Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: האם אתם מרוצים מהיתקדמות הסיפור?

מצביעים
7. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • כן

7 100.00%
  • לא

0 0%
עמוד 7 מתוך 11 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 157
  1. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    זה פשוט פרק אחר פרק בתקיצוב זמן קצר....
    אני רוצה לתת לקרואים לקרוא.
    בכל מקרה, אתה לא פירסמת פרק אחי אז אני לא יודע מה להגיב לך.

2. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    תגיב על המדריך דמויות החדש,ועל הלוגו...........
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:
    מייל:Liami2525@gmail.com
    סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

3. משתמש מנוסה
    הלוגו לפרק של L25 ישתחרר:

מה אתם אומרים?
    ב-22:00 הפרק יצא!

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    לוגו יפה
    מחכה ל22:00

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוגו יפה
    ראז הפרק יעסוק באשליות לפי הלוגו לא?
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה

11.02.2011, כשהכרך הראשון של "אלף הפנטזיות" יעלם לזמן מה, יופיע במקומו סיפור חדש ומבריק שכולל אך ורק פוקימונים. לראשונה, הסיפור הזה יהיה בגוף ראשון וכמו שאפשר לראות, זהו זורגו השובב! אתם תיצאו איתו למסע שרק הוא יכול לצאת אליו. עוד הודעה שהפרק הבא יצא ביום שישי, רישמית!

7. משתמש מנוסה

L25 & GF מציגים:אשליה ואשליה!

"תחזרו הנה, גנבים!" צועקת מיי בכעס.
    "אתם יכולים לקפוץ, גלמים!" צועקת ג'סי ומוציאה לשון בהתגרות.
    "הם שלנו עכשיו!" צועק ג'ימס ומנופף להם לשלום.
    "אתה חתיכת...." אומר בראנדן ומכווץ את ידיו מכעס.
    "כל מפעל החיים שלי...." מכה אבייה של קריס על הרצפה בקול זועם ומהופק.
    "אבא, בבקשה, תירגע." מנחמת קריס את אבייה.
    "היי, פרופ, אתה יודע אולי אם יש להם פוקישתר?" שואל בראנדן.
    "רק היום הם יסכימו לקבל את זה....אך אפשר לבדוק את זה." אומר הפרופ'.
    החבורה נאספת אל מול המחשב הראשי שבמעבדה. הפרופ' יושב על הכיסא ומתחיל לתקתק על המקלדת.
    "רגע, רק שנייה..." אומר הפרופ' בעודו מקליד על המקלדת. "הינה זה!" צועק בהתלהבות.
    "אז איפה הם?" שואל בראנדן.
    "הם עכשיו נמצאים ב...." אך כאשר הוא רואה את המיקום, אך הוא עוצר במבט קצת מזועזע. "הר אוטון".
    "הר מה?" שואל בראנדן בהתפלאות.
    "הר אוטון. יש עליו לא מעט שמעות, אבל הגדולה ביותר היא שיום אחד אנטיי קפץ על ההר הזה והרג את תושבי העיירת טורסטוד. אל תתקרבו לשם." הפרופ' התחיל להזיע במצע הסיפור.
    "אבא, אנחנו שנייה יוצאים החוצה...." אומרת קריס בסוג של לחשוש.
    קריס לוקחת את מיי, בראנדן, ויקטיני קאדברה וגאל אל החצר בהיזרזות והשאירה את אבייה לבד.
    "היי, קריס, אנחנו יכולים לעזור לך, באמת." אומר בראנדן.
    "אני מודה לך על כך ובשביל זה רציתי לדבר איתכם. אולי במקרה יש לכם פוקימון מעופף?" שואל קריס.
    "לנו..." נקטעת מיי. גאל מתחיל לנשוך את נעלה של מיי וכאשר היא קולטת זאת, היא מרימה את גאל.
    "היי, גאל, קרה משהו?" שואלת מיי. - "אה, איי..." מגיב בשמחה ומצביע עם רגלו אל כיוון של חמת דודריו'ס.

כעת, גיבורינו דוהרים על הדודריו'ס בדשא הצח שמולם, הר אוטון הגבוה, האפור והמפוצץ חורים.
    "כדי שנגיע במהירות אל ההר." אומרת קריס ו"בועטת" קלות עם עקבה בגופ דודריו.
    מיי ובראנדן מסתכלים אל קריס, מטלטלים עם ראשם ככן ובועטים גם בדודריו קלות והדודריו'ס מתחיל להגביר את הקצב. עד מהרה, הם מגיעים אל יבשת אוטון השוממת והאפורה.
    "אז הינה זה." אומרת קריס.
    "כן, אבל איפה צוות רו...." אומרת מיי, אך נעצרת ללא שום סיבה. "הרגשתם את זה?" שואלת.
    "את מה?" שואל בראנדן.
    "את הרעידות האלה." אומרת מיי שלפתע, האדמה מתחילה לרעוד. במהירות הרעידה הולכת ומתחזקת שפתאום, האדמה מתפוצצת. סלעים מתחילים ליפול אל כיוון גיבורינו, אך הם מצליחים להיתמחק מכך. המקום התאבק מעוצמת הפיצוץ, אבל מין מסך האבק החנוק הזה, יוצא סטיליקס איימתני שמתכוון לנחות על גיבורינו.
    "רוצו!" צועקת קריס. החבורה מתחילה לרוץ אל כל הכיוון, אבל רק אחד מתנגד לעזוב את המקום, ויקטיני.
    "ויקטיני, חזור הינה!" צועק בראנדן, אך ויקטיני לא עונה.
    "סטילקס?" שואלת את עצמה מיי ופתחת את הפוקידע שלה:סטילקס, פוקימון נחש הפלדה. גופו של סטיליקס עשוי מפלדה חזקה יותר מיהלומים.
    ויקטיני מסתכל על סטילקס בזעם וכך סטילקס בו. סטילקס שואג בקולי קלות, אך בלי שישים לב, ויקטיני קופץ מאדמה ומנחית עליו אגרוף הממולא באנרגיה שקופה וססגונית וגורם אף לסטילקס לזוז אחורה מהדף המכה.
    "האם אני ראיתי עכשיו אגרוף סחרור?" שואלת מיי בהתפלאות.
    "כן, קדימה, ויקטיני!" צועק בראנדן בביטחון רב.
    ויקטיני נוחת על האדמה, בעודו מסתכל על סטילקס בכעס, עם חיוך עז שלא אופייני לו. סטילקס מתחיל להתאושש מאגרוף הסחרור. בפתאומיות רבה, ויקטיני שולח את ידו אחורה והוא מתחיל לאגור אנרגיה חמה בצורת כדור.
    "כן!" צועק בהתלהבות. "ויקטיני, הישתמש בכדור להבה!".
    הכדור מתחיל ליצור לעצמו זרמי להבות קטנים בתוכו, בעוד שסטילקס אוגר אנרגיה כתומה כדי ליצור עם קרן על, אבל ויקטיני עושה זאת במהירות רבה מסטילקס והוא זורק את כדור אל כיוונו של סטילקס, אבל עת עת, הוא נהפך לקטן יותר וכאשר הוא כבר מגיע, הכדור נהפך לקטן כמו חתיכת אבק. סטילקס צוחק ושואג בו זמנית בעוד שויקטיני המובהל מחייך חיוך שלא אופייני למצב שכזה, הוא מתחיל לרוץ וכך גם החבורה. סטילקס זוחל אלייהם תוך כדי שהוא דורס כמה סלעים. פתאום, התחיל להיות מעונן לחלוטין. השמיים שחורים לגמרי וברקים מכים את האדמה בעוצמה חזקה במיוחד ועם זאת, הערפל מתחיל לישקוע אל הקרקע וסטילקס נעלם לו בערפל.
    "מה זה הערפל הזה?" שואלת קריס.
    "היי, תגידו, גם אתם מרגישים עייפים?" שואלת מיי ומיד אחר כך, היא סוגרת את עיינה באיטיות ופשוט נרדמת ונופלת על המקום.
    "אני מרגיש קצת מסוחרר...." אומר בראנדן באיטיות והוא נופל גם כן וכך גם האחרים.

ברק חותך את השמיים והרעם יוצר את הרוע. התוצר המעוות ביותר.
    "אה...." פותח בראנדן את עיניו באיטיות. "איפה אני?" שואל את עצמו. הוא מסתכל מצדדיו ומאחוריו ורואה את מיי קריס וויקטיני יושנים להם, אבל איפה? אפור המקום כמו-אבק. על התקרה נטיפים חדים והמקום נראה שומם לחלוטין.
    "מיי, קריס, ויקטיני...." מטלטל קלות את החבורה.
    "מה..." מתעוררת מיי.
    "איך הגענו הנה?" שואלת קריס.
    "את יודעת איפה אנחנו?" שואל בראנדן.
    "אנחנו נמצאים בהר אוטון." מפהקת קריס ומותחת את ידייה.
    לפתע פתאום, נשמע קול זר "קדימה, צא מהמחבוא שלך, פחדן!".
    "שמעתם את זה? כדי שנבדוק." אומר בראנדן - "ויקט'!" אומר ויקטיני במצב רוח קרבי.
    החבורה מאחד מיצאות החורים שבהר שלהפתעתם, הם רואים בחור, בן 16 לגילו, לבוש בג'קט בצבע חול ומכנסים כוחלים כההים, בעוד שמאחוריו מונפורנו שנראה במצב רוח קרבי גם הוא.
    "היי!" צועק בראנדן, בעוד שהד קולו נשמע בהר.
    "תתרחקו מכאן!" צועק הזר שלפתע, האדמה מתחילה לרעוד ובהתפרצות מפחידה, יוצא סטילקס בקולות ושאגות.
    "מונפורנו, הישתמש בגחלת!" מונפורנו רץ אל כיוונו של סטילקס, קופץ ומשחרר מפיו גלילי אש אשר פוגעים ישירות בסטילקס, אבל סטילקס לא מוותר כל כך בקלות. זנבו מתחיל לזהור והוא מתיך אותו מספר פעמים אל כיוונו של מונפורנו שמצליח להיתחמק מכל מתקפה. ומנפורנו והזר נמצאים ליד גיבורינו. סטילקס מתיך את זנבו אל כיוונם, אבל החבורה מצליחה לברוח לאחד החורים.
    "אתם בסדר?." שואל הזר.
    "כן, הסטילקס הזה שלך?" שואל בראנדן.
    "זהו לא הסטיליקס שלי וגם הוא לא סטילקס".
    "למה אתה מתכוון?" שואלת מיי.
    "אני בטוח ששמעתם אגדות על אנטיי, נכון? אין אנטיי ואין נעליים. זהו זורוראק שמשליט כאן שילטון." אומר הזר.
    "כן, שמעתי עליו ויותר מזה. שמעתי שהוא יכול לשנות צורה." אומרת קריס.
    "בדיוק, אבל אני באתי הנה כדי לתפוס את החלאה הזה." אומר הזר.
    "היי, מה שימך?" שואלת מיי.
    "שמי ליאם. הגעתי מסינו הנה וזהו הצעד הראשון שלי. לתפוס את הזורוראק הזה." אומר ליאם.
    "דארט'-דארט', סטיליקס!" נשמעה השאגה של סטיליקס.
    "טוב, הואו נסתלק מכאן." אומר ליאם והחבורה יוצאת אל אחד החורים שלהפתעתם, הם רואים את פוקימוני החשמל הגנובים עומדים בשורה, כדור
    רוג'ארוג'ס הזוהר וצוות רוקט מרחף לו באוויר, בפה פתוח ומבט מוזר.
    "הינה צוות רוקט!" אומר מיי בכעס.
    "כן, אבל מה הבעיות שלהם? הם נראים קצת מהופנטים." אומר בראנדן ומנופף מול פניו של ג'יימס.
    לפתע, האדמה שוב רועדת ובעוצמה חזקה נקדח לו מתוך האדמה רג'ירוק שמסתובב במהירות כמו מקדחה, בעוד שהאבך הקרקע עוטף את גופו.
    "זה רג'ירוק!" אומר בראנדן בהתלהבות ופותח את הפוקידע שלו.
    "לא יכולת לבחור זמן יותר טוב? - רגי'רוק, פוקימון הסלע המלא. אם רג'ירוק נפגע, הוא מסוגל לתקן את עצמו על ידי סלעים אחרים."

"ר-ר-ר-ר-ר-ר-ר-ר'גירוק" מצפצף ופועם רג'ירוק, תוך כדי שהברייל שעל פניו נדלקים.
    "קדברה, צא!" זורקת קריס את הפוקדור לאוויר - "קדברה" יוצא קדברה מין הפוקדור.
    "לא, תשאירי את זה לי." אומר ליאם. "צאו החוצה, ג'ניבי, מרשטומפ!" ומוציא מפוקדוריו את הפוקימון שלו.
    "ג'יניבי, עליי תער! מרשטומפ, פצצת רפש! מונפורנו, גלגל להבה!" מרשטומפ מתחיל לירות מפיו כדורי רפש, ג'יניבי מסתובב עם זנבו, תוך כדי שעלים חדים כתער עפים ומונפורנו רץ בגילגול מטורף אל עבר רג'ירוק תוך כדי שהוא מתחיל לבעור ובמכה ישירה, הכל פוגע ברג'ירוק, מה שמצליח להפיל אותו לגמרי.
    "כן, עשיתם את זה!" אומר ליאם בביטחון וגאווה, תוך כדי שהוא מזיז את ידיו כמו אגרוף.
    אבל פתאום, רג'ירוק שולח אבנים חדות אל עבר כל הפוקימונים ועוצמת המכה,עוד חורים מתחילים להיפתח בהר.
    האבנים החדות פוגעות גם בכל הפוקימונים של ליאם וכאשר שהאבנים החדות פוגעות במונפורנו, הוא עף על ליאם וגורם לו ליפול.
    "תפסתי אותך!" מזנק בראנדן אל ליאם ותופס את ידיו, בעוד שמונפורנו תופס את רגלו של ליאם, אבל הוא קופץ מרגלו אל פתח ההר ועוזר לבראנדן להרים את ליאם.
    "תודה רבה לך." אומר ליאם, תוך כדי שהוא מתנשף.
    אבל מיד אחר כך, רץ רג'ירוק עם זרוע פטיש אל כיוון בראנדן ליאם ומונפורנו, אבל קריס צועקת:
    "קדברה, הישתמש בבילבול!" עיניו של קדברה הופכות לאדומות והוא מצליח לשלוט בהתאמצות על רגי'רוק ולהטעות אותו. רג'ירוק נופל על על האדמה שלפתע, הוא מתחיל לזהור וכך גם כדור
    רוג'ארוג'ס. ההבזק הזוהר מתחיל להחלש עת עת וכאשר כבר הוא מפסיק לזהור, רג'ירוק נעלם ובמקומו מופיע זורוראק, אשר נראה די פצוע.
    "אתה שלי עכשיו." אומר ליאם בקול נמוך, אך מלא ביטחון."מרשטומפ, ג'וניבי, חיזרו." מחזיר את פוקמוניו לפוקדורים ואומר "צא, פוקדור!" זורק את הפוקדור אל עבר זורוראק וכאשר הכדור נפתח, הוא נשבר.
    "מה?!" כולם בתדהמה גדולה.
    "מה? אבל איך זה יכול להיות?! הוא תפוס כבר?!" נדהם לרע ליאם.
    בלי שום אזהרה, צוות רוקט נופל על האדמה והפוקימונים מפסיקים להיות מהופנטים.
    "או...מה קרה לנו?" שואלת ג'סי בעוד שהיא מלטפת את ראשה מכאב.
    "אה, הפוקימונים שלנו!" צועק ג'יימס.
    הפוקימונים החמשליים רצים בשמחה אל קריס, בראנדן ומיי.
    "טוב, אם כך, אני אגמור אותך." אומר ליאם בכעס. "מונפורנו, הישתמש בשוט להבה!" ידו של מונפורנו מתחילה לבהור וניהת גמישה במיוחד. הוא רץ אל עבר זורוראק, אבל זורראק קופץ ומשתמש ב"שאדו פלאק", מה שגורם לירות כדור תותח סגול לוהט ובתוכו גדול שחור קטלני שעף אל עבר מונפורנו.
    "ויקטיני, הישתמש באגרוף סחרור!" צועק בראנדן בכעס. ויקטיני רץ אל זורוראק עם אגרוף שקוף וססגוני, אבל זורוראק תופס את ויקטיני באוזניו וזורק את ויקטיני כאילו היה בול עץ, אבל ויקטיני מצליח לנחות על האדמה. "אתה בסדר?" שואל וויקטיני עונה לו בחיוב. "מעולה, עכשיו, הישתמש באגרוף אש!" ויקטיני
    מרים את ידו ואוגר אנרגיה חמה שיוצרת זרמי אש וכאשר ויקטיני זורק אותו, לראשונה, הוא אינו קטן, אבל זורוראק מרים גם הוא את ידו מעלה ויוצר בהתאמצות אנרגיה לבנה שבתוכה כדור שחור וכאשר הוא גומר לאגור את האנרגיה, הוא זורק את הכדור על הקרקע והוא מפריש אור כבד במיוחד וכדור רוג'ארוג'ס גם הוא.......

כעת, במרכז הפוקימונים.
    גיבורינו יושנים עמוק כאילו אין מחר, עד שהשעון המעורר התחיל להרעיש.
    "אני קם, קם..." אומר בראנדן ברוגז כעס ולוחץ על השעון.
    "בוקר טוב." אומרת מיי בעייפות.
    "בוקר טוב..." מפהק קריס.
    "ויטיר..." מגרד ויקטיני את עיניו.
    "היי, גם אתם חלמתם את זה?" שואל בראנדן.
    "כן, עם המאמן הזה, ליאם..." אומרת מיי.
    "וזורוראק..." אומרת קריס.
    "זה היה חלום, או מציאות?" שואל בראנדן.
    "יש רק דרך יחידה לבדוק..." אומרת קריס ומוציא מכיסה פוקיגיר. היא מתקשרת אל אבייה....
    "היי, אבא, בוקר טוב. האם הפוקימונים החשמליים וכדור ו
    רוג'ארוג'ס נמצאים אצלך?" שואלת קריס.
    "כן, תודה רבה." אומר אבייה של קריס. "דרך אגב, השארתי לכם מתנה בזמן שישנתם." וכאשר החבורה מסתכלת לכל מקום, הם רואים שעל הדלפק יש שלושה חבילות.
    "ואו, תודה, אבא! אתה נהדר!" אומרת קריס ומנתקת את השיחה.
    החבורה מתלבשת, מתארגנת ויוצאת ממרכז הפוקימונים.
    "אז קריס, היה לי תענוג לראות אותך שוב." אומרת מיי בחיוך.
    "כן, אני מקווה שתצליחי בהמשך!" אומר בראנדן עם חיוך גם הוא.
    "להת'!" מנופפים גיבורינו לשלום אל קריס.
    "רגע!" עוצרת אותם קריס. "למען האמת, אני רציתי לשאול...אולי...אם בא לכם כמובן... שאני אצטרף...למסע שלכם?" שואלת קריס בנבוכות, בעוד שפנייה מסמיכות.
    "אנחנו צריכים להיתיעץ." אומר בראנדן וקורא למיי. מיד לאחר מכן, קורא לויקטיני. ומיד לאחר מכן...קורא לקריס.
    "אז ככה....אני שמעתי את השאלה הכי טיפשית שיש. היית מצרפת אותה, מיי?" שואל בראנדן.
    "לא." אומרת מיי.
    "אז ככה....קריס..." אומר בראנדן בעצירות קטנות "ברור!" אומר בראנדן בהתלהבות!

וכך, לאחר שעברו חוויות, הצטרפה אלינו מישהי חדשה...שמה הוא קריס.
    אך זה לא הכל. הישארו עימנו לעוד פרקים של "אלף הפנטזיות"!

דמויות חדשות:

-ליאם:ילד מסתורי שניסה לתפוס את זורוראק.

8. היכל התהילה
    שגיאות כתיב:
    במצע הסיפור (באמצע הסיפור)
    להיתמחק (להתחמק)
    אימטני (איימתני)
    הגנו הנה (הגענו הנה)
    הנטיי (אנטיי)
    זהו הצד הראשון שלי (במקום צעד)
    חמשליים (חשמליים)

אני לא ממש הרגשתי חיבור לפרק הזה משום שהפסקת פעמיים אותו ברגע השיא.
    מה גם שהיה יותר מדיי אגדיים וזה נראה כאילו הם נפוצים באותה תדירות כמו רטטה.
    ובנוסף לכל, גם כאשר הם מגלים שזה חלום, הם לא עושים מזה כזה עניין.
    בקיצור, לדעתי, שאפת לגדול ולא הצלחת למלא את הציפיות.
    חבל כי בפרקים הקודמים שקראתי אצלך עשית עבודה מעולה ונורא התרשמתי לטובה.
    מקווה שתמשיך את המסע כמו שצריך ולא תנסה לקפוץ מעל ומעבר לסיפור המקורי.

9. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    אוף.........
    איזה מבאס אתה.........
    למה אני רק חלום!
    אני יודע שאני בהתחלה קצת התלוננתי שהמימדים שלנו לא יכולים להיפגש,אבל עד שהצלחת-אני רק חלום?!
    מקווה שהבהמשך הסיפור תוסיף אותי בדמות אמיתית,כי זה שאחרי שבוע שחיכיתי לפרק,אני בסוף רק חלום!הפרק אומנם היה נחמד,נכון,אבל העובדה שאני רק חלום וכל זה אכזבה אותי,כי אני חיכיתי שבוע לפרק הזה,ובסוף מסתבר שאני רק חלום!
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:
    מייל:Liami2525@gmail.com
    סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

10. משתמש מנוסה
    כדי לגלות את הכל את אמורים לראות גם את בפרקים, אתם יודעים....
    למה היו כל כך הרבה אגדיים?היה רק רג'ירוק אלה לא אגדים, זה היה זורורראק.
    בכוונה עשיתי פרק כזה. השארתי את הסוף פתוח/סגור....אתם תבינו בהמשך.
    אם התבאסתם, אז עשיתי עבודה טובה!

11. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    קראתי את כל הפרקים שהפסדתי.
    הפרקים נחמדים מאד, אבל דיי חבל שאתה מכניס דמויות מהאנימה לסיפור (דוגמת צוות רוקט).
    אם היית ממציא דמויות חדשות, היה לך יותר קל להמציא להן אופי ולא היית צריך ללכת ע״פ מה שהכתיבו לדמות בסדרה.
    אבל זו החלטה שלך, והאמת שאתה מצליח לעורר עניין בדרך הכתיבה.

קרדיט לmcshay

12. משתמש מנוסה
    חשבתי שאתה מת, מיכאל.
    בכל מקרה, יש משהו במה שאתה אומר.
    אבל הדמויות הראשיות (בראנדן-מיי-קריס) להם יצרתי אופי ואני עומד ליצור לעוד רבים אחרים.
    תודה.

13. משתמש מנוסה
    טוב, לאחר שעברנו שלושה לוגואים, הינה הלוגו הרישמי לכרך הזה ולכרך הבא:

אני מצפה לעוד תגובות, חברים.

14. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי GhosTFace צפה בהודעה
    טוב, לאחר שעברנו שלושה לוגואים, הינה הלוגו הרישמי לכרך הזה ולכרך הבא:

אני מצפה לעוד תגובות, חברים.
    אהבתי את הפרק!
    אני אוהב את התקדמיות שבפרק וגם אהבתי את הלוגו הרישמי!

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

15. משתמש מנוסה
    תודה רבה.
    אני מאמין שהפרק הקרוב יפורסם מחר.

עמוד 7 מתוך 11 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •