שמעו אני שמח לראות שהרבה התחילו לעשות, ואם אני אומר משהו רע אז אל תקחו ללב תנסו להשתפר.
אז הינה כמה דברים קטנים, פוקג'ו אני מקווה שלא תיפגע אבל לקחתי לדוגמא את הפייק שלך (הפינגווין)
עשיתי שיפור לפייק המקורי, כמו שאתם רואים יש כמה דברים שהרבה אנשים חוזרים עליהם:
1. הקטע של הקווי מתאר, בקווי המתאר הפיקסלים צריכים להיות במינימום מגע אחד עם השני, פיקסל אחד מכול צד או באלכסון,
אתם לא יכולים לעשות "קובייות" של פיקסלים, זה פשוט לא נראה טוב.
2. צורת גוף, תזכרו שהפייקים צריכים להיות תלת מימדים וחלק מזה זה צורת גוף שהיא לפחות קצת עגולה
או שיהיו לה זוויות כך שיא לא תהיה לגמרי שטוחה.
3. הצללה, ההצללה לא יכולה להיות מרובעת ולא כדאי שתהיה מורכבת מיותר מידי צבעים,
אני השתמשתי בשלושה צבעים להצללה ובעוד צבע אחד יותר כהה לקווי מתאר הבהירים, ברגע שעוברים את השלוש צבעים
ההצללה נהפכת לאובר-ריאליסטית וזה כבר לא נראה כמו פייק, דבר נוסף הוא שההצללה צריכה ללכת כמו הגוף
אם אתה מצליל כדור לא יכול להיות שההצללה תהיה פתאום מרובעת, תשמרו על הצורה של קווי המתאר.
4. איברים, בכול פייק יש איברים כמו מקור או רגליים, הבעיה נוצרת כשאין קווי מתא בין האיבר לגוף
אפילו במקור או רגליים (שהם בצבע שונה) צריך קווי מתאר, הם לא חייבים להיות שחורים אבל צריך שיהיו.
5. גודל, כולם אומרים פה להישאר ב80 על 80 ואני לא מסכים עם זה, פייקים יכולים להיות גם יותר גדולים
אבל בהחלט לא יותר קטנים, כשזה יותר מידי קטן זה פשוט נראה רע (ולהפך, גם כשזה יותר מידי גדול)
תמיד תעבדו כשהדף פתוח ולא סגור על 80 על 80, אבל שימו לכם ספרייט כולשהוא שתמיד יהווה אינדיקציה
לגודל שאתם רוצים, תנסו להימנע מלעבוד בקטן מידי.
אני מקווה שזה יעזור לכול מי שעושה פייקים, ופוקג'ו אל תעלב בגלל שלקחתי פייק שלך
יש פה אנשים שעושים פייקים הרבה הרבה יותר גרועים ואתה רק מתחיל, בהצלחה בהמשך (מופנה לכולם)