנים, הריצוף היה גם לבן וכך גם התקרה, במעבדה היו המון שולחנות, ספרים ומכונות, כל אלה עזרו ללילי ולשאר העובדים לגלות דברים על הפוקימונים.
"שלום ילדים, מה שלומכם?" שאלה לילי בשמחה.
"מצוין! תודה ששאלת." ענה גרין וחייך.
"מי זה היה האיש שיצא הרגע מהמעבדה?" שאלה סאני בסקרנות.
"זהו ג'ון..." ענתה לילי.
"מה קרה למשקפיים שלו?"
"הוא היום רצה לקבל את הפוקימון הראשון שלו, אך קרתה תקלה קטנה, מאוד קטנה, כשרצינו להביא לו את הפוקדור שמכיל את הפוקימון, המכונה נהרסה, הפוקדור חזר אל המעבדה בהואין ונוצר פיצוץ קטן שגרם לשבירת הזכוכית שלו, מסכן..." נאנחה לילי אחרי שענתה לסאני. "בכל מקרה, אתם רוצים לראות את הפוקימונים שלכם?" שאלה לילי בחיוך.
"כן!" צעקו השניים.
לילי הובילה אותם אל שולחן קטן, בו פוקבו ומיג'ומארו חיכו להם ליד טבון, הפוקימון של לילי.
פוקבו ומיג'ומארו שמחו לראות אותם וקפצו על גרין וסאני, שחיבקו אותם חיבוק חזק ואוהב.
"מיג'ו! כמה זמן לא ראיתי אותך! אני כל כך שמחה עכשיו!" אמרה סאני באושר למיג'ומארו.
היא הכניסה את ידה לכיסה והוציאה את החטיף שהפוקימונים הכי אוהבים במחוז אייסו, חטיף שוקולד מתוק וטעים שהוכן במיוחד לפוקימונים במחוז אייסו, החטיף היה חום ומרובע ומצופה בשוקולד חום ומגרה.
היא חילקה את השוקולד לפוקבו ומיג'ומארו ושני הפוקימונים הקטנים בלעו את השוקולד בבת אחתומסביב לפה שלהם היה המון שוקולד שאותו ליקקו בהנאה עם לשונם.
"אני שמחה שאתם שמחים, אגב, יש לי עוד בקשה אחת קטנה, ההורים שלכם כבר אישרו, אבל זה גם תלוי באישורכם, אתם מעוניינם להצטרף אליי למסע הקצר אל העיר הואין?" שאלה לילי בחיוך.
"העיר הואין? את רצינית? הואין??" שאל גרין בלחץ.
"כן, הואין, למה אתה לחוץ כל כך?" שאלה לילי וגיחכה.
"אני תמיד רציתי להיות בהואין! המכון הראשון נמצא שם והכוכבת המפורסמת במיוחד, סאמר גם נמצאת שמה! תמיד רציתי לפגוש אותה!" אמר גרין ופינטז עליה.
"אז אני מבינה שזה כן, מה איתך סאני? את רוצה לבוא איתנו?" שאלה לילי וחייכה.
"כן, אין...אין בעיה." גמגמה סאני.
"את לא חייבת סאני, רק אם את רוצה..." ניסתה לילי להרגיע אותה.
"לא, זה בסדר, אני מאוד רוצה!" אמרה סאני באדישות.
"את בטוחה?" שאלה לילי.
"כן! אני בטוחה!" צעקה סאני. "סליחה, אני לא התכוונתי לצעוק." השפילה את מבטה.
"לא זה בסדר, אני מבינה שזה קצת קשה לעזוב את המשפחה, אבל אל תדאגי, זה יהיה נחמד וקצר." חייכה לילי. "אז למה אתם מחכים? רוצו להתארגן, אני אחכה לכם ביציאה מהעיירה לקראת שלוש בצהריים." הוסיפה.
"אבל זה עוד חצי שעה!" אמר גרין בלחץ.
"אז תמהרו, אין לכם הרבה זמן, ההגעה לשם לוקחת זמן!" המריצה לילי את השניים.
"כן! את צודקת!" אמר גרין. "ביי לילי, ותודה!" צעק גרין בזמן שרץ עם סאני אל ביתם יחד עם הפוקימונים החדשים שלהם, פוקבו ומיג'ומארו.
"אז מה אתה אומר פיצי? רוצה לבוא איתי?" שאלה לילי בחיוך את הפוקימון שלה, טבון, או בכינויו "פיצי".
-------------------------------------------
השעה שלוש וחצי, חם מהרגיל ולילי עומדת מוכנה יחד עם הטבון שלה והציוד שלה.
סאני וגרין מגיעים גם הם עם תיקים, אך התיקים היו יותר מדי כבדים וגרמו לסאני וגרין ליפול מול לילי.
"מה שמתם בפנים כבר?" שאלה לילי בסקרנות.
"שמנו אוהלים, ציוד, בגדים, אוכל, מטענים, חטיפים לפוקימונים ואת פוקבו ומיג'ומארו כי הם עצלנים מדי בכדי ללכת! שני שמנים!" צעקה סאני במטרה שפוקבו ומיג'ומארו ישמעו.
"אז למה אתם נותנים להם להיות בתוך התיקים שלכם? תוציאו אותם מהתיקים שלכם ותנו להם ללכת קצת." אמרה לילי.
סאני וגרין פותחים את תיקיהם ומוציאים את פוקבו ומיג'ומארו שעסוקים בלהתאוורר עם המאווררים החשמליים של סאני וגרין.
"אתם שניכם עומדים ללכת! מובן?" אמרה לילי בכעס.
שני הפוקימונים פחדו והתחבאו מאחורי סאני וגרין שצחקו באותו רגע.
"טוב, אז בואו נצא!" חייכה לילי.
השלושה יצאו למסעם לדרך אחת, הדרך אל העיר הואין, דרך ארוכה אך לא מסוכנת.
השעה שמונה בלילה, השלושה כבר הקימו אוהלים וגרין הכין מדורה קטנה, השלושה התיישבו מסביב למדורה ונרגעו מההליכה הארוכה שהייתה להם.
"אם אני לא טועה, אנחנו כבר ממש בלב יער הואין, בקרוב אנחנו כבר נגיע אל העיר, כדאי לישון היום המון ולהיות מוכנים לקראת מחר." הציעה לילי.
"כן, את צודקת!" חייכו גרין וסאני בזמן שאכלו את הכריכים שלהם יחד עם הפוקימונים שאכלו גם הם שני כריכים קטנים.
"אוקי, אני הולכת לישון, לילה טוב שיהיה לכם....ואגב, אל תשכחו לכבות את המדורה לפני שאתם הולכים גם לישון." חייכה לילי ופיהקה.
"לילה טוב!" השניים חייכו
לאחר שסיימו לאכול את הכריך, פוקבו פיהק ונרדם על הרצפה יחד עם מיג'ומארו, סאני וגרין כיבו את המדורה, החזיקו את הפוקימונים שלהם בידיהם ונכנסו לאוהלים.
"לילה טוב סאני." חייך גרין.
"לילה טוב גם לך." חייכה סאני.
גרין נשף על הנר ונרדם יחד עם סאני.
"כמה אתה יכול לישון?" צעקה סאני.
גרין פיהק ופקח את עיניו.
"קום כבר!" צעקה.
"רגע, תני לי לישון עוד קצת." אמר וסגר את עיניו.
"לא! תקום כבר!" צעקה שוב סאני.
היא החזיקה בידו של גרין, הרימה אותו ומשכה אותו לכיוון האוהל של סאני.
גרין פקח את עיניו ושיפשף אותם.
"סאני! תעזבי אותי!" אמר גרין.
"טוב." אמרה סאני ועזבה אותו.
ראשו של גרין נפל על הרצפה ופוקבו הקטן עלה עליו וליקק אותו, באותו רגע גרין החל לצחוק ולחייך.
"אני רואה שאתם ערים...כל הכבוד!" חייכה לילי. "רק...למה?" הוסיפה.
"את לא רצית שנתעורר מוקדם כדי שנוכל להספיק להגיע להואין מוקדם יותר?" שאלה סאני בבלבול.
"כן, אבל לא עד כדי כך מוקדם, רק שבע בבוקר, לכו קצת לישון..." חייכה לילי.
"זה קצת מאוחר מדי!" כעס גרין.
"אז תעשו משהו, אולי תילחמו נגד פוקימונים ביער ותתאמנו קצת, זה יהיה ממש טוב! בשבילכם ובשביל הפוקימונים שלכם!" הציעה לילי.
"רעיון מעולה! אני אלך כבר עכשיו!" חייך גרין ורץ עם פוקבו אל תוך היער.
"אני עדיין עייפה, אני חושבת שאלך לישון." אמרה סאני ופיהקה.
"אוקי, תהני לך." חייכה לילי.
"אוקי פוקבו, אנחנו עומדים להילחם בפעם הראשונה, אוקי? אז רק תקל עליי פה כי אני די מתחיל." חייך גרין.
הוא הוציא מכיסו דף קטן עם רשימת התקפות שיש לפוקבו וקרא את הדף.
לפתע הגיחה מין השיחים הירוקים מאמפאטו קטנה ומתוקה וגרין הוציא מכשיר שחור עם סמל של פוקדור מכיסו.
'מזל שלילי הביאה לנו את הפוקידקס הזה, הוא יכול רק לעזור.' חשב לעצמו.
"בדף ההוראות היה רשום לכוון את הפוקידקס לכיוון הפוקימון הלא מוכר." אמר לעצמו. "בוא נראה..." הוסיף.
"מאמפאטו, פוקימון יונה תינוקת(באנגלית: baby pigeon), גובהו של המאמפאטו הוא כשלושים סנטימטרים ומשקלו כשני קילוגרמים, מאמפאטו נוהג לעוף בשמיים ולחפש אחר מזון." נשמע מהפוקידקס.
"מאמפטו, אה? פוקבו, אני רוצה ללכוד אותה! אתה מוכן לעזור לי?" שאל גרין בשמחה.
פוקבו חייך והנהן לחיוב.
"אוקי פוקבו, תשתמש בדחיפה!" צעק גרין.
מאמפאטו התבוננה בפוקבו שרץ לכיוונה וצרחה אך מכיוון שהייתה צרודה, לא הייתה מסוגלת לצרוח.
פוקבו דחף את מאמפאטו בחוזקה והיא נפלה על הרצפה עם סימני תקיפה בגופה.
"תתקוף אותה שוב בדחיפה פוקבו!" צעק גרין אך פוקבו זז ממקומו ולא תקף. "מה קרה פוקבו?" שאל גרין בסקרנות.
פוקבו הורה לו בעזרת ידיו להתקרב אל מאמפאטו, כאשר גרין התקרב, הוא ראה שהיה למאמפאטו קוץ בתוך הרגל.
"אוי לא! טוב, מאמפאטו, זה עלול קצת לכאוב, אך אל תדאגי, אני אוציא לך את הקוץ!" חייך גרין והרגיע את מאמפאטו הפגועה.
הוא החזיק בידו את הקוץ והוציא את הקוץ במהירות, מאמפאטו ניסתה לצרוח בגלל הכאבים אך ללא הצלחה.
"אנחנו נצטרך לקחת אותה אל לילי, אולי היא תוכל לעשות משהו!" הציע גרין.
הוא הרים את מאמפאטו והלך יחד עם פוקבו בחזרה אל האוהלים.
"אוקי, גרין אמור לחזור בכל רגע מהיער ואנחנו נמשיך בדרכנו אל העיר, אז בואי נתחיל לסדר פה, אוקי?" אמרה לילי לסאני בשמחה.
סאני ולילי החלו להתארגן, הן הוציאו את היתדות מהאוהלים, סידרו את האוהלים כך שיוכלו להיכנס לתיקים, הכניסו את הציוד לתיק והיו מוכנות ליציאה, הן רק היו צריכות לחכות לגרין.
"קחו אותן!" נשמע קול חזק וכועס של גבר. "עכשיו!" הוסיף.
מהיער הגיחו ארבע בנים עם חולצות שחורות קרועות, על ידיהם היו קעקועים של חרבות וליד כל אחד היה גאנטורו, יצור גדול ומאיים מסוג אבן.
השתיים נלקחו יחד עם הפוקימונים שלהן ולא נשאר שום סימן שהן היו באיזור.
המשך יבוא!