Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: האם אתם רוצים "סיפור בית?"

מצביעים
8. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • כן!

6 75.00%
  • לא.

2 25.00%
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 36
  1. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    פוקימון אלף הפנטזיות!

פוקימון 1000 הפנטזיות!
    (לפני הקריאה - יש לחכות לפרק הקרוב כדי לא לקבל ספויילר)
    עונה ראשונה,
    פרקים גדולים,
    פוקימונים,
    מיתקפות,
    אנשים
    והכל בתוכנית אחת!

שם הסיפור :פוקימון "אלף הפנטזיות".
    מספר פרקים:1 - ????
    מחוזות:כולם.
    ערים:כולום.
    פוקימון:דור 1-4.
    שנת יציאה:2010-2011

1. פרק 1 - להיות או לא להיות?!
    2.
    פרק 2 - הבחירה היא.....

3.
    מסע בין חברים!

בהמשך יוספו עוד פרקים.....

בראנדן - דמות ראשית!

- הגיבור הראשי. מאמן פוקימונים. עקשן, נבון, יהיר עם לב גדול ואוהב תחרויות. רובכם מכירים אותו ממשחקי הפקימון רובי ספיר וברקת. הלבוש שלו במתבוסס על הסטייל מהמשחק של ברקת. אוהב לסרוג ולתפור. מרכיב משקפיים לעיתים נדירות ושם דגש על ההופעה החיצונית שלו תמיד. ההחלום שלו הפך להיות המאמן הטוב ביותר בכל הזמנים. הוא בדיוק כמו כל גיבור ראשי, התשוקה, החוזק ואהבה שלו אל הפוקימונים אבל יש בו יותר חוזק וגדולה הפוקימון. בדרך כלל הדבר היחידי שהוא ממש רוצה להיות זה להיכנס לכל הליגות והתחרויות הבכירות (קרבות).
    +
    Spoiler ספוילר

מיי - דמות ראשית!

-
    טוב, אין לי צורך להסביר. חברתו למסע של בראנדן. חברת ילדותו של בראנדן - נפרדו מאי הבנה גדולה שקראתה כאשר סאלאמנאס ענק התקיף אותם, אך לאחר שנפגשו שוב, הם חזרו להיות החברים הטובים ביותר!. הלבוש שלה מתבוסס על סטייל מהמשחק של ברקת. החלום שלה להיות מתאמת פוקימונים. נשארה עם אותו האופי ואם אותו יופי (מתחרז). חלומה של מיי זה להיות המתאמת מספר אחת.

Spoiler ספוילר

דמויות משניות:

לוקאס - מאמן פוקימון בכיר. מתאם ומאמן פוקימונים. בעל אישיות חפוזה ומתמלא בזעם כשלא עונים לו. יותר מתמקד בליגות ותחרויות אימון פוקימונים מאשר מתאם. בניגוד לכל החברים, לוקאס הוא חברו הטוב ביותר של בראנדן, אך הם הלכו בדרכים נפרדות (מחוזיים נפרדים) ונפגשים בתחרויות או בפתאומיות. קומיקאי, אוהב לאכול ולעיתים קרובות אדישות במצבים קשים.

Spoiler ספוילר

+
    Spoiler ספוילר

נערך לאחרונה על ידי Dia, 11-10-2010 בשעה 08:51 PM

2. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    נשמע שיהיה סיפור יפה,למרות שאני יהיה שמח אם תשלב את דור 5 בסיפור(לא את כולם,רק את אלו שאתה מכיר),ואני גם יהיה שמח אם תגיב בסיפור שלי,כי היום פרק כפול(פיצוי על אתמול)
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:
    מייל:Liami2525@gmail.com
    סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

3. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    נשמע סיפור טוב אבל צריך לנעול את הנושא....
    אסור לפרסם נושאים כהכנה לסיפור

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

4. משתמש מנוסה
    פוקימון אלף הפנטזיות - בכורה!

פרק 1 : להיות או לא להיות!

- ה"עין" מתכהת מצבע השחור וכאשר היא מתבהר לגמרי, אפשר לראות את בתי העיר הואן. ה"עין" עוברת בכל העיר תוך כדי צפייה בפוקמוני הלילה ובאמצע אפקט הצילום, דיבוב נשמע ברקע.

כעת, הואן נמצאת בשינה. כל האנשים מצאו לעצמם את הזמן המתאים לנוח. פוקימונים רבים משותטים בליל הקיץ השקט של העיר הנפלאה הזו. מבטרפליי עד רייקוזה, הם מגנים על הארץ שלנו, אבל יש מיוחדים אשר אינם מוגנים, בדיוק כמו הילד הזה.

- ה"עין" מתמקדת אצל ביתו של מאמן המכון, נורמן ועוברת אל חדרו של בנו, בראנדן. עינו של בראנדן נראות הסגורות בכוח, בעודו מתנועונע במיטה בצורה מלחיצה. ה"עין" מתקרבת אל פניו של באנדן ועוברת אל החלום, או היותר נכון, הסיוט שלו:

'סיוטו של בראנדן מתמקד בעיר שלו, אך הרקע היפה של הואן מתהפך לשמיים אדומים כאשר סאלאמנס רודף אחריו ומשתמש בקרן על כדי להפיל אותו. בראנדן רץ אבל נופל. הוא צועק לילדה מוזרה בעלת בגדי עלים "תברחי, ילדה!" והילדה בורחת בבכי וכאשר סאלמאנס משתמש בקרן על אדירה אל עבר בראנדן, הוא מתעורר מחלומו בבהלה והזעה, בעוד דפיקות הלב שלו נשמעות בכל רחבי העיירה.'

-ה"עין" מתמקדת בדלת חדרו של בראנדן שנפתחת ע''י אימו מבוהלת.

אימו של בראנדן שואל:
    מה קרה, חמוד? חלמת שוב משהו רע?
    עונה לה בראנדן בנשימות מהירות:לא, אמא. לא קרה כלום.
    אימו של בראנדן שוב שואלת:אז מה קרה לך? למה התעוררת ככה?
    ובראנדן עונה:שום דבר, אמא - ומניח את ראשו על הכרית אל כיוון החלון, בעוד עין עינו מנצנצות.

יום לאחר מכן.....

"בראנדן, בראנדן, תתעורר!" צועקת אימו של בראנדן כדי שישקים הבוקר.

-ה"עין" מתמקדת בבראנדן אשר יורד במעלי המדרגות, בעוד עיניו חצי סגורות ופיהוק כבד יוצא מפיו.

בראנדן
    שואל בראנדן בישנוניות:מה השעה, אמא?
    ואימו עונה לו בעוד ממהרת: 8:30, חומד. תמהר, לפני שתאחר.
    בראנדן שואל:איפה אבא? הוא עדיין הלך אל המכון?
    ואימו עונה:לא, מותק. אני ממהרת, תשאל את אביך את כל השאלות.

-ה"עין" מתקרבת אל חדרו של נורמן.

נורמן:מצ'אמפ, הרים לי את שתיי הארגזים האלה אל הארונות ומיד נלך אל המכון - ומיד אחר כך, שנייהם יוצא מהחדר ונפגשים עם בראנדן.
    בראנדן שואל:אבא, מה אתה עושה כאן בשעה כזו? ואם כבר מדברים על שעה, הגיע הזמן שתכריז על כמאמן המכון החדש.
    נורמן צוחק:תירגע, בראנדן. אתה עדיין לא מוכן בשביל זה.
    בראנדן:אבא, אתה לא חושב שהגזמת? אני בן 11, אני יותר מוכן אפילו ממך.
    נורמן עונה בכעס:אתה? אתה צוציק. אתה קטן מדי כדי להבין איך מתנהל מכון.
    בראנדן עונה בגרוד ראש ובפיהוק:[size=2]אתה מקנא בי. כן, אני יותר טוב מעל כל אחד, אז בטח אתה לא רוצה שיחשבו אתה גרוע.
    נורמן עונה בכעס רב ב"וורידים" על מצחו:איך אתה מעז בכלל לקרוא לי גרוע?! אני הבסתי רבים ממך וטובים יותר ממך בכל חיי!
    בראנדן:זה ממש לא היגיוני. אין אף אחד שהוא יותר טוב מימני.
    נורמן עונה בכעס:אתה מנסה לעבור את הגבול, צעיר?!
    בראנדן עונה גם הוא בכעס:אתה חושב שאתה טוב! כל המכון מוצף בניצחונות ובטח לא שלך!
    נורמן עונה בעוד אדים יוצאים מאוזניו:זהו זה! אתה עברת את הגבול שלך! אתה חושב שאתה טוב? שאתה מנצח? תחשוב שוב כי אתה סתם לוזר וכל חייך תיהיה לוזר בגידול ובאימון פוקימונים! ולעולם לא תיהיה מנהיג מכון! לעולם לא! אתה מגורש מכאן!
    אימו של בראנדן:או, ביל נורמן! - צועקת אימו שבראנדן.

-ה"עין" מתמקדת בפרצופו של בראנדן, שרועד ולא יודע לאן לזוז ופשוט רץ בכעס ליד אביו ואימו ויוצא מהדלת בריצה ובבכי, בעוד עיניו האדומות מוציאות דמעות שעפות ברוח הריצה.

'המשפט המציק מזמזם לבראנדן בראשו:"אתה תמיד תיהיה לוזר ובגידול ואימון פוקימונים!". בראנדן עוצר, מנקה את עיניו עם ידו השמאלית וכאשר הוא רואה את העצים שביער הוא נזכר בילדה בעלת בגדי העלים - פלאשבאק:

'הילדה בעלת הבגדי העלים מחזיקה בחבל ובראנדן בשמחה באוויר, בעוד הוא גם עצמו שמח ומחייך שלפתע, סאלאמאנס מופיע ופוגע בהם עם להביור שקורע את החבל וכאשר הם ברגע מין הנפילה על האדמה, סאלאמנס נוגח בהם בחוזקה ומעיף את שניהם בחוזקה ובמהירות רבה לכיוונים נפרדים. בראנדן והילדה נראים ממש מפוחדים כשבראנדן צועק לילדה "תרוצי מכאן, ילדה!" וכאשר הילדה בורחת, בראנדן משלב את ידיו אשר מגינות על ראשו, בעוד סאלאמאנס מכוון מפיו קרן על שפוגע בילדה - סוף פלאשבאק'

-ה"עין" מתמקדת על פניו של בראנדן. פיו פתוח בצורה קטנה ופרצופו נראה קצת מתוח ועצוב.

'בראנדן אומר בקול רדוד:"צא, פורט." הפוקדור נשלח אל השמים - פורט יוצא מהקוכדור. בראנדן יושב על סלע שבור יחד עם פורט שמנסה לעודדו.

-ה"עין" מתמקדת על בית מסויים שממנו יוצאת נערה יפה עם בנדנה ובגדי רכיבה קצרים. היא יוצאת עם חיוך מלא, אבל פנייה יורדות אחרי שראתה את הנער הבודד והעצוב אשר יושב לו עם פורט-על הסלע. הנערה ניגשת אליו ומכן מתחיל דיאלוג.

ילדה:היי, למה אתה יושב כאן לבד? - שואלת הילדה בתמימות.
    -בראנדן לא עונה-
    ילדה:אתה מאמן? ואו, תמיד רציתי להיות מאמנת פוקימונים, אבל החלום שלי הוא להיות מתאמת ושלך?
    -בראנדן לא עונה והולך-
    ילדה:היי, לאן אתה הולך? חזור הנה! - צועקת הילדה והולכת אל בראנדן.
    -בראנדן הולך באיטיות ואדישות בעוד ידיו מכוסות בכיסו ופורט אחריו-
    ילדה:היי, מה הבעיה שלך? אתה מוכן לענות לי?! - שואלת הילדה בכעס.
    -אבל בראנדן ממשיך בשלו-
    ילדה:טוב, מספיק! אתה לא חייב להיות כזה אדיוט!
    -בראנדן מוציא אוויר מפיו ואומר...-
    בראנדן:החלום שלי היא שתכלי מכאן - תחזור, פורט - מוציא את הפוקדור מכיסו ומכניס את פורט אליו.
    -הנערה עוצרת ופנייה נראות כבכי (קומי) אבל מיד פנייה נהפכות לפני מלחמה-
    ילדה:אף אחד לא מדבר אליי ככה, אתה שומע אותי?!
    -בראנדן ממשיך וממשיך ללכת מלפני הנערה כאילו היא אינה קיימת-
    ילדה:טוב, אין לי בעיה! אני הולכת, חתיכת....

-הנערה הולכת, אבל ברגע שהיא דורכת עוד צעד אחד, היא רואה עצים מפחידים ובתוכם עיינים אדומות ומפחידות. פנייה של הנערה נראות מפחודות ומצוללות והיא קופץ על בראנדן וצועקת-
    ילדה:אווווו.....! מה זה היה?!?! - קופצת הילדה בפחד, בעוד "דמעות" יוצאות מעיינה.
    בראנדן:זה ניסיון עלוב להתחיל איתי?
    ילדה:אתה אדיוט! אדיוט,אדיוט,אדיוט! אנחנו נאבדנו ביער ואתה מנסה להיות ה"קול" כאן?! תנסה למצוא את הדרך! - משיבה הילדה בזעם מוחלט.
    -בראנדן הולך והולך יחד עם הנערה, אבל הם מגיעים למבואי סתום-
    בראנדן:את רואה מה את עשית?
    ילדה:אני?! הכל באשמתך! לולא הייתה מקשיב לי לרגע, לא היינו הולכים לאיבוד!
    באנדן צועק בזעם:אל תנסי להאשים אותי! זו את! אם לא היית חופרת לי, לא הייתי הולך ולא היינו הולכים לאיבוד!
    ילדה:אתה חצוף! אני ניסיתי לעזור לך!
    בראנדן צועק:אני לא צריך את העזרה שלך! אני יכול להסתדר לבד!
    ילדה:אז נראה אותך!
    בראנדן:מעולה!

'בראנדן נושם נשימה קצרה ונותן אגרוף לעץ, אבל מיד אחר כך הוא מחזיק את ידו הנפוחה מכאב ו"בכי" אנימה קומי יוצא מעיניו. אחר כך, הוא רואה אבן ומוצא את התיזמון המושלם לזרוק אותה כדי לפרוק עצבים וכאשר הוא זורק, פניו נראות מרוצות, אך נשמע שזה פגע במישהו. אדם שקולו עמוק צועק:"מי לעזאזל זרק את זה?! ווזינג, לך תימצא מי עשה זאת, עכשיו!" עשן צהוב יוצא מהאפלה ומתגלה כוויזינג כגול וסגול. הוא מסתכל על בראנדן בכעס ואומר:"וויזינג,וויזי..." ומיד, כמה אופנוענים מגיעים עם מגמרים וויזינגים והם לא נראים שמחים במיוחד. הם מסתכלים על בראנדן שפניו הופכות לפני מלחמה ואומר:"מה אתם רוצים?" ומיד, משיב לו:"אתה זרקת עליי את האבן! אתה יודע כמה זה כאב?!" ובראנדן משיב לו:"באמת? לא נורא." האופנען נראה רותח ומזעם וצועק:"לא נורא?! לא נורא?! וויזינג, השתמש עוקץ רעל! - וויזינג משתמש בעוקץ רעל אל בראנדן, אבל בראנדן מתחמק ומנסה לחפש בכיסיו את הפוקדורים, אבל הוא אומר בראשו:"אני לא מאמין שכחתי את הפוקימונים שלי בבית! - או, פורט!" אבל משום מה, הוא לא מוציא אותו. וויזינג שוב משתמש בעוקץ וכמעט ופוגע בבראנדן, אבל בראנדן הספיק להתחמק אבל נפל נפילה קשה. פניו של בראנדן נראות סובלות ונראה שהגורם הוא החבלה או הפצע שנגרם מהנפילה. וויזינג מסתכל על בראנדן עם פניו האופניות "וויזנג....!" צועק וויזינג ומשתמש בעוקץ רעל וכאשר בראנדן מתגונן, נשמע מקול מוכר:"באלבאזור, עליי תהר!'

-ה"עין" מתמקדת בבאלבאזור של הילדה המוכרה היורה עלי תהר אל נגד העוקץ רעל של וויזינג ובכך מצילה את בראנדן מספיגה כואבת בהחלט.

'בראנדן מסתכל על הילדה בפרצוף "זה יתכן?". הילדה זורקת את הפוקדור תוך כדי המשפט:"צא, ביוטיפליי!" ביוטיפלי יוצא מהפוקדור והילדה צועקת:"השתמש באבקת שיתוק!" ביוטפלי רץ אל האופנעונים ומשתמש באבקת שיתוק, מה שמשתק את האופנועים ואת הפוקימונים שלהם. הילדה צועקת:"ומיד, השתמש בסופה!" ביוטיפליי משתמש בסופה על האופנועים ומעיף אותם אל מקום מסויים. הילדה מסתכלת על באלבאזור וביוטיפליי ומחבקת אותם ואומרת:הייתם מצויינים! כל הכבוד לכם, חברים. - חוזרים לפוקדורים.'

'הילדה ניגשת אל בראנדן ושואלת:"אתה בסדר?" בראנדן קם, מנקה את עצמו מלכלוך ואומר בהתנשאות:"תודה, אבל הייתי מסתדר בלעדייך...". הילדה נראת זועמת כמו מפלצת וצועקת וכמעט ומתנפלת על בראנדן תוך כדי שקול הדיבוב נשמע בפתח.....

אנשים ופוקימונים, תמיד כאחד. גיבורי הסיפור שלנו נתקעו ביער המפחיד והמלא בפוקימונים נסתרים, אז מה יקרה? האם הם יהיה תקועים לנצח? ישארו עימו ותגלו זאת עד הפרק הבא...........
    נערך לאחרונה על ידי Dia, 11-09-2010 בשעה 12:08 AM

5. משתמש מנוסה
    סיימתי את הפרק הראשון, חברים!
    אתם מוזמנים לתת דעה!

6. משתמש מנוסה
    מי זה פראייט?ואגב,הקשבת למה שכתבתי לך בכלל?
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

7. משתמש מנוסה
    כן אחי, אבל הייתי יותר מדי עמוק בפרק ושכחתי מזה לגמרי. מצטער. אני יקרא עכשיו!
    אשמח אם תיתן לי תגובה בונה!

8. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    היה פרק ארוך ונחמד מאוד
    מסודר לחקלים,מאורגן!

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

9. משתמש מנוסה
    ניסיתי לקצר אותו והחלטי שזה יהיה סוג של חלק א' שכזה.
    אחי, אני אשמח אם תיתן תגובה יותר בונה על הפרק הראשון, זה ממש יעזור לי.

10. משתמש על פעיל
    זה קשה למצוא חולשות אבל הנה כמה תקלות קטנות,
    א)אני לא הייתי ממליץ לקלקל זה עבור על החוקים הכללים.
    ב)השיחות די קצרות.
    ג)יש הבדלים גדולים בין סוגי כתב שונים במצב של מחשב בגודל מסוים הכל יכול להראות צעקני
    ועוד שבאחר בקושי מצליחים לקרוא שתי מילים תחשוב אותי קצת לאזן את הכתב.
    ד)הייתי ממליץ בדף הדמוית נגיד כמו בקרבות פוקימונים

זה כל מה שהצלחתי למצוא מקווה שזה קצת יותר ביקורת בונה.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

11. משתמש מנוסה
    עדיין לא הבנתי:מי זה פראייט?

ליצירת קשר:

12. משתמש מנוסה
    ל-Mind Power-Almog:
    1. לא הבנתי אחי. איפה קלקלתי?
    2.אנסה להאריך אותם, למרות שלא תמיד השיחות הם ארוכות.
    3.אני יודע, גם אני שמתי לב לזה. אנסה למצוא כתב מתאים יותר. הכוונה שלי היא בגדלה היא להבדיל נגיד ה"עין" זה במקום להגיד מצלמה, או כוונת ראיה. הכתב של "טאומה" זה של המדבב שתמיד מופיע בסוף כמו כל פרק של פוקימון ואריאל זה בעצם הדיבור. אנסה לחשוב על דרך טובה יותר להראות מצבים.
    4. אקח זאת לצומת ליבי.

ל-L25:
    התכוונתי לפארטי אחי. תיקנתי את זה. הוא דומה מאוד לסנאי והוא מהדור השני.

13. משתמש על פעיל
    לא אמרתי שהם בערך אמורות להיות ארוכות אבל השיחות די קצרות,
    אחת מין הקללות הן נהגיד אדיוט שחזר לפחות 5 פעמים,
    ובהצלחה במציאת הגודל המתאים.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

14. משתמש מנוסה
    תראה, אדיוט זה לא ממש קללה. נגיד, בדיבוב לעברית באחד הפרקים כשדרו נלחם נגד אש, אז הוא קרא לו באמצע הקרב "עלוב". גם במנגה משתמשים במילים כמו טיפש ואדיוט. אני מתאמץ לחפש מילים בגעניות שהם לא קללות. תודה על תגובה הבונה אחי. דרך אגב, מצטער אם אני מעייף אותך או משהו, אבל אשמח לדעת גם מה אהבת.

15. משתמש מנוסה
    קוראים לו פורט,לא פארטי......

ליצירת קשר:

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •