עדכון:
יהודה פתח משתמש נוסף בשם לייטסוורד 86 (באנגלית).
עקב כך,המשתמש המקורי שלו קיבל באן לצמיתות והמשתמש שהוא פתח קיבל באן לשבוע על פתיחת משתמש נוסף.
חשוב לי היה לעדכן אותכם בזאת.
שלא תגידו אחר כך,למה הוא לא חזר לאחר יומיים...
עדכון:
עקב כך,המשתמש המקורי שלו קיבל באן לצמיתות והמשתמש שהוא פתח קיבל באן לשבוע על פתיחת משתמש נוסף.
חבל שהפרוייקט נסגר..
הוא היה ממש מושקע ..
בא לכם נשים? לחצו כאן
ספוילר
עדכון:
אני חושב שאתם צודקים,אהבתי את המשחק שלו והכל ורציתי שימשיך אבל אם הוא כך אל ההנהלה. מיצידי שיקבל באן לצמיתות על השנייה,שילמד לדבר ואז יחשובשיתנו לו מה שהוא רוצה,רצה פורום נתנו לו! רצה ניהול? נתנו לו!. נתנו לו כל מה שמשתמש אחר יכל לחלום עליו והוא,אני מצטט אותתו "ירק לנו בפנים" שילמד להיתנהג ואז שיפתח.
אמרתי את דעתי
חבל שהפרוייקט נסגר בדיוק כשהוא התחיל להתקדם לאנשהו...
הפעם זאת לא נראית מתיחה ואני בטוח שזאת לא מתיחה אז אני רק רוצה להגיד ליהודה מספר דברים:
1. כל הכבוד על ההשקעה הרבה שהשקעת בפורום, ביצירת אתר, ביצירת פייקים ובכל הדברים הכרוכים בחייקו.
2. תודה לך על הזמן שהשקעת מעצמך יום-יום כדי להפעיל את המשחק במשך שלושה שבועות עם בערך 30 שחקנים. קשה להחזיק מעמד עם 15 שחקנים(חוויתי זאת על בשרי) והרבה יותר קשה עם 30 שחקנים.
3. חבל שהחלטת בעקבות יומיים באן שבהם לא היתה מתוכננת שום פעילות בפרויקט לסגור את הפרוייקט ולאכזב הרבה משתמשים וביניהם אותי.
4. חבל שבחרת להתבטא בצורה כזו כנגד ההנהלה שרק עזרה לך להמשיך את הפרויקט ואף להתחיל אותו. בכל משחק תפקידים יש שחקנים שפורשים וההנהלה לא אשמה בכך. רוב המשתמשים בפורום הנ"ל לא נכנסים אליו יום-יום ואפילו לא פעם בשבוע אלא פעם ב.. ובעקבות כך חלק מהשחקנים שראו את ההשקעה שלך לעומת כמה שהם יכולים להשקיע בחזרה והחליטו לוותר כדי לא לאכזב אותך.
ולסיום, תודה רבה הן להנהלה והן ליהודה על ההתנהלות במקרה זה ועל האפשרות שניתנה למשתמש לפתוח פרויקט, שנגמר אמנם בצורה די מכוערת, אך היה פרויקט מושקע ביותר שיכול היה להגיע לרמות אליהם אף משחק תפקידים לא הגיע.
כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
אתם חארות של אנשים,ואני מדבר כאן על כל המשתמשים הרגילים שאומרים שמגיע ליהודה,(לא אכפת לי שזה כולל 80% מהפורום),אולי הדבר שקרה היה בסדר,אבל להתחיל לכתוב 75239569365 תגובות של מגיע לו,והוא כל הזמן מתבכיין זה ממש מגעיל לדעתי,תתביישו בעצמכם.
hooray for big mcshit!
חבל על הפרויקט >:
ספוילר
באמת חבל...
ציפיתי שהמשחק יהיה אחד הגדולים ושבאמת אוכל לשחק בו
ובאמת הוא השקיע ואני לא אומר סתם
אני חושב שיהודה היה צריך להתנהג טוב בלי איומים וקללות והכל
אבל הוא ממש ממש השקיע בכך
וחבל שצריך להיגמר כך
אני צודק חבר'ה למשחק?
נערך לאחרונה על ידי IHavePipi, 11-18-2010 בשעה 08:43 PM
ספוילר
כן רק חבל שאף אחד לא ממשיך את העבודה הרבה הזאת שלו
ספוילר
אשכול הטנ"א היה לא חיוני והמשחק שיעמם מאוד
בדרך כלל שסיפורים מסתיימים בצורה כזו, הקורבן צודק ועוד שהמנהלים מנסים להראות כמה הם צודקים.....
נערך לאחרונה על ידי Dia, 11-18-2010 בשעה 10:22 PM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)