Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: האם אתם מרוצים מהיתקדמות הסיפור?

מצביעים
7. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • כן

7 100.00%
  • לא

0 0%
עמוד 10 מתוך 11 ראשוןראשון ... 891011 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 157
  1. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    טוב, כעת, אני עובד על הפרק האחרון לכרך.
    תודה רבה על התגובות הבונות ואני אשמח אם תביאו את חברים שלכם לקרוא.

2. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    אני יכול להביא חבר חח

3. משתמש מנוסה
    הפרק הבא יצא מוצ''ש!
    תודב על התמיכה בסיפור!

4. משתמש מנוסה
    האישה נפלה על ברכייה. הגבר בעט בראשה והיא החלה לדמם מהראש.
    הגבר תפס את גרונה והחל לחנוק אותה בצורה נוראית, בעוד שהוא מסתכל עלייה במבטו המטורף.

הילד המבוהל נסה להתרחק, אך מרוב פחד הוא ניהיה חיוור ולא יכל לזוז.
    "תמותי כבר!" שאג הגבר בזעם והמשיך לחנוק את האישה עד שנשמע צליל שבירה חזק מימנה.

הגבר שיחרר את ידיו הרטובות מדם, הוא היסתכל עלייהם וכאשר הרים את ראשו אל הילד, צל גדול הסתיר הכל.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mHE052VbDW4[/youtube]

הפעמונים של ג'אג'נגו!

האורות החלו להחלש, מכונת אלקטרוקרדיוגרם החלה לפעול ברציפות וויקטיני נוחת באיטיות אל ידיו של בראנדן, ובפתאומיות פותח בראנדן את עיניו.מיד לאחר מכן, החלק הדרומי של מרכז הפוקימונים הואר ואיתו סוחב את הרעש של האנשים. אלו היו מיי, ארל, קריס והאחות ריילי שיצאו מחדרם בהתרגשות ובמהירות.
    "אני בטוחה שזה הוא!" רצה מיי במדרגות ופונה שמאולה, אל חדר החולים.
    "מיי, עצרי!" צעקה קריס למיי, תוך כדי שהיא יורדת במדרגות יחד עם האחות ריילי.
    "רגע, חכו לי!" אמר ארל לאחר שהחליק מהשמיכה הקטנה שהוא מחזיק בידו.
    מיי מגיעה אל הפתח הדלת וכשהיא מנסה לפתוח אותו, היא מגלה שהוא נעול.
    "מיי...." הצליחה לתפוס אותה קריס. "תחכי רגע, שכחת את המפתחות" שלפה את המפתח ומכניסה אותו אל דלת. מיי פתחה את הדלת וגילתה לראות נגד עיינה את בראנדן שיושב על המיטה. היא לא ידעה מה להגיד, היא פשוט רצה אליו וחיבקה אותו חזק.
    "בראנדן!" התרגשה מיי וחיבק אותו חזק מהתרגשות.
    "מיי....." השיב לה בראנדן, כאילו מבולבל.
    "שלא תעז לעשות לנו את זה שוב!" הצביעה עליו מיי באצבע מאשימה ובמבט קצת כועס.
    "אבל מה קרה?" שאל בראנדן המבולבל.
    "מה זאת אומרת 'מה קרה'?" שאל ארל.
    "אתה לא זוכר?" שאלה אותו קריס.
    "לא, בעצם, למה אני כאן?" שאל בראנדן בתמימות.
    "אתה לא זוכר? הותקפת ככל הנראה ע''י התקפת הלם שגרמה לך לאבד את ההכרה" ענתה לו האחות ריילי.
    "מתקפת הלם, אה?" הגיב בתהיהה בראנדן.
    "כן, מקתפת הלם זו מתקפה ממש קשה שגורמת לפוקימון או לאדם לאבד אנרגיה עד מוות, זהו נס משמיים שאתה שהתעוררת" הסבירה האחות ריילי.
    "אתה לא זוכר את החיילים הגדולים האלו, שהיתקיפו אותנו ורצו את ויקטיני?" ניסה להזכיר לו ארל.
    "חיילים...." חשב לעצמו. "אה, כן! ג'אג'מנט, זה שרדף אחרי ויקטיני עם החיילים שלו" נזכר בראנדן.
    "בדיוק, ניסו לעזור לך, אבל הם קשרו אותנו באזיקים, אך מזל שויקטיני הגיע יחד עם צבא של גולמס" אמר ארל.
    "אתה עזרת לי, אה, חבר?" ליטף בראנדן את ויקטיני בגרונו, למרות שויקטיני ישן.
    "כשאני יפגוש את הג'אג'מנט הזה הוא יקבל קרב שהוא לא קיבל בחיים שלו!" אמר בראנדן בכעס ומחץ את ידיו מרוב בזעם ברעד.
    "תירגע בראנדן, אתה עדיין חלש." אמרה לו האחות ריילי.
    "חלש? אני מרגיש מעולה!" ענה לה והראה זו בתגובתו.
    "אני עדיין חושבת שאתה צריך להישאר במיטה." הגיבה כך ליתר ביטחון.

"תודה רבה, האחות ריילי, אבל אני מרגיש מעולה!" קם מהמיטה במהירות, לבש את בגדיו במהירות גם כן, לקח את ויקטיני על כתפו ורץ במסדרון שלפתע, הוא עוצר. הוא רואה אדם, לבוש במעיל ארוך וכובע שחור, שצל הכובע מסתיר חצי מפניו. הוא נזכר באותו קרב שצפה בספינה.
    "היי, ראיתי אותך בספינה!" אמר לו בראנדן, אך האדם היסתכל עליו במבט קטלני.
    "אותי?" שאל אותו בקול הנשמע קצת צרוד.
    "כן, אתה נלחמת נגד הילד הזה, אוליבר." אמר לו בראנדן.
    "אתה רוצה משהו, ילד?" שאל אותו האיש.
    "למען האמת, אני חושב שזו היזדמנות מעולה להילחם!" ענה לו בראנדן בהתלהבות. "אז מה אתה אומר? תוכל להענות לאתגר שלי?" שאל אותו, אך האיש סיבב את גבו ואמר תוך כדי הליכה:
    "אנחנו ניפגש בקרוב בזירה...." אמר לו והמשיך ללכת במורד המסדרון החשוך.
    "זה היה קצת מוזר...." אמר לעצמו בראנדן.
    "בראנדן, הינה אתה!" פגשה אותו האחות ריילי, יחד עם החבורה.
    "איך אתה מרגיש, בראנדן?" שאלה קריס.
    "אמרתי כבר, אני מרגיש מעולה." ענה לה. "בקרוב אני הולך להיתמודד בעוד קרב!" התלהב.
    "אבל אני לא בטוחה שזה הדבר הנכון, בראנדן." חששה האחות ריילי.
    "אולי תנוח עוד יום." הציעה לו מיי.
    "כן, אתה בטח לא תוכל להילחם אחרי הניצחון שדפקתי בקרב!" היתגרה בו ארל, בעודו מחייך חיוך מוזר ושם את ידיו המשולבות מאחורי ראשו.
    "היי, א', אני יודע שויקטיני יכול לנצח את ארון שלך, ב', ויקטיני הפסיד רק בגלל שהוא רצה להפסיד" אמר בראנדן.
    "כן?!" שאל בכעס ארל.
    "כן, נכון, ויקטיני?" ליטף בראנדן את ראשו של ויקטיני והעיר אותו.
    "ויקי-ויקי" אמר ויקטיני בקול איטי ונרדם שוב.
    "וקטיני, יש לנו קרב בקרוב!" ניער בראנדן את ויקטיני והעיר אותו שוב.
    "ויקיטי...." התעורר ויקטיני ושיפשף את עיניו בידו, נראה קצת חיוור.
    "היי, ויקטיני, אתה בסדר?" שאל בראנדן.
    "ויק..." השיב לו בחיוך קטן, אך לא היה נראה פעיל ונמרץ כמ שהוא.
    "אוקיי, אז בו נתחיל להתאמן!" הניח את ויקטיני על כתפו ורץ בהמשך המסדרון.

בינתיים, בחצר מרכז הפוקימונים. הוא היה ריק, לא היה שם אף אחד חוץ ממיי. היא חיממה את זערועתיה.
    היא הסתכלה על האדמה בצורה משונה, כאילו משהו מרפיע לה, אך לאחר כמה שניות לא מובנות, היא הוציאה פקדור מכיסה, הגדילה אותו בכפתורו וזרקה אותו לאוויר. הפוקדור נפתח ומשם יצא איווי המקפץ.
    "אתה תמיד שמח, אה?" חייכה אליו בחיוך קטנטן והסתכלה עליו בעיינה הזוהרות.
    "איוו, איוו, איוו!" הוא היה שמח לראות אותו וריכך את ראשו ברגלייה החלקות.
    "גם אני אותך..." השיבה לו והרימה אותו על ידייה.
    "קר, היום, אה?" היא שאלה אותו. משהו שונה היה במיי. היא הייתה שקטה מאוד ולא אופיינית לטבעה.
    היא ישבה, שמה את ידייה מתחת לסנטר ונאנחה. היא ליטפה את גאל בעדינות והסתכלה שוב פעם על האדמה.
    "אני נורא פחדתי, אותה יודע?" היא דברה עם גאל.
    "חשבתי שזה יקרה לי עוד פעם..." אמרה שוב ואיווי הפסיק להיתפנק והסתכל עלייה בסקרנות.
    "אני לא יודע איך לבטא את זה....זה היה פעם, הוא היה בדיוק מישהו שחיפשתי, מישהו שאהבתי..." אמרה ובההתה בשמיים.
    "מאז, אני פשוט פוחדת לאהוב, פוחדת לחפש, פוחדת...פשוט פוחדת..." היא אמרה.
    "איוו, אווי..." הידהד בראשה לאט איווי.
    "לא, איווי, אתה לעולם לא תבין את זה, זה משהו שאני, רק אני סוחבת." היא אמרה.
    "א...." הפסיק לפעול והתקרבל סביבו.
    "אני תמיד מרגישה שהוא כאן...כנראה שזה בחיים לא יעזוב אותי." עלה בה חיוך קטן שירד לאחר שנייה אחת.

נערך לאחרונה על ידי Dia, 02-11-2011 בשעה 02:37 AM

5. משתמש מנוסה
    Tf013:הפעמונים של ג'אג'נגו! - המשך!

ספינת חלל גדולה מרחפת לה בשמיים.
    "אירו!" צעק אדם עם בגדי חאקי בצבעי כדור הארץ.
    "מה קרה?" שאל אותו המפקד הלבוש בבגדי חאקי בצבעי כדור הארץ גם הוא.
    "מצאנו חלק מכדור רוג'ארוג'ס!" הוא הודיע לו.
    "מעולה, בקרוב, צוות ארץ יצא אל העולם...." אמר המפקד וחייך. היה בו מבט נחוש וחד.

כעת, על הארץ.
    בראנדן רץ אל הזירה כדי להתאמן, אך לפתע, הוא רואה שם את האיש, האיש שבראנדן קבע איתו אתגר.
    הרוח מנשבת במעילו, אך הוא נשאר ישר כאבן, בעוד שדיו מוכבאות בכיסים. בראנדן הופתע עד מאוד. הוא רץ לזירה והלך אל החצי השני של הזירה.
    "אז, אתה מוכן?" האיש שאל את בראנדן.
    "ויקטיני, אתה מוכן?" שאל בראנדן את ויקטיני, אך ויקטיני לא ענה לו מכפתו על האדמה.
    "אני מניח שכן..." אמר בראנדן באי סבירות.
    "אבסול, צא החוצה!" האדם הוציא את הפוקדור לאוויר, וכשהפוקדור נפתח, אבסול אתלטי קופץ על האדמה.
    "ויקטיני, בו ניתן את כל מה שיש לנו!" אמר בראנדן בנחישות וביטחון ויצא לקרב.
    "אבסול, תפרי צללים, עכשיו!" התחיל האדם ואבסול יצא בריצה, בעוד שכף ידו מוקפת בהילה שחורה שמוקפת באנרגיה סגולה ואז ההילה הופכת ל"רצחנית" וגדולה והיא מכוון במהירות אל כיוון ויקטיני, "ויקטיני, היתחמק!" ויקטיני התחמק ברגע האחרון, "אבסול, חבטת גוף!" בשנייה שאבסול וויקטיני היו זה ליד זה, הספיק אבסול לחבוט בויקטיני בעזרת גופו. מעוצמת המכה, ויקטיני נופל האדמה. "ויקטיני!" דאג בראנדן, אך ויקטיני מצליח לקום, אך באיטיות. "אבסול, להביור!" אבסול ירק מפיו צינור אש לוהט מפיו "ויקטיני, היתחמק והישתמש באגרוף!" ויקטיני רץ ורץ בחצי מעגל, אך פתאום, הוא נעצר. הוא החל להתנשף ולא הצליח להטעין את אגרופו, אך לפני שהלהביור פוגע בגופו, ויקטיני קופץ לשמיים ונוחת לייד בראנדן, אך "קורס" ושמשמיע כאבי סבל.

בנתיים, מגיעות הבנות יחד עם ארל והם צופים בקרב.
    "היי, זה בראנדן שם?" שאל ארל.
    "כן, הוא נלחם נגד אבסול! ואו!" התלהבה קריס ולקחה את הפוקידע של מיי במהירות:
    "אבסול, פוקימון האסון. אבסול הוא פוקימון נדיר ואם הוא יהיה לייד בניי אדם, סימן שמתקרב אסון"
    "ואו, אז זה אבסול..." אמרה מיי.

"אבסול, קרן קרח!" אבסול יצר במהירות אנרגיה כחולה מול פיו והוא פשוט ירוק אותה אל עבר ויקטיני, "ויקטיני, אגרוף!" ויקטיני ניתר באוויר, אך נעצר באמצע ונפל על האדמה. "ויקטיני!" בראנדן רץ במהירות אל ויקטיני וכאשר הוא הרים את ויקטיני, הוא ראה את פניו חיוורות.
    "ויקטיני, תדבר אליי!" נבהל בראנדן.
    "ויק...." השיב לו ויקטיני באיטיות ואז נפל לתרדמת.
    "בראנדן, ויקטיני!" רצה קריס אל בראנדן וויקטיני. "מה קרה?" היא שאלה ומיד השמיעה קול של בהלה כאשר היא ראתה סימן שחור מאחורי ברגלו של ויקטיני.
    "אני לא הייתי צריך להילחם, סלח לי!" חיבק בראנדן את ויקטיני בקושי האמנה.
    "בראנדן, אנחנו חייבים לקחת אותו אל המרפאה המקצועית!" הגיבה בלחץ קריס ובראנדן רץ אל מרכז הפוקימונים יחד עם החבורה.
    "אל תדאג, ויקטיני." השיבה קריס. "אתה עוד תשמח שקיבלת את זה."
    "מה?!" הגיב בראנדן בכעס.

"עוד משהו?" שאלה הרופאה לאחר שהצליחה להעיר את ויקטיני.
    "כן, מה קרה לו?" שאל בראנדן.
    "הוא היה חסר אנרגיה, מותש." השיבה הרופאה.
    הרופאה יצאה מחדרה והשאירה את החבורה לבד.
    "אני שמח שאתה איתי, חבר" ליטף בראנדן את ראשו של ויקטיני.
    בינתיים, קריס מוציאה מאחד הארונות בקבוק ומזרק. היא מכניסה את המזרק לתוך הבקבוק ומעבירה את החומר.
    "בראנדן, יש בדיקה שחייבים לעשות, אפשר?" שאלה קריס.
    "ויקטיני?" שאל בראנדן את ויקטיני.
    "ויקטיני!" השיב לו ויקטיני בשמחה.
    "עכשיו, אני חייבת להזריק לך את זה, ויקטיני." אמרה קריס וכאשר ויקטיני ראה את המחט הוא נבהל.
    "אוקיי, בואו נראה...."
    קריס הזריקה לויקטיני החומר אל תוך גופו, סובבה אותו וראה שהכתם השחור בעצם הופך למשהו לא ברר.
    "כן, ידעתי שזה זה!" אמרה קריס בהתלהבות. "בראנדן, איך פגשת את ויקטיני?" שאלה קריס.
    "האמת, פרופ' בריץ' נתן לי אותו, הוא לא הכיר אותו ממש והוא פשוט נתן לי אותו. הוא עצמו לא ידע שיש לו אותו." ענה בראנדן.
    "יצא מצב שהוא הישתמש במתקפה לא מוכרת?" שאלה קריס.
    "כן, הוא הציל אותי מקובצת רטטה המונית. הוא ריחף באוויר, הוא היה בתוך עמוד מוזהב ופשוט...." נקטע בראנדן.
    "קוראים לזה "השלכה אנרגטית"...." אמר קריס והופתעה לגלות משהו. "עכשיו הכל מתחבר! אני לא יודעת איפה היה ויקטיני, אבל כאשר הוא לומד את המקתפה "שיגור" הוא פשוט מתחיל לגדול! הוא גם כנראה הישתמש בהשלכה אנרגטית למענך, כדי לרפא אותך וזה הוביל לחוסר אנרגיה שלו! ויקטיני יכול לאגור המון אנרגיה ולשחרר אותו!" התלהבה קריס מאוד.
    "קריס, למה את שמחה?" שאל ארל.
    "אני ואבי עשינו מחקר על ויקטיני. בראנדן, אם לא ידעת, ויקטיני הוא פוקימון אגדי.
    "הוא פוקימון אגדי?!" התפלאה בראנדן.
    "אז זהו, שעכשיו, רישמית, הוא לא." אמרה קריס.
    "מה העניין? משהו אל בסדר איתו?" שאל בראנדן בדאגה.
    "תתחדש, יש לך פוקימון לכת!" הכריזה קריס.
    "פוקימון מה?!" הופתעו החבורה ולא האמינו למה ששמעו.

הערה - אנחנו נפגש בקרוב, אפריל, שם הכל יהיה יותר ברור, יותר מהיר.
    הכרך הזה הוא בעיקר כרך של הסבר, כרך של רגש, עד עכשיו לא התייחסנו לתפיסות, לשאר הפוקימונים, אלא רק סיפורים.
    אני לא רוצה להבטיח משהו, אבל בעזרת השם הכרך הבא יהיה כרך שמדגיש יותר את הפוקימונים, מגלה סודות חדשים וילך יותר מהר.
    אני רוצה גם להדגיש על הכתיבה שלי - הפרקים יעברו שינוי (כתיבה, לא עלילתי) וגם אני עומד לעבור שינוי בכתיבה, בעזרת לימוד כמובן.
    אני רוצה לשתף לכם סיפור חדש שכתבתי, שקשור גם לסיפור הזה, "הרפתקאותיו של זורוגו"!
    אז להת' וקריאה נעימה! *אפריל, הקיץ עולה ואיתו גם הכרך השני*

נערך לאחרונה על ידי Dia, 02-11-2011 בשעה 02:52 AM

6. משתמש מנוסה
    אמממממ...אפשר תגובות?
    זה פרק אחרון לכרך ועבדתי עליו דיי קשה.

7. משתמש מנוסה
    פרק טוב מחקה לכרך הבא

8. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    פרק סיום מעולה !!
    מחכה לכרך הבא D:

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    חחח, כמה זמן לא הגבת כאן, מאי.
    תודה רבה כולם, זה רק מעודד אותי להמשיך את הסיפור.

10. משתמש מנוסה
    אפשר בהודע פרטית לשאול מה היה בכרך הבא?

11. משתמש מנוסה

פוקימון:"אלף הפנטזיות"/"Pokemon:"Thousand fantasies

הקדמה:
    איי שם, בין כל המחוזים, ישנו אי עצום בשם דיינז'רו. לא מעט שמעו עליו, למעשה, זהו המקום בו יש כמיליון טיירים בשבוע וזאת כדי להנות מחק הטבע העצום ויחודי לו, אבל האם יש עוד משהו מיוחד שאנחנו צריכים לדעת עליו? בוודאי. בתוך האי דיינז'רו, ממוקד עוד אי. האי הזה הוא אי מסתורי ומדהים שנקרא אי "אלף הפנטזיות" שבתוכו, כל הפנטזיות התגשמו ואחד הפנטזיות של כל מאמן פוקימונים היא להשתתף בקרב הגדול ביותר בחייו, קרב נגד כל 17 שליטי החיים שלפי תורת ארכאוס, כשהעולם נוצר, ארכאוס שקע בתרדמה נצחית ומיקד במקומות מסויימים את לוחיות החיים, אוסטורטים. הדבר השפיע על האנשים ודבר זה הוביל לכך שארכאוס בחר בני אדם להיות שליטי החיים ולשלוט בסוג הלוחית. עשרה מהלוחיות נחתו בדיינז'רו, בעוד שהשבע האחרים נפלו באותו מקום, אלף הפנטזיות. האם אתם תזכו להיות שם?

עלילה:
    בראנדן, נער צעיר שהגיע להואן לא מזמן, קיבל פוקימון מסתורי לאחר שעזר לפרופ' בריץ', אותו פוקימון נקרא ויקטיני. הזמן ממשיך לעשות את שלו בהואן והופ, בראנדן הכיר נערה ששמה מיי, ביתו של פרופ' בריץ'. לאחר שהכירו זה את זו, הם גילו שיש להם דברים משותפים, אהבה לפוקימונים והישתתפות בתחרויות ואתגרים. הם עברו הרפתקאות עד שערב אחד הם שמעו מנורמן, אביו של בראנדן, על אי בשם דיינז'רו שבתוכו יש אי מיסתורי נוסף בשם "אלף הנפטזיות" שם, מתגשמות כל הפנטזיות. ונחשו מה? ההפתעה הטובה ביותר שבן אדם יכול לקבל - הפלגה אל האי דיינז'רו!

פרקים:כרך 1.

Tf001 - בית טוב זה בית חיי I
    נער צעיר בשם בראנדן מגיע מג'וטו אל הואן. הוא לא ממש אוהב את ביתו החדש, אך הוא מנסה למצוא היתרונות, הוא שמע על מישהי בשכונה. הוא שמח ורץ להכיר אותה ולמרות הנסיבות הלא נעימות בהכירות, הוא הכיר אותה, מיי. ההכירות עוררה אצל בראנדן מיי משהו טוב על הלב, הוא רצה להכיר אותה עוד, אך לפתע הוא שמע צעקה. הוא הלך אל מיקום הצעקה וראה את פרופ' בריץ' מותקף ע''י רטטה. בראנדן לא ידע מה לעשות ומרוב הלחץ שפרופ' בריץ' הפעיל עליו הוא הפיל את תיק הפוקדורים שלו וראה שם פוקדור שיצא דופן מכל האחרים הוא הישתמש בו ומתוכו, יצא ויקטיני. קרב קצר נגמר לאחר שויקטיני העיף את רטטה מהאזור והשניים הצילו את פרופ' בריץ'. איזו עוד תודה יכול לתת פרופ' בריץ'? רק את ויקטיני.

Tf002-בית טוב זה בית חיי II
    בראנדן מגלה שויקטיני הוא פוקימון שובב ומלא מרץ, הוא לוקח לו את הכובע וגורם לבראנדן לרדוף אחריו. גם במים, גם ביבשה, בראנדן לא מוותר על ויקטיני, עד שמגיע הצרה הגדולה. אותו רטטה מגיע עם כל הכנופיה שלו וחוזר לנקום בבראנדן וויקטיני. ויקטיני עדיין היה בפוקדור וכנראה לא שמע שבראנדן הותקף ע''י כל הרטטה והראטיקאטים, עד שויקטיני יצא מדעת עצמו וראה את בראנדן פצוע. לבו של ויקטיני התמלא בזעם והוא החליט להגן על בראנדן עד שזה גרם לו אפילו להוציא פיצוץ מגופו. לאחר שפרופ' בריץ' שמע על זה, הוא הגיע אל המקום ועזר לבראנדן לקח את ויקטיני אל מרכז הפוקימון - ויקטיני בריא ושלם, אך מותש. מיד אחר כך, הגיעה מיי שכעסה על אבייה שלבראנדן יש פוקימון משלו, לפניי.

ספיישל:Tf003 - המציאה I
    ארוחת הערב אצל משפחת בריץ' שמארחת את משפחת ריצ'ארדס, בראנדן עדיין לא סיים לאכול וכבר מיי לוקחת אותו אל חדרה. היא מנסה להכיר אותו יותר וכך גם בראנדן מנסה להכיר אותה יותר, הם מגלים על דברים משותפים שיש להם - שנייהם אוהבים פוקימונים, תחרויות, אתגרים ועוד...עד שהשיחה נגררת למריבה. באמצע הוויכוח, ויקטיני החליט לעשות משהו, הוא משתמש בכוחו, יותר נכון, הוא הישתמש טלקנסיס ובעזרתו, הם ראו את מתנת יום ההולדת שמיי - איווי. האיווי היה בתוך פוקדור ושהיא פתחה את הפוקדור, היא ראתה איווי שמח נמרץ וזוהר. היא שמחה כל כך והצטערה בפני בראנדן, ויקטיני שמח והחליט שאין לו כוח לעמוד במקום, הוא גורם למיי ולבראנדן להתינשק והוא חוטף את הכובע של בראנדן. בראנדן מתרכז והשלושה רודפים אחריו עד שהם פוגשים בצוות רוקט. כמובן שהם מנסים לגנוב את ויקטיני, אבל אז מגיעים פרופ' בריץ' ונורמן שעוזרים לבראנדן ומיי להחזיר את ויקטיני. לאחר שצוות רוקט הובס, נורמן

12. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    הפרק האחרון יצא באמת יפה,והוא גם סקרן אותי מאוד לגבי ויקיטיני.
    מאוד מעניין אותי לדעת מה זה ''פוקימון לכת'',ואני מקווה שאם לפחות תיתן לי הסבר בסיסי על זה(רק בסיסי,בלי שום קשר לסיפור עצמו-אני לא רוצה להרוס לעצמי את המתח)אני ישלב את זה בסיפור שלי.
    אגב,מה עם הדמות שלי בסיפור?אני זוכר שאמרת לי שאם אני לא יוכל עשות קרוס-אובר בין שני הסיפורים,אתה תעשה את זה,ואני מקווה שתעשה את זה בצורה הטובה ביותר.
    אגב,השם של הכרך הבא:''פוקימון-אלף הפנטזיות-תורת ארסיאוס''מאוד עניין אותי,ואגב,חשבתי שברנדן כבר יודע שויקיטני הוא אגדי,לא?
    אגב,אני מקווה שתגיב גם אתה בסיפור שלי,כי הגבתי בשלך,אז זה הוגן שתגיב בשלי.
    ואגב,למחוק פונטים?למה אתה מתכוון?
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:
    מייל:Liami2525@gmail.com
    סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

13. משתמש מנוסה
    לא משנה, תודה למאי שעזרה לי.
    אני שמח שאהבתם את הסיפור ואני מקווה שעוד יקראו אותו בקרוב.
    אתה תישתתף בכרך הבא, או אחריו. אל תדאג, אתה חלק לא קטן בסיפור, אתה תופיע בו.
    אתה תידע בכרך הבא מה זה אומר, אני מקווה שהפרקים לא יהיו כל כך ארוכים. אני רוצה גם להגיד עוד משהו...
    בכרך, הבא, בראנדן היתחרה באוסטורטים, לפחות אחד מהם.

14. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    לדעתי זה הסיפור הכי טוב בפורום.

אתה מוכשר ברמות.אכפת לך להסתכל בסיפור שלי ולהגיד מה דעתך?

אגב,מתי הכרך הבא יוצא?
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 03-07-2011 בשעה 07:04 PM

15. משתמש מנוסה
    תודה רבה. (על איזה סיפור אתה מדבר)
    הדף הראשי עודכן!
    אתם יכולים לצפות בו ולראות שהוא הפך ליותר מסודר.
    הדמויות עודכנו, התחלתי לסקר את הפרקים ובקרוב אני עומד להכניס סיקורים.

עמוד 10 מתוך 11 ראשוןראשון ... 891011 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •