Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: האם אתם מרוצים מהיתקדמות הסיפור?

מצביעים
7. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • כן

7 100.00%
  • לא

0 0%
עמוד 8 מתוך 11 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 157
  1. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WQncX79xsps[/youtube]

עוד יום עבר לו.
    החלטתי להיכנס לחדרי החשוך, אשר ניצוצות הברקים וקול הרעמים בין קרע הזמן והמרחב מאירים לי אותו.
    ישבתי על הכיסא שבחדרי, פתחתי הספר המוזר שעל השולחן וקראתי לילדי, מחזיק היהלום ומחזיק הפנינה.

Tf011 - זה לא משחק!

בעודם ממשיכים אל העיר הקרובה, העיר סולבאר, ממלכת הדשא, ממשיכים גיבורינו את מסעם, יחד עם קריס.
    "אז, מה התחביבים שלך, קריס?" שאל בראנדן, בעוד שידיו מונחות על צווארו.
    "אני?" שאלה קריס בנאיביות. "או, אתה יודע....למידה, למידה, למידה..." אומרת קריס ומצחקקת.
    "את רצינית? כשהייתי בבית ספר "פוקיפלאוס" זה היה משמעם בטירוף..." אומר בראנדן, בעודו נזכר באותם קטעים שהטיס מטוסים, זרק נירות וישן בכיתה.
    "אתה לא יודע כמה פיספסת. אבל היי, אני כאן לעזרתכם." אומרת קריס בעידוד.
    בזמן שהחבורה הולכת, קירקור כבד נשמע בין גיבורינו.
    "מה זה היה?" שואלת מיי.
    "זו הייתה הבטן שלי" אומר בראנדן כאילו מילל.
    "נשמעת כמו סטילקס בעצירות." אומרת קריס. "למען האמת, יש כאן מרכז פוקימונים ממש קרוב, כדי שנזדרז." אומרת קריס.
    פתאום, עוד קירקור נשמע.
    "טוב, בראנדן, מספיק." אומרת מיי.
    "זה לא הייתי אני, זה היה ויקטיני." אומר בראנדן ומיד אחר כך, משמיע ויקטיני את קולו מכובעו של בראנדן, כאילו מילל.
    "למעשה, נשארו לי הרבה כריכים מהספינה. אפשר לארגן לנו פיקניק!" אומרת מיי בהתלהבות.
    בעוד ששמיכה מוזרה מכסה את הדשא, גיבורינו יושבים ונהנים מהמאכלים של מיי, רובם.
    "למה לא אמרת את זה קודם?" שואל בראנדן וזולל כריך וכריך בשניי ידיו.
    "ויקטי!" צועק ויקטיני ומתחיל לזלול גם הוא ערימה של מאפינ'ס.
    "אי!" אומר גאל בשמחה ובניגוד לשתיים, הוא אוכל יחד עם מיי בנימוס רב.
    "אני שמחה שאהבתם" אומרת מיי בחיוך.
    "מיי, כבר אמרתי לך שאת עושה כריכים מעולים? שואל בראנדן, בעודו זולל יחד עם ויקטיני את הכריכים, אך כאשר נשאר חתיכה אחרונה, בראנדן שולח את ידו אל הכריך, אבל פתאום, עוד יד שולחת את ידייה אל הכריך.
    "אז מה שלומך, ארל?" שואלת קריס.
    בראנדן מסתכל מעלה ולהפתעתו, הוא רואה בחור נמוך קומה, בעל שיער צהוב ועבה בצורת קרניים, הלבוש בבגדים ירוקים, ארוכים בשבילו.
    "ארל?!" שואל בראנדן כאילו מופתע.
    "בראנדן?!" מגיב הזר בבהלה.
    "מה אתה עושה כאן?!" שואלים השניים יחדיו.
    "אני, לאחר שסימנו בית ספר, הלכתי אל המכללה." אומר הזר.
    "כן? אז כשסיימנו בית ספר, אני הלכתי אל אי אלף הפנטזיות להגשים את החלום של, ארלי". אומר בראנדן.
    "כן? אז...." מפסיק ארל. "מה את עושה עם האידיוט הזה, קריס?" שואל.
    "היי, רק לי מותר לקרוא לו אדיוט!" קמה מיי בכעס ומצביע על ארל, גם כן בכעס.
    "ומי את, נסיכה יפה?" שואל ארל כאילו מאוהב.
    "תכיר, זוהי מיי." אומר בראנדן.
    "מיי...אה?" אומר ארל וכאשר הוא מנסה לנשק אותה, מיי הולכת הצידה וארל נופל על הרצפה.
    "טוב, אז מה אתה עושה כאן?" שואל בראנדן.
    "חשבתי שזה יהיה מקומות מצויין להילחם כאן, אבל הכל שומם." אומר ארל.
    "תכיר..." מצביע בראנדן על הפוקימונים, אשר יושבים על הדשא. "זה גאל, קדברה וויקטיני." אומר.
    "וי...וי...וי...וי..." מגמגם ארל בהלם. "טוב, זה לפחות יעזור לי במחקר עליו." אומר ארל במבט מתנשא ומחכך את סנטרו כאילו חושב.
    "אז קדימה, רוצה קרב?" שואל בראנדן.
    "חבל, כי אני ינצח אותך." אומר ארל בשחצנות ומקפיץ את הפוקדור שעל ידו.
    כעת, לאחר שהיסתדרו, בראנדן וארל מתכוננים להילחם על השביל "דשא המלאכים", דשא לבן של סולבאר.

"צא, ארון!" זורק ארל את הפוקדור לאוויר וכאשר הפוקדור נפתח, ארון הקשוח נוחת על הרצפה ביצבות מלאה.
    "ארון, אה?" שואלת מיי ופותחת את הפוקידע:"ארון, פוקימון שריון הפלדה. כדי לחזק את גופו, ארון אוכל אופרת."
    "צא, ויקטיני!" צועק בראנדן ווקיטיני רץ אל דשא המלאכים בביטחון מלא. "ארון, הישתמש בנגיחה!" - "ויקטיני, גם אתה! נגיחה!" ויקטיני וארון רצים יחדיו, אחד מול השני, שראשם יורד מטה ומתכונן לנגיחה. כמה סינטמטרים אחד מול השני, ויקטיני מעיף את ראשו אל ראשו של ארון וכך גם ארון. בום חזק וכואב נשמע מעוצמת ההתנגשות. לארון לא נראה שהוא סובל, לעומת ויקטיני שצועק מכאב ומלטף בעדינות אל הבלוטה שיוצאת לו מהראש. "ארון, עכשיו הישתמש בסלאם!" ארון רץ באיטיות יחסית אל ויקטיני, אך כאשר הוא מנתר מהקרקע אל האוויר לכיוונו של ויקטיני עם גופו...."ויקטיני, היתחמק והישתמש אגרוף!" וכאשר שארון נוחת ביציבות על הקרקע, ויקטיני מצליח להיתחמק ונבהל. הוא מושיט את ידו אחורה וכאשר היא מתחילה לזהור....

"קשיחות!" צועק ארל אל ארון ושנייה לפני שארון נפגע, הוא מתקשח וויקטיני פשוט נותן אגרוף ליציקה, אך גם כוחו של ויקטיני עומד בדרישות ואף מזיז את ארון אחורנית. "מעולה, ארון!" - "אר, אייר!" מגיב ארון. "עכשיו, הישתמש בגילגול!" אומר ארל ארון קופץ באוויר, בעוד שהוא מגלגל בתוכו גופו והופך לכדור בולינג אכזרי שמתגלגל אל ויקטיני. "ויקטיני, הישתמש באגרוף סחרור!" אומר בראנדן, אך מהדהד בראשו 'למה אמרתי את זה?' וויקטיני מסתכל על בראנדן, מאי ידיעה, אבל מיד אחר כך, הוא מושיט את ידיו אחורה ומתחיל לצבור אנרגיה *צבעו, אך ויקטיני אינו מצליח לשגר את האגרוף והגילגול של ארון מעיף אותו על אוויר מנחית אותו על הדשא הלבן, כמו נחיתת אונסר. "ויקטיני!" צועק בראנדן מדאגה. הוא ניגש אל ויקטיני במהירות וכאשר הוא מרים את ויקטיני, ויקטיני מנופף לו עם חיוך אדיוטי וקם על רגליו. "זו הגישה, חבר!" - "הישתמש בגילגול, שוב!" אומר ארל וארון שוב פעם מתגלגל אל עבר ויקטיניי. "ויקטיני, היתחמק!" צועק בראנדן וכאשר ארון נמצא בדיוק מולו, ויקטיני משתמש בצוות כפול ומכפיל את עצמו מספר פעמים וארון פוגע בויקטיני הלא נכון וכתוצאה מזה, הוא מתנגש באחד העצים שבשביל. "ארון!" צועק ארל מדאגה, ארון מנסה להיתאושש, אך הוא קם בהתאמצות רבה. "זה הארון שאני מכיר! עכשיו, הישתמש בחפירה!" וארון מתחיל לחפור במהירות. "ויקטיני, הישתמש במתקפה מהירה!" ויקטיני רץ במהירות אל ארון, תוך כדי שהוא משאיר מאחוריו שביל לבן זוהר. הוא מגיע אל ארון ופשוט פוגע בו ישירות - ארון מתרסק על הדשא בצורה קשה, אבל לפתע, ויקטיני מתחיל להיסתובב, כאילו מסחורר. ארון מנסה להתאושש בשיא כוחו ומצליח, בניגוד לויקטיני שבדיוק נופל על הרצפה.

"ויקטיני?" שואל בראנדן.
    "מה עובר על הפוקימון שלך?" שואל ארל במאכזבות.
    "ויקטיני, אתה בסדר?" שואל בראנדן, בעוד שהוא מרים את ויקטיני.
    "בכל מקרה, ניצחנו!" קופצים ארון וארל בהומור ובשמחה.
    פתאום, ויקטיני קם על רגליו כאילו לא קרה לו כלום.
    "מה?!" התפלאה בראנדן. "זו הייתה רק הצגה? לשם מה זה היה?" שאל.
    "חה-חה!" מצחקק לו ויקטיני, בעוד שהוא מצביע על פרצופו של בראנדן.
    "זה נורא מצחיק, אתה יודע את זה?!" מגיב בראנדן בכעס, בעוד שמאחור, קריס ומיי נראות משועממות.
    "היי, קריס, תיגידי, למה התכוונת שאמרת מנהלת פוקימונים?" שואלת מיי.
    "או, תודה שהזכרת לי. מנהלת פוקימונים - את בונה קבוצת פוקימונים, משלוש עד שש, ואתם מתמודדים בהמון תחרויות, מכל הסוגים." אומרת קריס.
    "זה נשמע טוב, אבל עכשיו הכנסת אותי ללבט. איני יודעת מה לעשות." אומרת מיי.
    "אל תדאגי. יש לך עוד הרבה זמן לחשוב." אומרת קריס וקמה על רגלייה בציחקוק אל בראנדן.
    "תעשה לי טובה! היינו כל כך קרובים לנצח, אבל פשוט הפסדת בכוונה!" צועק בראנדן בכעס.
    "ויק-ויק!" צועק ויקטיני על בראנדן בזעפנות.
    לפתע פתאום, כולם שתקו. השקט הגיע גם לעיר סולבאר, או שלא. קבוצה של חיילים, אשר לבושים בחליפות וקסדות שעלייהם פסים כחולים-אדומים, שדומים באופן מיוחד לסטורמסטרופר.
    הם מחזיקים בידיהם נשק, שנראה כמו רובה. הם צועדים אל עבר החבורה.
    "מי אלה?" שאל בראנדן.
    החיילים מתחילים להיתאסף במעגל על החבורה, בעודם מכוונים את נשקהם אלייהם.
    "מה אתם רוצים?" שאל ארל בכעס.
    "תשתוק, בן תמותה!" אומר אחד החיילים, בקולו הרובוטי. "אנחנו רוצים שתעביר לנו את הפוקימון שלייד הפירחח הזה." מצביע על בראנדן.
    "ויקטיני?!" מגיב בכעס. "לעולם לא!" מסתכל ויקטיני על בראנדן.
    "אנחנו לא רוצים להישתמש איתכם בכוח. העבירו לנו אותו!" צועק אותו חייל.
    "גאל, התקפה מהירה!" זורקת מיי את הפוקדור לשמיים ובעודו נפתח, גאל יוצא במהירות, נעלם וחוזר שוב כאשר הוא פוגע באחד החיילים.
    "ארון, הישתמש בגילגול!" אומר ארל - ארון מגתלגל בתוך עצמו ויוצר כדור ברזל שמתגלגל במהירות אל עבר החיילים ואפילו מצליח להפיל חלקם.
    "אש!" צעק אותו חייל והחיילים מתחילים לרות בנשקם לייזר קטלני.
    "קדברה, בילבול!" צועקת קריס - עיניו של קדברה זוהרות כתכלת והלייזר של הנשקים נשלח אל המקום שמימנו הם באו ופשוט מפוצץ את הרובים לרסיסים.
    "אדיוטים!" צועק החייל. "צאו אנון!" קוביה קטנה לבן, שבמרכזה חור עגול ושחור ומימנו, יוצא אנרגיה שערית ולבנה שמוציאה מתוך הקוביה כמות נכנבדת של אנונים.
    "ויקטיני, הישתמש בכל מה שיש לך!" צועק בראנדן, אך ויקטיני מתעלם ברוגז.
    "ויקו, ויק, ויק!" אומר ויקטיני בכעס.
    "מה זאת אומרת "אתה לא המאמן שלי יותר"?" שואל בראנדן במבט זועף ומבולבל.
    ויקטיני אינו עונה, אך הוא מתחיל לחפור בור גדול בעזרת ידיו.
    "אל תיתנו לו להיתחמק!" צועק החייל המרכזי.
    שניי חיילים והמון זועם של אנונים מתקדם אל ויקטיני, אך ארון, קדברה וגאל תוקפים את האנונים בכל כוחם.
    "בראנדן, תדאג לויקטיני!" צועקת מיי.
    וכאשר בראנדן רואה שהחיילים עקפו אותו, הוא מזנק על החיילים ומפיל אותם על הקרקע יחד איתו.
    "אתם לא הולכים לשום מקום!" אומר בראנדן בזעם, בעוד שהוא חונק בזרועותיו את החיילים, אך החיילים מרימים אותו בקלי קלות ומתיכים אותו על הרצפה כאילו היה כרית.

"בראנדן!" צועקת מיי בדאגה.
    "אל תדאגי, תעצרו את האנונים!" צועק בראנדן וקם על רגליו אל כיוון החיילים.
    "תתפסו אותו כבר!" צועק החייל המרכזי ומתחיל לרות לייזרים מנשקו.
    לייזר אחר לייזר, אבל אף אחד לא מצליח לפגוע בבראנדן שלפתע, עוד חץ לייזר נזרק משום מקום ומפיל בחוזקה את בראנדן על הקרקע.
    "כך עושים זאת." מגיע עוד חייל, שחליפתו דומה לזאת של החיילים, אך עם פסים צהובים.
    "בראנדן!" - "בראנדן!" - "בראנדן!" צועקים החבורה והפוקימונים עוזבים את האנונים ורצים יחד עם החבורה.
    "בראנדן, אתה בסדר?" שואלת מיי בדאגה.
    "ויקטיני!" קם על רגליו ורץ אל במהירות אל עבר ויקטיני.
    "ג'אג'מנט, הוא נעלם!" צועקים החיילים ולפתע, שוב, בראנדן מזנק עלייהם בזעם.
    "איפה ויקטיני?!" צועק בראנדן.
    "תשמור על הפה שלך, פרחח." מפיל חייל את בראנדן על הרצפה.
    "תחזירו לי את ויקטיני!" צועק בראנדן.
    עוד חיילים מגיעים ונועלים את ארל, מיי וקריס באזיקים.
    "היי, תחזירו לנו את הפוקימונים שלנו!" צועק ארל בכעס.
    "עד שלא נמצא את הויקטיני הזה, אתם תזכו לראות אותם רק בחלומות" אומר חייל ונועל את ארון, קדברה וגאל גם באזיקים.
    "תנעלו גם את הפרחח הזה באזיקים. אני רוצה את הפוקימון הזה עכשיו." אומר המפקד, ג'אג'מנט, בזעפנות, וכך היה.
    גם את בראנדן קשרו לאזיקים, אבל אותו מפקד,ג'אג'מנט, שלח סוג של חנית זוהר מול פניו, נראה באיום.
    "אנחנו ניתן לך עשר שניות להגיד לנו איפה ויקטיני, זה ברור לך?" שאל בדרישה ג'אג'מנט.
    "גם אם תיתן לי מאה שניות אני לא יגיד לך איפה הוא!" צועק בראנדן.
    ג'אג'מנט מדליק את החנית שלו שזוהרת מול פניו של בראנדן.
    "קדימה, ילד, אינך מבין מה אתה עושה כאן?" שואל בקולו הדורש, ג'אג'מנט.
    "מה אתה רוצה מויקטיני?!" שואל בראנדן.
    "5...4....3.." סופר לאחור.

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי רג'יגוגל צפה בהודעה
    ל-Infernape:קודם כל, ממש, אבל ממש מחמאי לי D:
    אני ניסיתי את זה כבר וזה נראה לי דיי ארוך, אבל אני יעשה זאת בפרק הבא למרות הכל.
    אני יודע למה אתה מתכוון בהערה השנייה ואני באמת השתמש בה.
    ל-מיכאל 357:אם זה מה שמציק לך, כדי לך לחכות לפרק הבא אחי ואתה תבין למה בחרתי בויקטיני.

3. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    פרק יפה מאוד אהבתי לקרוא אותו יש טיפה שגיאות ויש קטע שלא הבנתי הנה:
    ''בראנדן, אתה בסדר?" שואלת מיי בדאגה.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי pokefan צפה בהודעה
    פרק יפה מאוד אהבתי לקרוא אותו יש טיפה שגיאות ויש קטע שלא הבנתי הנה:
    ''בראנדן, אתה בסדר?" שואלת מיי בדאגה.
    זה בראנדן.

5. משתמש מנוסה
    אני יודע אני רק אומר כדי שתשים לב ותתקן אבל רק שתדע פרק מאוד יפה אז אל תיקח ללב חחח

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    אהבתי את הפרק מאוד,והוא השאיר אותי במתח גדול,למרות שאני עדיין רוצה לדעת מה יהיה אם הדמות שלי בסיפור..........
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:
    מייל:Liami2525@gmail.com
    סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

7. משתמש מנוסה
    תודה רבה לכולם.
    ליאם, פשוט אל תדבר על זה.
    עידן, לא לקחתי ללב חח....
    אני אשמח אם תמשכו קוראים לסיפור שלי, זה יועיל יותר להרמת הפרקים.

8. משתמש מנוסה
    בשמחה אקרא את הפרקים שלך ואשמח אם תיתן ביקורת על הלוגו החדש לסיפור שלי הוא נעשה טיפה בעזרת לוגו שעשית לי אז תבדוק בסיפור של את הלוגו החדש בבקשה

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    אני אשמח לעוד תגובות על הפרק.

10. משתמש מנוסה
    התחלתי לקרוא את הסיפור. קראתי את הפרק הראשון בנתיים. אהבתי מאוד! מעניין איך זה יתפתח..!

11. משתמש מנוסה
    תודה רבה.
    http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=33324
    ערכתי את הפרק הראשון!! (רימייק!)
    הפרק נשאר אותו הדבר, רק הרמה שלו אחרת.

12. משתמש מנוסה
    קראתי עוד 4 פרקים!
    בהחלט סיפור איכותי! נהנה לקרוא!
    נחכה לראות איך זה יתפתח

13. משתמש מנוסה
    באמת אחי?
    אם אתה כנה, אני שמח לשמוע, אבל אם כבר מדברים על סיפורים, הסיפור שלך פצצה.

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי רג'יגוגל צפה בהודעה
    באמת אחי?
    אם אתה כנה, אני שמח לשמוע, אבל אם כבר מדברים על סיפורים, הסיפור שלך פצצה.

בהחלט! אחלה סיפור!
    ותודה

15. משתמש מנוסה
    בכיף ואם כבר יש לי היזדמנות, אני רוצה להודיע שהפרק יצא היום.

עמוד 8 מתוך 11 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •