Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: האם אתם מרוצים מהיתקדמות הסיפור?

מצביעים
7. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • כן

7 100.00%
  • לא

0 0%
עמוד 5 מתוך 11 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 157
  1. משתמש מנוסה
    הבא לפרק מחקה פרק אחלה
    מתי הפרק הבא

2. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    אני אשמח אם תפרט ותיתן דעה יותר בונה.
    הפרק הבא יפורסם מחר.

3. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    אהבתי את הפרק,למרות שלא ממש הבנתי מי זה סיילו-זה הכלב ים הזה מהדור השלישי,נכון?אם כן,אז קוראים לו סיליו,לא סיילו,למרות שזאת טעות קטנה לעומת המדהימות של הפרק!
    טוב,אז,ביי לביינתיים!
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:
    מייל:Liami2525@gmail.com
    סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

4. משתמש מנוסה
    חח תודה רבה.
    איזה טמבל אני...אני צריך להפסיק להיתבלבל...תודה.
    נערך לאחרונה על ידי Dia, 12-08-2010 בשעה 08:51 PM

5. משתמש מנוסה
    מתי הפרק הבא?

6. משתמש מנוסה
    אני יכול להבטיח לך שהיום הוא יצא.

7. משתמש מנוסה

זו הרגשה של אלופים?

"עכשיו, אני רוצה לערוך איתך זוגות, האין זה מוסכם?" שואל האדם בקולו החזק.
    "כבר אמרתי לך, זקן. צאו, לאודרד ובייליף!" אומר הנער וזורק את הפוקדורים אל האוויר בכעס ובייליף ולאודרד יוצאים. "אונצ'קרו, אבסול הגיע תורכם" אומר האדם המסתורים וזורק את הפוקדורים ואבסול הגדול יוצא החוצה וגם אונצ'קרו שמרחף באוויר." אונצ'קרו הישתמש בכנף פלדה, אבסול הישתמש במהירות כמו שלימדתי אותך" אומר האדם בעוד שאונצ'קרו עף במהירות אל הפוקימון של הנער עם כנפו הזוהרת, בעוד שאבסול יוצר כוכבים מוזהבים ולבנים, עולה עלייהם כמו מדרגות ומזנק על בייליף שפוגע שמרסק את בייליף בצורה רצינית על הספינה וכך גם כנף הפלדה שפוגעת בול במטרה. "קדימה, תקומו!" אומר הנער אל הפוקימונים. הפוקימונים מצליחים לקום, אבל באטיות מעוצמת ההתקפה האחרונה. "טוב, עכשיו בייליף, הישתמש בעלים קסומים ולאודרד הישתמש בסופר סוניק וכוונו אל אונצ'קרו!" לאודרד פותח את פיו הגדול ויצר עיגולים אשר משפיעים על הפוקימון שהם קרובים אליו. וכעת, בייליף מזמן עלים בכל הצבעים, חדים במיוחד.

הוא מתעופפים במהירות אל אונצ'קרו ובדיוק לאחר הסופר סוניק שגרם להחלשתו של אונצ'קרו, העלים הקוסמים פוגעים בדיוק במטרה ומנחיתים את אונצ'קרו על הקרקע, אבל אונצ'קרו קם ויכול להמשיך להילחם. "טוב, עכשיו..." אומר הילד אבל הוא נקטע ע''י האדם "הישתמשו שתיכם בפעימה אפלה אל נגד בייליף!" אונצ'קרו ואבסול משתמשים בבפעימה אפלה יחד - המכה כפולה. "לאודרד!" אומר הנער בכעס וקופץ אל מול הפעימה האפלה והוא מגן עליו מפני ההתקפה. לאודרד נופל על הקרקע ולא יכול להמשיך להילחם. "בייליף, הישתמש באבקת רעל!" בייליף מוציא אבקה סגולה מתוך עלו. אבקת הרעל מתפזרת בספינה. ההמולה מתחילה להעלם מאבקת הרעל. "אונצ'קרו, סופה! אבסול, טפרי לילה!" אבקת הרעל כמעט ומגיע אל הפוקימון של האדם המסתורי, אבל לאחר שאונצ'קרו הישתמש בסופה, האבקה מתקדמת אל בייליף. "בייליף, תתחמק!" צועק הנער וכאשר בייליף מנסה להיתחמק, טפרי הלילה של אבסול פוגעים בגופו של בייליף ופשוט משביטים אותו על האדמה. לאודרד ובייליף אינם יכולים להילחם כעת.
    וזאת לאחר הקרב, אשר האדם המסתורי ניצח בו.
    ההמולה מתחילה להעלם לגמרי, אבל רק בראנדן, ויקטיני ולוקאס נשארים.

"מה קרה, רד?" אומר האדם בקול מתגרה. "קיבלת את מה שרצית".
    אבל הנער אינו מגיב.
    " אתה תשאר מפסידן אם לא תבין את משעמות הקרב." אומר האדם המסתורי, מפנה את גבו והולך אל חדרו.
    "תחזרו" אומר הנער בקול כועס ועצבני. הוא הולך דרומה, אל חדר "אבדות ומציאות".

"ואו, זה היה קרב פשוט מדהים." אומר בראנדן.
    "ראיתי לא מעט קרבות של אוליבר, אבל זה היה לא רע, כלומר, רע." אומר לוקאס.
    "אה?" - "ויקטיני?" מגיב השניים מבילבול.

כעת, בחדר אבדות ומציאות.
    איכן שרק מנורה אחת דולקת, לוקרים כחולים וקור אפל אשר רודף את החדר הזה, הוא שם. אותו נער שהפסיד היום, אוליבר. הוא מוציא את הפוקימונים מתוך הפוקדורים ללא שום רגש. לאודרד, בייליף, סיילו וצ'ארמליון. הפוקימונים נראים מדוכאים ומובכים, חוץ מצ'ארמליון, אשר נאנח על אחד הלוקרים, עם מבט שאינו מרוצה. אוליבר מכניס את היד אל כיסו, משם הוא מוציא קופסאת סיגריות. הוא שולף סיגריה, מכניס אותה אל פיו, מדליק מצית, שואף את העשן ומוציא אותו באיטיות. הוא יושב על אחד הספסלים שבחדר ומסתכל על הקיר עם מבט כועס ומאוכזב. "סיילו-לו" מגיע סיילו ומיילל מתוך עצב, אבל אוליבר פשוט קם ונותן אגרוף אל הקיר מתוך זעם.
    "איך הפסדתם?! הכוח היה לכם בידיים, היה לנו היתרון משמעותי!" אומר אוליבר בכעס ודופק את ידיו על הקיר.
    לפתע, אל החדר מגיעים לוקאס ובראנדן.
    "הינה אתה! היי, אוליבר! זה אני, לוקאס, נלחמנו כמה פעמים." אומר לוקאס.
    "ואו, אתה הייתה מדהים!" אומר בראנדן בהתלהבות.
    אך אוליבר אינו מתיחס ומחזיר את הפוקימונים אל תוך הפוקדורים, חוץ מצ'ארמליון.
    "היי, משהו קרה?" שואל בראנדן.
    "זה לא עניינכם" עונה לו אוליבר.
    "אוליבר, אם תרצה משהו, אנחנו כאן" אומר לוקאס.
    "אני רוצה שתעופו מכאן" עונה לו אוליבר מכוונת כעס.
    "היי, מה הבעיות שלך? אנחנו מנסים לעזור לך!" אומר בראנדן.
    "תתעסקו בעניינים שלך..." אומר לו אוליבר.
    "אתה רוצה קרב פוקימונים?" שואל אותו בראנדן.
    "למה, כדי שאני ישתעמם? לא." עונה לו שוב בכעס.
    "בשביל הכיף!" אומר לו בראנדן.
    "אין שום כיף כאן...." אומר אוליבר והולך אל כיוון הדלת וזורק את הסיגריה שלו, יחד עם צ'ארמליון.
    "אתה יודע מה? האדם הזה צדק! אתה כנראה סתם לוזר ותמיד תישאר ככה אם לא תבין את משמעות הקרבות!" אומר לו בראנדן.
    אוליבר מקפל את ידיו כמו אגרוף. הוא נגש בהליכה מאיימת אל בראנדן ופשוט דוחף אותו בכוח לרצפה.
    ומתוך כעס, ויקטיני ניגש אל אוליבר, אבל צ'ארמליון מדביק את ראשו אל זה של ויקטיני והשניים נאבקים במשחק כוחות מתוך כעס.
    "מה אתה עושה?!" שואל לוקאס.
    "היי, למה עשית את זה?!" שואל בראנדן בכעס.
    "אף אחד לא יגיד לי לוזר ואף אחד לא יגיד לי כיצד להבין את משמעות הקרב, לא הזקן ולא ילדים כמוכם....!" עונה אוליבר בכעס ויוצא מהחדר יחד עם הצ'ארמליון.
    "אתה בסדר?" שואל לוקאס ומפנה את ידו אל בראנדן.
    "כן, אבל אני עדיין לא מבין אותו." עונה לו וקם על רגליו.
    "אף אחד לא מבין אותו....אף אחד." אומר לוקאס.....

כעת, על גג הספינה.
    "אז הבנת מיהו רד?" שואל לוקאס.
    "כן, אבל מה שעדיין לא הבנתי, למה הוא נלחם על הסיפון ולא בחדר האימונים?" שואל בראנדן.
    "שאלה טובה. אבל שאלה יותר טובה היא נגד מי הוא נלחם. ראית את הפוקימונים שלו?" שואל לוקאס.
    "כשאני יראה את הרד הזה שוב, הוא יקבל קרב שהוא לא ישכח בחיים!" אומר בראנדן בכעס.
    "היי, תירגע, הוא מאמן ממש טוב. אבל אני עדיין תוהה מיהו אותו אדם שניצח אותו...הוא בין המאמנים הטובים ביותר במחוז קנטו!" אומר לוקאס.
    "אני בטוח שגם ויקטיני רוצה, נכון, חבר?" שואל בראנדן.
    "ויקי-טין-טין!" עונה לו ויקטיני בהתלהבות עם מבט מוכן.
    "היי, מה השעה?" שואל בראנדן.
    לוקאס מרים את ידיו השמאלית אל מול עיניו ואומר "עכשיו 18:58" עונה לו לוקאס.
    "מה?! אתה רציני?!" שואל בראנדן בבהלה. "אני חייב לזוז!" צועק בראנדן. "להת', לוקאס!" צועק בראנדן תוך כדי שהוא רץ בספינה.

"ואו, רק שמיי לא תכעס" אומר בראנדן.
    בעוד שהשמש כבר מכינה את עצמה אל השינה, בראנדן וויקטיני רצים קדימה אל מקומם.....
    "הינה זה, החדר שלו, ויקטיני." אומר בראנדן.
    בראנדן פותח באיטיות ובזהירות את הדלת שלפתע....
    "תגיד לי, אתה גנוב?!" צועקת מיי עם מבטה הכועס והמפחיד, בעוד שויקטיני ובראנדן נראים מובהלים למדי.
    "מצטער." עונה לה בראנדן.
    "ההצטערות שלך לא עוזרת לי." אומרת מיי בחיוך קטן, בעוד שידייה מתכווצות לצורת אגרוף. "עכשיו, תחזיק את זה. אני הולך להתלבש" אומרת מיי וזורקת עליו דבר שחור.
    "היי, מה זה?" שואל את עצמו בראנדן.
    "ויקטיני - חהחה!" צוחק ויקטיני בקולי קולות.
    "ממה אתה צוחק?" שואל בראנדן בקול זועף וויקטיני מצביע על הדבר השחור שמיי זרקה עליו.
    בראנדן מרים את הדבר השחור ומבטו הופך למבט מוזר.
    "זה...זה...זה חל..." אומר בראנדן בבהלה וגימגום.
    "כן, זוהי חליפה." יוצאת מיי לבושה בשימלה ומרקדת בחדר.
    "למה זה?" שואל בראנדן במבט אינו יודע.
    "לנשף התחפושות, מין הסתם." אומרת מיי.
    "אני לא אוהב נשפים..." אומר בראנדן במבט חסר משועמם.
    "אז תתחיל לאוהב, כי היום זה היום לנשף. היי, מה אתה אומר על גאל?" שואל מיי ומושיטה אל מול פניו את האיווי שלה, הלבוש בבגדי שוטר ומלקק את פניו של בראנדן.
    "אין שום מצב שבעולם שאני ילך לנשף, לעולם לא. נשף זה לטיפשים." אומר בראנדן בשילוב ידיים ומבט מתנשא.
    "או, באמת..." אומרת מיי בחיוך קטן ומבט מוזר.

דמויות חדשות:
    -אין דמויות חדשות.
    נערך לאחרונה על ידי Dia, 12-12-2010 בשעה 01:28 AM

8. משתמש מנוסה
    המשך:

עכשיו, בנשף התחפושות.
    באולם גדול ולבן, שולחנות המלאים במשקאות וטוב הטעם, במה גדולה בה מנגן זמר ולידו חברי להקה אשר מנגנים בגיטרה ותופים ובמרכז האולם, רוקדים להם אנשים ופוקימונים במגוון התחפושות ובינהם, בראנדן ומיי.
    גיבורינו מרקדים להם ריקוד מסויים, נראה כמו טנגו או ריקוד עם מסויים. מיי לבושה בשמלה מודרנית, עם כפפות אשר מגיעות לה עד המרפקי, בעוד שבראנדן לבוש כולו בחליפה שחורה אשר מצופה בעניבת פרפר, ללא כובעו.
    "אז מיי, איפה היית?" שואל בראנדן בעוד שהוא רוקד עם מיי.
    "מה זאת אומרת?" שואלת מיי תוך כדי שהיא רוקדת עם בראנדן.
    "את יודעת בדיוק על מה אני מדבר" אומר בראנדן.
    "תסביר את עצמך" אומרת מיי.
    "יום ההולדת שלך, כמה זמן לקח לך להגיע חזרה הביתה? 12 שעות!" אומר בראנדן.
    "אדיוט" מצחקקת. "הייתי בחוץ, אחרי שברחת לי." אומרת מיי.
    "אני לא טיפש. את היית במקום מסויים, איפה היית?" שואל בראנדן.
    "השאלה הטובה יותר, איפה אתה הייתה?" שואלת מיי.
    "אמרתי לך כבר, הייתי בחוץ, במתחם הקרבות" עונה לה בראנדן.
    "או,לא. לא לוקח 11 שעות להיות במתחם הקרבות, נכון?" אומרת מיי.
    ולפתע פתאום, בראנדן הופתע. מול עיניו, הוא רואה את רד שותה פונץ' יחד עם הצ'ארמליון שלו. הוא מחבק את מיי בפתאומיות מוחלטת ולא עוזב.
    "היי, מה קרה לך פתאום?" שואלת מיי בקול רוגז.
    "רד..." אומר בראנדן בלחש ונחישות.
    "מה?" שואלת מיי. "בראנדן..בראנדן, תפסיק לחבק אותי." אומרת מיי ובראנדן עוזב את מיי.
    "תראה, אם אתה לא רוצה לספר לי איפה הייתה, בסדר, אבל אתה יכול לשכוח מלחבק אותי." אומרת מיי, משלבת את ידייה ומפנה את גבייה אל בראנדן.
    "מה?! את זו שנעלמת ל-12 שעות!" אומר בראנדן בכעס ומפנה את גבו בשילוב ידיים.
    לפתע, לתמונה נכנסים ויקטיני אשר לבוש בחליפת ליצן וגאל, אשר לבוש בבגדי שוטר.
    השניים ברקדים להם בסיבובים ובמשחה. באמצע הסביבוב מתוך הריקוד, הרגל של גאל פוגעת ברגל שמיי, מה שגורם לה לחשוב שבראנדן עשה זאת ובאותה צורה גם אל בראנדן.
    "היי, מה את חושבת שאת עושה?" שואל בראנדן בכעס.
    "מה אתה עושה, סוטה?" שואלת מיי בכעס גם כן.
    השתיים שוב פעם מפנים את גביהם, אבל הפעם הם נראים דיי מבואסים.
    בראנדן מסובב את ראשו קצת לראות מה קורה ובאותו הרגע, הוא רואה שגם מיי מסובבת את ראשה אל בראנדן ושוב, הם מפנים את גביהם, אך הם מרגישים מבואסים אף יותר.
    "טוב..." אומרי השתיים בקול מבואס ומסתובבים באיטיות.
    "אני הייתי ב..." אומרים השתיים שוב.
    שלפתע, נשמע צעקה.
    "היי, תחזירו לנו את הפוקימונים שלנו!" צועקת אישה.
    "היי, תחזירו אותם תחף ומיד!" צועק אדם מבוגר וכל האנשים שבאולם מתחילים לצעוק.
    לפתע פתאום, גג האולם נפתח ומעליו, מרחף צוות רוקט בכדור הפורח שלהם, בעוד שלמטה מוחזקים פוקימונים בתוך סוג של בלון.
    "גם בדרך הכי נוקשה, אפשר להשיג את הדבר הכי קשה" אומר ג'יימס.
    "רק חבל שזה לא אלוהי משה" אומרת ג'סי.
    "בדיוק מה שזה" קופץ מיאו.

"היי, אלה צוות רוקט!" צועק בראנדן בכעס.
    "סוף סוף למדת את השם שלנו, אדיוט" אומרת ג'סי.
    "טוב, ג'סי, בואי נזוז. אנחנו קצת במיעוט" אומר ג'יימס בציניות.
    "חה-חה!" מצחקק מיאו. "עכשיו הם לא יוכלו לעשות כלום כי אין להם פוקימונים!" אומר מיאו וצוות רוקט עפים שלפתע, מאחורי צוות רוקט, מופיע ספינת חלל קטנה. היא מתחילה לירות לעבר צוות רוקט.
    "אה!" אומרת ג'סי בבהלה!
    "מיאו, מהר!" צועק ג'יימס.
    "אני עובד על זה!" אומר מיאו הלחוץ.
    שלפתע פתאום, נשמע קול מוכר מהאולם הספינה.
    "צ'רמיליון, הישתמש בחנית שמש!" אומר רד באדישות.
    ידיו של צ'ארמיליו מתחילות ליזהור כשמש. הוא מכווץ אותם כמו אגרוף, משליח את ידיו קצת אחורה וזה יוצר כמו חלון אור בצורת מלבן אשר מוציא מתוכו חניות זוהרות בצבע כתום. החניות פוגעות אחד אחד בצוות רוקט ובספינת החלל. הספינה נמלטת מכך, אבל החניות פוגעות בכדור הפורח של צוות רוקט ופשוט מנחית אותם על האולם. הבלונים שלכדו את הפוקימונים נפתחים מעצמם והמוניי פוקימונים יוצאים אל משפחותיהם.
    "אוו..." אומר ג'יימ מתוך כאב.
    "היינו צריכים לדעת לא להיות כאן" אומר מיאו.
    "רק עכשיו אתה נזכר?!" צורחת עליו ג'סי.
    "אז אתם אלה שניסו לגנוב לנו את הפוקימונים!" אומר אדם אחד.
    "בואו נתפוס אותם כולם!" אומרת אישה אחת.
    "ריידון, הישתמש הפצצת רפש!"
    "בלייזיקן, להבה כחולה!"
    "זיגזגון, קרן רגילה!"
    צועקים כל האנשים אשר נמצאים באולם הספינה.
    "בראנדן, הם הרסו לנו את הערב, א...." אומרת מיי אבל נקטעת.
    "אני יודע בדיוק על מה את מדברת." אומרת בראנדן בביטחון רב.
    "ויקטיני, הישתמש באגרוף!" אומר בראנדן.
    "גאל, הישתמש במהירות!" אומרת מיי.
    מטר של מתקפות נורה על צוות רוקט. לפתע, כוכבעים וניצוצות מעופפים מגאל אל עבר צוות רוקט ולאחר מכן, אם זה לא מספיק, ויקטיני רץ במהירות אל עבר צוות רוקט עם ידו הזוהרת ופגיש אותה עם פניהם ומעוצמת כל המתקפות, פיצוץ גדול נוצר ומתוכו, יוצאים רוקט שנראים מפורקים למדי.
    "אז מיאו, זוהי הפנטזיה שלך?" שואלת ג'סי.
    "תשתקי כבר אישה!" אומר מיאו בכעס.
    "אז אני יגיד את המילה האחרונה? צוות רוקט שוב מתעופפים!" אומר ג'ימס,תוך כדי שהם עפים רחוק רחוק באופק ויחד עם זאת זיקוקים בכל צבעים מתפוצצים בשמים וגורמים לכולם להסתכל. מיי ובראנדן מסתכלים זה על זו אל כיוון הזיקוקים בהתלהבות וחיוך רב, בעוד שויקטיני וגאל יושנים כמו תינוקות על גיבורינו.

פרק ארוך, אבל הוא ממשיך.
    השמש קמה, שותה קפה, אוכלת ואז, היא מאירה את פניהם של גיבורינו.
    "אה...." מפהק בראנדן בקולי קולות.
    "איזה פיהוק..." קמה מיי ומפהק גם היא.
    לפתע פתאום, נשמע ברחבי הספינה:"נוסעים יקרים, היום זה היום! אי דייניז'רו גיבורתי ורבותי!".
    "מה?!" הופתעו השתיים.
    מיי ובראנדן מתחילים לצחצח שיניים, לישתוף פנים, להיתלבש, לוקחים את כל הדברים שלהם, אפילו מה שהיה כלול בחדר ויוצאים במהירות ובלחץ מהחדר שלהם ועד כדי כך שהם קופצים מהספינה על האי, תוך כדי שאנשים אחרים יורדים דרך המדרגות.
    "ואו!" אומרים השתיים.
    "אז זה אלף הפנטזיות" אומר קול מיסתורי שנשמע מתוך התיק, יחד עם איווי שמקפץ אל ידייה של מיי.
    "שמעת את זה?" שואל בראנדן שלפתע, ויקטיני קופץ מיתוך תיקו וחוטף לבראנדן את הכובע.
    "תחזור הנה!" צועק בראנדן עם מבט רציני, אך עם חיוך על פניו.
    "אז ככה זו הרגשה של אלופים?" אומרת מיי ומסתכלת על הספינה יחד עם איווי אשר חוזרת לה אל הואן ולאחר מכן, היא מסתובבת אל האי הענקי, אי דייניז'רו - אלף הפנטזיות.

דמויות חדשות:
    -'המתנגשים':הופיעו נגד צוות רוקט.
    -צוות רוקט:צוות רע.

9. משתמש מנוסה
    פרק יפה מאוד.רק חבל שהסיפורים שלנו מתרחשים במימדים שונים.במימד שלך,נורמן הוא אבא של ברנדן כמו במאנגה,אבל אצלי זה כמו בסידרה.אצלך יש את רד-ואצלי יש את אש.אצלך יש את דייניריז'ו בתור מחוז חדש ונוסף-ולי יש את סקיירוס.זה לא יכול לעבוד ככה,וחבל שאנחנו לא יכולים לשלב בין הסיפורים בנקודה אחת רק בגלל ששניהם מתרחשים במימדים שונים לגמרי.
    אגב,אתמול פרסמתי את הפרק האחרון בסיפור שלי.אתה מוזמן לקרוא אותו ולהגיב.
    ולמה עשית דאבל פוסט?
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

10. משתמש מנוסה
    דייניז'רו הוא אי, ליאם.
    היי, מי אמר שאי אפשר לשלב את שתיי הנקודות האלו?
    תודה רבה, אשמח לשמוע קצת יותר הרחבה על הפרק אחי....
    אני עכשיו אקרא אותו, תודה.
    הסיבה היא לדאבל פוסט היא שהפרק נראה ארוך מאוד, החלטתי לחלק אותו לשתיי הודעות במקום לשתיי חלקים.

11. משתמש מנוסה
    אבל אתה אמרת שהוא יכול להיות גם מחוז ואני חשבתי אחרת,ועכשיו אנחנו חושבים הפוך?לא הבנתי.

ליצירת קשר:

12. משתמש מנוסה
    טכנית הוא אי שמחובר עם כל המחוזים הידועים.
    הוא סוג של מחוז אפשר להגיד, כן.
    הרי כל המחוזות האלה הם חלק ממדינה - האי מחובר אלייהם .... אז כן. הוא סוג של אי מחוזי כזה חח...
    עריכה:התכוונת לדייניז'רו? הוא אי מחוזי.
    אי אלף הפנטזיות זה האי.

13. משתמש מנוסה
    WINSUNDAY

החורף כבר כאן ובקרוב הוא נגמר....
    בשביל לשמח את העצובים, החלטתי לפתוח ווין-סאנדי!
    כעת, בכל ימי ראשון, אתם אלו שבוחרים את הפרקים, תקצירים ודמויות!
    מה שעלייכם לעשות זה לשלוח לי הודעה פרטית על תקציר הפרק והראשון שישלח באותו היום, יזכה לקבל פרק משובח במלאו!

14. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    סיפור יפה אני מכור אליו
    אהבתי את המתח הרומנטי בין מיי לבראנדון
    והלוואי שזה ימשיך כך לא רק המתח גם הסיפור

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    תודה רבה.
    הפרק הבא יצא היום.

עמוד 5 מתוך 11 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •